Glavni
Razlozi

Sastav i djelovanje uzročnika konja za žene (s cijenama i recenzijama)

Autor: Elena Polyakova, liječnik-terapeut,

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(15 glasova, prosjek: 2.9 out of 5)

Ne samo muškarci nego i žene ponekad su potrebni za pokazivanje najboljih rezultata u seksualnom maratonu. To mogu biti narodni lijekovi (dekocije i tinkture od biljnih sastojaka) - oni su jeftini, ali imaju mali učinak i zahtijevaju dugo prijem. Ako žena želi postići brzu i snažnu uzbuđivanje, možete kupiti pilule ili masti u apoteku ili specijaliziranoj trgovini (na različitim mjestima cijena je drugačija). Jedan od tih lijekova je uzročnik konja.

Kada je to potrebno

Razlog zbog kojeg je potreban uzrok uzročnika konja je niska razina prirodnog libida. Najčešće, nedovoljna razina uzbuđenja u žena događa se zbog:

  • Fizički umor (na primjer, nakon napornog rada ili aktivnih sportskih aktivnosti).
  • Žudnja, stres, anksioznost, strah, kompleksi.
  • Bolesti (smanjenje prirodne razine spolnog uzbuđenja kod šećerne bolesti, cistitisa, upala genitourinarnog sustava).
  • Fizička nelagoda tijekom intimnosti s muškarcem.
  • Hormonski poremećaji.
  • Obiteljski problemi, napeti odnos s muškarcem.

Više pojedinosti o razlozima možete pročitati u člancima ili čitati u posebnim videozapisima. Svugdje će se reći da je svaki od tih razloga osnova za posjećivanje stručnjaka - obiteljskog psihologa, terapeuta, ginekologa, endokrinologa. Liječnik će provesti anketu, dodijeliti niz testova, dijagnosticirati i pomoći riješiti se izvora problema. Dok se uzrok ne ukloni, libido se može poboljšati uz pomoć vozača konja.

Kako veterinarstvo služi ljudima

Vozač konja - izvorno veterinarski lijek koji se koristi u uzgoju konja za povećanje seksualnog refleksa životinje. Ne znamo tko je prvi došao s idejom davanja lijekova čovjeku, ali je radio. Kao i snagu, i nakon nekog vremena, proizvođači su prilagođena prirodni sastav lijeka i učiniti ga sigurnim za ljude - aktivne tvari doza se smanjuje, njihovi učinci nježan, znači da ne možete dobiti otrovan (ovisno o propisima), to ne imati ozbiljne nuspojave.

Homeopatski lijek Konjsko sredstvo je visoko razrijeđeni ekstrakt testisnog seruma. To nije lijek, već pripada kategoriji biološki aktivnih aditiva (loše). Oslobađa se u obliku kapljica dodanih u vodu i interno se uzima.

Opće informacije o pripravku:

  • Trgovačko ime: Konjsko uzročnik ili VTS (ekstrakt testisnog seruma).
  • Proizvođač: OOO "A-BIOFABRIKA" (Rusija).
  • Oblik ispuštanja: kapi u bočici ili bocu 25 ml (za ženu ove doze dovoljno je 30 puta).
  • Kako uzeti: 7-10 kapi 20 minuta prije spolnog odnosa.
  • Trajanje djelovanja: 2-3 sata.
  • Koliko košta: cijena aktivatora konja iznosi 900-1400 rubalja. (u različitim ljekarnama i trgovinama cijena je drugačija).

Uzmi samo dobrovoljno!

Na internetu postoje umjetnici koji pokreću videozapise koji savjetuju muškarcima kako "zaključati" ženu - da je ulijeva u piće Konjske kuge neprimjetno. Nemojte slijediti savjete o takvim videozapisima - oni su vrlo neetički. Uzmi stimulanse treba biti potpuno dobrovoljno.

Osim toga, potajno uliti uzročnik u piće za žene je opasno. Ovaj lijek ima brojne kontraindikacije (alergije na sastav, srčanu bolest, zatajenje bubrega, kršenja središnjeg živčanog sustava). Neznanja ne može postići uzbuđenje i pogoršanje postojeće bolesti, tako da je prijem tih sredstava mora biti vrlo oprezan. Kako bi se izbjegao negativan utjecaj, preporuča se da se sigurnije i jednako učinkovito sredstvo, kao što je pad Erotisin (konj patogena) mogu se kupiti u specijaliziranim online ljekarni (na primjer, na ovom linku).

Hoće li rezultat biti točan nakon upotrebe?

Na mreži se nalaze potpuno različite informacije o vozaču konja. Mnogo je videozapisa s pretjeranim djevojkama navodno pod utjecajem sredstava. Vjerujte da ovaj videozapis ne vrijedi jer su slični krivotvorenju (takvi videozapisi dostupni su za sve lijekove koji povećavaju libid žene).

S druge strane, ako počnete proučavati recenzije o agentu konja, tada će svaka sekunda biti negativna. Što znače ove negativne recenzije - loša kvaliteta lijeka ili utjecaja konkurenata koji proizvode druge stimulanse? Zapravo, ni jedan ni drugi.

Ako razumijemo zašto potrošači ostavljaju negativne povratne informacije, tada u većini slučajeva postaje jasno da ljudi zapravo ne razumiju kako djeluje patogen. Važno je razumjeti razliku između lijeka i lošeg: aditivi se ne riješavaju problema, ali imaju privremenu stimulaciju. Osim toga, oni ne mogu imati isti učinak na različite ljude. Netko osjeća snažno i brzo povećanje libida, a netko će primijetiti male promjene. Ovo je normalno i uopće ne ukazuje na lošu kvalitetu aditiva. Bada treba odabrati pojedinačno.

Konačno, podsjećamo da stimulansi poput kongenitalnog patogena pružaju samo privremenu pomoć, ali ne eliminiraju problem zauvijek. Uz konstantan nedostatak seksualne želje, morate vidjeti liječnika kako bi mogao otkriti razlog (to može biti ozbiljna bolest) i propisati liječenje.

Učinak od korištenja vozača konja za žene (s recenzijama i cijenama)

Internet nije najbolji izvor pouzdanih informacija o patogenima za žene. Većina objavljenih materijala predstavlja oglašavanje koje skriva istinu. Ali prije nego što odaberete lijek, želite znati ne samo o prednostima, već i o njegovim nedostacima. Zato smo odlučili proučiti jedan od najpoznatijih sredstava za povećanje ženske libido kod kuće - Equine Exciter.

Zbog oglašavanja teško je pronaći pouzdane informacije o različitim vrstama patogenih žena

Proučit ćemo njegove zasluge, nedostatke, pokušat ćemo saznati koliko je učinkovit, ima li nuspojava, što recenzije ljudi pišu o tome, bilo da je gore ili bolje od analoga.

