Glavni
Masaža

Aphrodisiacum Spanische fliege. Španjolski letjeti - uzročni agent za žene - pregled

Zlato Španjolac Fly je učinkovit lijek koji može pomoći kod simptoma male ženske libido. Ovaj lijek ima dobar učinak na takve simptome kao što su niska razina seksualne želje, vaginalna suhoća i hormonska neravnoteža.

Span Fly je dostupan u obliku praha, tableta, pića. Ipak, kapljice tekućine najbolje funkcioniraju. To je zbog činjenice da se bolje apsorbiraju i počinju brže raditi.

Danas je proces izrade zlatne španske lete strogo reguliran i nastaje u sigurnim higijenskim uvjetima u farmaceutskim laboratorijima. Proizvod je napravljen od ekstrakta dobivenih od insekata i biljaka.

Naziv lijeka je Spanskaya Mushka dolazi iz malog buba s metalik-zelenom bojom.

To su blister kornjaši (službeno zvan Lytta vesicatoria) koji se nalaze diljem Južne Europe. Ovi insekti proizvode sekreciju koja sadrži kantharidin. Ova tvar može biti štetna za živčani sustav. Međutim, istodobno ima neobičnu osobinu - ima snažan uzbudljiv učinak.

Priprava Zlatna špinat Fly sadrži optimalnu količinu cantharidin. Stoga, njegov prijem uzrokuje samo povećanu seksualnu želju, bez utjecaja na zdravlje neke osobe.

Recenzije kupaca

Povratio sam mladost

Nakon 20 godina pravnog braka, moja supruga i ja nedavno imali smo problema intimne prirode. Moja supruga je postala hladna u krevetu, prestala me željeti, nije dosegla orgazam. Pokušali smo mnogo različitih metoda, bili su kod liječnika u seksualnom terapeutu. Sve bez rezultata. Kupili smo zlatnu španjolsku letjelicu i dogodilo se čudo! Od tada, seks je postao naš, kao što je bilo prije 20 godina. Ovaj lijek pomogao nam je povratiti našu mladost.

Ugodno se iznenadio

U posljednje vrijeme nisam željela seksati. Razlog nije razumio jer ljubav prema svom mužu nije prolazila. Samo sam se smrznuo. Seks s nama bio je vrlo rijedak i bez želje sa svoje strane. Kad je moj suprug i ja vidjeli oglas zlatnog leta, odlučili smo ga probati. Nakon prvog prijema ovih kapi, bili smo ugodno iznenađeni njihovim učinkom. Željeli smo seks sve više i više.

Jednostavno uživajte

Jednog sam dana slučajno vidio Zlatni pauk Fly na web stranici i odlučio ga kupiti da vidim što bi to moglo učiniti za mene. Otada redovito upotrebljavam ovaj proizvod. Radi se o čudima s mojim seksualnim uzbuđenjem. Moj dečko ne zna da ja koristim ovo, i on se pita hoće li biti u krevetu s bilo nimfom, jer voli kako mu se ljubiti!
Samo smo oduševljeni, u najmanju ruku! Kako bi oživjeli naš intimni život, sigurno ću nastaviti koristiti Zlatni Spaniel Fly. Već sam naručio više!

Bilo je nuspojava

Imala sam proljev, povraćanje i iritaciju u rukama. Liječniku nije išao jer je sve brzo prošlo. Očigledno sam alergičan na ovaj lijek. Muž nakon kapi osjetio se normalno i erekcija je znatno poboljšana.

Liječnik je savjetovao

Nakon nedavnog pregleda, liječnik u ženskoj konzultaciji savjetovao me da isprobam Zlatni Spaniel Fly. Nakon upale jajnika pojavljuju se šiljci na mojim cijevima. Pored uzbudljivih svojstava, spinalna letjelica pomaže u održavanju zdravlja genitalnih organa kod žena. Zbog toga sam kupio lijek.
No, ispostavilo se kako je uzimanje često nije dobra ideja. Neposredno nakon recepcije osjetio sam vrlo jak seksualni uzbuđenje. Čak i nakon jednog punog spola, nije dugo trajala. Ja sam mučila sebe i svog muža. Trajalo je oko 3 sata. Pokušat ću nešto drugačije za zdravstvenu podršku.

Kako funkcionira Spanska Fly?

Za najbolje rezultate pri upotrebi Spaniel Golden Fly, morate slijediti upute i znati da je tijelo svake osobe drugačije. Nemojte zaboraviti da će rezultati ovog alata ovisiti o slici vašeg života. Iskreno se željela povećati svoju seksualnu želju? izbor prikladnu prehranu, pravo tjelovježba i zdravi načini rješavanja stresa u suradnji s Španjolskim mušicama pomoći će vam da vidite iznenađujuće rezultate u liječenju male ženske libido.

Kako se prijaviti Spani Fly

Zlatni Španjolac Fly je prirodni lijek za 20-30 minuta prije seksualne aktivnosti. Trebalo bi to poduzeti neposredno prije intimne veze, jer odmah povećava libido, prisiljavajući se na žudnju za seksualnom intimnošću. Zahvaljujući gotovo trenutačnom učinku, preporuča se da iskoristite španjolsko letjelice u pravom trenutku i nemojte ga uzimati ako niste spremni za svoje iskustvo, upravo sada i sada. Opsada vrijedi za 4-4,5 sati. specifikacija: 1 kutija sadrži 5 ml tekućine

doziranje:

  • Uzmite 5 ml iznutra, 10-15 minuta prije seksualne aktivnosti.
  • Može se miješati s bilo kojim napitkom, kao što je vino, kava, čaj ili alkohol.
  • Za najbolji učinak, koristiti u low-alkohol pića ili bezalkoholna pića (ne u gaziranih pića)

Skladištenje: Skladištiti na suhom i suhom mjestu i dalje od sunčeve svjetlosti.

