Glavni
Prevencija

Značajke akcije zlatnog španjolskog leta španjolskom zlatnom letom, cijenom i recenzijama

Autor: Elena Polyakova, liječnik-terapeut,

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(3 glasova, prosjek: 3,7 out of 5)


Ponekad želimo doživjeti snažnu atrakciju, eksploziju osjećaja i neusporedivih seksualnih senzacija. I vrlo je nesretni da ne uvijek imati seks postaje svijetla i nezaboravna za partnere. Nije uvijek žena tijekom seksa može doživjeti orgazam, to ovisi o mnogim razlozima: ozbiljan umor, smanjena seksualna aktivnost, živčana iskustva, a rezultat je razmažena večer.

Kako bi žene imale priliku doživjeti više orgazama i povećanu seksualnu želju, koristi se "Zlatna letjelica". Najnevjerojatnija stvar je da čak i klimakterijumom ili slabim libido ne može spriječiti ženu da doživljava nezaboravan doživljaj i uđe u vrtlog strasti.

Izvorno od antike

Španjolska letjelica dobro je poznata još od vremena Hipokratova i najvećeg vrha popularnosti postignutog u srednjem vijeku. Poznato je da je Marquis de Sade, sve poznatih zavodnika žena, dodala supstancu slatkoći. Španjolska letjelica koristila je i Katarina II.

Stimulativni učinak zlato španjolska mušica je otkrivena slučajno poljoprivrednik iz Španjolske: on je primijetio da je, nakon što ga je ugrizla buba (španjolska mušica) bikovi i krave su dovoljno aktivni. Tvar se izlučuje iz kukaca i masti i dobivaju se prašci. Kada se žljezdana tajna bugova pada u hranu, uzbudi se živčani i izlučevni sustavi osobe.

U naše vrijeme Španjolac je dobro poznat mnogima. Pozdravljamo preporuke za uporabu i adekvatnu cijenu poznate diljem svijeta. Ali ako ga usporedimo s lijekovima (uzročnicima žena) koji su se koristili u antici, sada se određuje točna koncentracija tvari koja ne utječe negativno na žene, ali zdravlje je iznad svega.

Značajke djelovanja i primjene

Cantharidin, koji se nalazi u zlatnom španjolskom muhu, kada ulazi u krv, nadražuje receptore genitalnih organa i pomaže povećati protok krvi. Zahvaljujući tome, povećava se osjetljivost, žena je uzbuđena, seks postaje strasniji i završava s orgazmom. Učinak Gold Spanish fly-a traje do 2 sata. Neki kupci tvrde da efekt može biti duži (5 sati). Mazivo se oslobađa u dovoljnoj količini, a mišići vagine se sužavaju. Akcija zlatne letjelice, ako je promatrana, prelazi sva očekivanja, ostavljajući neizbrisiv dojam o seksu.

Za žene, letjelica leta postaje droga, zahvaljujući kojoj:

  • Frigiditet je prevladan, a libid se diže.
  • Kršenja uzrokovana vrhuncem u seksualnoj sferi su eliminirana.
  • Povećanje brzine otkucaja srca i disanja.
  • Bradavice se otvrdnu.
  • Postoji suženje mišića vagine.
  • Povećava izlučivanje sekreta iz vagine.
  • Ženski genitali se povećavaju.
  • Postoji jaka atrakcija.
  • Postoji prilika da se dobije orgazam.

Španjolski letjeti uzbuđuje čak i najfinije žene, prisiljavajući ih da odbace suzdržanost i komplekse. Nakon uzimanja lijeka postoji želja da doživite seksualno zadovoljstvo i provedete čak zabranjene seksualne fantazije.

Na ljude Fly zlatni španjolski ima isti učinak. Zlatna kralješka uzrokuje povećanje protoka krvi u muškog spolnog organa, uzrokujući dugotrajnu i neprekidnu montažu, a iskusni orgazam postaje zasićen i produljen. Prema muškarcima, postoji značajan porast u trajanju orgazma.

Oblik izdavanja i trošak

Nakon kupnje u kutiji naći ćete 12 kapsula lijeka.

Pakiranje se sastoji od 12 kapsula, od kojih svaka sadrži 5 ml tvari. Cijena španjolskog leta varira od 1200 do 1.800 rubalja po paketu u raznim trgovinama. Često možete pronaći Gold Spanish fly u online trgovinama, ako dobijete popust, trošak će biti znatno niži.

U usporedbi s ženskim uzročnikom Lovegra, čija je cijena za 1200 rubalja za 4 tablete, zlatna mušica je mnogo jeftinija, a mišljenja korisnika o učincima imaginarne Viagra ne iznenađuju. No, preporuke korištenja zlatne letice iznimno su pohvalne jer je trošak kupnje zlatne letice u usporedbi s primljenim užitkom zanemariv. Izlučivanje kornjaša ima specifičan okus, ali lijek stvoren na bazi nema okus, boju i miris. Za kupnju zlato španjolski letjeti recept liječnika nije potrebno.

Sadržaj paketa zlatnih mušica treba otopiti u bilo kojem piću 20 minuta prije spolnog odnosa. Na temelju izjava korisnika, može se zaključiti da je priprema zlatne letjelice gotovo trenutačna, kako kažu i sami ljubavnici.

Obvezno stanje: lijek se preporuča koristiti samo jednom dnevno u količini većoj od 5 ml, tj. Samo 1 vrećicu. To je ta doza koja se smatra optimalnim i potiče maksimalno "zagrijavanje" žene i njezino raspoloženje za seksualno sklad. Preporuke kupaca i medicine to potvrđuju.

Mjere opreza

Prije upotrebe, treba imati na umu da zlatna muha, kao i bilo koji lijek, ima kontraindikaciju na prijavu:

  • Individualna osjetljivost na komponente zlatne muhe.
  • Bolesti genitourinarnog sustava u kroničnoj fazi.
  • Pogreške u sustavu izlučivanja.
  • Dob od 18 godina.
  • Trudnoća i dojenje.
  • Hipertenzija.
  • Bolesti srca.
  • Bolesti očiju.

Treba imati na umu da Gold Spanish fly nije lijek. Španjolska letjelica je izdana bez recepta, vrlo je jednostavno kupiti i uzeti po potrebi. Trošak zlatne letice će vam omogućiti da ne spasite i ukrašavate svoj život. Glavna komponenta lijeka za žene je otrovna tvar, pa je predoziranje nepoželjno.

Zahtjev mora biti kompetentan i mjeren. Dovoljno je uzimati 1 dozu dnevno, sljedeću aplikaciju - nakon 5-7 dana. Komentari kupaca koji su iskusili učinak zlatne letice, tvrde da je aktivnost lijeka dovoljna za drugi dan. Stoga, ako se velika koncentracija zlatnog španjolskog muha apsorbira u tijelo žene, može doći do negativne reakcije i iritacije sluznice, posebno u ustima. Osoba ima ozbiljnu žeđ, postoje poznati slučajevi pojave krvi kod mokrenja.