Sredstva za konje i ljude ne mogu biti ista

Konjska sredstvo se koristi kao uzročnik konja, koji se koristi u slučajevima goveda, konja i svinja. Yohimbine, koja je dio yohimbina, uzrokuje povećanje seksualnog refleksa kod muškaraca, što je nužno za brzo gnojidbu ženki. U recenzijama, ljudi ponekad pišu da se ovaj lijek koristi za povećanje uzbuđenja ljudi. Ovo je pogreška. Ako uzmete veterinarski agent, možete se lako otrovati.

Kupite u ljekarnama samo alat nazvan VTS

Ljudi mogu koristiti kod kuće alat sličnog imena, ali proizveden za žene i muškarce (također se naziva "vojna tehnička suradnja"). PTS je visoko razrijeđeni ekstrakt testisnog seruma. Prodano je u ljekarni (može se naći na policama s ne-tradicionalnim drogama) i seks trgovinama.

Ova homeopatska priprema, u usporedbi s veterinarskim konjskim patogenom, ima posve drukčiji sastav i različitu dozu aktivnih tvari, ne može uzrokovati ozbiljnu štetu (naravno, ako se slijede upute za uporabu).

Opće informacije

  • Akcija: ozbiljan seksualni uzbuđenje.
  • Klasifikacija: dodatak prehrani.
  • Oblik otpuštanja: otopina u obliku kapi.
  • Volumen: u jednoj bocu 25 ml (dovoljno za 30 primjena).
  • Primjena: unutarnje.
  • Preporučena doza: 5-7 kapi ženama težine do 60 kg, 10 kapi težine od 60-70 kg, 15 kapi po težini preko 70 kg.
  • Najavljeno vrijeme djelovanja: 15 minuta nakon prijema.
  • Vrijeme: 2-3 sata.
  • Proizvođač: LLC "A-BIOFABRIKA" (Rusija).
  • Koliko je: cijena jedne boca je 900-1400 rubalja. (u različitim prodajnim mjestima cijena može varirati).

Postoji li bilo kakvo jamstvo i kako to utječe na osobu

Razgovarajte o učinkovitosti lijeka (ponovit ćemo opet da ne razmatramo veterinarsku medicinu, već homeopatski lijek!) Može se napraviti samo na temelju studija.

U slučaju vozača konja nije proveden nikakav službeni pokus, stoga je nemoguće reći koji postotak ljudi pomaže i pod kojim uvjetima to djeluje bolje. Moguće je napraviti samo pretpostavke, na temelju odgovora ljudi koji su riskirali pokušavajući vozača konja, na videozapis nakon prijema, kao i informacije iz napomena ovog alata.

Učinak lijeka nije dokazan bilo kojim kliničkim ispitivanjima

Tvari koje čine konjskog patogena imaju aktivirajući učinak na centralni i autonomni živčani sustav, povećavaju protok krvi u genitalne organe, što dovodi do brzog spolnog uzbuđenja. Brojanje 100% jakog učinka nije nužno - koncentracija aktivnih tvari u lijeku nije tako jaka: netko može izazvati patogena, a netko uopće neće primijetiti promjene.

Otopina pokretača konja je unesena. Preporuča se miješati s čajem, kavom i sokom. Možete dodati vodu, ali okus će biti gorak. Nije zabranjeno miješanje proizvoda s alkoholom, ali mora biti vrlo pažljivo.

Kada se preporučuje slabijem seksu

Neki muškarci savjetuju uz pomoć uzročnika konja kako bi "okrunili" slabiji seks, neprimjetno dodavajući ženama kapljice u piću. Naravno, ovo je krajnje neetično i neka takve dame ostanu na njihovoj savjesti. Još bolje, da su žene sami koristile patogene u slučajevima gdje je teško bez stimulansa postići željenu razinu uzbuđenja.

Problemi s pobuđivanjem mogu biti trajni, uzrokovani psihofizičkom hladnokrvnošću (kada prethodna milovanja ne daju očekivani užitak) ili privremeno (zbog stresa, ukočenosti, umora). Naravno, uzroci nedovoljne uzbude ne mogu se eliminirati samo s kapljicama. Još uvijek nije lijek, već dodatak koji pomaže povećati razinu uzbuđenja za nekoliko sati. Ako postoji ozbiljan seksualni problem, bolje je konzultirati stručnjaka.

No, u slučaju kratkotrajnih problema ili ako želite osjetiti nove senzacije u krevetu, možete pokušati praviti lijek, pogotovo jer cijena i mali broj nuspojava nisu prepreka za takve pokuse.

Kada se koristi to je nemoguće

Unatoč činjenici da kapi konjskog patogena nisu lijek, već homeopatski lijek koji se koristi kod kuće, još uvijek ima kontraindikacije.

Ne može se piti ljudi alergičarima na komponente, bolesti srca, zatajenja bubrega, bilo kojeg poremećaja središnjeg živčanog sustava.

Što se tiče nuspojava, proizvođači upozoravaju na moguću vrtoglavicu, povećanu brzinu otkucaja srca, mučninu. U nekim recenzijama napišite da je povećanom dozom moguće postići učinak kada žena u potpunosti izgubi kontrolu nad sobom. Nema dokaza koji bi to podržali. Neupotrebljive djevojke navodno pod utjecajem uzročnika konja su upitne - sasvim je moguće da su prekomjerne dame pretjerane ili pod utjecajem opojnih droga. Da biste izbjegli štetne učinke, preporučuje se sigurnije i ne manje učinkovito sredstvo, kao što je Rendez Vous, može se kupiti u specijaliziranim mrežnim ljekarnama (na primjer, ova veza).

Ekstrakt testisa seruma, koji se može kupiti u ljekarnama

Konjski uzročnik (ekstrakt testisnog seruma) je homeopatski agens za stimulaciju, koji utječe ne samo na spolne organe već i na područja mozga odgovornog za seksualnu želju. Kao rezultat uzimanja lijeka, postoji povećana libido kod muškaraca i žena.

Proizvod je dostupan u obliku kapi, koji su prikladno dodani bilo kojem piću. Aktivna komponenta konjskog uzročnika Yohimbine spada u kategoriju alkaloida, i brzo se otapa u bilo kojoj tekućini, bez promjene boje, mirisa i okusa. Yohimbine se izlučuje iz istog stabla vrste Marenova koji rastu u središnjoj Africi. Za seksualne stimulante je također VTS-analog patogena, koji se temelji na maloj količini ekstrakta testisa seruma.

U početku, ovaj alkaloid je pregledan radi stvaranja lijeka za životinje, pa se zove konj uzročnik. Kasnije je lijek korišten za liječenje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Ali lijek također aktivno djeluje na žene. Možete kupiti vozača konja u ljekarni ili u online trgovini. Morate odabrati lijek namijenjen ljudima. Postoji veterinarski lijek s istim nazivom i može uzrokovati nepopravljivu štetu ljudskom zdravlju. Budući da veterinarska inačica lijeka ima drugačiji sastav i dozu.