Nakon recepcije španjolskih muha

U žena se uočavaju sljedeći učinci:

    1. Žena se osjeća opuštenijima
    2. Na licu je rumenilo, postaje vruće
    3. Izgleda znojenje s znakovima seksualnog uzbuđenja
    4. Heart beat povećava, disanje postaje sve dublje
    5. Povećao protok krvi u genitalno područje
    6. Povećana zanimanja za seks
    7. Orgazam postaje intenzivan i produžen
    8. Poboljšava imunitet i povećava energiju

Tijekom odnosa:

  • Vaginalno podmazivanje postaje sve obilnije
  • Vaginalni mišići su ugovorni
  • Preosjetljivost klitorisa
  • Orgazam postaje jači i bolji nakon nekoliko orgazama

Kod muškaraca uočeni su sljedeći učinci:

  • Otvrdnjavanje erekcijom
  • Orgazam postaje intenzivan i produžen
  • Nestaje problem prerane ejakulacije
  • Povećana zanimanja za seks
  • Poboljšava imunitet i povećava energiju

kontraindikacije:

  • trudnoća
  • bolesti mokraćnog i reproduktivnog sustava
  • kardiovaskularnih bolesti
  • neurološki poremećaji

Ako uzimate lijekove na recept, mogu biti u sukobu s tim lijekovima. Ako imate bilo kakvih nedoumica, obratite se svom liječniku.

Nuspojave:

Nuspojave od Španjolskih mušica javljaju se kada dođe do predoziranja ili alergijske reakcije. To uključuje:

  • zbunjeno disanje
  • umor ili slabost
  • Spaljivanje, trnci, utrnulost ili bol u ekstremitetima.

Pravilnom primjenom kapljica, Zlatna špinat Fly će uzbuditi vaše tijelo na takav način da ćete poludjeti i poluditi se i vašeg partnera. Doći ćete do razine slatkog savršenstva u krevetu koje nikad niste sanjali!

Spani letjeti

Uvijek sam smatrao seksualnom delikatnom temom, ali ipak, ne mogu proći i dijeliti svoje dojmove s drugima. Nedavno sam putem internetske trgovine naredio intimne kapljice Spani letjeti, koji bi, po obećanju, trebali izazvati uzbuđenje. Stvar je u tome što je nakon 20 godina bračnog života naš seksualni život postao manje živahan i zanimljiv, i shvatio sam da nešto treba promijeniti. Prosherstila je cijeli Internet, i pronašao droga s puno pozitivnih stvarnih povratnih informacija. Ove kapi su prirodna priprema koja, prema obećanju prodavača, uzrokuje jaku uzbuđenja u roku od 10-15 minuta nakon što ih se uzme. I to je zapravo tako, erogene zone postaju sve osjetljivije, a moja priroda zatvorena, postala je apsolutno oslobođena. Učinak je veličanstven i pokušavao me osobno. Osobni savjet od mene, nemojte žuriti s dozom, u početku sam uzeo minimum, ali sam htio još više rezultata, pa nakon što sam ga povećao. Ali nakon svega, svatko od nas ima svoj libido i svoj individualni organizam, budite oprezni da ne naškodite mužu))))

Što je španjolski Gold Fly?

Nakon što su mi ove čarobne kapljice pomogle, počeo sam detaljnije čitati o njima kako bih otkrio što je to učinilo. Općenito, ove kapljice su popularni još od najstarijih vremena, i to je sve zahvaljujući posebnoj enzima, koji se dodaje u kapi, masti, tinkture i prah. Taj sastojak, začudo, ekstrahira iz kukaca, naime od tekućine koja se oslobađa kada se pritisne između tibije i femura. To bi moglo biti odvratno za mene, ako ja ne znam o učinku))) Ove kapi su prirodni Bud, za primanje želji konzultirati liječnika. Ali što se mene tiče, još uvijek vrijedi ići vidjeti ako postoje kontraindikacije. Ove kapljice su bez mirisa, okusa i savršeno otopiti u bilo piće, a ja priznajem da bude uz ovu stvar i moj muž))) Ma ne ispričavam se, oh, kako sam nije žao. )))

Španjolci pregledavaju liječnike

Također sam počeo tražiti recenzije na internetu, ali stvarna povratna informacija je jedna stvar, a liječnička mišljenja još su jedna stvar. Evo nekih od njih:

Tikhonov, Peter Andreevich, seksolog:

"Preporučujem španjolske muhe svojim pacijentima, zajedno s drugim poznatim sredstvima za povećanje privlačnosti - Viagra, Levitra, Impaz. Da, španjolska mušica je dosta moćan lijek. Ako osoba ima alergiju, onda je u budućnosti potrebno napustiti patogena.
Ali ako tijelo percipira ovu afrodizijak s praskom, onda je osoba vrlo sretna. Španjolska letija je mnogo jača i Viagra, i Levitra. Dugotrajno pamćenje mojih bolesnika. U budućnosti su često s toplinom zapamtili one nezaboravne minute, pa čak i sate seksa uz pomoć leta. "