Upotreba lijeka treba biti oprezna i ne smije prelaziti dozu.

Nehotično prihvaćanje doze lijeka iznad maksimalno dopuštenog je opasno, stoga je potrebno odmah potražiti liječničku pomoć. Takvi slučajevi su rijetki. Ako se primjenjuje doza i nema protivindikacija za zlato zlato, neće biti nikakvih poteškoća, zajamčena je puna sigurnost i visoka učinkovitost djelovanja zlatne letice, a potvrđuje se i njezina primjena.

Je li moguće da partneru pripremi zlatne muhe bez svog znanja? Budući da je španjolska misao supstanca koja nema boju i miris, neki kupci zainteresirani su za mogućnost korištenja zlatne španjolske letjelice bez pristanka i poznavanja njihovog seksualnog partnera.

Ovaj pristup je moguć kada koristite zlatnu letjelicu, ali morate znati koje kontraindikacije koriste i uzeti u obzir prije nego što ga pomiješate sa svojim voljenom. Prema preporukama o Internetu vezanima uz obiteljske probleme, Gold Spanish Fly za mnoge parove postala je bogoslužje. Učinak i kvaliteta na najvišoj razini i korisničke recenzije to potvrđuju.

Španjolski zlatni pregled leta

Vaša poruka vidik »26. srpnja 2017, 08:43

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka genchik »27. srpnja 2017, 11:28

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka Esentyk »27. srpnja 2017, 14:44

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka Potap2017 »29. srpnja 2017, 10:44

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka alexMen »02. kolovoz 2017, 17:34

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka akne »3. kolovoza 2017, 16:47

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka doktor »4. kolovoza 2017, 07:30

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka ALI »6. kolovoza 2017, 17:12

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka oznaka »18. kolovoza 2017, 08:28

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka džin »23. kolovoza 2017, 08:06

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka nadčovjek »23. kolovoza 2017, 08:54

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka Animale »24. kolovoza 2017, 14:34

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka Sergej »08 Rujan 2017, 07:21

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka majstor »08 Rujan 2017, 08:23

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka Glym »12. rujna 2017, 08:01

Kako primijeniti zlato španjolsko letjeti letjeti Letite s pregledima i cijenama

Recenzije takvog moćnog afrodizijaka, poput španjolske mame, dolaze do nas od davnih vremena. Poznato je da je ovaj lijek upotrijebljen u starom Rimu kako bi plemići dali određeni "šarm". U doba Luja XIV španjolska plemkinja dobila je plemenite dame za uporabu kao ljubavni napitak. U našem vremenu, španjolska je mrava bila naširoko korištena kao snažan uzročnik za muškarce i žene. Jedan od najčešćih lijekova je Gold Spin Fly ili Gold Fly. Upute o korištenju alata bit će razmotrene u našem članku.

Načelo rada

Glavna komponenta španjolskog (španjolskog) zlata (zlata) Fly (gripa) je supstanca kantharnida. Ovo je tajna žlijezda insekata. Poznati su i pod imenom španjolska mrava ili stablo jasena. Beetle se praktički širi diljem Rusije i zemalja ZND-a, zato su ga mnogi ljudi vidjeli. Riječ je o duguljastom insekatu male veličine (duljine oko jedan i pol centimetara) smaragdno zelene boje. Ako ga dodirnete, a zatim oko zgloba nogu s tijelom i usta, emitira žućkasta tekućina s oštrim mirisom. Glavna komponenta ove tajne je kanrdidin.

U maloj koncentraciji ova tvar djeluje kao vrlo snažna afrodizijak. I jednako je učinkovit za muškarce i žene. Doslovno nekoliko minuta nakon uzimanja lijeka povećava se sekrecija spolnih hormona, povećava broj otkucaja srca, krv teče do zdjeličnih organa. Fiziološki se to očituje u povećanju libida, povećavajući oslobađanje sluzi iz vagine, smanjujući mišiće. Prilikom primjene Zlatnog Spaniela Fly u muškaraca, snažna seksualna želja prati snažna i trajna erekcija. Međutim, u ovom trenutku na tržištu postoji mnogo priprema za borbu protiv impotencije, i kemijskog i biljnog porijekla, koje se mogu kupiti po svaku cijenu. No Gold Spanish Fly je pronašao širu aplikaciju za povećanje spolne privlačnosti kod žena. proizlazi:

  1. Neodoljiva želja za seksom.
  2. Osjećaji koje će tijekom spolnog odnosa biti pogoršane do granice.

Nakon recepcije španjolskog (španjolskog) zlata (zlata) leta (gripe), partneru možete dostaviti nezaboravan orgazam. Pa, i sa kontrakcijom mišića vagine, osjećaji muškarca također se množe.

Zašto koristiti

Lijek treba uzimati sa smanjenjem libida kod žena.

Glavna naznaka za korištenje španjolskog (španjolskog) zlata (zlata) leta (gripe) je smanjenje libida kod žena i kršenje potencijala kod muškaraca. Istraživanja pokazuju da se nedostatak seksualne želje u fer seksu može razviti iz više razloga. Najčešći su:

  1. Psihološka krutost u krevetu kao rezultat nepravilnog spolnog odgoja u adolescenciji ili neuspješno prvo iskustvo.
  2. Kompleksi o navodnoj višoj težini ili izgledu.
  3. Prekomjeran moral i fizički umor nakon posla ili brige oko kuće.
  4. Kršenje razine spolnih hormona nakon trudnoće i laktacije.

Naravno, ozbiljne povrede libida zahtijevaju liječnički savjet i terapiju lijekovima. Međutim, svjedočanstva mnogih liječnika svjedoče da se zlatna kralježnica može koristiti istodobno s propisanim lijekovima.

Vrlo često izostanak normalnog seksualnog života čini žene razdražljivima, nervoznim. Ovo je jedan od glavnih razloga za česte skandale u obitelji. Upotreba Gold Spanish Fly uklanja sve manifestacije ženskog nezadovoljstva.

Kako se prijaviti

Unatoč činjenici da je tajna žlijezda španjolske muhe poseban miris i vrlo oštar okus, kapi Gold Spanish Fly su apsolutno neukusni i nemaju miris. Može se dodati gotovo svakom piću, osim jakog alkohola. Gold Spanish Fly je u potpunosti kompatibilan s niskom alkoholnom pićima.

Proizvod je dostupan u obliku kapi, zapakiran u obrocima od 5 ml. Boca treba uliti u piće 15-20 minuta prije spolne intimnosti. Neki parovi ponekad nastoje revitalizirati njihov odnos i piti kapi zajedno. To jamči neopisiv osjećaj tijekom seksa.