Učinci patogena na tijelo

Nakon uzimanja lijeka postoje promjene u ponašanju i opće stanje tijela muškaraca i žena. Naime:

  • Teška seksualna uzbuđenja;
  • Povećana tjelesna aktivnost;
  • Povišeni krvni tlak i palpitiranje srca;
  • Seksualna izdržljivost;
  • Produžen seksualni odnos i ponavljanje intimnosti;
  • Stalni erekcija;
  • Manifestacija multi-orgazma kod nekih žena.

Konjsko uzročnik, preciznije ekstrakt testisnog seruma, utječe na autonomne i središnje živčane sustave, koji potiče protok krvi u genitalije. To osigurava brzi seksualni uzbuđenje. Međutim, postoji mogućnost da patogen ne utječe na organizam ako je količina aktivnih tvari manja.

Preporuke za upotrebu

Pri uzimanju lijeka mogu se pojaviti nuspojave. Prije upotrebe, također je potrebno proučiti kontraindikacije i recenzije. Uzmi patogena bi trebao biti sami. Neprihvatljivo je uliti u piće partnera bez pristanka. Muškarcima se preporučuje uzimanje konjskog uzroka za poremećaj erekcije i tijekom složenog liječenja impotencije. Žene će imati koristi od droga kod problema s seksualnim uzbuđenjem: potpuni nedostatak seksualne želje i frigidnosti. Ovaj alat mogu uzeti i zdrave ljude s povećanim libido, kako bi dobili svjetliji i intenzivniji orgazam.

Nuspojave

  • Tremorajući u rukama;
  • Najjača opća uzbuđena država;
  • Vrtoglavica i glavobolja;
  • mučnina;
  • Razvoj ortostatske hipotenzije;
  • Neadekvatno ponašanje;
  • Nekontrolirane radnje.

Prihvaćanje kongenitalnog patogena kontraindicirano je u: kardiovaskularnim bolestima, bolesti jetre i bubrega, oštećenoj središnjem živčanom sustavu i u alergijskoj reakciji na komponente lijeka. Ali s manifestacijama menopauze i atonije mokraćnog mjehura, možete uzeti lijek.

Proizvod se prodaje u obliku kapi u bočicama od 25 ml. Sudeći po pregledima pri pripremi tog iznosa, dovoljno je za 30 prijava. Možete dodati agent za bilo koje piće. U dozi od 20 kapi, osoba je toliko uzbuđena da ne kontrolira sebe. Stoga je zabranjeno prekoračiti dozu od 10 kapi, s prvim unosom od najviše 5 kapi. Kada se povećava doziranje pojavljuju se nuspojave koje prolaze samostalno tijekom tri sata.

Za žene je razvijena posebna tablica doza. Dakle, dame s težinom manjom od 60 kg dopušteno je do 7 kapi. Pri većoj težini dozvoljeno je 10 kapi. Učinak se pojavljuje 15 minuta nakon uzimanja i traje 2-3 sata. Kada se dodaju u običnu vodu, može se pojaviti gorak okus. Uzrok je kompatibilan s alkoholom, ali se ne preporuča miješati s jakim pićima, kako ne bi preopteretili srce. Ako slijedite sve preporuke za uzimanje lijeka, možete izbjeći negativne učinke na tijelo. Eksperimenti s dozom od patogena je zabranjeno, kao višak djelatne tvari u tijelu može uzrokovati dugoročne masturbaciju, što nepovoljno utječe na mentalno i fizičko zdravlje.

Odlučili smo se raznovrsiti naš seksualni život sa svojom ženom. Prijatelji su savjetovali uzročnika konja. Učinak je zadovoljan. Nastavit ćemo ga koristiti.

Jednom smo pokušali. Moj omiljeni primijetio da sam uzbuđen više nego obično. A osjećaji intime bili su nezaboravni.

Uzročnik stvarno radi. Kupljen na savjet prijatelja. U početku malo je oklijevao, ime nije sasvim zvučno. Ali onda su pokušali i ostali vrlo zadovoljni. Koristit ćemo ga u budućnosti.

Forum via-nsk.ru

Recenzije stimulansa konja

  • kao
  • Ne sviđa mi se
Oleg rush 28. listopada 2014

Ljudi. Htjela bih raspraviti ovaj izvanredan lijek kao uzročnik konja (ekstrakt testilne sirutke) i gdje se može kupiti. Izgledalo je poput mnogih ponuda na tržištu. Ali ovdje, da sumnje uzrokuju ove stranice jednog dana. ? Da, negdje sam vidio informacije da je to agent općenito zabranjen.

  • kao
  • Ne sviđa mi se
tamni viking 29. listopada 2014

Uzročnik.. je stvarnost ili mit. Haha. Onda iz koje žena uglavnom puše kule.. Govorite o ovom afrodizijaku, ili o ovom stimulansu

  • kao
  • Ne sviđa mi se
Paha Surgut 04. studeni 2014

Ovdje sam pročitao sve ove recenzije o vozaču konja za žene i vidio sam video.. Da, samo da je teško vjerovati u sve to. Po mom mišljenju dugo je zabranjen prodaj na području Ruske Federacije. Kupi ovaj preporat, nemoj to uopće učiniti?

Slične analogije su.

Stalno sam vidio te poruke na mreži

Ovdje je seksualno izazivajući lijek SILVER FOX

"Analogni uzročnik konja SILVER FOX je:

U kontaktu naryl. Što može netko reći kako to radi ili ne?

  • kao
  • Ne sviđa mi se
Sanya Vladivostok 13.11.2014

Čini mi se da su svi ti ženski patogeni ludi. Najvažniji uzročnik je ti. Pa, više alkohola. Učinite sami momci i sve će biti vrsta vrha.

  • kao
  • Ne sviđa mi se
Oleg Omsk 13. studenog 2014

Negdje sam vidio da je vozač konja bio već dugo zabranjen za prodaju u Rusiji. A činjenica da su na tržištu su sve krivotvorine ili nasilnici. Na poslanom novcu, a nakon protjerivanja osoba nestaje, ili je poslala gotovinu na isporuku i poslali su vodu u boutel. njen barem preliti jednu hrenu ne radi.

  • kao
  • Ne sviđa mi se
Sanya Vladivostok 27. studeni 2014

Negdje sam vidio da je vozač konja bio već dugo zabranjen za prodaju u Rusiji.

O patogenima nema ništa u UKCRF-u, ali to je zanimljivo, dajući mu ženu agens uzrokovanu konjskim snagama da ju prisiljavate na seks - to se može smatrati silovanjem.

Ako djevojka ima alergijsku reakciju ili napad u obliku anafilaktičkog šoka - ne možete je spasiti. ? sjediti ili zbog nehotičnog ubojstva ili zbog kaznenog nepažnje.