Stepanov Evgeniy Alexandrovich, urolog:

"Obratiti pozornost na španjolsku letjelicu, mogu reći da se ovaj alat odnosi na moćno uzročno sredstvo. Glasine da je letjelica vrijedi samo za žene su neistinite. Cantharidinum ne čini razliku, u tijelu čija osoba djeluje. Spani leteći vid je stvoren ne samo da povećava snagu, ovaj lijek jača erekciju kod muškaraca i povećava osjetljivost erogenih zona kod žena. "

Spani letjeti za žene i muškarce: njegov sastav i način djelovanja

Već sam rekao da je glavni sastojak španjolske letke kanthidin, koji se izvlači iz određene vrste kornjaša. Ali nisam naznačio da je ova tvar otrovna za ljude, ali u afrodizijakima je dodana u sigurnoj količini. I zajedno s dodatnim komponentama, lijek donosi izvrstan rezultat. Rosemary i razna eterična ulja djeluju kao pomoćne tvari, koji ton i popravljaju rezultat.

Već nakon 15 minuta nakon primitka letenja počele su se pojaviti sljedeća čuda:

Disanje i palpacija postali su češći.

Bradavice su postale teške i natečene.

Vagina je već postala, puno je podmazivanja izdano (ispričavam se za detalje).

Spolni organi su se povećavali zbog povećanja krvi.

Pa kako djeluje droga? Zapravo, sve je vrlo jednostavno. Sve se događa na isti način kao i kod drugih lijekova. Glavna tvar utječe na cirkulaciju u području zdjelice. Cantharidin iritira tkiva genitourinarnog sustava i prodire u krvne žile u tkivu vagine.

Muškarci će se moći oprostiti od erektilne disfunkcije i produljiti erekciju i jačanje. Dakle, seks će biti 3-4 puta duži. Međutim, žene će moći doživjeti orgazam, čak i one koji su uvijek imali takav problem. Kapi će pomoći osloboditi i pomoći.

Kako koristiti afrodizijak

Kupili smo Spangu letjeti u obliku kapi, ali se sviđa i u obliku krema prodaje, ali nisam to pokušao. JA stvarno poput kapljica, jer su podijeljeni u jednoj dozi doze. Svaka vrećica sadrži 5 mg aktivne tvari. Kapljica nema boju, nema mirisa. I za upotrebu, samo trebate uzeti jednu vrećicu proizvoda i sipati sadržaj u vodu, sok ili drugo piće, uključujući alkohol. To bi trebalo biti učinjeno 10-15 minuta prije predloženog seksa.

Ponekad na internetu upoznala sam se s podacima o kapi koje možete svakodnevno piti, no moj liječnik preporučuje da se ne opterećuju i ne uzimaju ih više od jednom u 5 dana. Inače, to bi moglo imati negativan učinak na živčani sustav. Za upozorenja, također bih uključio kombinaciju kapi s puno alkohola i masne hrane, što će uvelike smanjiti učinak.

Kontraindikacije za uporabu

Bez obzira na idealan sastav, ipak valja paziti i obratiti pozornost na kontraindikacije:

individualna netolerancija komponenata;

trudnoća i dojenje;

visoki krvni tlak;

ozbiljne bolesti organa vida;

ozbiljne bolesti kardiovaskularnog sustava;

prisutnost bolesti povezanih s ekskretorom i genitourinarnim sustavom;

osobe mlađe od 18 godina.

Želim upozoriti na nuspojave (bol u bubrezima, bol kod uriniranja, povraćanje), koji se mogu pojaviti u slučaju predoziranja lijeka.

Gdje i kako mogu kupiti muhe muhe

Moj suprug i ja obišli smo mnoge ljekarne i prodavaonice seksa, ali uspjeli smo kupiti kapljice samo na internetu - ovdje. Po prvi put za torbu dali smo 1300 rubalja, sada naručujemo 12 torbi za 3300 rubalja.

Povratne informacije o primjeni "Zlatnog spani leta"

stranica 1

Da biste poslali odgovor, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi 1

1 Tema iz jonathan_crane 2014-12-25 02:59:26

  • jonathan_crane
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 25/12/2014
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Predmet: Povratne informacije o primjeni "Zlatnog Spani leta"

Kupio sam u ovoj online trgovini "Zlato letjeti letjeti"Nije očekivala određeni cilj niti određeni rezultat, već je jednostavno odlučio diversificirati senzacije u seksu i donijeti joj nešto novo u intimnom životu.
Nikada prije nisam pokušao uzeti patogene, pa ne mogu reći koliko je bolji od jednog ili lošije od druge. Ali učinak "letenja" vrlo je izražen i dosta dug. Samo želim napomenuti da ne bi ozlijeđeno pomno pratiti doziranje. Tijekom trećeg programa, ja posebno su otišli predaleko, kako se ispostavilo (to nije bilo namjerno, naravno), i umoran čovjek, tako da on ni ustati nakon svega toga nije mogao pogoditi gdje - polovina njegove iz postelje nije objavljen, jer je uzbuđenje sa mnom nije padala dolje.
Također sam primijetio da se "španjolska leteća" ponavlja želju za seksom u danima kada ga ne uzimate (ne razmišljate ni o njegovom prijemu)). To jest, prije nego što sam imao apsolutno najmanju želju za ljubavlju radosti nije bila - moj je mladić uvijek djelovao kao pokretač intimnosti. Sad sam ga nekako počeo napadati češće - gotovo svaki dan. Je li to kriv za ovu letjelicu, ne znam, ali ranije sa mnom takva česta "seksualna neprozirnost" nije se dogodila.
Općenito, lijek nije loš i, kao što to razumijem, prirodno. Ne mogu savjetovati, jer je učinak izvrstan i izvrstan.