Korištenje lijeka može vam pružiti nezaboravan doživljaj seksa.

Neki predstavnici jačeg spola mogu učiniti zanimljivo iznenađenje za svog partnera uz pomoć kapljica Spanskaya Zlatnaya Mushka, nakon što su organizirali nezaboravan seks. Uostalom, učinak primjene Gold Spanish Fly traje do pet sati. Nije nimalo da Spansky Gold Fly naziva Viagra za žene.

Cijena proizvoda može se pronaći u mrežnim ljekarnama. Do danas je cijena oko 1000 rubalja. Međutim, preniska cijena može značiti da pokušavate prodati krivotvoreni lijek. Stoga je prije kupnje obvezno pročitati recenzije o ovoj trgovini i razjasniti sve detalje konzultanta.

Važno je zapamtiti da je ekstrakt španjolske letke (Gold Fly) potpuno siguran za žene samo pri preporučenim dozama. Stoga, prije primjene Gold Spanish Fly, uvijek biste trebali pročitati upute i proučiti popis kontraindikacija. Dakle, ne možete koristiti španjolske Zlatne mušice u sljedećim situacijama:

  • Prije 18 godina ovaj zahtjev se odnosi i na muškarce i žene.
  • Tijekom dojenja i dojenja.
  • U kombinaciji s jakim alkoholnim pićima.
  • Uz teške kršenja srčane aktivnosti, uporni arterijska hipertenzija.
  • Uz pojedinačnu netoleranciju ili rizik od razvoja alergijske reakcije na komponente lijeka.
  • U jednom danu ne možete konzumirati više od 5 ml lijeka (to je sadržaj jedne boce).

Ne možete zaboraviti na etičku stranu korištenja Gold Spanish Fly. Ni u kojem slučaju ne može prisilno prisiliti žene u seksualnu intimnost po takvoj cijeni. Aplikacija španjolski (spa) Zlato (zlato) Letjelica (flush) je moguća jedino uz suglasnost. Naravno, upute za uporabu moraju se proučavati prije uporabe.

Zlatni Fly - zlatni list letjeti

Problemi u seksualnoj sferi utječu jednako na žene i muškarce. Poticaj za jačanje snažnije seksa oglašava se na svakom koraku, ali ženski intimni problemi se ignoriraju. U stvari, postoji prilično učinkovit alat nazvan "Gold fly", koji povećava libido, poboljšava ugodne senzacije, poboljšava orgazam. Nekoliko čudesnih kapi pretvaraju seks u nezaboravnu ekstravaganciju za oba partnera.

Što je zlato letjeti

Španjolski Gold Fly je prirodni i jedinstveni lijek za povećanje libida kod žena. Namijenjen je djevojkama s slabom seksualnom željom ili visokim pragom uzbuđenja. Također se koriste muškarci koji imaju problema u seksualnoj sferi. Zahvaljujući ovoj svestranosti, lijek je stekao ogromnu popularnost među zaljubljenim parovima.

Sastav sadrži jednu aktivnu komponentu - žljezdane tajne kukaca španjolske lete. Ovi insekti dugo su korišteni kao snažan uzročnik i stimulans za živčani sustav. Mnogi poznati u povijesti Lovelacea koristili su praške i tinkture španjolskih mušica kako bi zavele divne dame. U svakodnevnom životu španjolska zlatna letjelica naziva se "Zlatna letjelica" (zbog zlatno-zelene boje kornjaša) ili jednostavno "španjolska letjeti".

Svojstva lijeka i dalje su relevantna. Zahvaljujući supstanciji kantharidina, koja se nalazi u tajnosti španjolske letjelice:

  • postiže se fiziološka i psihološka stimulacija;
  • stimulira se seksualna aktivnost.
Španjolska letjelica poznata je još od antičkih vremena zbog njezinog učinka

Ovaj je učinak ključan za postizanje vrhunskog blaženstva tijekom spolnog odnosa za oba partnera.

Zlatni letak dostupan je u obliku pogodnom za upotrebu - kapi, topljivi u bilo kojem piću. Tekućina je potpuno bezbojna, bez okusa i bez mirisa. Ova imovina ponekad koriste ljudi da potajno miješaju afrodizijsku ženu. Kapi se hermetički pakiraju u specijalne štapiće od 5 ml, u kartonskom sandučiću 12 palica. Koncentracija aktivne tvari - kantharidin - iznosi 5 mg.

Lijek nije lijek, ne možete ga dobiti u ljekarnama. Najbolja je mogućnost da se naredi putem Interneta. Unatoč činjenici da recept nije potreban, preporuča se posavjetovati se s liječnikom prije uporabe.

Kako funkcionira Gold Spanish Fly?

Mehanizam djelovanja Spani leta temelji se na stimulaciji fizioloških procesa u tijelu žene. Cantharidin iritira receptore genitalnih organa i pogoršava živčane reakcije. Kao rezultat toga, protok krvi raste, povećava se psihološka agitacija, javlja se hormonalno oslobađanje, zahtijevajući prirodni iscjedak kroz seksualni kontakt.

Kapi su pronašli svoju primjenu u parovima koji žele običnu tjelesnu ljubav koju ne mogu dobiti u normalnom seksu

Zahvaljujući Gold Flyu, recenzije žena pokazuju ugodne i duboke osjećaje:

  • povećava intimnu privlačnost suprotnog spola;
  • želja da se seks povećava;
  • Poboljšava sekreciju vaginalne sekrecije, koja osigurava dobru podmazivanje;
  • mišići vagine intenzivnije su ugovorni;
  • bradavice nabubre, grudi postaju osjetljiviji;
  • Dodirni osjećaji u erogenim zonama, osobito klitorisu, pogoršavaju se;
  • orgazam traje dulje, za jedan seksualni čin lako je dobiti nekoliko orgazama;
  • Nemojte izgubiti svjetlinu i snagu pozitivnih emocija u cijeloj blizini;
  • značajno poboljšava raspoloženje i emocionalno stanje;
  • seks postaje strasan, senzualan i produljen.

Lijek je u stanju probuditi libido i seksualnu želju, čak i kod žena s visokim razinama seksualne hladnoće, kao u zrelim ženama u menopauzi. Čvrstoća, stiskanje, kompleksi nestaju bez traga, osmišljene su najdublje i tajne želje.

Načelo spolnog uzbuđenja kod žena i muškaraca je slično, tako da je španjolski zlatni letjelica jednako učinkovit za snažniji seks. Kapi izazivaju protok krvi u penis, uzrokujući produženu i uporni erekciju. Orgazam postaje ugodniji i emocionalno zasićen. Uzimanje lijeka istovremeno u paru, možete dobiti najviše zadovoljstvo od intimnosti.

