Glavni
Prevencija

Silver Fox recenzije liječnika

Stock Foto Silver Fox za žene

Zanima vas:

Napravite narudžbu i dobiti BONUS!

  • 1. Kada kupujete na našem mjestu od ukupno 20 tableta od bilo kojeg imena - dobijte 2 tablete Viagre BESPLATNO!

Liječnik-seksolog: Valery Novitsky (pozitivna povratna informacija)


Preporučivši mojim bolesnicima Silver Fox, uvijek naglašavam da je to 100% biljne komponente. Uostalom, mnogi ljudi imaju stalno nepovjerenje na takozvanu "kemiju". Dakle, uzročnik Silver Fox sadrži više od 20 bilja koje rastu u Tajlandu i afrodizijaci.

Najviše nevjerojatno govorim o svojstvima nekih od njih. Dakle, argyrea je lijepa, sposobna normalizirati metaboličke procese u tijelu, "zna kako" više pojačati libido, i seksualno opuštanje zbog nje postaje sve življe.

  • produljene glavobolje;

Ekstrakt od paprike dugih paprika, osim za jačanje libida, ne samo da povećava temperament, nego i održava seksualnu funkciju u budućnosti. Ni manje zanimljive su farmakološka svojstva i drugi sastojci lijeka.

Liječnik-seksolog: Alina Sergeevna (pozitivna povratna informacija)

Stručnjaci savjetuju Silver Fox


Mnogi od mojih pacijenata žale se na nedostatku seksualnu želju, orgazam, niska seksualna aktivnost, što, naravno, stvara probleme u obitelji, u odnosima sa suprugom. U takvim slučajevima, uvijek vam savjetujem da isprobate Silver Fox.

Ova ženska patogena savršeno rješava ove probleme. I žudnja i aktivnost u seksualnim odnosima kod žena povećavaju se, osjećaji tijekom orgazam, njezino trajanje se povećava.

Žena počinje živjeti punim seksualnim životom. Moram to reći oznake za uporabu Srebrna lisica također se može nazvati suhoća vagine. Dakle, lijek jača i vaginalno izlučivanje.

Osim toga, postoji i proširenje grudi. Pacijenti također dijele opažanje da su osjetljiviji na dodir i petting, tj. poboljšava kvalitetu seksa.

Liječnik-ginekolog: Andrei Lvovich (pozitivna povratna informacija)

U pravilu, uvijek savjetujem svoje pacijente Silver Fox kao bezopasno i prirodno znači. Ne samo da može poboljšati i osvijetliti intimni život sa svijetlim bojama, nego i nositi se s nekim zdravstvenim problemima.

Na primjer, njegov sastavni Goryanka korotkonozhkovaya mogli spriječiti nastanak adenoma prostate kod muškaraca, smanjuje mogućnost menopauzi efekata za žene suočavanje s neuroze i depresije, pa čak i, u načelu, povećava vitalnost.

Pregled uzbudljivih kapi Silver Fox (Silver Fox): instrukcija s osvrtom na žene

Iz nekih razloga, poput umora, stresa, psiholoških problema, hormonalnog restrukturiranja nakon porođaja, žena često preuzima pasivnu ulogu u intimnim odnosima, prestaje biti inicijator intimnosti i ne uživa puno užitka od seksa. Većina jednostavno prihvaća ovu situaciju, neki oponašaju orgazam, ali dugotrajno nezadovoljstvo u konačnici može imati štetan učinak na odnose u cjelini, pa čak i na zdravlje. Sada je mnogo oglašavao novac za muškarce, ali nisu svi čuli da postoje lijekovi namijenjeni posebno ženama. Jedan od njih je žensko uzročnik Silver Fox. Što je Silver Fox (Silver Fox), kako funkcionira, što je sastav i stvarne odgovore, razmotrit ćemo u ovoj recenziji.

Što je

Priprema Srebrna lisica za žene najjači je afrodizijak, namijenjen jačanju ženske spolne privlačnosti i osjećaja koje osjeća. Uzrok agent Srebrna lisica ima dva oblika otpuštanja - prašak, pakiran u vrećice od 5 grama, i ampule-kapi s dispenzerom. Recenzije kažu da niti jedan ne izražava okus, što uzrokuje da neki ljudi potajno dodaju kapljice ženskim pićima. To se ne preporučuje, jer to može uzrokovati neočekivani učinak. Na primjer, žena može biti uplašena zbog promjena koje se odvijaju s njom i odlaze.

Ženski uzročnik Srebrna lisica se nalazi u srebrnom pakiranju s crvenom srebrnom kanelom. Pazite da ne dobijete lažni. Stimulant sada dobiva popularnost, a to se, nažalost, koriste za prevarante.

Srebrna lisica se zove Žena Viagra, jer ima uzbudljiv učinak na tijelo. Postoji snažna želja za intimnošću, ostaje samo za čovjeka. Koje osjećaje doživljava žena koja je primila ovaj lijek:

  • Povećava uzbuđenje.
  • Osjećate krvarenje krvi u genitalije.
  • Oticanje dojke i povećana osjetljivost bradavica.
  • Jačanje vaginalne sekrecije, koja služi kao izvrstan mazivo za lako i brzo prodiranje penisa.
  • Puno emancipacija i spremnost za neposredni seks.

Učinak obično dolazi samo za 5 minuta nakon uzimanja, ali učinak postaje posebno izražen u prosjeku 15-20 minuta ovisno o individualnim karakteristikama žene. Srebrna lisica je ženski uzročnik koji je zaradio pozitivne kritike ne samo od kupaca već i od seksologa i ginekologa. Prije uporabe potrebno je dobro proučiti upute i osigurati da nema kontraindikacija. Tako, na primjer, Srebrna lisica je kontraindicirana prije 18 godina, trudne i dojilje. Uz oprez treba se koristiti u nazočnosti kardiovaskularnih problema, endokrinih poremećaja, kao i alergija na komponente.

Nakon primjene lijeka, učinak dolazi odmah

Često se pita pitanje je li moguće koristiti kapljice u kombinaciji s alkoholom. Ne postoji kontraindikacija, ali može doći do individualne reakcije, a umjesto uzbuđenja žena će htjeti spavati ili, obrnuto, biti preeksponirana, pa se i dalje ne preporuča to učiniti.

O čemu se sastoji

Mnogi su zainteresirani za sastav tog patogena. Je li doista sigurno? Sastav Srebrnog lisica uključuje biljne komponente i adaptogene koji mogu utjecati na žensku libido, kao i povećati otpornost na štetne učinke:

  • Shi Chuan Ji.
  • Mukun gori.
  • Arguirea je lijepa.
  • Papar je dug.
  • Goryanka korotkorozhkovaya
  • Epimedium.
  • Pueraria.
  • Bengalski papar
  • Yams divlja i drugih biljaka

Osim toga, sastav srebrne lisice uključuje vitaminski mineralni dodatak koji pridonosi prirodnoj proizvodnji estrogena. Omjer aktivnih sastojaka odabran je na takav način da lagano utječe na žensko tijelo. Srebrna lisica može uzbuditi, bez kršenja hormonskog podrijetla. Ženske recenzije Srebrnog lisice potvrđuju da u menstrualnom ciklusu nije vidljiv nikakav negativan učinak.