2 Odgovori od Savich-liuda 2014-12-25 08:57:38

  • Savich-liuda
  • član
  • neaktivan
  • Član od: 25/12/2014
  • Postovi: 29
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Povratne informacije o primjeni "Golden Fly Flies"

Ljubav u životu raznih, pa sam odlučio nadograditi odnos u krevetu vrlo je prikladan za gotovo odmah piti španjolska mušica, otopljenog u čaši, i ne treba brojati zrnca, kako kažu homeopati) reakcija na žensko tijelo, mladić jednostavno nisu jeli sa imutrice, vrlo je osjetio ležeran lav koji čini ono što želi u krevetu, snažan orgazam! Općenito, bez lažne skromnosti, napominjem da je od srednjeg vijeka španjolska mrava radila na ženama bez iznimke. Poboljšava atrakcija, libido i emocionalno stanje na pozitivan način.

3 Odgovori julia7 2014-12-25 10:45:04

  • julia7
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 25/12/2014
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Povratne informacije o primjeni "Golden Fly Flies"

Prije sam nikad nisam koristila sredstva za uzbuđenje, ali slučajno sam spotaknula informacije o letenju Zlatnih Spani. U trgovini internetom ima malu ambalažu (po mom mišljenju, na 4 tablete). Učinak uzimanja je vidljiv već za nekoliko minuta, on djeluje odmah, stoga treba poduzeti ne dugo prije početka intime. Volio sam da ne uzrokuje nuspojave, ali učinak na žensko tijelo jednostavno je nevjerojatan. Povećava libido i privlačnost, povećava seksualnu želju. Dakle, za one koji žele svojim seksualnim životom dati laganu podrhtavost i donijeti nova osjećanja, možete isprobati Zlatno letište.

Odgovor od 4 Svyatoslav 2014-12-25 11:15:44

  • Svyatoslav
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 25/12/2014
  • Postovi: 7
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Povratne informacije o primjeni "Golden Fly Flies"

Kad sam naručio kapsule da povećam snagu ovdje, odlučio sam ugoditi ženi. Nema problema s uzbuđenjem, ali ima vremena kad sam uzeo pilulu i već sam dobio sve, a ona je ZERO.
Bilo je ugodno iznenađeno kad je vidjela da je normalno reagirala na činjenicu da sam joj također ponudila da uzme takav lijek.
Sada je naš intimni život stekao još veće visine. Ako je i prije supruge, vrlo rijetko dobila orgazam, sada svaki put. Kaže da tek nakon toga "Zlatni letjeti muhe" mogao osjetiti prave emocije i osjećaje tijekom seksa.
Uzimajući ove pilule, supruga se lako uzbuđuje, a ona postaje opuštenija.

Odgovor od 5 Anastasia 2014-12-26 11:00:38

  • Anastasia
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 26/12/2014
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Povratne informacije o primjeni "Golden Fly Flies"

Dobar dan. Ali imam suprotno, postoje problemi u mom osobnom životu. U posljednje vrijeme, ne želite seksati, ne znam s čime je povezana. I suprug koji želi! Preciznije, želim, ali nedavno je znatno rjeđi i slabiji. Stoga sam se odlučio obratiti prehrambenim dodatcima. Upitala je internetsku istragu "povećanje seksualne želje za ženama" i skočila je iz ove pripreme "Spanische Fliege". Tada sam stigao do ovog foruma i počeo čitati recenzije. Svatko piše da je dobro koristiti ga za promjenu u osobnom životu, ali kad takvih problema kao što nemam nitko posebno napisao ništa. Stoga sam mislio kupiti prvi ili ne. Čitam u opisu da su sve komponente prirodne, ali za mene je važno. Uvijek po izboru svih tableta koje ću piti izgledam strukturu. Pa, mislio sam da ću kupiti paket za početak. To me koštalo tek u 1300, novac je mali, pogotovo za takvu stvar! Usput, ovaj dodatak prehrani može se koristiti ne samo za žene, već za muškarce, već više na tome kasnije. Sam izdao isporuku, primio sam sve, odlučio sam ga iskušati sljedeći dan.
Sljedeći sam došao kući s posla i odmah je uzeo jednu pilulu. U opisu je napisano da lijek djeluje pet minuta nakon njene primjene. Nekako nisam vjerovao, prebrzo, ali ne vjerujem! Pet minuta kasnije sam već želio... znaš što) Slijedeći dan se dogodio još nevjerojatnije, došlo mi je do vala energije bez korištenja droge! Osobni se život polako oporavljao. Nekoliko dana kasnije popio sam drugu pilulu i osjećao se bolje o seksu. Ostalo još 2 vreće, a ja sam ih ponudila svome mužu, već za promjenu, slušao me i shvatio sve. Kada smo zajedno pili Spani let, osjećaji su bili još bolji, to je bilo rijetko kada smo imali!) Zahvaljujući tim tabletama, naš osobni život poboljšan i, što je najvažnije, stabiliziran. Moji strahovi o njima nisu bili opravdani.