Kada uzeti lijek

Gold Fly se može koristiti u bilo kojem trenutku. Ali, bolje je ne zlostavljati sredstva, kako ne bi utopili prirodnu seksualnu funkciju. Preporuča se koristiti kapljice u slučajevima kada postoje poteškoće s punim seksualnim odnosom s jednim ili oba partnera.

Ako se pridržavate svih pravila, možete postići nevjerojatno uzbuđenje za nekoliko minuta

Takve indikacije uključuju:

  • povećana vaginalna suhoća u žena;
  • loše erekcije kod muškaraca;
  • teško dostupni, kratki orgazam;
  • nedostatak pozitivnih emocija i užitak od intimnosti;
  • niska seksualna privlačnost suprotnog spola;
  • nula libida na pozadini uzimanja hormonskih lijekova;
  • seksualna hladnoća u menopauzi;
  • psihološke prepreke i stres tijekom seksa;
  • niska osjetljivost i visok prag uzbude;
  • kratki i bez emocije.

Možete koristiti Spani letjeti za muškarca i ženu. Za žilavost senzacija, možete uzeti kapi od strane oba partnera. Glavna stvar je ne koristiti nekontrolirano droge, koristiti samo kada je to potrebno u razumnim količinama.

Gold Fly: korisnički priručnik

Lijek se proizvodi u vrlo prikladnom obliku, nikakve komplikacije s primjenom neće nastati. Kapi se mogu koristiti ne samo kod kuće, već na bilo kojem drugom mjestu. Vi samo trebate sipati sadržaj štapića u piće i piti. Važna prednost Spani letjeti ispred drugih sličnih sredstava je da se može razrijediti u bilo kojoj tekućini. To može biti hladan čaj, soda voda, voćni sok ili piće.

Za žene, kapi Gold Gold Fly gotovo su jedini afrodizijak koji se stvara za ovaj dan

Španjolski Gold Fly nema mirisa i okusa, što znači da neće pokvariti okus hrane i pića. Masna hrana i višak alkohola smanjuju učinkovitost lijeka, stoga je bolje da ga koristite prije jela.

Također je važno slijediti određene preporuke:

  • jedna doza je 5 mg aktivnog sastojka, tj. 1 štap dnevno, jedan sat prije planiranog seksualnog kontakta;
  • maksimalnu dnevnu dozu, koja se ne može prekoračiti - 5 mg;
  • učinak dolazi 5-30 minuta nakon kapanja i traje u prosjeku 4-6 sati (neke žene zabilježile su trajanje akcije do 2 dana);
  • lijek nije namijenjen dugoročnoj uporabi tečaja, optimalna je učestalost 4-6 puta mjesečno (interval između doza mora biti najmanje 3 dana);
  • Zlato Fly nema dugotrajno djelovanje i ne nakuplja se u tijelu, uz njegovu pomoć postiže se samo jednokratni učinak;
  • lijek nije lijek za genitalne bolesti, frigidnost, erektilnu disfunkciju, nema terapeutskih svojstava.

Zlatna špijuna letjeti, prema kritikama, vrlo je djelotvoran lijek za poboljšanje seksualne aktivnosti, ali pozitivan rezultat dolazi samo kada se pravilno primjenjuje.

Kontraindikacije i moguće nuspojave

Španjolski zlatni letjeti koriste žene i muškarci u bilo kojoj dobi bez ograničenja. No u svakom slučaju treba se pridržavati mjera opreza.

Kapi povećavaju seksualnu želju nakon 10 minuta nakon gutanja

Treba napomenuti da je lijek kontraindiciran:

  • osobe mlađe od 18 godina;
  • preosjetljivost na komponente;
  • kronične bolesti genitourinarnog sustava;
  • trudnoća i dojenje;
  • patologije optičkog živca;
  • kršenja sustava izlučivanja;
  • hipertenzivna bolest;
  • zatajenje srca.

Oprez nikada neće povrijediti, pogotovo ako je riječ o zdravlju. Vrlo je važno ne prekoračiti preporučenu dozu. Cantharidinum u velikim količinama postaje otrov, tako da ne možete zloupotrijebiti lijek.

U umjerenim dozama lijek je apsolutno siguran. U slučaju predoziranja i na pozadini individualne osjetljivosti mogu se razviti nuspojave:

  • osip na koži;
  • glavobolje;
  • poremećaji stolice;
  • mučnina;
  • vrtoglavica;
  • poremećaj vida;
  • nadutost;
  • suhoće usne sluznice;
  • pojava krvi u urinu.

Manje nuspojave obično prolaze kroz vlastitu, snažnu opijenost zahtijeva hitnu medicinsku pomoć. Koristite Spremnu letjelicu treba biti diskretna, ako je potrebno, posavjetujte se s liječnikom.

Španjolski Gold Fly: prijave aplikacija

Svetlana, 33 godina: "Ja sam, naravno, aseksualna, vrlo mi je teško podići se. Novi tip bio je iznenađujuće aktivan i zahtjevan. Morao sam se posvetiti trikovima uz pomoć Spani letenja. U najromantičnijim trenucima dodam kapljice u vino i nakon pola sata seksualna energija se ne može zaustaviti. Lijek stvarno radi. "

Alexander, 28 godina: "Ponekad igram Gold Fly na zabavama za privlačenje djevojaka. Ravno je postao lokalni Casanova na poslu, osoblje i štapić. Ne znam kako to radi, zato što ga potajno izlijevam suprotnom spolu. Ali djevojke reagiraju vrlo zanimljivo, volim sve, normalnu temu! ".

Roman, 43 godine: "Ponekad koristimo prekrasne kapljice sa svojom ženom. Oni zapravo ne rade za mene i ne trebam. Ali žena je izravno preobražena, slaže se za eksperiment, zahtijeva drugu predaju. Lijek je zaista dobar, ali povremeno ćete ga morati koristiti za čulnost senzacija. "

Spani letjeti

Uvijek sam smatrao seksualnom delikatnom temom, ali ipak, ne mogu proći i dijeliti svoje dojmove s drugima. Nedavno sam putem internetske trgovine naredio intimne kapljice Spani letjeti, koji bi, po obećanju, trebali izazvati uzbuđenje. Stvar je u tome što je nakon 20 godina bračnog života naš seksualni život postao manje živahan i zanimljiv, i shvatio sam da nešto treba promijeniti. Prosherstila je cijeli Internet, i pronašao droga s puno pozitivnih stvarnih povratnih informacija. Ove kapi su prirodna priprema koja, prema obećanju prodavača, uzrokuje jaku uzbuđenja u roku od 10-15 minuta nakon što ih se uzme. I to je zapravo tako, erogene zone postaju sve osjetljivije, a moja priroda zatvorena, postala je apsolutno oslobođena. Učinak je veličanstven i pokušavao me osobno. Osobni savjet od mene, nemojte žuriti s dozom, u početku sam uzeo minimum, ali sam htio još više rezultata, pa nakon što sam ga povećao. Ali nakon svega, svatko od nas ima svoj libido i svoj individualni organizam, budite oprezni da ne naškodite mužu))))

Što je španjolski Gold Fly?