Kako ženski agent Silver Fox? Originalni lisica Slver sadrži upute za detalje o primjeni i doziranju. Dakle, uputa o prijavi daje sljedeće upute:

  • Otopiti sadržaj jedne vrećice ili jedne ampule u čaši vode, soka ili toplog čaja.
  • Primili piće za piće 15-30 minuta prije navodne intime

Dnevna doza ne smije prelaziti 1 vrećicu ili u slučaju uporabe kapi - 1 ampula kako bi se izbjegle nuspojave i tahikardija. U tablici. obrazac nije pušten.

Važno je slijediti preporuke za uporabu

Gdje kupiti lisicu

U ljekarnama Srebrna lisica je još uvijek teško doći. To je bolje, budući da naređivanjem lijeka na službenoj web stranici ne sumnjate u njezinu kvalitetu i autentičnost. Osim toga, službeni prodavatelj daje najpovoljniju cijenu, često postoje isplative radnje. Bit će potrebno samo popuniti malu formu i pričekati da operator zazvoni. Cijena Silver Fox varira od 990-1500 rubalja. Parcela se šalje gotovinom po isporuci, tj. Nije potrebno plaćanje unaprijed.

Nakon napornog dana, svaka osoba treba iscjedak. Ali zbog umora i drugih razloga, teško je postići uzbuđenje. Dobro je da postoje sredstva za prevladavanje ove prepreke. To je put do zdravog i skladnog odnosa između par i dobrog raspoloženja.

Koristim kontracepcijske pilule nekoliko mjeseci i došlo je do nuspojava - blage uzbude, nedostatka podmazivanja. Na savjet prijatelja kupio je ovaj dodatak bez puno pouzdanja. Samo sam u šoku, stvarno radi! Ne prepoznajem se za njom, napadam svog dečka i tako se žderam, što se onda srami zapamtiti.

I bacali smo djevojke srebrnih lisica u colu u noćnom klubu! Oh, i mi smo se družili te noći))) Samo shh!

Za mene, Fox djeluje samo u kombinaciji s preliminarnim milujućim poljupcima, poljupcima, a onda se počnem izgledati kao da sam ikada, samo se pretvoriti u gubljenje. A ako sjednete, gledajte film, onda ne mogu ništa osjetiti.

Silver Fox recenzije

stranica 1

Da biste poslali odgovor, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi 1

1 Tema iz Alena 2014-11-01 21:13:20

  • Alena
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/01/11
  • Postovi: 8
  • Ugled: [0 | 0]

Tema: Silver Fox recenzije

Sa svojim mužem pokušavamo zatrudnjeti dijete, ali imam problema s uzbuđenjem, ne želim ništa. Želim probati ženski uzročnik Silver Fox (Silver Fox), on je vrsta prirodnih i recenzije o Silver Fox su dobre svugdje. A što mislite o ovom alatu?

2 Odgovori od Shurik Fcampote 2014-11-02 15:53:27

  • Shurik Fcampote
  • član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/02/11
  • Postovi: 10
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Alain, moj muž i ja imamo sličan problem. Upravo sam naredio Bad Silver Fox za iste svrhe. Ali još uvijek je otišao u seksolog i mi savjetovao osim dodataka prehrani pokušati XXX videa gledati zajedno, otići na odmor (godišnji odmor smo bili samo ljeti, pa dok se ne sjaji), sjetite se početka našeg odnosa, pa čak i pokušati seks u automobilu.
Iskreno, svi ti čudni mjere (video stroj) za mene do sada neučinkovit, a Silver Fox još nije došlo, pa i ja sam nakon ovog thread, želim znati tko su i što su posljedice bile, nakon ovog lijeka i koliko je učinkovita.

3 Odgovori Liza.Tihovod 2014-11-07 11:01:26

  • Liza.Tihovod
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/07/11
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Tražim sada je problem za mnoge, odnosno ja, također, dotaknu, nažalost intimnost nije htio učiniti, a ne sa svojim mužem, i općenito s kim, samo nagovještaj čovjeka - Imam tisuću razloga za odustati od slučaja, glavobolju, a kao! Ja sam doživio početke, razumljivo je da mu se muž ne sviđa, osjećao se krivim i uvrijeđen, to se mora jasno suzbiti. Mi s mužem sjedili smo, razgovarali o dušama i odlučili što je nibud priprema za pronalaženje ovog problema. Srebrna lisica sami izabrali, na prvi dan popila prvu torbu, i odjednom je postojala želja za seksom, ali da budem iskren, ne vjerujem u bilo kakve pripreme u tom pogledu! Sviđa mi se da je ova droga je prirodan, siguran, radi za namjeravanu svrhu, ne zlostavljanje, ali kada je potrebno piti torbu, ispostavilo se da je velik alat, savjetujem!

Odgovor od 4 Slikon 2014-11-07 16:31:19

  • Slikon
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/07/11
  • Postovi: 6
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Evo, mnogi ljudi pitaju za djelovanje ove "Srebrne lisice" i želio bih prenijeti neke od misli svoje supruge na tu temu i dodati nekoliko mojih komentara na ovaj dodatak prehrani. Sada bih, prije svega, želio izraziti mišljenje moje supruge (ona je uzela "lisicu") i, naravno, njezinu vlastitu. Htjela bih započeti sa samim efektom uzrokovanim lošim. Moja supruga nije toliko odgovorila na takvu drogu, i nikad prije nisam vidjela takvu drogu. Općenito, prehrambene dodatke su učinkovite. Sastoji se isključivo od prirodnih sastojaka iz prirodnih sastojaka, a kao rezultat, praktički nema nuspojava i nema negativnih učinaka. Međutim, lijek je kontraindiciran kod djevojčica s anorgazijom i suhog vagina. I tako, BADIK je super!

Odgovor od 5 lovelove 2014-11-08 09:55:13

  • lovelove
  • član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/08/11
  • Postovi: 10
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Evo, mnogi ljudi pitaju za djelovanje ove "Srebrne lisice" i želio bih prenijeti neke od misli svoje supruge na tu temu i dodati nekoliko mojih komentara na ovaj dodatak prehrani. Sada bih, prije svega, želio izraziti mišljenje moje supruge (ona je uzela "lisicu") i, naravno, njezinu vlastitu. Htjela bih započeti sa samim efektom uzrokovanim lošim. Moja supruga nije toliko odgovorila na takvu drogu, i nikad prije nisam vidjela takvu drogu. Općenito, prehrambene dodatke su učinkovite. Sastoji se isključivo od prirodnih sastojaka iz prirodnih sastojaka, a kao rezultat, praktički nema nuspojava i nema negativnih učinaka. Međutim, lijek je kontraindiciran kod djevojčica s anorgazijom i suhog vagina. I tako, BADIK je super!