Recenzije Shpanskaya Mushka

stranica 1

Da biste poslali odgovor, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi 3

1 Tema iz Lady Macbethova 2014-11-02 16:48:44

  • Lady Macbethova
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/02/11
  • Postovi: 9
  • Ugled: [0 | 0]

Tema: recenzije Shpanskaya Mushka

Nedavno je moj muž našao u noćni ormarić droga blister beetle (Spanische Fliege), u skladu s opisom na bocu, shvatio sam da je lijek za povećanje potencije, i žensko i muško. Neko vrijeme smo radili sa suprugom imali probleme u seksualnoj sferi, to je puno financijskih problema, ali u posljednjih nekoliko godina je dobro postati - seks je postala i raznovrsnija i češće, a orgazmi su puno svjetlije. Mislim da je i tajno ulijeva u mene u večernji čaj) Tko je pokušao drogu, je li opasno, kakve posljedice? Koja je osnovica njezina djelovanja, a onda nisam pronašla komad papira s kompozicijom, nadam se da nije hormonalna?

2 Odgovori od Nikolaj Kuprianov 2014-11-02 20:00:48

  • Nikolaj Kuprianov
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/02/11
  • Postovi: 1
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Prijateljske recenzije

Kao osoba koja ima neko iskustvo korištenja "španjolske mame", napominjem da je dojam o drogama nejasan. Najživlje sjećanje na učinak je isti - najviše "zastrašujuće". Normalno spolni odnos s nama je ovo: nakon prvog poziva, malo odmorniji, prelazimo na drugi čin predstave, na koje sam, u pravilu, malo je na „swing”, i odjednom njegova supruga „zaglavi” i ne može se zaustaviti, zvereet doslovno Već sam u početku bio zastrašujući da će me razdvojiti. Ili još gore, glupo idite lijevo, samo da ga dobijete. Što mogu reći. I to je strašno, i to izaziva takvu iznenadnu divljaštvo. Stoga je potrebno točno doziranje. Ako kupite "letjeti", računate na jedan ili dva "poziva", postoji velika šansa da sjednete u lokvi, jer druga polovica odjednom možda neće biti dovoljna!

3 Odgovori potap2017 2014-11-02 20:22:54

  • potap2017
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/02/11
  • Postovi: 3
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Prijateljske recenzije

Moj bivši je koristio ovaj lijek. I ja, i imala je samo najviše pozitivnih dojmova o Spansky Mushki. Doslovno pola sata i od slabo uzbuđene žene s niskim seksualnim potencijalom, žena se pretvorila u vrlo seksi i aktivnu ženu. Općenito, svatko je bio sretan i sretan. Nismo se seksali svaki dan, ali nekoliko puta tjedno, ali redovito je upotrebljavala prije svakog seksa pa ne mogu ništa reći o navikavanju na to. Ali ako privremeni seksualni poremećaj, mislim da neće biti nikakvih problema neko vrijeme da ga pijete. Nakon nekoliko mjeseci jedenja Spaniard Fly, moja bivša nije imala promjena u tijelu.

Odgovor od 4 Rada Ermakova 2014-11-08 13:09:14

  • Rada Ermakova
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/08/11
  • Postovi: 6
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Prijateljske recenzije

Definitivno mogu reći da spanjolski let djeluje! Pokušao sam na sebi! točnije moj muž je pokušao na mene) Muž pocivao sam na sebi, a sa mnom sam provela takav eksperiment. Nisam znao što poduzimam. Ali nisam mogao vidjeti rezultat! Pravi uzbuđenje! Navala krvi u donji dio tijela bio je tako jak da je odmah počeo tražiti načine kako otići i kako to učiniti odmah) A učinak traje već duže vrijeme, tri sata kasnije, i dalje sam osjetiti želju! Pročitajte nakon kompozicije, pregleda na web stranicama, pa čak i konzultirajte s poznatim liječnikom. Bio sam uvjeren da je sigurno u malim dozama, glavna stvar je ne da se previše uključeni u njega;)

Odgovor od 5 Arturik 2014-12-27 14:40:32

  • Arturik
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 27/12/2014
  • Postovi: 1
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Prijateljske recenzije

Definitivno mogu reći da spanjolski let djeluje! Pokušao sam na sebi! točnije moj muž je pokušao na mene) Muž pocivao sam na sebi, a sa mnom sam provela takav eksperiment. Nisam znao što poduzimam. Ali nisam mogao vidjeti rezultat! Pravi uzbuđenje! Navala krvi u donji dio tijela bio je tako jak da je odmah počeo tražiti načine kako otići i kako to učiniti odmah) A učinak traje već duže vrijeme, tri sata kasnije, i dalje sam osjetiti želju! Pročitajte nakon kompozicije, pregleda na web stranicama, pa čak i konzultirajte s poznatim liječnikom. Bio sam uvjeren da je sigurno u malim dozama, glavna stvar je ne da se previše uključeni u njega;)

To je to, također možete reći da sam pokušao ovaj lijek na mojoj ženi. Španjolska letjelica je stvarno vrijedna stvar, vraća bivše osjećaje kao u mladosti. Istina je da ne zloupotrebljavam ovaj lijek, čuo sam da ne možete koristiti više od šest puta mjesečno, jer ne može biti samo nuspojave, već i komplikacije različitih vrsta. Sve je dobro umjereno.