Vozač konja vrlo je toksičan i stoga se odnosi samo na veterinarsku medicinu. ? Nache bi dugo vremena bio u prodaji ljekarni i prodavaonicama seksa.

  • kao
  • Ne sviđa mi se
sana 27. studenog 2014

Čini mi se da su svi ti ženski patogeni ludi. Najvažniji uzročnik je ti. Pa, više alkohola. Učinite sami momci i sve će biti vrsta vrha.

Pa, ne znam, ne znam, ima nešto poput ženske frigidnosti. Pa, imam jednog prijatelja koji je imao oko pola godine, a ne u tome. Iako znam s seksom, sve je u redu. Pa, natočila je španjolsku letjelicu u njezin sok i požurila. to je samo šteta radi kroz vrijeme. To onda ne djeluje

  • kao
  • Ne sviđa mi se
admin 27. studeni 2014

Pa, ne znam, ne znam, ima nešto poput ženske frigidnosti. Pa, imam jednog prijatelja koji je imao oko pola godine, a ne u tome. Iako znam s seksom, sve je u redu. Pa, natočila je španjolsku letjelicu u njezin sok i požurila. to je samo šteta radi kroz vrijeme. To onda ne djeluje

A što si upotrijebio s španjolskom mušicom? Ako je u alkoholu i kipuće vode, onda u redu to ne radi s njima.

  • kao
  • Ne sviđa mi se
spartak 28. studeni 2014

Vozač konja mora se brusiti u male kristale nešto poput granuliranog šećera i posuti nekoliko kristala na šalicu. i nakon toga žena kao u tom članku u časopisima dobila je moj srčani napad. ? gotovo umro. ali prije toga je potrčala svima koji su se nalazili u blizini, divljeg seksualnog uzbuđenja i ludila. Djevojka je bila spremna učiniti sve samo da bi imala seks, a onda je čovjek koji ju je ulio na nju, dovelo do kaznene odgovornosti. U novinama kao što su spid info često se vole pisati. Našao sam ovaj spomen na internetu. Zanima me i istina o tome ili je to samo mit i ne možete tako zavesti djevojku koja vam se sviđa? ? Koje su posljedice nakon toga?

  • kao
  • Ne sviđa mi se
Kisych 28. studeni 2014

A što si upotrijebio s španjolskom mušicom? Ako je u alkoholu i kipuće vode, onda u redu to ne radi s njima.

Svi pravi španjolski letovi s kipućom vodom i pićem ne rade. Alkohol uzrokuje suprotan učinak, naprotiv, djevojka je trijezna, pa, s obzirom na učinak lijeka se smanjuje.

  • kao
  • Ne sviđa mi se
sana 30. studenog 2014

Sa partnerom pokušao krem ​​stimulator (male ružičaste cijev 500 rubalja vrijedan oko ispričati ime, a ja se ne sjećam) na klitorisu - to je prava stvar))) Preporučujem !. Kao što kažu, ono što je liječnik naredio. Klitoris postaje vrlo osjetljiv))

  • kao
  • Ne sviđa mi se
Dobar Samaritan, 30. studenog 2014

Uronimo u povijest. ? Zdrevle stimulacija seksualne želje, koja je u ljudima, koji konji proizvode ručno stimulirajući prostatu.

Lijek se zove puna Excucus -26 ga Naziv: excitator cupiditas coetus.V obične ljude je postao poznat kao „konj patogen” Prema proveo moje „istraživanje” u seks shopovima trenutno prodaje lažni pod nazivom „konj patogen” ili slabo djeluje homeopatske lijekove jer kemikalije oni prodaju kao ljekarne zaprescheno.V od him.preparatov samo prodao Viagra, Levitra i sialis.Kto pokušao ta sredstva on zna da je u prvom redu o učinkovitosti Cialis troškova, ali ni on ne može otići na bilo koju usporedbi s ovim „konja uzročnik. "

? nije tajna da su sve tvrtke koje proizvode afrodizijake usmjerene na stvaranje jeftinih proizvoda s najvećom mogućom dobiti i potrošačima nije važno, čak i ako ne kupi ništa više. Bilo je to divno sredstvo za jačanje erekcije i libida, na primjer, "španjolska letjeti", čak iu dane Casanove, njezino djelovanje opisano je vrlo blijedo.

Konjska pobuda za žene: Prednosti i načelo djelovanja

Čovjek ne može dobiti strastveni seks, umorna od ženske hladnoće i vječnih opravdanja, on ne može čekati da se konačno vidite, kao prvi korak prema spolu ona će učiniti njegov omiljeni.

Postoji jednostavan način, koji je 100% učinkovit. Pod njegovim utjecajem svaka žena je oslobođena. Zaboravlja na neugodnost, umor, nema isprika, a monotonija u seksu općenito se ne sjeća ničega. Najbolji uzročnik u mišljenju časopisa ZdorovMan:

Opća svojstva patogena i kemijskog sastava

Unatoč činjenici da je na policama drogerijama i seks shopovima je velik broj alata koji povećavaju seksualnu želju, izvlači testisa u serumu (MTC) ili u nacionalnom konj uzročnika za većinu žena smatra se jednim od najboljih alata visokih performansi za značajan porast u njihovoj libido kod kuće.

Veterinarski lijek nema apsolutno ništa za napraviti, osim istog naziva. Sredstva za pobuđivanje konja nekoliko puta su više koncentrirana. Vozač konja je čista homeopatski pripravak (BAD), koji je prepoznat kao siguran. Prilagodljiv je za masovnu primjenu i ne uzrokuje nikakvu štetu zdravlju, već samo pojačava seksualno uzbuđenje u pravom seksu.

  1. Proizvod se prodaje u ljekarni (bez recepta) ili trgovini seksom.
  2. Preparat VTS je razrijeđeni ekstrakt seruma testisa, ovjeren, licenciran za originalnost.
  3. Proizveden u obliku otopine, u tikvicama od 25 ml (oko 30 doza), nanesenog kao kap, iznutra.
  4. Djelovanje lijeka događa se brzo nakon 15 do 25 minuta nakon davanja i značajno se produžuje za 2 do 4 sata.
  5. Koristite lijek dopušten je od 17 godina.

Njegova glavna razlika od drugih sredstava za uzbudu: utjecaj ne samo na genitalije, već i izravni utjecaj na određena područja mozga, odgovorna za seksualno uzbuđenje. Kao rezultat toga, seksualna aktivnost se razvija u tijelu na neobičan način.