Nakon što su mi ove čarobne kapljice pomogle, počeo sam detaljnije čitati o njima kako bih otkrio što je to učinilo. Općenito, ove kapljice su popularni još od najstarijih vremena, i to je sve zahvaljujući posebnoj enzima, koji se dodaje u kapi, masti, tinkture i prah. Taj sastojak, začudo, ekstrahira iz kukaca, naime od tekućine koja se oslobađa kada se pritisne između tibije i femura. To bi moglo biti odvratno za mene, ako ja ne znam o učinku))) Ove kapi su prirodni Bud, za primanje želji konzultirati liječnika. Ali što se mene tiče, još uvijek vrijedi ići vidjeti ako postoje kontraindikacije. Ove kapljice su bez mirisa, okusa i savršeno otopiti u bilo piće, a ja priznajem da bude uz ovu stvar i moj muž))) Ma ne ispričavam se, oh, kako sam nije žao. )))

Španjolci pregledavaju liječnike

Također sam počeo tražiti recenzije na internetu, ali stvarna povratna informacija je jedna stvar, a liječnička mišljenja još su jedna stvar. Evo nekih od njih:

Tikhonov, Peter Andreevich, seksolog:

"Preporučujem španjolske muhe svojim pacijentima, zajedno s drugim poznatim sredstvima za povećanje privlačnosti - Viagra, Levitra, Impaz. Da, španjolska mušica je dosta moćan lijek. Ako osoba ima alergiju, onda je u budućnosti potrebno napustiti patogena.
Ali ako tijelo percipira ovu afrodizijak s praskom, onda je osoba vrlo sretna. Španjolska letija je mnogo jača i Viagra, i Levitra. Dugotrajno pamćenje mojih bolesnika. U budućnosti su često s toplinom zapamtili one nezaboravne minute, pa čak i sate seksa uz pomoć leta. "

Stepanov Evgeniy Alexandrovich, urolog:

"Obratiti pozornost na španjolsku letjelicu, mogu reći da se ovaj alat odnosi na moćno uzročno sredstvo. Glasine da je letjelica vrijedi samo za žene su neistinite. Cantharidinum ne čini razliku, u tijelu čija osoba djeluje. Spani leteći vid je stvoren ne samo da povećava snagu, ovaj lijek jača erekciju kod muškaraca i povećava osjetljivost erogenih zona kod žena. "

Spani letjeti za žene i muškarce: njegov sastav i način djelovanja

Već sam rekao da je glavni sastojak španjolske letke kanthidin, koji se izvlači iz određene vrste kornjaša. Ali nisam naznačio da je ova tvar otrovna za ljude, ali u afrodizijakima je dodana u sigurnoj količini. I zajedno s dodatnim komponentama, lijek donosi izvrstan rezultat. Rosemary i razna eterična ulja djeluju kao pomoćne tvari, koji ton i popravljaju rezultat.

Već nakon 15 minuta nakon primitka letenja počele su se pojaviti sljedeća čuda:

Disanje i palpacija postali su češći.

Bradavice su postale teške i natečene.

Vagina je već postala, puno je podmazivanja izdano (ispričavam se za detalje).

Spolni organi su se povećavali zbog povećanja krvi.

Pa kako djeluje droga? Zapravo, sve je vrlo jednostavno. Sve se događa na isti način kao i kod drugih lijekova. Glavna tvar utječe na cirkulaciju u području zdjelice. Cantharidin iritira tkiva genitourinarnog sustava i prodire u krvne žile u tkivu vagine.

Muškarci će se moći oprostiti od erektilne disfunkcije i produljiti erekciju i jačanje. Dakle, seks će biti 3-4 puta duži. Međutim, žene će moći doživjeti orgazam, čak i one koji su uvijek imali takav problem. Kapi će pomoći osloboditi i pomoći.

Kako koristiti afrodizijak

Kupili smo Spangu letjeti u obliku kapi, ali se sviđa i u obliku krema prodaje, ali nisam to pokušao. JA stvarno poput kapljica, jer su podijeljeni u jednoj dozi doze. Svaka vrećica sadrži 5 mg aktivne tvari. Kapljica nema boju, nema mirisa. I za upotrebu, samo trebate uzeti jednu vrećicu proizvoda i sipati sadržaj u vodu, sok ili drugo piće, uključujući alkohol. To bi trebalo biti učinjeno 10-15 minuta prije predloženog seksa.

Ponekad na internetu upoznala sam se s podacima o kapi koje možete svakodnevno piti, no moj liječnik preporučuje da se ne opterećuju i ne uzimaju ih više od jednom u 5 dana. Inače, to bi moglo imati negativan učinak na živčani sustav. Za upozorenja, također bih uključio kombinaciju kapi s puno alkohola i masne hrane, što će uvelike smanjiti učinak.

Kontraindikacije za uporabu

Bez obzira na idealan sastav, ipak valja paziti i obratiti pozornost na kontraindikacije:

individualna netolerancija komponenata;

trudnoća i dojenje;

visoki krvni tlak;

ozbiljne bolesti organa vida;

ozbiljne bolesti kardiovaskularnog sustava;

prisutnost bolesti povezanih s ekskretorom i genitourinarnim sustavom;

osobe mlađe od 18 godina.

Želim upozoriti na nuspojave (bol u bubrezima, bol kod uriniranja, povraćanje), koji se mogu pojaviti u slučaju predoziranja lijeka.

Gdje i kako mogu kupiti muhe muhe

Moj suprug i ja obišli smo mnoge ljekarne i prodavaonice seksa, ali uspjeli smo kupiti kapljice samo na internetu - ovdje. Po prvi put za torbu dali smo 1300 rubalja, sada naručujemo 12 torbi za 3300 rubalja.

Zlatni španjolski letak (španjolski zlatni letak)

sastojci: kantaridin
Rok trajanja: 09,2019
proizvodnja: Kina

1 pakiranje. 5 ml svaki.

5 paketa. za 5 mg.
+ Bonus 2 kartica. opći

10 osoba. za 5 mg.
+ Bonus 2 kartica. opći

12 pax. za 5 mg.
+ Bonus 2 kartica. opći

24 komada. 5 ml svaki.
+ Bonus 2 kartica. opći

Španjolski zlatni letak je jedinstveni biljni patogen sa složenim djelovanjem. Uglavnom ga koriste žene, ali zbog svoje univerzalnosti mogu ih istodobno koristiti oba partnera. Brzi snažni učinak zlatne leće kralježnice pomaže čak i kod niskog temperamenta.

Zlatna leta za žene, recenzije o kojima su prikazane u nastavku, nema boju, miris i okus koji vam omogućuje da ga otopite u bilo kojem (uključujući alkohol) pića. Kapi učinkovito utječu na libido seksualnih partnera, povećavaju seksualnu želju, omogućuju vam da se potpuno koncentriraju na senzacije i postižu fantastičan orgazam.

Španjolska mušica zlato muha - najbolje rješenje za žene koje pate od seksualne hladnoće, frigidnost, anorgazmija, kroničnog umora, smanjena seksualna želja, doživljava menopauzu. Kao uzročnik je idealan za parove, dugoročni odnos koji oslabljena privlačnost jedni druge.

Što se sastoji od španjolskog zlatnog leta, liječničkih pregleda

Pripravak ima prirodni sastav: njegove glavne aktivne tvari su ekstrakti iz posebnih vrsta istog naziva insekata. Aktivne komponente pripadaju skupini moćnih otrova, ali u uvjetima suvremenog laboratorijskog tretmana negativni učinak je potpuno eliminiran. Pravilno odabrana doza i tehnološka obrada kantharidinske tvari omogućuju stvaranje patogena najučinkovitijim i najsigurnijim.

Kako Gold Spin Fly

Jedini način da osjetite puninu akcije afrodizijaka jest pokušati vrlo uzročnik zlatne španjolske letjelice. Videozapis, kako alat funkcionira, neće biti moguće pronaći na mreži. Lijek ima snažan uzbudljiv učinak, povećava protok krvi u genitalije, uzrokuje brzo disanje i palpitacije, povećava osjetljivost erogenih zona.

Pod utjecajem povećanog stvaranja afrodizijak vaginalnih sekrecija chuvstvitelnost genitalija na lasice, postoji suženje vagine i oteklina. Zlatna leđna leđa omogućava ženama da osjećaju nevjerojatnu atrakciju svom partneru, u potpunosti uživaju u taktilnim miljenicama, postižu impresivan orgazam.

Kontraindikacije za lijek

Zlato španjolska mušica (mišljenja liječnika potvrđeno) ne podliježe prihvat maloljetnika, trudnica i dojilja, kao i ljudi koji su bili zatajenje srca, hipertenzija, bolesti ginekološki i uroloških smjeru.

Nuspojave na patogena

Rezultati istraživanja zlatne letice, zamašnjak, pregleda žena i stručnjaka potvrđuju maksimalnu sigurnost patogena. Negativne reakcije pojavljuju se vrlo rijetko i izražene su u kratkotrajnom crvenilu lica, dispneje i vrtoglavice.

Golden Spin Fly: upute za uporabu

Kapi zlatne leđne leće privlače svoju svestranost, jednostavnu primjenu, vrlo brzu ofenzivu i visoku trajnost učinka. Učinkoviti i mekani, istodobno ih mogu koristiti oba partnera.

Sadržaj jedne vrećice je zlatna leta koja se može kupiti u bilo kojoj količini, otopljenoj u piću i trideset minuta prije spolne intimnosti. Učinak počinje manifestirati nakon petnaest minuta.

Apsolutno je nedopustivo prekoračiti maksimalnu dnevnu dozu (5 ml, jedna vrećica) i koristiti afrodizijak više od jednom dnevno. Obavezno se posavjetujte s liječnikom prije korištenja patogena.

Ženska Viagra "španjolska zlatna letjelica" (španjolska zlatna muha)

Opis pripravka:

  • uzrokuje snažan seksualni uzbuđenje kod žena;
  • postoji povećanje oslobađanja vaginalnog podmazivanja i suženja mišića vagine;
  • pruža svijetli višestruki orgazam.
  • slaba seksualna atrakcija;
  • frigidnost;
  • potpuno odsutnost orgazma;
  • klimakterijski sindrom;
  • želju za raznim spolnim životom.

Jedan paket od 5 ml namijenjen je za jedan prijem.

Ne više od 5 ml dnevno!

  • osobe mlađe od 18 godina
  • trudna,
  • pate od hipertenzije i kardiovaskularnih bolesti;
  • s bolesti očiju.

Španjolski letjeti "Španjolska zlatna letjeti" - visoko učinkovita, dobro uspostavljena sredstva za pobuđivanje žena najjače seksualne želje.

Ženski Viagra „Španjolski zlato letjeti” je napravljen korištenjem najnaprednije tehnologije ekstrakcije moćan «HS» uzbudljivu ekstrakta, izvađen iz španjolske muhe, najmoćniji afrodizijak poznat do danas.

Nakon korištenja španjolskog leta leta, žene imaju povećanu brzinu otkucaja srca i rumenilo na licu. Žena počinje duboko disati i doživljava pojačanu spolnu privlačnost partneru. Lijek uzrokuje protok krvi u malim zdjelice i spolovila u žena, tako da tijekom spolnog odnosa kod žena je pojačan izlazak vaginalne vlažnosti i sužavanje vaginalnog mišića i povećanje senzualnosti i povećanje orgazam.

Španjolski letjeti "španjolsko zlato" bez boje i mirisa, lako se otapa u vinu ili piti i može se koristiti neopaženo od strane partnera.

Lijek treba koristiti samo za ulazak u seksualni kontakt.

Ne povećavajte dozu lijeka za učinkovitost.

Proizvođač: Bolong Biomedical Technology Co., Ltd., Guangzhou, PRC.

Španjolski zlatni letak. Uzročnik s ekstraktom španjolskih muha leti

Ekstrakt španjolske letjelice dugo se koristi kao uzročni agent za žene. Cantharidin je glavna fiziološki aktivna komponenta španjolskog zlatnog leta, izolirana od kukaca španjolskog Flyja. Tvar je potpuno prirodna i uspješno se koristi za zavođenje žena već stoljećima od vremena Hipokratova.

stanje ::

  • Novi proizvod

    Dostupnost: na skladištu

    Pažnja: ograničena količina dostupnih proizvoda!

    Uzbudljive kapljice s ekstraktom zlatnog lista

    Što je španjolska lete i tko mu treba?

    Španjolski zlatni letak jedinstven je alat za povećanje ženske libido, koji je nakon mnogih stoljeća ponovno oživio u novom, sada poznatom obliku zahvaljujući modernoj kineskoj tehnologiji i zaboravljenom znanju o ljudskoj baštini. Kapljice španjolskih mušica često se nazivaju "ženskim Viagramom", čime se poštujući usporedbe i analogije između muškaraca za potentnost u njihovom vremenu za čitav svijet.

    Ekstrakt stimulansa, u većini slučajeva, može povećati seksualnu želju, ublažiti stres, a također pomaže pravom seksu da doživi višestruke orgazme i osjeća se stvarno dobrodošlo. Ni slaba libido ni menopauza nisu prepreka djelovanju španjolskog zlatnog leta.

    Zlato španska mušica u obliku kapljica ili u prahu može se uzeti djevojke s niskim seksualne aktivnosti i seksualne privlačnosti prema suprotnom spolu, kao i žene s visokim pragom podražljivosti ili menopauze. Korištenje koncentrata kanaridina kontraindicirano je kod osoba mlađih od 18 godina.

    sadržaj:

    Opisi upotrebe španjolskog leta u povijesti

    Povijest zna puno dokumentiranih opisa uporabe praha mušica muha. Taj je alat poznavao ljude čak iu vrijeme Hipokratova. Naširoko koristi afrodizijsku letjelicu u srednjem vijeku. Da bi se ovaj lijek redovito pribjegao slavnom zavodniku Marquis de Sade - on je miješao tvar u slatkoću, koju je liječio svojim dame. Također je poznato da je Catherine II osobno voljela koristiti ovaj stimulans i dati joj približnim ljudima. Poznati francuski kirurg Ambroise Pare u jednom od svojih medicinskih izvješća opisao slučaj nekontroliranog oblik libida, nakon što je jedan od njegovih pacijenata lijek čiji je glavni sastojci su kopriva u prahu i španjolska mušica.

    U tim dalekim vremenima, čudotvorni lijek za povećanje spolne privlačnosti kod žena bio je izvađen iz posebnih buba i prodan je u obliku masti ili prašaka. Aktivna tvar lijeka bila je žljezdana tajna insekata, koja je izazvala uzbude ljudskog reproduktivnog i živčanog sustava. Danas je moguće kupiti flank fly za žene u obliku kapi koje sadrže visoku koncentraciju aktivne tvari i stoga se smatraju učinkovitijima.

    Mehanizam djelovanja na žene

    Čim glavni aktivni sastojak lijeka - kantaridin, ulazi u žensko tijelo, to odmah izaziva protok krvi u genitalije i uzbuđuje dopamin i oksitocin receptorima u mozgu. Dopaminska komunikacija potencira seksualnu želju kod djevojčica, a oksitocin potiče uspostavljanje povjerljivog odnosa s djevojkom i podizanje psiholoških blokova i stresa. Žena počinje osjećati postupno, uzbudljivo uzbuđenje koje zahtijeva prirodno iscjedak. Kaskada reakcija, što dovodi do oštrog oslobađanja hormona, povećava protok krvi u reproduktivnim organima, što se manifestira u obliku primarnih i sekundarnih znakova spolnog uzbuđenja:

    • povećana simpatija, pažnja i zanimanje za seksualnog partnera;
    • povećana seksualna želja i želja za seksom;
    • uklanjanje kršenja uzrokovanih menopauzi;
    • povećano prirodno oslobađanje vaginalnog podmazivanja;
    • povećanje broja otkucaja srca;
    • oticanje klitorisa i bradavica;
    • sužavanje mišića vagine;
    • pogoršavanje taktilnih osjeta;
    • dobivanje jednog ili više orgazama u isto vrijeme;
    • svijetle i jake emocije tijekom spolnog odnosa.

    Upute za uporabu

    Oblik izdavanja i sastav

    Španjolski zlatni letjelica izrađen je u obliku tekućine hermetički upakirane u štapiće, 5 ml ekstrakta kantharidina u svakoj takvoj vrećici. Sadržaj kanaridina je 5 mg u jednom štapiću, 5 ml volumena. Tekućina ima prozirnu boju bez mirisa i okusa, što omogućuje da se potajno miješa s djevojkom neprimjetno.

    Način primjene i preporučene doze

    Agent Spanish Gold Fly savršeno se miješa u bilo kojem omjeru s vodom, sokom, vinom ili drugim hladnim napicima. Cantharidinum počinje djelovati 10-15 minuta nakon primjene, a trajanje djelovanja je 4-6 sati. Neke dame, koje su doživjele učinak uzbudljivih kapi, napisale su pregled da je trajanje španjolskog zlatnog leta trajalo do jednog dana. Najveća dnevna doza kanaridina iznosi 5 mg, što odgovara 5 ml tekućeg ekstrakta u vrećici "španjolske zlatne letice". Nemojte uzimati više ili više od jednog španjolskog letača po danu, jer se kantharidin u visokim dozama ima toksična svojstva. Uzročnik je kompatibilan s manjim dozama alkohola. Velike doze alkohola mogu izazvati neželjene učinke. Smetnja s visokim udjelom masnoća i sadržaja kalorija može usporiti apsorpciju i bioraspoloživost biološki aktivnih tvari, uključujući i kantharidin, te smanjiti njegovu učinkovitost.

    Uzbudljivaci koji se temelje na ekstraktu španjolskih mušica ne bi se trebali koristiti trajno ili preuzimati na tečajevima. Najmanji period između doza mora biti najmanje 3 dana. Lijek ima jednokratni učinak i nema akumulativnih ili terapeutskih svojstava.

    Sigurnost i mjere predostrožnosti:

    • zabranjeno je prihvatiti osobe koje nisu dostigle odraslu osobu;
    • postoji akutna faza insuficijencije jetre;
    • postoji individualna netrpeljivost prema kantharninu ili drugim komponentama španjolskog zlatnog leta;
    • postoje alergijske reakcije i druge negativne manifestacije;
    • Nemojte uzimati s značajnim količinama alkohola;
    • manifestacije nekontrolirane hipertenzije ili ozbiljnih kardiovaskularnih poremećaja;
    • ne uzima više od 5 ml ekstrakta stimulansa u isto vrijeme i ne više od jednog unosa u tri dana;
    • zabranjeno je uzimati tijekom trudnoće ili dojenja;
    • Ne preporuča se osobama s kroničnom bolesti organa vida i zaraznih bolesti genitourinarnog sustava;
    • postoji preosjetljivost na aktivnu tvar;
    • Seks je zabranjen zbog medicinskih razloga ili zbog preporuke liječnika.

    Nuspojave

    Španjolski Gold Fly nema ozbiljnih ograničenja u prijavi i nema izražene učinke treće strane. Međutim, to znači da podizanje libida u žena nije lijek i nije proučavano u punom kliničkom ispitivanju. Dakle, nuspojave i interakcije s lijekovima ovog ekstrakta zlatnih španjolskih mušica znamo samo na temelju empirijskih podataka prikupljenih od prethodne generacije, vlastitog iskustva i povratne informacije od ljudi koji su koristili ovaj proizvod na ovaj resurs i interneta općenito. Glavne nuspojave se manifestiraju u obliku glavobolje, mučnine, proljeva, alergijskih manifestacija, nadutosti, vrtoglavice i privremenog oštećenja vizualne percepcije.

    predozirati

    U malim dozama i rijetkim primjenama, uzbudljive kapi za žene s kantharnidinom smatraju se bezopasnim i sigurnim, ali sve se može promijeniti s viškom doze. Velike doze kanrdidina mogu biti ne samo otrovne već i opasne po život. Nemojte uzimati više od 5 ml španjolskog zlatnog leta svakih 3 dana ili više 5 mg u odnosu na suhu aktivnu tvar. Glavni znakovi predoziranja: mučnina, opće pogoršanje stanja, vrtoglavica, bljedilo, ulkus usta, krvarenje i paljenje mokrenjem. Na prve znakove predoziranja i pojave akutnih neželjenih učinaka pozovite hitnu pomoć, izazivajte umjetno povraćanje, isperite želudac i pijte aktivni ugljen.

    Uvjeti skladištenja

    Proizvod treba čuvati u originalnoj ambalaži, izvan dohvata djece. Nemojte čuvati otvorene štapiće, nakon otvaranja hermetičkog pakiranja, treba odmah upotrijebiti uzročnik za žene.

    Zlatni list letjeti kupiti u ljekarnama u Ukrajini

    Spani letjeti nisu lijekovi - to je bioaktivni aditiv koji je dizajniran da značajno poboljša seksualni život žene, ali nema dokaznu bazu i adekvatna punopravna istraživanja. Iz istog razloga vjerojatno nećete kupiti niti ga ikad vidjeti u ljekarnama. Znači li to da su kapi španjolskog zlatnog leta neučinkoviti? Uopće ne! Jednostavno, nijedna od modernih farmaceutskih tvrtki nije zainteresirana za proučavanje kantharnida zbog nedostatka komercijalne komponente. Kupi uzročnik za žene "Španjolac letjeti" možete u našim online ljekarne generički po najnižoj cijeni u Ukrajini - od 50 grivna po štapiću. Velika cijena za žensku patogena - od $ 1 po štapiću. Prednosti naše ljekarne su puno bolji i korisniji uvjeti suradnje:

    • besplatna dostava;
    • darove i bonuse;
    • program lojalnosti kupaca;
    • veliki popusti za sve stavke proizvoda;
    • dodatni osobni popusti za redovite kupce;
    • veliki izbor proizvoda i samo originalni generici i patogeni za žene;
    • najbolje veleprodajne cijene i uvjeti isporuke;
    • isporuka diljem Ukrajine;
    • izravnu suradnju s postrojenjima i nepostojanje posrednika;
    • profesionalnost i pouzdanost dokazuju godinama.

    Kapsule Zlatna Spinal letjeti za snagu i recenzije o njima

    Zlato Spani lete

    Ustanovljeno, visoko djelotvorno, "Gold Gold Flay" (španjolski Gold Flay), koji je osmišljen za uzbuđenje ženama snažne želje, seksualne prirode. Ženska Viagra «španjolska zlatna letjelica» napravljena je uz pomoć naprednih tehnologija ekstrakcije iz snažnog ekscitacijskog ekstrakta «HS», koji je izvađen iz španjolske mame, daleko je najsnažniji stimulans. "Gold Gold Flay" - lijek koji je provjeren vremenom, koji jamči učinkovitost i kvalitetu, sigurnost ako se koristi mudro. Imajte na umu da je obično potrebno koristiti Viagra samo za muškarce, ovdje je sve suprotno, kartice su u rukama žena. Afrodizijaciju se ne preporuča redovito koristiti, kako bi se maksimiziralo rezultat.

    "Spanish Gold Flay" kapsule za povećanje potencijala upute za uporabu i povratne informacije: kapi za uzbuđenje "Španjolski letjeti zlatni španjolski letak" - poznati lijek za muškarce i žene - u narodnoj medicini se koristi već dugi niz godina. Spanska Fly su kapljice koje nemaju miris i boju, lako se mogu otopiti u bilo kojem piću, a partneri također mogu primijeniti neprimjetno. Ovo je jedan od prvorazrednih sredstava za zavođenje: minimalni trud i partner koji je maksimalno uzbuđen.

    Djelovanje kapsula "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): Kapi za uzbuđenje "španjolski let zlato španjolski letjeti", imaju snažan uzbudljiv učinak, koji dolazi u samo deset minuta nakon uzimanja.

    U žena: potiče povećano disanje, povećanu seksualnu želju, pojavu crvenila na licu, povećanu senzualnost, povećanu izlučivanje maziva u vagini, kao i sužavanje vaginalnih mišića, jačanje senzacija tijekom orgazma.

    U muškaraca: doprinosi povećanju seksualne želje, širenju krvnih žila penisa, koja blagotvorno djeluje na erekciju, živahne senzacije tijekom orgazma i povećava trajanje spolnog odnosa.

    Indikacije za uporabu kapsula "Spanish Gold Flay" (španjolski Gold Flay): smanjenje spolne želje kod žena i muškaraca, kod žena - suhoća vagine, kod muškaraca - poremećaj erekcije.

    Sastav kapsula "Spanish Gold Flay" (španjolski Gold Flay): faktor ekstrakta "HS" (ekstrahiran iz buba - Spani fly), cantharidin.

    Način primjene kapsula "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): deset ili petnaest minuta prije neposredne seksualne intimnosti, miješajte sadržaj jedne vrećice s bilo kojim bezalkoholnim ili niskim alkoholnim napitkom. Dnevna doza ne smije biti veća od pet miligrama, odnosno jedna vrećica.

    Nije preporučljivo koristiti lijek za osobe koje imaju alergijske reakcije na komponente lijeka. Također, žene koje imaju bilo kakvu ginekološku bolest. Kontraindicirane tijekom trudnoće, osobe s visokim krvnim tlakom, kao iu prisutnosti kardiovaskularnih bolesti. Preporučljivo je konzultirati liječnika prije početka lijeka.

    Nuspojave: učestalost nuspojava ne prelazi 20%.

    Recenzije liječnika o kapsule "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): komentari liječnika o lijekovima za povećanje potencijala su multilateralni, a ne konačni. Stoga je prije korištenja "Gold Flan" (Spanish Gold Flay) preporučeno savjetovanje s iskusnim stručnjacima.

    Primjena u trudnoći i laktaciji: tijekom trudnoće i dojenja, uporaba "Zlatne leđne leće" je kontraindicirana.

    interakcija: nije provedena studija interakcije lijeka "Zlatni Fly Fly" s drugim lijekovima, uključujući imunosupresante.

    Uvjeti za pohranu kapsula "Spanish Gold Flay": pohranite na tamnom i suhom mjestu.

    Uvjeti za dopust iz ljekarni: lijek se isporučuje bez recepta.

    Rok trajanja kapsula "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): 3 godine. Datum gleda na labav list smješten unutar vrećice.

    proizvođač (proizvođač) kapsule "zlato žulj predviđanje"(Španjolski zlatni sloj): ŠPANJSKI Institut za istraživanje ljudskih bioloških znanosti. Kina.

    Oblik izdavanja: u jednom paketu ima dvanaest štapova.

    Cijena kapsula "Spanish Gold Flay" (španjolski Gold Flay): od 1.190 rubalja.