Tko je ikad isprobavao kapljicu španjolske mame?

Pa, ili na sličnosti trgovine seksom? Što oni rade? Kakav učinak od njih?

Mobilna aplikacijaSretna mama 4.7 Komunikacija u aplikaciji je mnogo praktičnija!

Nisam pokušao i nije znao sve dok vaš post nije sve. Sada se želim probati.

uzeli smo uzbudljivi šećer))) još uvijek košta pola kanta! učinak je, ako pijete bez alkohola! gadna istina do užasa, miris poput ***

miris poput korova

ali što je to, odjednom, postane praktično? moj muž je sve što sam pokloni s trgovinom seksom, ali pohranjujem sve i pohranjujem.

Nema takvih nije pokušao. iako sam dobio pozitivne savjete o leptiru

Imao sam leptir, iskreno glupost))), tako da je moguće promijeniti, ali ništa posebno

Ok, jako smiješno, kad smo nas kreće, moji roditelji su pomogli i sam je u tome što to kutija za cipele punjene i sve buduće kutija je uzeta s njezinim roditeljima, a sada mi je leptir negdje, zamislite šok mama ili tata, ako oni u kutijama koje će doći

parfemi s feromonima su hladni. vidljiv samo prvi put, onda ne brinite za nešto takvo. i uopće ne rade

i kao rezultat toga?

Još nisam pokušao. Ali djevojka je rekao prijatelj imao je zanimljiv efekt) prizor postaje toliko slab, privlačan ili nešto... u opuštanje tijela) Imam previše zainteresirani za težak, ali ruke nisu dosegnuti. Ili noge)))

Ne znam točno o ovom lijeku, ali mi nekako djevojka rođendan beznačajan slatkiš, od kojih bi trebalo povećati privlačnost prema muškarcima, ali učinak tako da nije bilo, to može samo-hipnoza, jer djevojka nije znala da je to poseban slatkiš

Ovdje sam previše zanimljiva

po prvi put čujem o takvom))))

Španjolska mušica afrodizijak žene http://www.ledenez.com/product/275 Blister buba droga povećava žensku seksualnost, poboljšati luče ženskog vaginalnog Secret, sila partneri orgazma prskala na jakom nezaboravan osjećaj. Parovi napraviti sve veći interes za intimni život s puno sjajnih orgazama, kao i žene koje su, nažalost, postoje spolni poremećaji, ostaviti samo pozitivne povratne informacije avrodiziaka osholomitelnogo na dlyadevushek droga i žene Fly zlato

Uzeo sam je kao stazu za povećanje libida. Nakon rođenja, nisam osobito želio seks... Jednom kad sam na poslu, uzeo sam upute... nakon 20 minuta bio sam toliko uzbuđen da nisam razmišljao ništa osim muškosti. I ja imam glavu duže vrijeme sa mnom koketira... I onda se to dogodi mi se da je zid bio spreman za skok... i sama ga ponudio, ušao u automobil i... Ali ne samo da i dalje dolaze kući i ja malo i malo... Ne sići tvoj muž 3 sata... Ne znam, to me je toliko oštro pogodilo, ali to je nešto što nikad prije nisam imala...

Nifiga ne radi)) Pokušao sam za zanimanje, nisam vidio razliku.

Španjolci pregledavaju liječnike

Fotografija Spansky Fly 12 vrećica

Zanima vas:

Napravite narudžbu i dobiti BONUS!

  • 1. Kada kupujete na našem mjestu od ukupno 20 tableta od bilo kojeg imena - dobijte 2 tablete Viagre BESPLATNO!

Doktor urologa: Makushin Boris (negativna povratna informacija)


Važno je uvijek zapamtiti glavnu stvar. Spank fly je vrlo oštar nervozno paraliziranim otrovom, to je otrov, posebno za žene.

Postoje ozbiljne nuspojave koje često prate povećana želja za seksualnošću. Stoga je prije uporabe vrlo važno konzultirati liječnika ili iskusnog stručnjaka. Ova mjera je neophodna, bez obzira na to, da ošteti tijelo i da ne okonča seksualne odnose sa voljenima.

Liječnik urologa: Podkovyrova Diana (pozitivna povratna informacija)

U sastavu Španjolskih mušica dodaju se eterična ulja


Danas je Španjolac visok popularnost, i njegova se proizvodnja provodi u različitim zemljama, tako da se sastav može razlikovati od jedne ili druge zemlje proizvodnje. No, kako pokazuje praksa, to ne utječe na rezultat.

Ali opet postoje slučajevi krivotvorenja, tako prije kupnje pokušajte obratiti pažnju na proizvođača, Njemačka je najbolja zemlja u smislu kvalitete.

Obratite pažnju na sastav, u kompozicijama bilo kojeg ljubavnog eliksira španjolskog leta, postoji supstanca kantharida izvučenih iz seksualnih dijelova letjelice. Također, u posljednjih nekoliko godina, eterična ulja često su dodani. Kao što pokazuje praksa, španjolska letjelica ima vrlo učinkovit karakter.