Sastav lijeka uključuje:

  1. Alkaloid yohimbine. Glavna aktivna tvar lijeka je izvađena u središtu afričkog kontinenta.
  2. Ekstrakt testisnog seruma iz zimzelenih stabala zelenog drveta. Inicijator PTS-a: glavne prednosti lijeka

Ako napravimo uvjetnu usporedbu patogena s drugim poznatim sredstvima, Equine Exciter za žene ima takve prednosti:

  1. Zgodna i jednostavna primjena. Tekući uzročnik uzrokuje lako otapanje.
  2. Brzo djelovanje. Kapi se brzo apsorbiraju u krvotok i uzrokuju akutnu želju za seksom.
  3. Uzročnik za skup komponenti usmjeren je više na slabiji seks.
  4. Sastav prehrambenih dodataka je što je moguće sigurnije.
  5. Povoljna cijena.
  6. Prema liječničkim ocjenama najučinkovitije, sigurno i pouzdano sredstvo za vraćanje žena na radost seksa.
  7. Glavna stvar - nije zarazna.

Načelo utjecaja na žensko tijelo

Upotreba točne doze lijeka dovodi do aktivacije središnjeg živčanog sustava i autonomnog živčanog sustava, protok krvi u genitalnim organima povećava se. Kao rezultat toga dolazi:

  1. Opuštanje glatkih mišića trbušne šupljine, malih zdjelica i naravno maternice. Zahvaljujući tome, protok krvi u spolne organe intenzivno se povećava, povećava libido i povećava seksualni uzbuđenje.
  2. Otpuštanje gonadotropnih hormona žlijezde hipofize u krv se povećava - kao rezultat žena dolazi do višestrukih orgazama.
  3. Poboljšava kvalitetu seksualnog kontakta.
  4. Povećava osjetljivost intimne zone i taktilne osjetljivosti.
  5. Vrijeme spolnog odnosa se povećava, seksualna izdržljivost se poboljšava u krevetu. S ponavljanjem ponavljanja seksualnih djela, žena koja je uzimala serum, može se seksati već dulje vrijeme i aktivno.
  6. 50% žena uči što je svjetlost multiorganizama.

Čini se da shvaćamo da su kapljice počele djelovati vrlo jednostavno. Prvo, žena primjećuje povećanje brzine otkucaja srca i disanja, a zatim u donjem trbuhu postoji slatki osjećaj za povlačenje. Malo zamagljene misli, u nogama je težina i izlučivanje se pojačava.

Više dodirujuće percipira dodira čovjeka, postoji vatromet senzacija. Kontrolirajte kretanje njegovog tijela, vrišti žena koja ne može i zahtijeva hitno zadovoljenje potrebe. Zapanjujući učinak traje nekoliko sati.

Primjena: Koje su indikacije?

Obično se vjeruje da se PTS koristi samo za poticanje partnera na seksualni odnos. Ovo nije tako. Neke žene same koriste patogena u slučaju kada je teško postići potrebnu razinu stimulacije bez stimulansa. Vozač konja koristi se za:

  • kršenja seksualne funkcije;
  • nakon pretjeranog fizičkog napora;
  • u slučaju hormonskog neuspjeha;
  • sa starenjem povezanog istjecanja seksualne želje;
  • nakon mnogo stresa ili uzbuđenja;
  • kada je suho u vagini ili kada žena nema fiziološku podmazivanje;
  • ako žena doživljava različite komplekse koji sprečavaju opuštanje;
  • Kao stimulans intimnosti s nelagodom i kontrakcijom mišića tijekom spolnog odnosa ili psihofizičke frigidnosti.

Kontraindikacije na korištenje nezamjenjivog lijeka, recenzije

Unatoč činjenici da kapljice vozača konja nisu lijek, no homeopatski lijek, koji se koristi pojedinačno kod kuće, još uvijek ima neke kontraindikacije:

  • alergijska reakcija na sastavne komponente;
  • srčane i vaskularne bolesti;
  • hipertenzija;
  • trudnoća;
  • bubrežna ili jetrena insuficijencija;
  • visoka temperatura;
  • poremećaji živčanog sustava (ekscitacija, razdražljivost).

Što se tiče nuspojava, proizvođači ovog lijeka upozoravaju na moguće napade:

  • aritmija;
  • lagana vrtoglavica;
  • mučnina i povraćanje;
  • gubitak kontrole nad sebi;
  • zamagljen vid.

Simptomi predoziranja se pojavljuju ako je doza prekoračena tri puta. U slučaju prekoračenja dozvoljenog doziranja moguće je prekomjerno uzimanje i ukupni gubitak kontrole nad ženom.

Značajke aplikacije

Lijek se dobro miješa sa svim vrstama tekućina. Stoga, stimulator za žene za žene može se dodati i bezalkoholnim pićima i svim niskim alkoholnim pićima. Ako je lijek neprimjetan za partnera da kapaju u vinu, sok ili kavu, to neće imati apsolutno nikakav učinak na piće. U kombinaciji s čistom vodom možete osjetiti laganu gorčinu pijenja.

Doza lijeka i broj doziranja izravno ovise o težini žene. Zbog čarobne noći i nezaboravnih lijepih trenutaka, lijek je preuzet prije intimnog datuma takvim egzemplarnom shemom:

Vozač konja za muškarce i žene: cijena u ljekarnama i akciju

U početku, uzročnik konja bio je proizveden kako bi se uzgoj stoke producirao. Alat je dopuštao ne gubiti vrijeme i energiju, čekajući pojavu životinja u odgovarajućem raspoloženju. Tijekom istraživanja zabilježeno je da ta supstanca ima snažan utjecaj na središta mozga osoba odgovornih za seksualnu ekscitabilnost.

Trenutno je lijek prepoznat kao siguran, prilagođen za masovnu uporabu i prenesen u Rječnik lijekova Rusije, namijenjen ljudskoj uporabi.

Djelovanje i primjena

Zapravo, ono što se popularno naziva "uzročnik konja za ljude" je VTS (testisni ekstrakt sirutke). Obično se vjeruje da se koristi isključivo za proglašavanje seksualne intimnosti. To nije tako, stimulans je široko korišten kada je potrebno normalizirati seksualni život u obiteljima koji su naišli na bilo kakve probleme.

Vozač konja izdan je u obliku koji ne uzrokuje nikakve neugodnosti pri korištenju proizvoda. Kapi se lako rastopiti u bilo kojem piću, što vam omogućuje da ne oglašavate činjenicu da koristite lijek. To je osobito važno za muškarce koji cijene njihov ugled i ne žele podijeliti metode postizanja svojih seksualnih pobjeda.

Dodavanje stimulansa alkoholnim i bezalkoholnim tekućinama ne uzrokuje promjenu boje, okusa ili okusa. Jednostavna gorčina može se osjetiti samo u kombinaciji s običnom vodom.