Slikon, ne razumijem što pišete. od kuda ste općenito uzeli ovu herezu, da je suprotan za anorgaziju i suhoću vagine. pažljivo pročitajte, a zatim već pogrešno informirati ljude! Posebno sam našao opis SREBRO Fox na internetu, gdje se crno-bijele da je pokazao „sa slabim podražljivosti, poremećaj ili nedostatak seksualne želje, nedostatka protoka krvi u genitalije, suhoća rodnice, frigidnost i anorgazmija.” ako me ne vjerujete, ovdje je dokaz: http: //xn--80abk6g.xn--c1avg/silver-fox. Pitam se kako ti je supruga tvoja s lijekovima, čak i ako se trudite čitati upute?

Odgovor od 6 Inka-1979 2014-11-08 13:22:40

  • Inka-1979
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/08/11
  • Postovi: 3
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Imala sam prave probleme u dobivanju orgazma. Da bi se to postiglo ispostavilo se, ali ne apsolutno uobičajen način. Muškarci ne uvijek točno razumiju nedostatak istodobnog orgazma žene, pripisujući potpunu nesposobnost da to doživi. Ali uopće nije tako! Znam da trebam potpunijeg uzbuđenja. Ustao je orgazam, ali postupno je nestala želja. Na savjet svog prijatelja pokušao je Silver Fox. Od prve aplikacije počeo je doživjeti nešto drugačiji osjećaj) uzbuđenje bilo je snažno, nadmoćno, čak i) Tjedan dana nakon početka recepcije doživjela sam pravi orgazam u uobičajenom muškom smislu! Djevojke! Savjetujem! podebljano)

Silver Fox

Prijavite se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Postoje bradavice apatije, uključujući osobnu sferu, ništa ne pomaže, ispada da je promiješa samo s tim čudesnim pilulama. Doista, efekt se primjećuje nakon prvog prijema, akcija dolazi na različite načine, od pet minuta do pola sata.
Sex dobiva stvarno vruće, zasićena, libido je stimulirana nerealnih visina, i što je najvažnije, lijek nije zarazna, nakon što mu je bilo negativnih učinaka, hormonska ženu normalno. To je idealno mjesto za parove koji imaju seksualne razdoblja stagnacije.

Na sredstva za poticanje libida općenito je bila skeptična, ali je ipak odlučila kupiti ženu Silver Foxa. Kao što je preseljeno u vegansku prehranu, tako da je želja da se spola ispariti. Sam je iznenađen. Ne znam kako se biljojedi nositi s takvim problemima.

S vremena na vrijeme prihvaćam Silver Fox, kada želim maziti supruga i iznenaditi svega 200%. Ne žalim se na libido, ali postoje dani kada je umor ili razdoblje ciklusa takav, pa, ništa uopće. Tada dolazi prah od srebrnih vrećica.
Sredstva na travkah, nema kemije, jer zdravlje to iskustvo nije potrebno, čak mi se čini, prijem "lisice" ide u moju korist.
Nije promatrala nuspojave, alergije i druge nevolje. Ne utječe i na kvalitetu sna.
Prah za piće nije težak, a ne odvratan. Ja se otopim u vodi, to je apsolutno neukusno. Pokušaj počinje raditi vrlo brzo, nakon dvadesetak minuta već osjećam kako se sve što u sebi kuham i žarko želim seks. To je samo neka vrsta ludila, sve se okreće u meni, nikad se nisam vidjela tako oslobođeno. Muž je po prvi put općenito oduševljen.
Sada znamo da je nekontrolirani seks i pun povratak na moj dio točno predviđen nakon uzimanja kanterela. Osobno, imam učinak nakon što dugo traje, još samo nekoliko dana

Izvrstan alat za buđenje seksualnosti na pozadini početka menopauze. Kao da se vraća na 10 godina, do vrha seksualne aktivnosti. Najzanimljiviji, uzbuđuje i na moralnoj razini, iu smislu fizioloških manifestacija. Djelovanje je dovoljno sat i pol.
Nema negativnih posljedica, trovanja, bez svrbeža ili iritacije. Ne se naviknem na to, jako je dobro. Usput, nakon tečaja, primijetio sam da unatoč dobi i biološkim promjenama i dalje postoji žudnja za seksom, tako da učinak lijeka nije samo kratkotrajno uzbuđenje.

Supruga mu se jako svidjela, činilo se da se vraća studentima: nije vidjela takvu strast i strast 10-15 godina. I još više sam bio zaprepašten trajanjem učinka. Ako je uzbuđenje 15 minuta nakon uzimanja dobro (lijek za ovo i namijenjeno), onda je njezina strast i ustrajnost ujutro, kada je prošlo više od 10 sati od recepcije, iznenađujuće.
Uzbuđenje iz lijeka je vidljivo i golim okom: crvenilo kože, brzo disanje i palpitiranje, obilna sekrecija sekrecija.
Prašak radi savršeno, s tim se ne možete raspravljati. Nema štetu od njega, kao, ne, šteta je što je malo skupo.

Kupio sam Silver Fox za promjenu u mom osobnom životu, moj muž ne zna za patogena. Inače bih se uvrijedio, vjerujem da bih odmah trebao biti uzbuđen, čim me pogledao. No s Silver Foxom se pretvaraju da to stvarno nije toliko teško. Čim je dobila kutiju prašaka, odmah ih je stavila u posudu i bacila kutiju. Na njemu, previše informacija, moj muž bi mogao vidjeti, čitati. A na samima prašcima ništa nije napisano. Samo siva torba. Tako moj muž nema nikakvih pitanja, uvijek pijem vitamine za vid.

Predložio je da probati svoju ženu vjerojatno dva mjeseca nakon rođenja.
Imamo dobru, toplu i pouzdanu vezu. I stalno radimo na njima.
Prah u prahu, razrjeđivanje sokom, jednostavno je s vodom - a ne ledom. Učinak dolazi vrlo brzo, to je istina.
Prema ženi nakon recepcije, ugodna toplina se prvo pojavljuje u trbušnoj regiji, a zatim se spušta ispod i pretvara se u goruće senzacije, pokazalo se da krv teče tamo gdje treba biti za nekoliko minuta.

Tako se dogodilo da moj muž i ja još nismo imali dugo vremena nakon vjenčanja. Kako se odrezati jedni drugima! Bilo je dijete, nevolje, stalni problemi. Nismo vidjeli seks gotovo godinu dana. Odlučio sam da se nešto poduzme u vezi s tim. Kupio je ili kupio ženski inovator. Nakon što sam ga jednom pokušao, bio sam jako uzrujan što prije nisam znao o takvom alatu.
Silver Fox doslovno spasio naš brod od sudara!
Lijepo je osjetiti tijelo čovjeka i shvatiti da ga želite. I ne kao prije - brz i neuobičajen seks.
Uzimam patogena sat vremena nakon jela (kako bi učinak bio bolji). Bojim se piti na praznom trbuhu. Proizvod počinje raditi nakon 20 minuta. Osjećam snažnu privlačnost mojem mužu prije seksa i tijekom seksa. To je samo neizrecivo iskustvo.
Zahvaljujući činjenici da smo opet imali spolni odnos, obitelj je ojačala. Moj suprug i ja uvijek smo jedno. Uzrok je stvarno cool, uvijek ću ga kupiti! Do sada nije bilo alergija i nuspojava. Uvijek sam vrlo ozbiljan zbog svog zdravlja, pa bih svakako primijetio neke abnormalne pojave nakon uzimanja patogena, ali jednostavno to ne čine.
Sretan sam kao slon! Moj suprug me podržava!

Kupio sam je za sebe, u početku moj muž nije govorio, bojao sam se da ne odobravam. Ali onda mi je podržavao.
Uzrok je bio gotovo svaki dan, stvarno je bilo potrebno. Sada je to rjeđe, ali se ne navikava na to, lako sam to odbila. Koristim ga rijetko. Koristite se praktično, prašak brzo otapa i nema okus i miris. Nisam primijetio jastučiće, radi odmah i prilično dugo, traje 2-3 sata, moj muž izlazi ranije nego ja. Sretno je!

Silver Fox je oduvijek bio sa mnom u posljednje vrijeme. Primijetio sam iza sebe da sam nakon rođenja postao strašno uznemiren u seksu, bio sam sramežljiv od mog muža i sve to. Uzeo sam u obliku praha i kapi, učinak je otprilike isti, ali za mene je prikladnije kapati, nemojte čekati otapanje praha itd. Pili i zaboravili :)
Osjećaji su stvarno strmi, ne mogu ni objasniti kako lijek djeluje za mene. Pet minuta i već sam uzbuđen. Bolje od bilo kojeg afrodizijaka. Završetak je jednostavno čaroban, muž je jednostavno zapanjen nakon prvog prijema kanala) Savjetujem

Čarobne torbe su kupljene za testiranje. Dugo sam želio probati nešto što bi mi pomoglo riješiti ukočenost u seksu (alkohol nije opcija).
Silver Fox privlači činjenica da je bez okusa i bez mirisa! Činjenica je da sam vrlo izbirljiva osoba, ako barem imam bilo kakav ukus, ne bih ga prihvatio. Ali to je poput pitke vode, ili čaja, vina i bilo kojeg drugog pića. Akcija dolazi u samo 10 minuta. Loše misli nekako nestaju i počinjete razmišljati samo o seksu. Dugo vremena nisam bio tako uzbuđen od strane muža! Samo nema riječi, kakva je to cool emocija.

Dok nitko nije postavljao pitanja. Vaše pitanje će biti prvi!

Prijavite se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Silver Fox pregled

stranica 1

Da biste poslali odgovor, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi 1

1 Tema iz santa-mrzi-ti 2014-12-25 05:45:23

  • santa-mrzi-ti
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 25/12/2014
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Tema: Silver Fox pregled

Svidio mi se učinak.
Nijedan nuspojava ili druge negativne pojave na tijelu u procesu korištenja, nisam bio identificiran.
Učinak Silver Fox došla za pola sata (plus - minus deset minuta) nakon što sam pio vrećicu, nakon što sam ga otopio u čaši vode. Okus me podsjeća na uobičajeni biljni čaj, koji još jednom potvrđuje da su sastojci prirodni, a ne umjetni.
Lijek je vrlo jak i trajan. Dovoljno je oko tri do četiri sata trajnog uzbuđenja. Zapravo, ne razumijem zašto to ovisi, ali učinak povremeno traje nešto manje, a ponekad i malo duže. Ali općenito, da - točno tri sata (iako jednog dana nisam se smirio točno pola dana).
Od malih značajki nakon uzimanja lijeka: srce počinje pobijediti češće. Ali ne toliko, sve do aritmije ili tahikardije. Ne bih rekao da je to nuspojava, jer u mom iskustvu znam da je od takvih lijekova gotovo uvijek srce skliznuto. Dakle, ovo nije nedostatak, već jednostavna značajka s recepcije.
Osjećaj prilikom primjene Srebrnih lisica izoštriti do granice. Tako treba biti nakon uzimanja patogena. Na to su oni i izvornici svejedno.
Preporučujem kupiti.

2 Odgovori od Dacha30 2014-12-25 09:37:15

  • Dacha30
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 25/12/2014
  • Postovi: 5
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox pregled

Također sam imao vrlo dobre dojmove iz Silver Foxa! Nakon rođenja bio sam posve cool u seksu, vjerojatno je poznat mnogima, a ne da bih se hladi, nisam se mogao sjetiti, bojala sam se svog muža da će me zeznuti, a to mi je bilo odvratno! Mislio sam da je čak i pitanje razvoda, prije nego što je bila jaka postpartumna depresija. Ali ona se uhvatila u ruci, zapovjedila je "Srebrna lisica", usput, naredila je http://potenciya.org/serebryanaya-lisa, odlučila da se obitelj spasi i moj muž, još uvijek volim. Prekrasan proizvod, prirodan, učinkovit, brzo djeluje, dugo vremena, moj muž je općenito bio oduševljen sa mnom. Nemojte stalno uzeti. Svidio mi se, samo ako je potrebno, bez ovisnosti o drogi! Tako sam zadovoljan Silver Foxom - to nije riječ! Sada to ne shvaćam, kao što se sve ispalo iza nje, ali ako je potrebno, već znam što da radim!

3 Odgovori kykana 2015-03-30 13:17:44

  • kykana
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2015/03/30
  • Postovi: 8
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox pregled

Također sam imao vrlo dobre dojmove iz Silver Foxa! Nakon rođenja bio sam posve cool u seksu, vjerojatno je poznat mnogima, a ne da bih se hladi, nisam se mogao sjetiti, bojala sam se svog muža da će me zeznuti, a to mi je bilo odvratno! Mislio sam da je čak i pitanje razvoda, prije nego što je bila jaka postpartumna depresija. Ali ona se uhvatila u ruci, zapovjedila je "Srebrna lisica", usput, naredila je http://potenciya.org/serebryanaya-lisa, odlučila da se obitelj spasi i moj muž, još uvijek volim. Prekrasan proizvod, prirodan, učinkovit, brzo djeluje, dugo vremena, moj muž je općenito bio oduševljen sa mnom. Nemojte stalno uzeti. Svidio mi se, samo ako je potrebno, bez ovisnosti o drogi! Tako sam zadovoljan Silver Foxom - to nije riječ! Sada to ne shvaćam, kao što se sve ispalo iza nje, ali ako je potrebno, već znam što da radim!

Koliko dugo ste uzeli Silver Fox kako biste postigli taj rezultat? I onda sam kupio nekoliko paketa za koje mislim dovoljno ili još uvijek vrijedi kupiti?

Odgovor od 4 konvoz 2018-02-18 13:37:28

  • konvoz
  • član
  • neaktivan
  • Član od: 22/11/2017
  • Postovi: 125
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox pregled

Pripravak malo patogena konja pobuđuje i muškarce i žene, jedna doza 10 kapi u čašu tekućine moguće i u alkoholu, akt počinje nakon 20 minuta, trajanje 4 sata boca od 100 ml, lijek u tekućem obliku u bočici od 50 doza, Šaljemo mailom, paketom od 1 razreda, roba se dobro pakira, na ambalaži nema ništa za pisanje što se nalazi unutar, sve anonimno. Uzročnik djeluje vrlo snažno, provjerava se osobno i već više puta. Apsolutno je sigurno za ljudsko zdravlje. Naš telefon je 89677529311 ili e-mail [email protected], Naša stranica je http://konskiivozbuditel.umi.ru

Postovi 1

Pregledajte temu: 1 gost, 0 korisnika

stranica 1

Da biste poslali odgovor, morate se prijaviti ili registrirati

Slične teme na ovom forumu

Službeni forum trgovine sredstava za potenciranje - Potenciya.org

Potenciya.org/forum - službeni forum o Viagra, Cialis, Levitra i drugim sredstvima u Ruskoj Federaciji i CIS-u.

Ovdje možete razgovarati o najboljem načinu generika: Viagra (Viagra), Cialis (Cialis), Levitra (Levitra) za povećanje potencije kod muškaraca, kao io pripremama: dapoksetina (dapoksetina), sprej Stud 5000 (Stud 5000) produljiti trajanje seksualnog djelovati, povećati svjetlinu orgazma, VigRX Plus (VigRX Plus) za povećanje veličine penisa, Volum pilule (volumen pilule) za povećanje proizvodnje spermija i mnogih drugih tableta. Osim toga, na ovom forumu o pripremama za liječenje slabe erekcije, možete pročitati pravi recenzije na način kako bi se poboljšala moć, orgazam, a ne samo, nego o tome kako se brzo povećati potenciju, liječenje impotencije, uzbuđeni produžiti seks, završiti dugo, poboljšati orgazam, povećanje količine i kvalitete sperme, povećati veličinu penisa, oko narodnih lijekova za podizanje potencije, odgođenu ejakulaciju, uzbuđenje i mnoge druge zanimljive teme o muškosti, seks radi seksa, snagom i sve što je povezano s njim.

U našoj mrežnoj trgovini sa sredstvima za poboljšanje montaže, možete kupiti pravu, kvalitetnu i super učinkovitu generaciju Viagra, Levitra i Cialis po najnižoj cijeni. Također prodajemo najbolje alate za snagu u rasutom stanju i nude povoljne uvjete za sve veletrgovce. Za sve tablete i kapsule imamo potrebne dozvole i potvrde. Dakle, kupnja lijekova od nas nije samo profitabilna, već i sigurna! Brzu isporuku sredstava koja povećavaju snagu, produžujući seks, povećavaju orgazam, itd. Provode naši kuriri oko grada Moskve i Petrograda, a drugim gradovima u Rusiji šaljemo pošiljke poštom prvog razreda.

Kopiranje članaka i drugih informacija iz foruma o sredstvima potentnosti dopušteno je samo kada instalirate izravnu vezu na forum "Potenciya.org".

Potrebe tvrtke: OO "LUGOVINA PODUZE" 129301, RF, Moskva, ul. Kosmonavtov, 7, zgrada 2, ured 14. INN 7713723040, kontrolna točka 771791081, OGRN 1127845653290.

Pregled uzbudljivih kapi Silver Fox (Silver Fox): uputa s pravim ženama

Žene su često u potpunosti apsorbira misli kućanstva, što kupiti, što kuhati, kako su djeca koja još zaboravio učiniti... Bilo bi poželjno u večernjim satima opustite se uz - ne uvijek rade. U teoriji li zamisliti sebe vruće lavica, obavljanje bilo kakve želje u krevetu, ali kad je u pitanju do kreveta, rezultat nije sretan. Kako bi se povećala seksualna želja, počinje potraga za sredstvima koja mogu dodati papar u intimni život. Posebnu pozornost treba posvetiti Silver Silver. Ovaj popularni ženski uzročnik Silver Fox je kvalitetno testirani alat koji utječe na otkrivanje ženske senzualnosti i seksualne osobnosti.

Da biste razumjeli što je izvanredan ženski patogen srebrna lisica i kako ga koristiti, treba biti upoznat sa svojim značajkama, pregled stručnjaka i kupcima koji su već testirali učinak droge na sebe. Tako ćete saznati o svojoj stvarnoj učinkovitosti i moći ćete shvatiti je li vrijedno kupiti ili ne.

Značajke lijeka

Proizvođač navodi da je Srebrna lisica srebrna lisica uzbudljiva droga za žene svih dobnih skupina, učinkoviti afrodizijak. Pomoću nje možete poboljšati seksualnu želju, povećati osjetljivost erogenih zona, dobiti nezaboravne senzacije tijekom orgazma. Kupi Srebrna lisica može svaka žena koja želi postići svijetle, eksplozivne emocije sa svakim bliskim kontaktom s partnerom.

Po sili učinak srebra lisica, možda malo lošija od neke skuplje kolegama, ali je utjecaj na psiho-emocionalne sfere nema jednaku brzinu. Ako želite iznenaditi svog čovjeka ugodno, onda se uzrok neočekivano probudene divljeg strasti može ostaviti u tajnosti.

Kako droga radi na ženskom tijelu i što ona osjeća kad uzme Silver Fox:

  • Emancipacija. Dolje s krutosti i zamišljenim strahovima.
  • Strast, požuda.
  • Osjetljivost prsiju.
  • Jačanje cirkulacije krvi u zdjeličnim organima.
  • Povišena vaginalna sekrecija. Pomaže lakom prodiranju penisa i rješava problem suhog intimnog područja.

Zašto odabrati žensku agenticu srebrnu lisicu? Prednosti ovog alata u usporedbi s analogama su takve činjenice:

  • Ne sadrži hormone, stoga ne krši hormonsku pozadinu žene.
  • Ne sadrži sintetičke aditive, ne uzrokuje alergije.
  • Nema naglašenog okusa i mirisa.
  • Kompatibilan s alkoholom (u malim količinama).
  • Kompatibilan s drugim lijekovima i dodatkom prehrani.

Lijek ne sadrži hormone i sintetičke aditive

Sadržaj pripreme

Sastav Silver Fox uključuje oko dvadeset prirodnih i biljnih ekstrakata. Proizvođač je identificirao nekoliko glavnih:

  • L-arginin.
  • Shi Guang Tzu.
  • Lijep arsenal.
  • Duga paprika.
  • Ugristi sam okus.
  • Kratka jezgra.

Srebrna lisica se oslobađa u obliku tekućine i praha. Tekući patogen je u kapsuli-flakonchike s posebnim kapaljkom za prikladnu dozu lijeka. Prosječna cijena uzročnika Srebrna lisica u kapi je 1300 rubalja za paket od četiri boce.

Kako pravilno primijeniti

Upute za uporabu priložene su svakom originalnom pakiranju srebrnog lisice i sadrže sve potrebne informacije o pripremi. Prije navodnog seksualnog čina, otopite kapljice u čašu s bilo kojom hlađenom tekućinom i odmah pijete. Srebrna lisica počinje djelovati na ženu nakon 10 minuta, dajući osjećaj opuštanja i želje. Uzbuna traje 4-5 (ponekad do 8 sati) od trenutka kapanja kapljica. Tijek prijema ovisi o spolnoj aktivnosti žene. Jedna doza - ne više od jedne bočice.

kontraindikacije

Izgleda da potpuno prirodni sastav lijeka ne može imati kontraindikacije pogrešan je. Proizvođač zasebno određuje ograničenja pri prijemu Srebrnog lisica. Svatko tko će kupiti žensku agenticu srebrnu lisicu trebao bi to znati.

Tko i kada ne možete koristiti Silver Fox:

  • Zabranjeno je uzeti djecu i djevojke mlađe od 18 godina.
  • Trebao bi se suzdržati s povećanom nervnom uzbućenosti ili agresijom.
  • Zabranjeno je za endokrine patologije i hipertenzivne bolesti.
  • Opasno je uzeti s ginekološkim bolestima.
  • Zabranjeno je tijekom dojenja tijekom trudnoće.
  • Suzdržite se od uzimanja s individualnom netrpeljivosti aktivnih sastojaka.

Lijek je zabranjen za osobe s hipertenzijom

Ne treba prekoračiti jednu dozu lijeka. Srebrna lisica Vodič sadrži odjeljak „Nuspojave kod predoziranja”, uključujući crvenilo lica i vrata, vrtoglavica, otežano disanje, slabost, slabost, letargija, razdrazhitelnost.Negativnye efekti nestaju nakon nekoliko sati, dakle, predmet dnevnih potreba od Silver Fox s vama će sve u redoslijedu.

Na ženskim forumima možete postavljati pitanja i čitati prave recenzije o Silver Foxu. Djevojke su pitali o tome kako koristiti Silver Fox, koji je bolji, Silver Fox u kapljicama ili u prahu, stvarno je u stanju brzo uzbuditi, da li mogu kupiti kapi u ljekarni, itd Silver lisica. - To je prilično dodatak prehrani nego lijek, što je razlog zašto ponekad postoje pitanja o njegovoj učinkovitosti. Ali oni koji su već pokušali reći o sljedećem: "Nisam očekivao da je tako cool..."

Zahvaljujući brojnim pozitivnim ocjenama o srebrnoj lisci, žene žele vjerovati da će to stvarno pomoći vratiti bivše nevjerojatne senzacije u obiteljski život. U svakom slučaju, sve dok ne probate, nećete razumjeti. Udovoljava jednostavnom načinu primjene, potpuno prirodnom sastavu, i što je najvažnije, da se uzbudljiv učinak postiže prvi put. Ispravna primjena Silver Foxa dovest će seksualne partnere more emocija, obojanih u svim bojama duga. Napravite dar za sebe i svoje ljude.

"Srebrna lisica" za žene: recenzije

Tvoja cura ne želi seks? Supruga je postala ravnodušna, ležala s tobom u krevetu? Želite li nešto promijeniti na seksualni način? Zatim treba obratiti pozornost na "Srebrnu lisicu" koja je namijenjena lijepoj polovici čovječanstva - za žene. Danas saznamo kako ovaj lijek djeluje na djevojke, kako je to djelotvoran, a također saznajte kako predstavnici slabijeg seksa govore o tome.

Kada bih ga trebao koristiti?

Silver Fox će biti potreban za one žene koje imaju takve probleme u intimnoj sferi, kao što su:

- Nedostatak želje za seksom.

- Nedostatak opskrbe krvi urogenitalnim organima.

- Nedostatak svijetlih osjeta tijekom spolnog odnosa.

Osim toga, "Silver Fox" lijek je uzročnik koji također pridonosi povećanju veličine dojke, a također inhibira početak menopauze kod žena.

Oblik izdavanja

Priprema Silver Fox (strano ime afrodizijaka, kojoj je članak posvećen) realiziran je u vrećicama od po 5 mg. Svaki od njih troši se 1 put. U jednom paketu ima 12 doza ovog lijeka. Sadržaj pakiranja kada se otopi u tekućini nema okus, miris, bez boje.

Također, lijek je dostupan u bočicama od 5 ml. U tom slučaju lijek je već otopljen, dovoljno ga je uliti u vodu ili drugo piće. Ovaj oblik oslobađanja je prikladan zato što se afrodizijak ne treba miješati unaprijed.

struktura

"Srebrna lisica" za žene je apsolutno sigurna, jer se sastoji samo od prirodnih sastojaka, koji su se, usput rečeno, koristili u kineskoj narodnoj medicini za liječenje neplodnosti, slabe uzbuđenosti kod djevojčica. Sastav ovog lijeka uključuje samo bilje koje rastu u Kini i Tajlandu. Svaka biljka zasebno promiče uzbuđenje žene, a svi zajedno djeluju izvanredno. Stoga, niti jedan predstavnik slabijeg seksa neće ostati ravnodušan nakon uporabe alata Silver Fox.

Ukupno, ovaj pripravak sadrži oko 20 biljaka, koje su afrodizijaci. Glavni su: gori sluz, argirea, pueraria, dugi papar, jama, kratkovidna marmelada.

Plant gorrinka, na primjer, kada se koristi dilate krvne žile zdjeličnih organa, što dovodi do plime krvi ženskim genitalnim organima. Mukuna pomično stimulira centar za užitak u mozgu, a normalizira i razinu kolesterola u krvi. Artritis je izvrsna tonik komponenta, koja je također moćna afrodizijak. Jama pomaže povećati proizvodnju estrogena.

Upute za uporabu

"Srebrna lisica" znači 15 minuta prije početka intimnosti. Sadržaj vrećice se otopi u 100 ml vode ili u bilo kojoj drugoj tekućini (osim alkohola). Ako je ovaj lijek kupljen u obliku otopine, onda ga jednostavno ulijte u šalicu i pijte je s kompotom, sokom itd.

U jednom danu možete uzeti najviše 1 dozu lijeka, to jest 1 paketu ili 1 bocu s ovom afrodizijakom.

kontraindikacije

Ženski uzročnik «Srebrna lisica» ne preporučuje se za takve situacije:

- Dok je djevojka u zanimljivom položaju.

- Dojenje majke također ne bi trebalo koristiti ovaj lijek.

- Osobe mlađe od 18 godina.

- Zabranjeno je uzimanje ovog lijeka paralelno sa jakom tekućinom.

- Ne smijete prekoračiti dopuštenu dozu kako ne biste povećali krvni tlak, bez srčanih problema, bez bubrežnih problema.

- Na prvom seksualnom kontaktu djevojka ne bi trebala koristiti lijek "Srebrna lisica". Činjenica je da, inače, to može dovesti do povećanog krvarenja kad se himen pukne.

Pozitivna povratna informacija od ljudi

Lijek "Silver Fox" osvrće se na dvije djevojke. Međutim, većina predstavnika slabijeg spola laskava o ovom pravnom lijeku. Prema njima, ovo je izvrstan afrodizijak, sposoban da brzo uzbudi djevojku. Mnoge žene zapažaju da su nakon korištenja ovog lijeka počele imati intimni život, nova osjećanja, seks je postao ugodno zadovoljstvo, a ne mučenje, kao što je bilo prije. Također, neki pišu na forumima koji nakon korištenja "Silver Fox" znači da su znatno povećali grudi, što je posebno zadovoljan i njihova druga polovica. Stoga savjet za muškarce: ako želite jednostavno zavesti ženu od interesa za vas ili želite uzbuđivati ​​vašeg partnera do granice, onda joj ponudite ovaj lijek i definitivno se nećete požaliti. Uostalom, kada djevojka doživi orgazam, čovjek se osjeća na vrhu. Stoga, dajte sebi i svojoj duši pravi užitak, koristite ovaj biljni afrodizijak za novi, živopisan intimni život.

Negativna povratna informacija od ljudi

Nažalost, recenzije "Silver Fox" nisu samo pohvalne, već i neodobrene. Nekim ženama ovaj lijek nije pomogao. To jest, nije donio nikakav učinak. Po njihovom mišljenju, ovo je jednostavna lutka, šaš u jednoj riječi. Ali je li doista tako? Uostalom, to znači stvarno pomaže drugim ženama. Pa što je to problem? Zašto ga neki hvale, dok drugi kategorizirano ne preporučuju kupnju? I to je sve o originalnosti ovog alata. Uostalom, afrodizijak "Silver Fox" je zapravo skup lijek (za 4 vrećice morate dati 1300 rubalja). A ako djevojka kupi ovaj lijek za 250 rubalja, onda kakav bi učinak tada mogao biti? Uostalom, ona samo podsunuli lažna. Stoga nemojte slijepo povjerovati raznim organizacijama koje prodaju afrodizijak na mreži. Bolje je kupiti lijek "Silver Fox" u ljekarni, gdje postoji licenca za prodaju. A ako djevojke kupuju ovaj lijek na kontroliranom mjestu, onda će biti manje negativnih povratnih informacija.

Liječnički komentari

Stručnjaci su jednoglasno ponovili da prije no što se odvedu u ljekarnu za ovu afrodizijak, najprije morate pokušati s drugim metodama poboljšanja seksualnog života. Na primjer, promijenite situaciju (idite s voljenom osobom za odmor, putovanje, sami s njim), gledajte filmove za odrasle, obratite se seksologu za pomoć. A ako stručnjak savjetuje ženu ovu afrodizijak, onda ga možete kupiti. Međutim, opet, trebate kupiti ovaj proizvod na provjerenom mjestu, tako da ne biste bili razočarani zbog njegove neučinkovitosti.

Sada znate u kojim slučajevima trebate alat "Silver Fox" za žene. Recenzije o ovom afrodizijaku su dvostruko. Međutim, one žene koje su kupile originalni lijek imaju pozitivno mišljenje o tome. A one dame koje su kupile proizvod nekoliko puta jeftinije, što znači da je riječ o lažnom, naravno, ostala nezadovoljna rezultatom. Stoga se može zaključiti sljedeće: za nabavku afrodizijaka "Srebrna lisica" potrebna je samo u apoteku, gdje postoji dozvola za prodaju takvih lijekova.

Značajke senzacija žena iz primjene Srebrna lisica (Silver Fox) s cijenama i odgovorima

Autor: Elena Polyakova, liječnik-terapeut,

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(10 glasova, prosjek: 3.5 out of 5)

Teret na suvremenim ženama u Rusiji je vrlo visok: obitelj, posao, mnogi kućni sitnici, koji mogu negativno utjecati na živčani sustav. Nije iznenađujuće, prema statistikama, mnoge žene pate od smanjenja libida. Prihvatiti pomoć ozbiljnih sintetičkih droga u većini slučajeva nema smisla i ne želim. Kako bi vratili izgubljenu želju, vratiti se bivšim senzacijama iz seksa u sličnim situacijama, prirodni uzročnik Silver Fox (Fox Silver) pomoći će. Upute za uporabu i cijenu bit će raspravljene u nastavku.

Aktivne komponente

Upute o korištenju lijeka govore nam da je Silver Fox (Fox srebro) moderna prirodna afrodizijak. Uključene u sastav sastavnih dijelova mogu izazvati žene osjećaj seksualnog uzbuđenja, kao i niz istodobnih fizioloških reakcija.

Srebrna (srebrna) lisica (lisica) ne sadrži umjetno sintetizirane dijelove. Ženski uzročnik Silver Fox ima slijedeći sastav:

  • Glomurovo glog. U Kini se koristi za probleme s libido nekoliko tisuća godina. Prema kineskim iscjeliteljima, poboljšava protok krvi u unutarnjim organima, potiče točan metabolizam, poboljšava reproduktivni sustav kod žena.
  • Yams divlji. Vjeruje se da korijen biljke ima aktivnost sličnu estrogenom. Zanimljiva činjenica: na Istoku, jams koristi se ne samo da pogoršavaju osjećaje tijekom seksa, već i sa kontracepcijskim ciljem.
  • Papar je dug. Stimulator metabolizma.
  • Arguirea je lijepa. Ekstrakt povećava libido i pogoršava senzacije tijekom orgazma.
  • Pueraria je gomoljasta. Izvor fitoestrogena. Također ima antiaritmijske, antioksidacijske učinke.
  • Shae Chuan Zi. Poboljšava cirkulaciju krvi u genitalnim organima, pogoršava senzacije tijekom seksa.
  • Mukun gori. Ekstrakt biljke povećava libido.

7 gornji aktivni sastojci srebra (Silver) Fox (Fox) je odgovoran za poticanje učinka, no upute za uporabu sadrži informacije koje sve lijeka je 20 biljne ekstrakte. Preostalih 13 imaju opći tonik i stimulirajući učinak.

U kojim se situacijama treba odnositi na alat

Komentari žena koje su koristile Srebrnu lisicu znače da su osjećaji nakon upotrebe slični prirodnom seksualnom uzbuđenju. Upute za Silver Fox sadrže informacije koje se preporučuju u sljedećim situacijama:

  1. Smanjenje ili odsustvo libida.
  2. Problemi s dobivanjem orgazma, nastali zbog sumnje u sebe i drugih psiholoških problema. Nemogućnost potpunog užitka od seksa, potpuno se opustite tijekom nje.
  3. Neki fiziološki problemi: suhoće vagine, nedostatak prirodnog podmazivanja.

Kao i svaki afrodizijak, Srebrna lisica (Fox Silver) može se koristiti, ne samo ako žena ima problema u seksualnom životu, ali i steći nova senzacija u seksu s redovitim partnerom. Gost stručnjaci kažu da je praksa često nije potrebno, međutim, kako bi se „osvježiti”, ili odnos prema nekom posebnom prigodom primjene Silver Fox je dobra ideja.

Prirodni sastav preparata Silver Fox dopušta mu da djeluje prirodno što je više moguće, bez trzanja i osjećaja pustošenja poslije. Osim neposredno uzbudljivog učinka, žene osjećaju povećanje osjetljivosti erogenih zona, naprezanje energije i energije.

Kako koristiti

Silver Fox je indiciran za uporabu neposredno prije spolnog odnosa. Komentari žena koje koriste lijek ukazuju da se prvi neobični osjećaji javljaju unutar 15-20 minuta. nakon uzimanja lijeka. Afrodizijak Silver Fox dostupan je u nekoliko farmakoloških oblika, čija se cijena može malo razlikovati. Značajke svake od njih su sljedeće:

Silver Fox (Silver Fox) - ženski pokretač

Afrodizijak za žene

Proizvođač: Tajland
Pakiranje: 12 vrećica od po 5 mg.

proizvođač: Institut za istraživanje ljudskih bioloških znanosti, koji je razvio jedinstvenu formulu lijeka i nagrađivao Nobelovu nagradu.

1 pakiranje. 5mg.

5 paketa. za 5 mg.
+ Bonus 2 kartica. opći

10 osoba. za 5 mg.
+ Bonus 2 kartica. opći

12 pax. za 5 mg.
+ Bonus 2 kartica. opći

24 komada. za 5 mg.
+ Bonus 2 kartica. opći

Ženski uzročnik srebrna lisica

Slučajni agent srebrne lisice, koji se može kupiti na službenim stranicama, učinkovito djeluje na djevojke od prve aplikacije. Zahvaljujući ovom lijeku žene imaju snažnu seksualnu privlačnost i stječu maksimalnu spremnost za intimnost.

Srebrna lisica za žene, recenzije o tome što ćete vidjeti na ovoj stranici, prikladni su za slabljenje seksualne želje, gubitak seksualnog interesa i kršenja seksualne funkcije (suhoća vagine i slično).

Među prednostima Silver Fox je cijena, koja vam omogućuje kupnju sigurne kvalitete afrodizijaka za bilo koji proračun. Osim toga, lijek ima biljni sastav (temelji se na liječenju tajlandskih biljaka) i pomaže u brzom dobivanju učinka.

Silver Fox: recenzije i prijave

Da biste maksimalnu učinkovitost dobili od proizvoda srebrnog lisica, upute za uporabu objašnjavaju svaki detalj. Proizvod uključuje vitamine koji aktiviraju proizvodnju spolnih hormona, adaptogens kako bi se uklonili zamor, snažni biljni afrodizijaci za višestruko povećanje libida.

Slučajni agent srebrne lisice napravljen je u obliku praha, što ga čini pogodnim za primanje i daje najbrži učinak. Dodatno, uzročnik srebrnog lisce nema osobit miris i boju, zbog čega se može otopiti u bilo kojem piću bez da ometa okus. Lijek počinje za nekoliko minuta.

Kako aktivator Silver Fox

Ženski uzročnik srebrni lisica povoljno se razlikuje od analoga sa svojim brzim primjetnim efektom. Srebrna lisica za žene, koja se mogu kupiti 24 sata, uvelike povećava proizvodnju prirodne vaginalne sekrecije, a također povećava cirkulaciju krvi u genitalnom području.

Saznajte više o proizvodu srebrnog lisica: recenzije kupaca najbolji su dokaz njegovog rada. Fox srebro je snažan afrodizijak psihofiziološko uzbuđenja, sužavanje unutarnje mišiće vagine, stimulirajući proizvodnju maziva, pogoršanje osjetljivosti erogenih zona.

Srebrna lisica za žene: kontraindikacije

Klinička ispitivanja preparata srebrnog lisica, pregleda liječnika i kupaca potvrđuju visoku učinkovitost proizvoda, ali prije korištenja potrebno je konzultirati se s liječnikom. Silver Fox, koji se može kupiti 24 sata na dan, ima nekoliko važnih kontraindikacija.

Lijek za žene srebro fox, naredbe za koji je vezan, je kontraindicirana u maloljetnici, steona i žena, bolesnika s ginekoloških i endokrinih bolesti, kao i prisutnost hipertenzije i drugih sličnih poremećaja.

Kako bi izbjegli negativne reakcije pomaže pravilnu primjenu Silver Fox. Svjedodžbe kupaca potvrđuju da je u ovom slučaju uzročni agens najučinkovitiji i ne uzrokuje nuspojave. Strogo se pridržavajte doza i nikad ne sjedinite afrodizijak s alkoholnim i opojnim tvarima.

Srebrna lisica: upute i nuspojave

Kao što je potvrđeno kliničkim ispitivanjima srebrne dojke, pregleda liječnika i kupaca, negativne reakcije njegove uporabe izuzetno su rijetke, ako se strogo poštuju pravila uputa.

Kupite samo kvalitetnu srebrnu lisicu. Službeno mjesto jamči sigurnost, kvalitetu i visoku učinkovitost svojih proizvoda, a nudi najbolje uvjete kupnje - pristupačna cijena, praktična dostava i sustav popusta.

Silver Fox: cijena međusobnog zadovoljstva

Možete kupiti bilo koju potrebnu količinu agenta Silverfor Fox: službena web stranica proizvoda nudi najpristupačnije cijene, kao i sve važne informacije za vašu učinkovitu i sigurnu upotrebu.

Otopiti vrećicu patogena u dvjesto grama bezalkoholnog pića na sobnoj temperaturi, ali nemojte koristiti alkoholna i topla pića kako biste izbjegli nuspojave i gubitak svojstava.

Koliko dugo traje srebrna lisica? Recenzije većine djevojaka potvrđuju da lijek daje snažan izražen učinak u roku od pet sati. Apsolutno je neprihvatljivo uzimati afrodizijak više od jednom dnevno.

Prethodni Članak

Hiperplazija prostate