  • nema vlaženja vagine;

  • suženja i suženja prije intimnosti;

  • dulji odsutnost intimnih odnosa;

  • nesposobnost da se usredotočite na seks zbog zaposlenja i umora.
  • Spani letjeti

    Postoje mnogi alati koji pomažu povećati seksualnu uzbuđivanje i seksualnu energiju. Takva sredstva nazivaju afrodizijaci. Jedan od najboljih i kvalitetnijih lijekova, koji stimulira i poboljšava fizičku želju, su kapljice "španjolske lete".

    Što je španjolska leti?

    Dodatak prehrani na temelju eteričnim uljima iz malog kukca - španjolski letećeg pepela ili shpanki pripadaju obitelji kukaca, Meloidae, u prahu ili obliku kapljica, a namijenjen je za seksualno aktivaciju, pod nazivom „španjolska mušica”. Bez puno kontraindikacija, lijek ima djelotvoran i trajan učinak. Sastav ekscitacije uključuje biljne i životinjske elemente, koji su prirodni afrodizijak. Imaju snažan učinak na tijelo, i žene i muškarce.

    Oblik izdavanja i sastav

    Oblik izdavanja:

    1. Boca od 20 ml s tekućom medicinom ima napojnu kapaljku za strogu dozu lijeka.
    2. Pakirana praškasta medicina. Jedan paket sadrži jednu dozu patogena.
    Pitanje povećanja muške moći dobiva veliku pažnju

    Struktura "Spani fly" uključuje:

    • kantharidin u homeopatskom razrjeđivanju (D6);
    • eterična ulja;
    • ružmarin.

    Kako djeluje droga?

    „Španjolski Fly” pod utjecajem prirodnih afrodizijaka potiče stimulaciju krvi reproduktivnih organa sustava, opušta glatke mišiće tijela reproduktivnih organa koje jako podiže njihov stupanj zasićenosti krvi.

    Učinak lijeka je sljedeći:

    • uzrokuje iznimno moćnu seksualnu želju;
    • aktivira seksualnu želju;
    • povećava osjetljivost erogenih zona;
    • opušta tijelo;
    • povećava ozbiljnost seksualnih osjeta;
    • proširuje krvne žile i aktivira cirkulaciju krvi;
    • muškarci imaju jak i dugotrajni erekciju;
    Savršen seks također treba ostati u intimnom planu na visini
    • u žena se značajno povećava razina vaginalne sekrecije;
    • produljuje vrijeme spolnog odnosa;
    • poboljšava mentalnu i tjelesnu aktivnost;
    • otkucaj srca i disanje;
    • povećava osjetljivost;
    • uzbuđuje živčani sustav.

    Pored fiziološkog, ekscitatorska sredstva također izražavaju psihološki učinak. Nakon uzimanja lijeka, osjećaj zatvaranja i suženja nestaje, tijelo je potpuno opušteno. Osim toga, španjolska mušica izražava korisnu antimikrobno i protuupalno, povećava tjelesnu učinkovitost u rješavanju stresa i umnožava izdržljivost i jača imunološki sustav.

    Upute za uporabu proizvoda

    Doza leđne leće je 5 ml.

    Kapljice se mogu dodati na sva pića, uključujući alkoholna pića. No, potrebno je uzeti u obzir da se priprema španjolskih mušica može konzumirati samo alkoholnim pićima koja sadrže malu količinu alkohola. Visoki sadržaj etilnog alkohola smanjuje učinkovitost uzbude.

    Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji, kapljice i prašak nemaju okus i miris

    Budući da se droga smatra moćnom afrodizijakom, učinak aplikacije dolazi u 10-15 minuta. Trajanje patogena u tijelu je 3,5-4 sata. "Spaniard fly" ne smije se trošiti više od dva puta tjedno. Lijek je strogo zabranjen za uporabu lijekovima ili drugim afrodizijakima.

    "Španjolski letjeti" za žene

    "Španjolac letjeti" za žene je najmoćniji uzbudljivi lijek. Alat je prvenstveno namijenjen:

    • žene koje nisu seksualno ovisne;
    • žene s niskom osjetljivošću;
    • žene koje imaju abnormalnu vaginalnu suhoću;
    • bezuspješni.

    Kapi se, osim toga, mogu koristiti za povećanje izdržljivosti i seksualne aktivnosti s namjerom produljenja spolnog odnosa, s prekomjernom radnom i patološkom umorom.

    Nakon uporabe lijeka povećava se srčani ritam, povećava ekscitacija osjetljivih područja i protok krvi u organe reproduktivnog sustava postaje aktivniji. Kod žena, stupanj vaginalne sekrecije značajno raste, prsa se povećavaju. Ovaj efekt traje otprilike 3,5-4 sata ili dok se ne dobije orgazam.

    Ovo je moćan uzročnik

    "Španjolski letjeti" za muškarce

    "Španjolac letjeti" za muškarce ima manje utjecaja nego na ženskom tijelu.

    Lijek namijenjen muškarcima koji pate:

    • prostatitis;
    • prerana ejakulacija;
    • kratka i slaba erekcija;
    • impotencija i neplodnost.