Upute za uporabu:

  • ako je jedan od partnera fizički umoran, na primjer nakon aktivnog fizičkog napora, napornog radnog dana;
  • vraćanje atmosfere intimnosti nakon uzbuđenja, sukoba, prenesenog stresa;
  • prisutnost različitih kompleksa koji sprečavaju opuštanje;
  • tjelesna nelagoda tijekom spolnog odnosa, povezana s mišićnim stezaljkama i nedovoljno oslobađanje maziva;
  • neuspjeh u hormonskom sustavu;
  • bolesti koje smanjuju seksualnu želju (dijabetes, cistitis, upalu izlučenog sustava, itd.);
  • Osobni problemi koji ometaju međusobno razumijevanje između partnera.

Kako patogen utječe na žene?

Preporuča se uporaba stimulansa kod žena ako imaju problema s postizanjem dovoljnog stupnja uzbuđivanja. Smanjeni libido dovodi do psihofizičke rashladnosti, kada se preliminarni miluju ne dopuštaju da se opustite i dobijete očekivani užitak.

Moguće nuspojave lijeka:

  • stabilno preopterećeno stanje svijesti, neadekvatno ponašanje;
  • gubitak kontrole nad sebi;
  • tremor ruku;
  • mučnina i povraćanje;
  • vrtoglavica.

Za pravedniji seks nalazi se poseban stol doziranja. Za nju, dame s težine do 60 kg može jednom piti do 7 kapi patogen. Ako je tjelesna masa veća, dopušteno je uzimati 10 kapi.

Preko doze se ne preporučuje, kako ne bi izazvali negativne reakcije iz unutarnjih organa. Prema napomenama učinka, ne treba dugo čekati - pojavljuje se nakon 15-20 minuta. Žena počinje iskusiti seksualnu želju, njezin interes za čovjeka uvelike se povećava. Djelovanje patogena traje 2-3 sata, što je sasvim dovoljno za ostvarenje intimnosti.

Vozač konja za muškarce

Poticajni učinak temelji se na simpatolitičkom učinku. Nakon upotrebe lijeka, spolni organi počinju intenzivno dobiti krvlju. Aktivira se autonomni i središnji živčani sustav. To dovodi do brzog početka seksualnog uzbuđenja.

Primjećuju se sljedeće promjene:

  • poboljšanje erekcije;
  • povišeni krvni tlak i povećani otkucaji srca
  • povećana motorna aktivnost;
  • mogućnost produljenja vremena spolnog odnosa i brzog oporavka nakon nje;
  • visoka seksualna izdržljivost.

Konjskog uzročnika često se koristi kod muškaraca s dijagnozom impotencije. Unatoč visokoj učinkovitosti, ne može se govoriti o 100% -tnom rezultatu, budući da postoji mogućnost da će organizam biti imun na droge. Rješenje se koristi u skladu s težinom osobe, ali ne možete koristiti više od 16 kapi odjednom.

Koliko košta VTC u ljekarnama?

U ljekarnama možete kupiti lijek tvrtke LLC "A-BIOFABRIKA". Stimulator se provodi prema TU 9197-117-9249-2962-12. Trošak jedne boce 25 ml, sadrži oko 30 doza - 900-1400 rubalja. Lijek nije lijek i isporučuje se bez liječničkog recepta. Razvrstava se kao biološki aktivan aditiv.

Najbolji muški stimulansi u tabletama i kapi: pročitajte ovdje

Ženske povratne informacije

Ekaterina, 27 godina, Volgograd. Nakon nekoliko godina obiteljskog života, naša je intimnost postala manje živahna. Bilo je teško odabrati trenutak kada će nastati želja, a ja i žena. Prijatelj, nakon što je upoznao moj problem, preporučio je vozaču konja. S njim sam naučio što je više orgazma. Osjećaji nisu prenosivi - koža reagira čak i na najmanji dodir, a uvod donosi živopisne dojmove.

Anna, 31 godina, Moskva. Emocionalna napetost, opterećenje povezano s novom pozicijom nije dopuštalo da se opustim, umor i razdražljivost samo nakupljaju tijekom vremena. Postao sam hladno, gotovo nije odgovorio na milujuće. Jednog dana sam shvatio da to više ne mogu podnijeti. Nakon proučavanja recenzija na web mjestu, naredio sam vozaču konja. Seks s njim - kao u mladosti, kada ništa ne može spriječiti užitak!

Ekaterina, 36 godina, Ekaterinburg. S godinama njezin muž je imao poteškoće. Prijatelj je savjetovao prirodni lijek - uzročnik konja. Lijek je potpuno riješio problem, sklad se vratio našim odnosima.

U većini slučajeva, uporaba aditiva omogućuje postizanje očekivanog učinka i otvaranje novih aspekata intimnosti. Važno je ne zaboraviti da odluka o korištenju stimulansa seksualne želje treba uzeti samostalno, a neprimjetna miješanja u pićima partnera kapljica nije dopuštena. Konjsko sredstvo može se brzo nositi s problemom, ali u slučaju ozbiljnih kršenja nužno je ići dublje u rješenje ovog problema, tako da seksualne barijere u budućnosti ne utječu na intimni život.

Brzo uzbuđenje konja

Postoji mnogo razloga koji negativno utječu na naš seksualni život. No, tu je dokazani alat koji je u roku od nekoliko minuta sposoban vratiti mušku moć i žensku seksualnost. Danas, kupiti konja patogena u Moskvi, cijena koja je sasvim prihvatljiva, lako, samo trebate poslati narudžbu na našim stranicama i opet uživati ​​u tjelesne užitke, kao i 18 godina!

Čarobni lijek koji će vaš život pretvoriti!

Mnoge žene teško se potpuno opustiti tijekom seksa, a razlog nije u partneru, već u kompleksima i stereotipima. Osim toga, mnogi seks-terapeuti tvrde da nisu svi predstavnici ljubaznog seksa doživjeli orgazam. Ali nemojte odmah staviti križ na svoj seksualni život, postoji izlazak samo trebate kupiti ženski konj uzročnik! Ovaj alat ne samo da pomaže otkriti seksualnost čak i najzdravnije dame, s njim vam je zajamčeno iskustvo mnoštva multi-orgazma!

Vozač konja za žene je pravi trag, osim toga, lijek je apsolutno siguran, jer je njezina osnova prirodni proizvod. Zapravo, to je biološki aktivan aditiv, koji ima slijedeći učinak:

  • čini živčani sustav radi bolje;
  • doprinosi protok krvi u genitalije;
  • poboljšava seksualno uzbuđenje.

Kao rezultat toga, doživjet ćete neodoljivu želju za seksom i otkriti cijelu svoju žensku potencijal za 100%.

Vozač konja za muškarce je također neophodan ako postoje poteškoće. Nakon ovog lijeka, čak i učenik može zavidjeti. Da, i trajanje dopinga oko 2 sata, a za to vrijeme sigurno će iznenaditi vašu duševnu suprugu.

Naravno, droga ima neke kontraindikacije, stoga pogađajte vozača konja za žene i muškarce bi trebali slijediti upute, ne prekoračujući dozu. S oprezom da se droga treba liječiti i osobe koje pate od bolesti živčanog, kardiovaskularnog sustava, kršenja bubrega. Ako nema problema s zdravljem, muški vozač konja je apsolutno siguran.

Prednosti sredstava potrebnih za nošenje i njegova univerzalnost, jer, za razliku od većine lijekova ženski konj patogen ima utjecaj ne samo na fer polovice čovječanstva, ali i muškaraca. Naravno, ako su uzroci frigidnosti ili muške nesposobnosti bolesti, onda se uzrok mora iskorijeniti.

Zašto nas?

Naravno, možete kupiti vozača konja za žene u Moskvi, posjetiti veliku ljekarnu ili jednostavno naručiti čudo droge na našoj web stranici. A u potonjem slučaju nećete samo uštedjeti novac, već i dragocjeno vrijeme. Uostalom, surađujući s nama, možete naručiti u bilo kojem trenutku prikladnom za vas. Ne morate ići nigdje i što je najvažnije, moći ćete potpuno kupiti kupnju.

Još uvijek mislite gdje kupiti vozača konja za muškarce? Zgodna pretraga na mjestu, isporuka diljem Rusije, potpuna anonimnost - ne svi naši plusi. Također imamo najugodnije cijene i samo originalne visoko kvalitetne proizvode. A najbolji dokaz naše besprijekorne reputacije su svjedočanstva zahvalnih kupaca, koje možete pronaći na web mjestu.

Vozač konja za žene brzog djelovanja otvorit će nove aspekte užitka i naučit ćete što je pravi orgazam. Vaš će se čovjek, pak, osjećati jedinstveno, željeno i voljeno! Nije li ovo jamstvo sretne i snažne obitelji? Dosta je bježanje od problema, vrijeme je da otkrijete nezaboravne radosti zemaljskog života!

Alat za pobuđivanje žena - uzročnik konja

Članak se bavi sastavom, načelom djelovanja, sigurnim dozama i kontraindikacijama za primjenu konjskog uzročnika. Gdje je bolje kupiti lijek kako ne biste preplatili, a ne lice krivotvorenja, recenzije kupaca i liječnika.

Učinkovitost konjskog uzroka za muškarce i žene

Rak uzroka uzročnika konja bolje je poznat kao način povećanja libida kod žena, ali muškarcima ovaj lijek djeluje kao najjači afrodizijak i pomaže u jačanju potencijala. Lijek se proizvodi u obliku kapi, bez jakog okusa i jakog mirisa. To ga čini prijemom jednostavan, prikladan i potpuno nevidljiv. Može se dodati gotovo svakom piću, a nećete osjetiti promjenu u njihovu ukusu.

U pozadini uzimanja lijeka postoji:

  • povećana seksualna želja;
  • protok krvi u genitalije;
  • obilno oslobađanje prirodnog maziva;
  • pogoršanje osjećaja tijekom spolnog odnosa;
  • moćne i brojne orgazme.

Aktivne tvari u sastavu sredstva djeluju na složen način i pojačavaju međusobno djelovanje. Imaju posebno snažan učinak na žensko tijelo, potičući neodoljivu seksualnu želju, oslobađajući, eliminirajući anksioznost i anksioznost. Dakle, konj uzročnik za žene zove se ženska Viagra i koristi se bez obzira na dob.

Lijek je primljen u prodaju i prodaje se u specijaliziranim odjelima maloprodajnih ljekarni i na službenim web stranicama proizvođača. Prije korištenja proizvoda, trebali biste pročitati upute i strogo pridržavati se dnevne doze i drugih recepata. Budite sigurni da nemate kontraindikacije za njezinu upotrebu.
Idite na web stranicu dobavljača

Cijena i gdje kupiti konjskog uzročnika

S obzirom da je vozač brzog djelovanja u obliku kapi vrlo popularan, aktivno se provodi u našoj zemlji i na veliko i na malo. Lijek se može kupiti u maloprodajnim prodajnim odjelima ili naručiti na službenim internetskim stranicama. Sukladno tome, cijena za njega bit će znatno drugačija.

Sve više kupaca više vole staviti narudžbu na službene web stranice. To je opravdano čimbenicima kao što su:

  1. Anonimnost kupnje - dobivate narudžbu bez navođenja sadržaja paketa.
  2. Fiksna cijena bez dodatnog naplate za više prodavača.
  3. Mogućnost kupnje originalne robe s popustom uz minimalan trošak. To je 990 rubalja.
  4. Zgodan način isporuke. Parcelu se može primiti i poštom Rusije, i drugim kurirskim uslugama.
  5. Primanje dodatnih konzultacija. Mogućnost čitanja uputa i doze lijeka u bočici, povratne informacije kupaca i medicinskih stručnjaka koji su već isprobali ovaj alat.

Poznavajući veliku popularnost lijeka, mnoge ljekarne stavljaju previše ozbiljnosti i mogu prodati afrodizijak u drugoj polovici, pa čak i dva puta skuplje od troškova u online trgovini.

U maloprodajnoj mreži možete naći i mnoge analoge koji se proizvode bez istezanja seruma testisa. Iako se oglašavaju kao snažan poticaj za žene i muškarce, u praksi oni ni nisu analogni ili izvedeni od veterinarskog proizvoda.

Prilikom naručivanja ženskog patogena na službenoj web stranici, zajamčeno je da ćete dobiti izvorni lijek s detaljnim uputama. Na temelju toga, možete odabrati optimalnu dozu i odrediti učestalost prijema.

Koliko uzročnik konja uzrokuje:

  • Moskva - 990 rubalja.
  • St. Petersburg - 990 rubalja.
  • Ekaterinburg - 990 rubalja.
  • Nizhny Novgorod - 990 rubalja.
  • Ukrajina, Kijev - 459 UAH.
  • Dnepropetrovsk - 459 UAH.
  • Gomel - 23 rubalja
  • Almaty - 5600 tenge

Recenzije kupaca

Mnogi kupci koji su naručili i pokušali djelovati vozača konja za žene, ne žuri da napuste svoje stvarne povratne informacije i podijele svoje dojmove na web stranicama i forumima. To je zbog osjetljivosti problema i želje za očuvanjem povjerljivosti. Stoga, žene i muškarci koji su pokušali utjecati na sebe, pisati komentare anonimno.

Moj muž i ja smo dugo htjeli probati nešto novo u intimnoj sferi. Za pet godina zajedničkog života, seks je prestao biti tako senzualan i raznolik. Počeo sam primijetiti da se moj suprug znatno ohladio za mene. Na forumu sam čitao o vozaču konja. Ne znam jesu li prave recenzije ili ne, ali mnogi su parovi pohvalili ovaj lijek i uvjerili se u njezina čudesna svojstva.

Živimo u malom gradu, ne možemo naći takve lijekove u ljekarnama, a svi ostali znaju i rasprave se ne mogu izbjeći. Odmah je odlučio staviti kupnju na web mjesto. Paket je došao brzo. Dakle, nakon 3 dana, kapi su prvi put testirani. Ne znam što je uzrokovalo učinak noviteta ili uzročnik, ali mi se svidjelo rezultat. Muž je oduševljen.

Alina, 27 godina

Kupi droga koju je savjetovao prijatelj. Često ga koristi sa svojom ženom. Nisam mogao ni na koji način osloboditi svoju novu djevojku. Ona voli i želi afinitet, ali sve je stisnuto, intenzivno, kao i zapisnik. Odnosi su cool, ali seks nije jako puno.

Prihvatio je žensku patogena i muškarca kao zamjenu. Kamo ide skromnost? Rezultat nije bio samo dobar, već i prekrasan. Svi smo mi se sviđali. Djevojčica je rekla da još nije imala tako jak orgazam. Sada ćemo se stalno primjenjivati. Savjetujem svima.

Vlad, 25 godina.

Idite na web stranicu dobavljača

Liječnički komentari

Mnogi se parovi obraćaju na rubu razvoda. Većina njih ima problema u intimnim odnosima i kao rezultat toga ne može naći zajednički jezik u drugim područjima. Mnogi od njih čuli su o vozaču konja, pročitali recenzije, ali se nisu usudili probati.

U savjetovanju, preporučujem da eksperimentiraju parovi. Organizirati romantične susrete, darovati darove i primjenjivati ​​afrodizijake. Jedan od najučinkovitijih među njima je uzročnik konja.

Njegov učinak je teško precijeniti i za muškarce i za žene. Uostalom, iz dobrog seksa, zadovoljstvo uvijek dobiva oboje. U skladu s tom pozadinom, partneri nauče pronaći zajedničko tlo u drugim pitanjima, međusobno se tolerantno postupati i pristati na kompromis.

Ilya Stoyanov, obiteljski psiholog, seksolog.

Ženski libido je nekoliko puta kompliciraniji od muške potencije. Stoga, postoji toliko mnogo lijekova koji su posebno dizajnirani za lijepu polovicu čovječanstva. Teže je za njih slobodu, podešavanje i zabavu.

Kao što je praksa pokazala, upotreba konjskog uzročnika za ljude također je učinkovita. Lijek ima minimalan broj kontraindikacija za imenovanje i siguran je za ljude, podložan maksimalnoj dnevnoj dozi i bez ikakvih kontraindikacija.

Oblik otpuštanja u obliku kapi čini njegovo prijam ne samo prikladnim nego i učinkovitim. Brzo prodire u krv i počinje djelovati nakon 5-10 minuta od trenutka prijema. Često slušajte recenzije liječnika i ne liječite se sami.

Tatyana Semenovna Myakisheva, seksualni terapeut.

Kako vozač konja radi za žene?

Zahvaljujući uravnoteženoj kombinaciji aktivnih sastojaka u sastavu lijeka, ona ima složeni učinak na cijelo tijelo.

Povećani protok krvi u genitalne organe i erogene zone, povećanje broja seksualnih tajni, aktivacija produkcije ženskog spolnog hormona i ubrzanje metaboličkih procesa utječu na žensko tijelo. Kao posljedica toga, žena osjeća žurbu seksualne energije, seksualnu privlačnost i opće poboljšanje u svom zdravstvenom stanju.

Kapi također snažno utječu na emocionalno stanje osobe - oni se smiruju i emaniraju, pomažu se osloboditi kompleksa, osjećaju samopouzdanje, uklanjaju anksioznost i postave romantično raspoloženje.

Sudeći po brojnim recenzijama muškaraca, protiv pozadine uzimanja lijeka, žene imaju tendenciju da imaju više orgazama, produžuje se seksualni čin, a taktilni osjećaji pogoršavaju. Dobar učinak postiže se redovitom uporabom proizvoda i pridržavanjem uputa.

analozi:

Upute za uporabu

Prije početka korištenja konjskog patogena pažljivo pročitajte upute za uporabu i slijedite sve njegove propise. Unatoč činjenici da ovaj lijek pripada homeopatskim preparatima, nije nužno zanemariti preporuke. U ovom slučaju, proizvođač nije odgovoran za nuspojave i ne jamči postizanje tvrdnje učinka.

Za žene se preporučuju 7 kapi, 1-2 puta dnevno. Doza muškaraca povećava se na 10-15 kapi, ovisno o težini. Proizvod se može dodati bilo kojem napitku ili razrijediti čistom vodom i progutati s jednim ili više gutljaja.

Aktivne tvari se brzo apsorbiraju u gastrointestinalni trakt, ulaze u krv i raspoređuju se cijelim tijelom. Učinak se javlja nakon 15-20 minuta.

struktura

Sastav konjskog uzročnika uključuje samo izvorne komponente - ekstrakti i ekstrakti iz biljnog materijala i testisne sirutke.

Glavna komponenta lijeka - yohimbine - pripada kategoriji alkaloida. Sintetiziran je iz kore drveća od lila koje rastu u afričkim zemljama. Lijekovi s yohimbinom proizvode jak poticajni učinak, povećavaju seksualnu aktivnost u muškaraca i žena.

Počelo je proizvoditi lijekove sa svojim sadržajem, samo što se brine o učinkovitosti i sigurnosti tvari. Sve aktivne tvari lijeka su testirane i potvrđene su njihov pozitivan učinak na ljudsko tijelo.

Lijek je odobren za prodaju i prepoznat kao siguran. U kapi nema pojačivača okusa, okusa i šećera. Stoga je njihova uporaba sigurno i kod dijabetičara. Dodatne informacije potražite u uputama za uporabu.

Kontraindikacije i nuspojave

Zbog svog prirodnog sastava, popis kontraindikacija i mogućih nuspojava je mali. Ne preporučuje se uzimanje lijeka:

  1. Osobe mlađe od 18 godina.
  2. Bez pristanka pacijenta.
  3. Žene koje pate od mentalnih poremećaja ili ozbiljnih kardiovaskularnih bolesti.
  4. Kod visokog krvnog tlaka.
  5. Lijekovi se ne preporučuju za žene tijekom dojenja ili trudnoće.

Akutni stanja predoziranja tijekom ispitivanja bolesnika nisu bila fiksirana. To potvrđuju brojni pregledi. Ali da se prekine dopuštena dnevna stopa kapi ne vrijedi.

Iako uzimanje konja patogen s velikom dozom alkohola ili kave ubrzava rad srca, povećan broj otkucaja srca, vrtoglavica javlja, blagi mučninu. U rijetkim slučajevima, lagano tremor u rukama.

Proizvođač ne isključuje mogućnost individualne netolerancije pojedinim komponentama lijeka, ali u praksi takvi slučajevi nisu zabilježeni.
Idite na web stranicu dobavljača