    Pod utjecajem uzbuđenja, muškarci doživljavaju povećanu spolnu uzbuđivanje, postoji jaka i produžena erekcija. Nakon uzimanja kapi, povećava se seksualna energija, povećava disanje i srce, penis se povećava. Prijem "Spani fly" može vratiti erektilnu funkciju na prirodan način.

    kontraindikacije

    "Španjolska letjeti" ima neke kontraindikacije, koje se sastoje od sljedećeg:

    • individualna netrpeljivost;
    • trudnoće ili dojenje;
    • visoki krvni tlak;
    • kronične patologije srca;
    Španjolska letjelica ne može se uzimati u takvim slučajevima: trudnoća
    • nesanica i povećana nervozna ekscitabilnost;
    • oštećenje genitalija;
    • urološke i ginekološke bolesti;
    • bolesti urino-genitalnih organa.

    Zabranjeno je koristiti "španjolsku letjelicu" za adolescente mlađe od 18 godina.

    Cijena "Španjolske letjeti"

    Koliko košta "španjolski let"? Možete kupiti pobudnice u ljekarnama ili online trgovini. Važno je odabrati pouzdane dobavljače koji su odgovorni za kvalitetu proizvoda. Kupnja špijuna letjeti, potrebno je zapamtiti da ovaj afrodizijak djeluje 10-15 minuta nakon upotrebe, nema ukusa, nema mirisa, brzo se otapa u pićima.

    Španjolski pregled leta

    Vaša poruka vidik »26. srpnja 2017, 08:43

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka genchik »27. srpnja 2017, 11:28

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka Esentyk »27. srpnja 2017, 14:44

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka Potap2017 »29. srpnja 2017, 10:44

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka alexMen »02. kolovoz 2017, 17:34

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka akne »3. kolovoza 2017, 16:47

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka doktor »4. kolovoza 2017, 07:30

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka ALI »6. kolovoza 2017, 17:12

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka oznaka »18. kolovoza 2017, 08:28

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka džin »23. kolovoza 2017, 08:06

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka nadčovjek »23. kolovoza 2017, 08:54

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka Animale »24. kolovoza 2017, 14:34

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka Sergej »08 Rujan 2017, 07:21

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka majstor »08 Rujan 2017, 08:23

    Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

    Vaša poruka Glym »12. rujna 2017, 08:01

    Shpanskaya Mushka recenzije liječnika, kontraindikacija i cijena

    Liječnik ginekolog Marina Leonidova - pozitivne odgovore

    Spanska Fly - ovo je pad kvalitete, stvoren posebno za poboljšanje ženske libido. Oni sadrže snažan prirodni poticaj Cantaridin, čija je glavna svojstva:

    • povećanje tonusa seksualnih mišića;
    • povećana osjetljivost živčanih završetaka;
    • poboljšanje živčanog sustava;
    • normalizacija vaginalne sekrecije.

    Djelovanje lijeka se očituje u nekoliko minuta nakon primjene, ali traje tri sata. Kapi se mogu uzimati redovito, ali ne i svakodnevno. Preporuča se da se koriste češće nego jednom svaka tri dana.

    Lijek pomaže u dizanju ženskog libida

    Liječnik ginekolog Alexandra Strelnik - negativna povratna informacija

    Bok Ne preporučujem Spinal Fly jer ovaj proizvod sadrži snažan stimulans, uzrokujući nuspojave. Lijek je agresivan za živčani sustav.

    Kao alternativa preporučujem Laveron za žene. Poticajni bioadditiv radi nježno i ima nekoliko kontraindikacija. Sadrži prirodne sastojke. Glavni su:

    • Kineski štap;
    • hibiskusa;
    • Eykom;
    • crvena malina.

    Liječnik ginekolog Irina Lopatkina - negativna povratna informacija

    Ne mislim Spanky mušica sigurno za žensko tijelo. U većini slučajeva, sredstvo uzrokuje akutne poremećaje u funkcioniranju gastrointestinalnog trakta i reproduktivne funkcije. Pri uzimanju prehrambenih dodataka, mučnina i bol u trbušnoj šupljini nisu isključeni.

    Žene u dobi od 18 do 65 godina, savjetujem vam da isprobate sigurnije sredstvo - G ženski. Pruža visoku spolnu uzbuđivanje i produljeni seksualni odnos, ali ima niži rizik od nuspojava.

    Stimulansi su pogodni za žene u dobi od 18 do 65 godina

    Liječnik seksolog Igor Ivashchenko - pozitivne povratne informacije

    BUD SPANSKAYA Muhe se razlikuju od većine patogena brzom i intenzivnom akcijom. Kapi uzrokuju jak seksualni uzbuđenost čak iu slučaju produžene frigidnosti. Vraćaju visoku seksualnu aktivnost nakon početka menopauze i povećavaju ukupnu kvalitetu seksualnog života. Lijek se brzo apsorbira, a njezin pozitivni učinak traje nekoliko sati.

    Prihvaćanje Španjolskih mušica preporučujem odvojeno od hrane i drugih lijekova. Ako je moguće, odustati od alkohola. U kombinaciji s takvim snažnim uzročnikom, etilni alkohol može uzrokovati akutne bočne reakcije.

    Što ne jesti prije seksualnog videa

    Voditelj TV-a govori o tome koja se namirnica ne smije konzumirati prije intimnosti.

    Liječnička seksualna terapeutica Tatiana Sechevica - pozitivna povratna informacija

    Dobro došli! Vjerujem da je prijem Španjolske muhe pomažu riješiti problem kronične suhoće vagine, što se promatra kada: