Glavni
Prevencija

prostatilen

Prijavite se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Te su me svijeće pomagale, pogotovo zato što nije bilo ničega drugoga u ormariću za lijekove. Tretiran je tjedan dana, a zatim otišao do liječnika.
Naime, želim reći da je moć poboljšana ovim svijećama. Ovo je prva pastica, pozitivna. No, tu je i negativan: osobno sam imao nadutost.
Liječnik mi je propisao tečaj masaže, još uvijek različite svijeće, antibiotike, ali također se može koristiti. Ponovio sam ih za šest mjeseci, ja, trebam najmanje 10 dana, a zatim kakav će učinak biti.

Uvečeram svoje svijeće uvečer, unesite normalno u suhu formu. Posebno mokro s vodom ili vazelinom nije potrebno. Prije nego što uvedem klistir, ne ispuštam sam crijeva. Morate umetnuti što dublje. Nakon toga, potrebno je leći, inače će sve te tekućine istjecati.
Kao dio Prostatilena nema antibiotika, potpuno su sigurni, gotovo odmah uklanjaju bol u testisu. Trećeg dana primjene mlaz je postao snažniji. Povećana seksualna želja. Upala je potpuno prošla do kraja tečaja. To je samo 10 dana.

Neću reći da sam potpuno zadovoljan drogom. Ipak, metoda primjene nije najugodnija. Vrlo odvratno, kad moraš izaći iz kreveta nakon što stavite svijeću. Stoga vam savjetujem da se unaprijed pripremite, obavite sav posao, idite na zahod i veliku i malu, tako da možete jednostavno otići u krevet umetnutom svijećom. Inače će početi teći prljavo.
Da biste zalijepili, također trebate naporno raditi. Ne samo da moram raskoryachitsya i dobiti u neugodan položaj, tako da još uvijek morati uspjeti opustiti anus. Ukratko, glavna stvar je ne pasti. Još jedan savjet je potopiti svijeću. Općenito, postoji mnogo suptilnosti primjene. Opravdava sve te učinke, još uvijek postoji.

Koristim se svijeće dugo, mogu reći sada u liječenju prostatitis ostavio samo ih, oni mi pomognu. Ali samo privremeno, pa sam shvatio - morate stalno primjenjivati ​​svijeće. Uzimam pauze, potrebno je vratiti sluznicu, iako sastav nema posebnih kontraindikacija, još uvijek je dovoljno jak. Stoga, za svoju udobnost i napraviti malo pauze.
Shema je obično ovo: 10 dana - svijeće, 3 tjedna - pauze. Ako je trajanje prekida dulje, upalni procesi se odmah povećavaju i bol se razvija. To je jednostavno nemoguće podnijeti. Dakle, ne čekam, kada opet svi bolesni, za profilaksu koju koristim.
Svijeće su minijaturne, nisu bolne za ubrizgavanje, ali još uvijek nisu baš ugodne, malo štipaju sve iznutra, morate podnijeti, jer onda dolazi olakšanje.

Svijeće Prostatilen kupilo je gotovo odmah nakon pojave mojih prvih simptoma prostatitisa. Oni su izdužene masne krute tablete s šiljastim vrhom. Umetanje je još uvijek zadovoljstvo, ali ono što neće učiniti pri prijavi. Vlaženje nije potrebno, već su vrlo lako i dobro ulaze u anus. Prije uvoda, usput, morate se oprati.
Koristim ih za noć, ovo je najuspješnije vrijeme za primjenu zbog određenih okolnosti. Morate umetnuti što je više moguće prije nego što unesete, potrebno je isprazniti crijevo. Nakon uvoda dolazi do osjećaja napetosti, želim opet posjetiti WC. Ali ja izdržavam, to je samo svijeća koja pita izvana i osjeća varljiv. Učinak se nije pojavio odmah, potrebno je vrijeme da svijeće rade. Tretiraju uzrok nelagode, moj je zahtjev uriniranja postao rjeđi, upala je prošla.

Ove su svijeće kupljene u ljekarni na savjet ljekarnika, nitko mi ih nije povjerio. Glavna komponenta je ekstrakt prostate goveda. Zvuči, naravno, zastrašujuće i ne želiš ni zamisliti kako je ekstrakt izvučen, ali učinak je bio vrlo dobar i nije dugo čekao. Nakon 3 dana sve moje trčanje na WC završilo, ali sam odlučio staviti svih 10 svijeća na svaki vatrogasac.
Sam oblik doziranja - rektalni supozitoriji - strašan je. Počnite se rastopiti u rukama, morate ga brzo staviti. Djelomično protječe iz rektuma, loš miris. Na njegovim gaćicama bile su masne mrlje koje se nisu mogle prati, a miris je bio vrlo ukusan. Osim toga, potrebno je osigurati da crijevo bude prazno, u protivnom svijeća će jednostavno izazvati putovanje u WC i bit će potrebno postaviti novi. Ali sve moje patnje nisu bile uzaludne, prostatitis me više ne smeta.

U izgledu, svijeće su najčešća, blago mliječna sjena, odjeća ne mrlja, ne miriše. Jedini negativni - oni su vrlo mekani, s najmanjim toplinskim utjecajem, postaju mekani i vrlo je teško umetnuti u, pa vas savjetujem da brzo raspakirajte i odmah stavite svijeću, inače će samo istjecati.
Nakon svijeće možete osjetiti vrućinu, čak i sve što ste ušuljali, ali brzo prolazi. Dakle, za osobe s velikom osjetljivošću, upotreba svijeća ne mora biti vrlo ugodan proces. Uobičajeni tečaj je 10 dana. Ne postoje nuspojave od svijeća pa mislim da ih možete koristiti dok se ne oporavite. Dok planiram uzeti kratku stanku nakon 10 dana, a zatim ponoviti stazu, sve dok rezultat nije slab.

Svijeća Prostatilen imaju pozitivan učinak u liječenju prostatitis kompleksa, ali sami se ne mogu nositi s tom bolesti. U tome sam bio uvjeren u svoje iskustvo. U svom sastavu, aktivne komponente, koje će vjerojatno biti u mogućnosti nositi se s početnom fazom bolesti.
Kao rezultat toga, redovna upotreba svijeća nije mi mnogo pomogla, svijeće su zaustavile bol. No, nakon što je prolazio cijeli tečaj i privremeno ublažavanje bolesti, simptomi su ponovno pojavili.
Daljnji tretman, nastavio sam s antibioticima, opet sam dobio svijeće i ponovno prolazio kroz stazu. U kombinaciji s antibioticima, daju izvrstan rezultat. Bolest se povukla, nije bilo relapsa tijekom 3 mjeseca.
Svijeće na bazi ulja lako se uvlače u anus. Morate gurati što je više moguće. Primjena isključivo noću. Poslijepodne je nemoguće prošetati s njima. Imam snažan laksativni učinak. Zajedno s primanjem antibiotika u želucu općenito ima velikih problema.

Recenzije: Prostatilen

  • Tsitomed, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.12.2020
  • Cytomed, Ukrajina
  • Rok trajanja: do 01.04.2021
  • Tsitomed, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.12.2020
  • Tsitomed, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.11.2020
  • Tsitomed, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.12.2020
  • Tsitomed, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.01.2021

Ocjena korisnika Prostatilena

Takve dobre svijeće, iako se nisu vidjele jednom, mogu se oglašavati na TV-u. Nije neizbježan, dakle, očito, cijena za njih je niža nego za najbliže analoge. Za potrošače dobro, ali liječnik poznaje te svijeće i imenuje ih. Naravno, ako je liječnik dobar.

mnogi pohvale inozemne droge, a ja domaći "prostatilen" prišao. Nisam otišla u inozemstvo kako bih liječila, ali moji prijatelji donijeli su lijekove iz cijelog svijeta. liječio je prostatu čak i zahvaljujući izraelskim sredstvima. čudo nije uspjelo. na vlastitoj koži došao je do zaključka da je domaća "prostatilen" za mene najbolja opcija. Liječeno mi se i obavljam profilaksu

Dobre svijeće, koristim za profilaksu i ako počinjem pogoršavati pogoršanje. Budući da koristim povećana razdoblja remisije, koja se svidi. Ipak će biti izdana u obliku tableta, umjesto svijeća. ali, prema liječniku, oni su stoga učinkoviti jer djeluju lokalno. U ostatku se ništa ne žali. Cijena je adekvatna, i što je najvažnije, stvarno pomaže

Najjeftinije svijeće za liječenje "Prostatitis". Ne vjeruj mi? Savjetujem vam da odete u najbližu ljekarnu. Analozi često koštaju nekoliko puta više od plus, dok ih obrađuju zahtijeva više upoznavanja. Među prednostima ovih svijeća je i činjenica da se oni mogu staviti kao prevencija, kao i za uklanjanje akutnih stanja. Definitivno procijenite ovaj lijek za "pet" točaka

Ako ste zadovoljni sporim privremenim učinkom, možete se liječiti pilulama. Ako želite stvarno voditi brigu o oporavku i uklanjanju upale, trebali biste barem jednom proći tečaj s svijećama "Prostatilen". Osjetljeni na vlastitoj koži, svijeće kvalitetno funkcioniraju. Kursil i onda, i još više, pa znam o čemu ovdje pišem

Djeluje, stvarno radi! Liječnik ga je liječio, ali bio je umoran. Na sljedeći napad počeo tražiti rješenje, pronašao odgovor: prostatilen. Koristim jednom svake pola godine i napadaji postaju manje akutni i nemirni.

Svi liječnici koji preporučuju masažu prostate žele ga propisati kao odgovor. Skupo, neugodno, beskorisno i češće izuzetno štetna procedura! Ti se liječi svijećama, rade na istom mjestu, u blizini gušterače i, za razliku od masaže, donose stvarni reljef. U tu svrhu, čak i najjednostavnije svijeće Prostatilen naše domaće proizvodnje će raditi. Objašnjenje, mala, s dobrim sastavom, u svakom pogledu kompleksno pomaže prostatu da smanji i ublaži upalu. Tada se sama država proteže! Nemoj biti bolesna!

Dugo sam se nepromišljeno slijedila sav savjet svog liječnika. Jedan od testova prošao je za 15 tisuća prije nego što sam s dijagnozom prostatisa. Zatim je uklonio upalu s antibioticima i injekcijama. Bilo mi je lakše, ali samo neko vrijeme. Počeo sam tražiti odgovore na forumima gdje sam pronašao, na preporuku drugog liječnika, koji mi je propisao terapiju na temelju tih svijeća, ali bez injekcija i razornog antibiotika. Ja osobno mogu potvrditi da ove svijeće pomažu. Glavna stvar je učiniti sve što je u uputama i staviti najmanje 10 dana naravno po prvi put. Lakše živjeti

Bolje kasnije nego nikad, kako kažu. Nakon dugih problema s različitim liječnicima s različitim vidom kronične prostatitisne terapije, konačno sam se otpustio sa čepićima koji pomažu u ublažavanju boli s egzacerbacijama bez antibiotika. Ovo su ove svijeće, Prostatilen # 34.

Nakon završetka tri ciklusa svijeća "Prostatilen" utvrdim činjenicu poboljšanja stanja mlaza, ravnanje boli u sakruzi i testisima. Pokušaj relapsa uklonjen je u roku od dva dana od početka vanjske manifestacije simptoma. Osjećam se kao psihički porast, a ne samo fizička poboljšanja. Liječnik govori o pozitivnoj dinamici.

Glavna stvar za preživljavanje prvih dana, kad stavite svijeće neuobičajeno, postupno se osjećaj normalizira i prilagodite tom procesu. Rezultat neće dugo čekati, pogotovo ako stavite "Prostatilen" tijekom upale. Izuzetno učinkovite svijeće unatoč nedostatku antibiotika u sastavu.

Za mene je to bila obavijest da su svijeća "Prostatilen" propisana i sa slabim pokazateljima kvalitete sjemena. Ali još sam bio iznenađen što ove svijeće pomažu! Analize su postale znatno bolje nakon 10-dnevnog tečaja. Ja ću biti tretiran dalje

Dobre svijeće koje se ne bore protiv simptoma, donose privremeni reljef, poput mnogih lijekova iz prostatitisa. Zbog njihovog prirodnog sastava, ove svijeće vraćaju radnu sposobnost prostate, čine ga u potpunosti i tako liječe seksualnu sferu. Kontrolirano je na sebi.

Oni su brzo olakšali upalu i značajno su pomogli smanjiti intenzitet boli. Prva svijeća pomogla je, stoga pišem pozitivnu povratnu informaciju. Nije teško primijeniti, ali nije ugodno. Doista ima pozitivan učinak. činjenica

Te svijeće su tretirane s neinfektivnim prostatitisom. Pomoglo je. Cijena je adekvatna. Dobar prirodni sastav, pravilno hranio upaljenu gušteraču. Utjecaj njih mora biti, preporučio bih, ali nisam liječnik.

Mislili su da su svijeće bile gore od injekcija, ali njezin se suprug osjećao mnogo bolje nakon svijeća. Možda, naravno, njezin doprinos je napravio liječnik, ali ipak - bolovi su nestali, mokrenje se poboljšalo. Ljepota!

Dovoljno brzo, pogotovo kada se uspoređuju s tabletama, prolaze bolovi. Obvezno kao preventivna mjera. Nakon dva tečaja svijeća, "prostatilen" osjetio je pravi olakšanje kada prestanete tresti iz svake izloženosti kiši zbog straha od početka egzacerbacije. Daju ne samo fizičku, već i moralnu udobnost korištenja

Dobar lijek. Uzeti kronični prostatitis, u kombinaciji s tijekovima drugih lijekova. Učinak zadovoljan - svi znakovi bolesti nestaju u prvim tjednima liječenja. O dosad većem i zastrašujućem sanu.

Imam svijeće "prostatilen" uvijek ležati u zalihu u hladnjaku u slučaju pogoršanja. Cijena je adekvatna, možete kupiti paket ili dva i zaboraviti o njima sve do posljednjeg odmarališta. Ako se uspoređuju s istim "vitaprostom" ili "longigazom", tada se cijena razlikuje nekoliko puta. Osim toga, svi koji su tečajevi „prostatilen” savjet: staviti svijeće hladno, tako da će biti lakše i učinkovitije (pokušajte ga, shvatit ćete zašto), svijeća će curiti jer otići će tamo gdje je to potrebno i bit će vam lakše.

Vjerojatno, jedna od jedinica lijekova koja je još uvijek napravljena prema GOST-u. Bio sam iznenađen kad sam saznala da se moj otac tretira prema njima. Reći ću, iskreno, čak i dok se olakšava. Sada nije tako sramno da se čini da se tako tretira. Iako učinak nije teško primijetiti, što mogu reći, svijeće pomažu

Svijeće - fantastično! Prošlo je više od godinu dana. Moja žena i ja stvarno smo željeli dijete, ali to nije uspjelo. Prije otprilike 5 godina liječen sam za prostatitis u urologu. Ovo je pakao! Injekcije protiv bolova prepone warmers i vibratore u anus, srebrnu otopinu u mokraćnoj cijevi i ostalih deformacija organizma. Putovanje urologu, za to razdoblje, iznosilo je 3,5 tr. kakav novac su lijekovi i liječenje sada, nakon 5 godina, neću se svidjeti! Pročitao sam forume na internetu i sam započeo samozdravu, kao i svi od nas))))) Otišao sam u ljekarnu koju sam kupio Prostatilen i Verona. Učinio je sve strogo prema uputama. On je stavio svijeće na 10 dana i pio Verona s mlijekom. A ja ne mogu vjerovati moje uši i oči, kad mi je žena rekla da je imala kašnjenje duže od 2 tjedna, a test je pokazao 2 trake))) Prije toga smo bili seksualno aktivni, ali ne radi tijekom cijele godine. Sperma je bila gusta kao proračun, iako nije bilo problema s erekcijom, ali noću je otišao do toaleta. Tako da muškarci: Prostatilen, Verona, folna kiselina, Vit E, B, C i Seltsink - i vaše žene će biti sretne, a vi ste zdravi. Ukratko, preporučujem svima! Lijek stvarno radi, a nelagoda ide za 1 sat. I svi lijekovi ponekad su jeftiniji od odlaska liječniku.

Tipične pritužbe: gori. problemi s erekcijom. bol u testisu doveo me do liječnika. Predao je analize - održavanje leukocita u tajnosti prostate je prekoračeno. U ovom trenutku prolazim kroz terapiju sa svijećama "prostatilen", uključujući. Sada mogu reći. da se bol i gori osjećaj opustili. Radit ću dalje na normalizaciji erekcije i postizanju trajne remisije. Liječnik je u tom smislu ohrabren

Jake svijeće, osobno mi je pomoglo da brzo uklonim upalu. U roku od tjedan dana simptomi su se smirivali, struja je popravljena i moje se opće stanje popravilo.

Stavite indometacin, longidazu - nagon nije bio jednako kao i učinak primjene. Iz prostatilene, naprotiv, imate vrlo ozbiljne želje, osobito prvih nekoliko dana prijema, ali se uočava učinak. Ja sam za ove svijeće

I ja sam to imao sve dok ne pročitam upute kako ispravno upotrijebiti svijeće. Upravo ste morali napraviti klistir, a zatim samo Prostatilena svijeće. Sve se pokazalo tako jednostavno. Zatim pažljivo pročitajte upute Prostatilena, tamo je također pisano. Proveo 2 tečajeve. Prvi tečaj zajedno s antibioticima, drugo učvršćivanje... Općenito, za 2 tečajeve provelo je 18 patrona (svijeće). Za 18 krugova, kako kažu, ubio je upalu u prostatu. Analize su stabilne, nema nikakvih bolova i normalno sam počeo pješačiti do WC-a. Ako gledati ili vidjeti, 20 dana da izliječite akutni prostatitis sasvim pod prisilom Prostatilenu. Daljnje za pola mjeseca ili pola, nužno je ponoviti tečaj za profilaksu. U ekstraktu bikova-teladi prostate još uvijek postoje neki imunološki stimulansi, korisni za imunost prostate. Stoga je urolist propisao profilaksu s Prostatilenom. Kažu da bi uskoro bilo koji novi Prostatilen trebao pojaviti u ljekarnama? Nisam čuo?

Naravno, u liječenju prostatisa nema ništa ugodno. Pogotovo kada liječnik kaže da se remisija može postići samo upalom (tko je naišao, zna). Pri liječenju, u osnovi, zabilježeni su rektalni supozitoriji, tj. Svijeće - najučinkovitije nego što je moguće liječiti upale prostate. Bio sam propisana svijeća "prostatilen". Samo napominjemo da cijena koju imaju prilično proračun, za usporedbu, "Vitaprost", također svijeće, dvaput je skuplji, dok imaju ozbiljnu pobochku. "Prostatylen" nema nikakvih nuspojava, koliko ja znam. Uzeo sam 10-dnevni tečaj. Veoma je lakše da postanem četvrti dan, iako je već prvog dana bolje, ali ne do kraja, samo dolazi s olakšanjem. Ne mogu reći da se seksualna sfera potpuno normalizira od svijeća, kvaliteta seksa još uvijek nije ono što je bilo prije, ali oni zapravo uklanjaju upalu vrlo učinkovito. Tada je potrebno preventivno održavanje uz poštivanje prehrane, redovitog seksa, vježbanja i poštivanje drugih preporuka liječnika. Uključujući ponavljanje tijeka svijeća tijekom vremena

Svijeće su dobre, glavna stvar je operativna, kad ga uzmu. Moja promatranja: ako dva puta godišnje prođe tečaj od najmanje 10 dana, tada nema jakih pogoršanja, glavna stvar koja se odmah baca s najmanjim simptomima. To je samo neugodna priprema, svijeće su male, ali prije upotrebe, ili čiste ili ne, što je nemoguće

Prostatilen je propisan 2 puta. Rezultat je dobar. Analize su dobre. Bol je nestala. Glavna stvar je da droga nema nuspojava koje postoje u drugim svijećama... nema glavobolje, želudac ne ozlijedi, nigdje ne gori, nema grčeva, normalno spavam. Liječnik kaže da će uskoro pojaviti novi Prostatilen, još učinkovitiji... ove godine...

Moj muž je pokušao mnoge stvari u deset godina borbe protiv prostatitisa, ali najviše je volio prostatilenski cink u svijećama, brzo uklanja simptome i poboljšava "mušku snagu".

Registrirao je liječnika - samostalno liječenje obično nisam angažiran. Prije toga su bile tablete, injekcije i svijeće sa svim vrstama "čudesnih" biljnih ekstrakata. Ono što jednostavno nismo pokušali. Svijeće su uglavnom bile užasnute, ali nije bilo izbora. Za mene je liječnik izravno rekao ili rekao - nećete se intenzivno liječiti, o djeci koje možete zaboraviti. I moja supruga i ja upravo smo se naselili, htjeli smo drugo dijete. Nekoliko mjeseci bio je tretiran s alternativnim uspjehom, otišao na plaćeni liječnik. Propisao je prostatilen. Nisam mnogo očekivao. Ni cijena ni ambalaža nisu bile impresivne. Ali već sam u to vrijeme liječio sve što su liječnici propisali, nadajući se da bi to barem pomoglo. Pomoglo je. Doslovno 3. dan osjetio sam učinak. Tada su prostatilen dodane anestetičke tablete, imunostimulirajuće lijekove. No, poticaj za oporavak bio je točno prostatilen. A sada 4 mjeseca ne brinite.

Na primjeni prije noći u snu jamči prljave kukavice i nadraženu anus. Kada se primjenjuje ujutro, svijeća izađe nakon petnaest minuta s nepopustljivom proljevom.
Koristio sam ranije druge lijekove u svijećama, kao što su poloksidonija ili lengidaza, ništa takvo nije bilo.
Najvjerojatnije, jer se normalne svijeće izrađuju na temelju čvrstog skuhanog ulja čokolade, a ove svijeće su od petrolata, nekog rafiniranog proizvoda, neugodnog čak i do dodira.

Bio sam tretirana - nakon pune naravno - sve prošlo, ali je liječnik rekao da treba paziti da se za sada soboy- se vješati na led ribolov u ljetnim hlačama ili hladno cipela, malo hoda, a sjedeći = izazivanja i prevencija. Ali glavna stvar koja je pomogla, i onda sam sve mislio, zbogom mladosti

Mislim, kao i sve drugo, mogu samo reći da samo ovaj lijek, za razliku od drugih, pomogao. To su svijeće, ali, općenito, iskustvom, idite liječniku da nekako kontrolira postupak liječenja nekako.

Sudit ću samo rezultatom: prostatitis je pobijedio svijeće, da, pa, zašto ne? Nisam dijete. problem je bio ozbiljan, prije liječnika, naravno. Zapravo, on mi je napisao ovaj lijek, preporučujem.

Kako je bilo neugodno u početku! Ali nema mogućnosti, ili ste muškarac i tretiraju se, ili niste muškarac i sami se udarate. Ukratko, odlučio sam o ovim svijećama, ako ne bi bilo uvjeravanje moje supruge, teško bih započeo tretman. Ali uspjela me uvjeriti i na kraju samo s tim svijećama i izliječiti. Netko ga je savjetovao, uvjerila me je. Pa, zahvalan sam, sada bez ikakvih problema.

Ćiril, svijeće daju poseban miris?

Najbolje. Stvarno izliječeno.

Svijeće prostatilena - ovo je jedino što mi je pomoglo. I ja, vjeruj mi, mnogo sam pokušao za svoje godine. Dobar domaći lijek, preporučujem. Osobno sam propisao liječnik s dugogodišnjim iskustvom koje je iz važnih riječi rekao: potrebno je koristiti cijeli tečaj "koristiti", a ne propustiti dane i ne otići čim se dobro osjećate!

Slažem se. U kompleksnoj terapiji nema kompleksne terapije u kompleksnoj terapiji.

Kad su započeli problemi, svi su ovdje poznati, supruga se odvezla do liječnika. Popio sam tablete, počela ih vrištati. Postojalo je olakšanje, ali, općenito, sve je sranje. Pomoć na forumima. Netko je savjetovao prostatelen u svijećama. To je bila prva stvar koja je pomogla.

Odmah ću vam reći: svijeće su mu pomogle. Prije toga sam pokušao različite pilule i druga čuda medicine - sve gluposti. Svijeće nisu najugodnije stvari u životu, ali rezultat je vrijedan toga.

Dobar urolog rijetko se upućuje 2m ultrazvučnih Trus spisima za 20 minuta na 2-3 listova i par riječi, ali morate prostatitis, a znao sam i bez njega hvale Dečki Prostatilen rezultati kažu 99 posto će ga probyvat i što učiniti

Pozdrav.Za pročitali sve recenzije prastatilene od prastamole Uno.mne nekog razloga ne pamagayut.U noći 3-4 puta prasypayus WC..urologi imenovati hildren priparaty ali bez uspjeha..

Obje droge u isto vrijeme? To nisu analogni? Bio sam tretiran s prostatilenskim cinkom, pomogao mi je. Sada gledam kako bismo se uvjerili da se Bog ne vrati, pokušavam ne previše vježbati, počela sam se trčati prije posla, a onda sjedim na sjedeći način, u načelu.

yaveru koji prostatilen u ampuli će mi pomoći i zamolite me da ga poslati

Bratani, govorim. Sve moje šanse su bile bolesne, ne mogu govoriti o seksu. S djevojkom je razbijena. Na dnu valjanih i rad je pošlo po zlu, osobni život je bačena na kraju... To je jednostavno kapets Tek sam na jednom forumu anonimno ne zaoobschalsya i tada je počeo trčati do liječnika tražiti spasenje. Oni su mi takvi: Da navodno bolest ili bolest već već tako počeli, samo ovdje s znakovima je potrebno boriti. Dali su mi popis lijekova, ali, kositar, skupe, pa, neke su jeftine one raspršile neke jeftine u mrežu. Zadovoljan gozbom palačinke: se boriš, možeš i pobijediti bolest. Pa, otišao sam na svoj način. Na forumima s istim pacijentima kao što sam počeo komunicirati, dobro, mnogi su mi savjetovali sve jedan lijek, pokušajte ga, nećete požaliti. To je samo prostatelen bio. Ono što sam htio reći, bilo mi je nešto što je postalo bolje za mene. Bol je otišla, uzimam ga jedan i pol tjedan, jedan tečaj za drugim. Ne vodim seksualni život, pokušavam vratiti svoju snagu. Iako je erekcija čak i počela i bez boli..

Došao sam razgovarati o njegovu problemu. Dvije godine sam se borila s prostatitisom, ima kratka razdoblja poboljšanja, ali ne dugo. Već sam neko vrijeme pili antibiotike i posadio moj trbuh, pa pokušavam ne piti više od njih, osim u ekstremnim slučajevima. Zadnji je put liječen ovim svijećama, prostatilenom. Iz pozitivnih točaka, mogu primijetiti da se u wc-u počeo truditi manje noću. Iz ovoga dobivam puno bolje spavanje. Prije tri mjeseca sam završio tečaj, a zatim sam koristio kompleks vitamina. Došlo je do dugog remisije kao što ja razumijem, nema gori osjećaj kad idem na WC, bilo je bolova. Imam seks jednom tjedno, ali to više nije problem. Mislim da je činjenica da me liječnik zamjenjuje antibioticima za uobičajene lijekove. Čini se da je ovo remisija, jer su mi prvi put posjetili rekavši da kronični prostatitis ne može biti izliječen može samo ukloniti simptome, a zatim i privremeno. Pomogla mi je i nadam se da se neće vratiti

Bilo mi je jako zainteresirano za povratne informacije drugih ljudi. Moje mišljenje je da se samo moramo baviti nekim drugim problemom.

Web mjesto je vrlo povoljno, sve informacije koje sam htio vidjeti vidio sam.

Primijetio sam da ljudi godinama troše novac i pokušavaju izliječiti prostatitis, ali ima nultu točku, dobro je ako ne povrijedite! Ne vidim smisao uništavanja antibiotika, volim da je lakše. Iako često nema smisla. Noću sam se tri do četiri puta i ne daje mi normalan san. Nakon seksa, sad moram uzeti udisaj, ne mogu češće nego jednom u tri ili četiri dana, napetost počinje osjećati. Iako ne znam mozt, to je čisto psihološko? Pokušao sam se izliječiti, to nije dovelo do ničega. Koristi Afalu jer savjetovao, ali nakon što je prestao uzimati sve natrag. Uopće je očajan. Zatim je došlo do posjeta liječniku koji mi je rekao sve, kao luda, počeo njegovo zdravlje. Naravno, nisam to izravno rekao, ali značenje bilo je to. Propisali su me svijeće za prostatu. U pritsneype nije loše, simptomi su oslabljeni, to se osjeća kao poboljšanje se događa. Prva su puta prouzročila blagu proljev, ali je očito tijelo naviklo na to. Tada nije bilo takve stvari, jer je postalo malo lakše. U mom poziciji ovo je već puno. Svijeće daju šansu da diše, iako tjedan dana dopušta. Usput, erekcija nije nestala, iznenađujuće je sve u redu. Prije toga, ja sam vjerovao da svakako jednom prostata sjedne dolje, onda s potency problema pružaju. Ali to se ne javlja uvijek. I dalje se liječi liječnik i mislim da moram proći ultrazvukom, malo skupo, ali cijela će me analiza imati.

Vrlo loš osjećaj nakon unosa, od vitaprost to nije bilo - bol u anusu, proljev. Učinak se nije osjetio i nakon uzimanja 5 komada rektalno je zaustavljen korištenjem

prostatilen

◊ Rektalni supozitoriji oblik torpeda, od bijele do žute, dopušteno je mramor; Mramor je dopušten na rezu, prisutnost zračne šipke ili depresije u obliku torpeda.

Prostatilen je ekstrakt prostate koji je nadopunjen glicinom.

Pomoćne tvari: dimetilsulfoksid - 90 mg, makrogol 1500 - dovoljna količina za dobivanje supozitorija s masom od 2,8 g.

5 kom. - pakiranje staničnog oblika (1) - pakiranje kartona.
5 kom. - pakiranje stanični planimetrični (2) - pakiranje kartona.

Životinja životinjskog podrijetla. Ima organotropni učinak na prostatu. Smanjuje stupanj oticanja leukocita infiltracije prostate, normalizira sekretornu funkciju epitelnih stanica, povećava broj granula lecitin tajna acini, stimulira tonus mišića mjehura. Smanjuje stvaranje tromba, ima antiagregantnu aktivnost, sprječava razvoj venske tromboze u prostati.

stanje prije i poslije kirurških intervencija na prostati;

Benigna hiperplazija prostate.

Suppositories potječu rektalno za 1 kom. (50 mg) 1 puta dnevno (ujutro ili navečer).

Supozitorij ubrizgava duboko u anus nakon čišćenja ili čišćenja. Prije uporabe, supozitorij treba navlažiti vodom. Nakon uvođenja, poželjno je ostati u krevetu 30-40 minuta.

Tijek liječenja - najmanje 10 dana s kroničnim prostatitisom, najmanje 15 dana - s benigne hiperplazije prostate.

Alergijske reakcije: urtikarija.

U slučaju alergijskih reakcija treba prestati s liječenjem, propisati antihistaminike.

Kompatibilan s antibakterijskim lijekovima koji se koriste za liječenje prostatitisa.

Utjecaj na sposobnost upravljanja vozilima i mehanizama

Prostatilen ne utječe na sposobnost uključivanja u potencijalno opasne aktivnosti koje zahtijevaju posebnu pažnju i brze reakcije, na primjer, upravljanje vozilom.

Svijeća Prostopin i prostatilen - što je bolje?

Moderator: DVD-RW

Svijeća Prostopin i prostatilen - što je bolje?

Poruka # 1 Antony Objavljeno: uto 1. kolovoza 2011. 16:08

Poruka # 2 SEM Objavljeno: sri 01.08.2011. 17:18

Svijeća Prostopin i prostatilen - što je bolje?

Poruka # 3 Antony »Pon Mar 01, 2011 5:30 pm

Poruka # 4 SEM Objavljeno: Wed Aug 01, 2011 5:51 pm

Re: Candle Prostopin i prostatilen - što je bolje?

Poruka # 5 soj33 Posted: Wed Aug 01, 2011 5:55 pm

Svijeća Prostopin i prostatilen - što je bolje?

Poruka # 6 Antony Objavljeno: sri 01.08.2011. 18:52

Svijeća Prostopin i prostatilen - što je bolje?

Poruka # 7 Antony Objavljeno: sri 01.08.2011. 6:54

Poruka # 8 Woland Objavljeno: sri 01.08.2011. 6:59

Svijeća Prostopin i prostatilen - što je bolje?

Poruka # 9 Antony Objavljeno: Wed Aug 01, 2011 9:39 pm

Re: Candle Prostopin i prostatilen - što je bolje?

Poruka # 10 Woland Objavljeno: sri kolovoz 01, 2011 1:03 pm

Svijeća Prostopin i prostatilen - što je bolje?

Poruka # 11 Antony Objavljeno: uto 1. kolovoza 2011. 1:06

Re: Candle Prostopin i prostatilen - što je bolje?

# 12 Poruka Woland »Wed Aug 03, 2011 4:41 pm

Svijeća Prostopin i prostatilen - što je bolje?

Poruka # 13 Antony »Wed Aug 03, 2011 4:53 pm

Re: Candle Prostopin i prostatilen - što je bolje?

Poruka # 14 Woland »Wed Aug 03, 2011 5:59 pm

Svijeća Prostopin i prostatilen - što je bolje?

Poruka # 15 Antony »Wed Aug 03, 2011 6:17 pm

Re: Candle Prostopin i prostatilen - što je bolje?

# 16 Poruka Woland »Wed Aug 03, 2011 6:39 pm

Svijeća Prostopin i prostatilen - što je bolje?

Poruka # 17 Antony »Wed Aug 03, 2011 6:48 pm

Poruka # 18 coolon »Fri Aug 05, 2011 7:35 pm

# 19 Poruka SEM »Sub Aug 06, 2011 9:25 pm

Prostatilen: supozitoriji, injekcije (Prostatilen) - recenzije

Trebao bi se liječiti

prednosti: Efekt.

nedostaci: Ne znam.

pregled: Sredstva ću vam reći o Prostatilenum za nyxes. Ako se prostatitis neozbiljan, ne paničite - ovo je najvažnija stvar. Prostatitis u svakoj trećini sada, i dugo se misli o tome kako živjeti s njom, nemojte tugovati. Simptomi na internetu mnogo su opisani i znaju sve o njima, ali kako je pokazala praksa, bolje je da ne postavite dijagnozu i da se samostalno bavite. Može biti išta! Kad su simptomi došli, kao i obično, pretvarala sam se da se ništa ne događa, a ja sam zdrava pa ću... Više

Pomoć svijećama, tko ne bi rekao!

prednosti: Shustro uklanja simptome, a zatim liječi. Cijena je niska, tijek liječenja je kratak.

nedostaci: Ne znam.

pregled: Jednom je u našoj obitelji dogodila takva nesreća - moj muž je pokucao prostatitis. Ali u početku nismo znali da je to on! Sve je počelo kuglanje, ili bolje, sve je to bilo na vidjelo. Igrali smo sa kolegama, sve je izgledalo normalno, ali raspoloženje muža nije bilo. Zatim je napustio sve, sjeo na šank i tamo sjedio sat vremena. Došao sam kući, pitam se što se dogodilo, on šuti. Izašao sam iz kupelji, nemam lice na njemu, bolesna sam. Općenito, tamo je bilo vrlo bolno, jer je obolio bolove dosadno, a zatim oštro raked, već... Više

Jeste zadovoljan

pregled: Imam problem sa svojim dečkom, prostatitis se počeo razvijati. Ovdje su nam savjetovali ovaj lijek, govori dobro i već je puno bolji. Zadovoljan sam tim lijekom i drago mi je.

Izvrsna medicina

prednosti: Učinkovitost liječenja, bezbolnost.

nedostaci: Nije otkriven.

pregled: Imao sam nekoliko godina prostatitis. Mislila sam da će se riješiti kao kuhar nakon Kashpirovskog zasjedanja. Ali nije uspjelo. Kao rezultat toga, supruga se okrenula liječniku. Zajedno s njima prolazio sam kroz nekoliko tečajeva različitih droga i brašna. Spaljivanje (ali, kao što je izraženo u vašem internetu) - sad znam što je to. Pa, ostali nisu osobito ugodni osjećaji, za koje se ne usuđujem savjetovati testirati ni svog šefa, dobro, och-chen kharoshu chiloveku. Na kraju, nakon dugog traganja za najuvjerljivijima i deset... Više

Dobar lijek

prednosti: Učinkovito i jeftino.

nedostaci: Oblik svijeća je pomalo neugodan.

pregled: Moj liječnik je dijagnosticiran prostatitis prije nekoliko godina. Pokušao sam za ove vrijeme različite lijekove i novac, ali ništa nije pomoglo. A onda, u selu, susjed mi je savjetovao ovaj lijek. kaže ruski, a ne skupo. Odlučio sam ga probati. Nekoliko mjeseci kasnije, opet se osjećam zdravo i puna energije. To je potvrdio liječnik.

Djelovanje svijeće je prostata

pregled: O injekcijama Prostatilen mogu reći jednu stvar - nisu učinkovite kao svijeće. Osobno je prošao tijek liječenja, iako taj postupak nije ugodan, ali što možete učiniti, zdravlje je važnija.

Izvrsna medicina!

prednosti: Učinkovito.

nedostaci: Posebna senzacija.

pregled: Dugo je patio od problema s prostatom, a zbog toga je počela obiteljska neslaganja. Pokušao sam nekoliko alata, bio sam skeptičan o svijećama. Nakon čitanja nekoliko recenzija, odlučio sam pokušati sve. U početku, vrlo specifične osjećaje, dobro, razumijem zašto mislim, onda sam se navikao na to. Učinak zadovoljan, u tjedan i pol sam se vratio u normalu, i opet sam bio u mogućnosti ugoditi mojoj ženi.

Usporedba svijeća

prednosti: Lagano i brzo izliječi, manje prištića.

nedostaci: Ne, nije.

pregled: Uspoređuju Prostatilen i Vitaprost, jer kažu da su to analogni. Općenito, potvrda je: Prostatilen pažljivo liječi, ne uzrokuje štetu na sluznici. I ovo je za muškarce nakon 40 godina bolnog mjesta. Toliko mnogo kronika do 40 godina: želudac, crijeva, srce. Vitaprost ima negativan utjecaj na te sustave. Vitaprost može biti prikladan za mlađe, ali za muškarce nakon 40 godina - nema načina. Previše pobochki. Prostatilen nema ove prištiće. Na tečajevima farmaceuta, razmotrili smo ova pitanja, kako nastaviti... Više

izvrstan

prednosti: Učinkovito i jeftino.

nedostaci: Svijeće.

pregled: Imam kronični prostatitis. Stavili smo to u to vrijeme prije šest mjeseci. Naravno, bilo je liječnika i liječenja s cijelim popisom lijekova. Čini se da vam pomaže. Ali onda se opet vratio. Ranije sam nekako mislio da zbog jednog lijeka s prostatitisom nije moguće oporaviti. Naravno, kompleks je odigrao svoju ulogu, ali to su svijeće koje su me prostatistički okončale moju muku. Simptomi su bili konstantna bol, trbuh je već bio bolestan od tableta. Otišao sam u ljekarnu kupiti anestetik. No, ljekarnik je savjetovao... Više

Brat je izliječen

prednosti: Učinkovito, radno i jednostavno za korištenje.

nedostaci: Nisu pronašli.

pregled: Mnoge stvari su bile isprobane kad se moj brat razbolio. Nije čak ni rekao svojoj ženi, sakrio ga je, ali priznao je meni, pa je priznao da je počeo uzimati neke pilule, netko ga je savjetovao tamo... dobro je da je uzeo samo nekoliko dana jer je s liječnikom nije rekao. Uzeo sam ruku doslovno do liječnika, i on je propisao prostatelen svijeće. Ha, brat u početku odbijen, ali nekako je potrebno liječiti, općenito ga je uvjerio. Izliječi, hvala Bogu!

Liječenje akutnog prostatitisa

prednosti: Uklonili su akutni stres. Prevencija.

nedostaci: Oblik izdavanja.

pregled: Dugo sam se bojao otići liječniku, jer sam mislio da ću ga staviti u kamenac bubrega. Imamo ovu obitelj. Kao rezultat, nisam to mogao podnijeti, odustao sam. Prostatitis je dijagnosticiran u akutnoj fazi. Apsolutno nije očekivao takav ishod. S seksualnom funkcijom, sve je normalno. Uzbuđeni samo povremeni bolovi, u stranu, donjem dijelu leđa, prepone. Sada je akutna faza uklonjena s antibioticima i ovim svijećama. Moraju se staviti "Prostatilen" kako bi spriječili povrat tih uvjeta. Prevencija.

U slučaju problema s probavnim traktom

prednosti: Bolje djelovanje od drugih oblika oslobađanja, aktivna tvar se apsorbira gotovo 100%, jeftina cijena.

nedostaci: Može biti požuda u prvim danima.

pregled: Ako pored problema prostatisa i problema s GASTROINTESTINAL TRACT-om, liječenje prostatisa sa supozitorijima postaje za vas pravi izlaz. Naravno, možete i dalje ubodne injekcije, ali neće biti tako učinkovite kao i svijeće su učinkovite jednostavno zato što njihova aktivna tvar ne rasipa kroz tijelo nakon administracije i ne uklanja se tijekom vremena kroz kožu. Sve što se nalazi u svijećama u gotovo 100% volumena isporučuje se upaljenoj prostati. Od svijeća, osobno sam dotaknuo nekoliko mogućnosti, sada... Više

Prostatilen svijeće: upute za uporabu

Lijek Prostatilen se odnosi na lijekove životinjskog porijekla koji se koriste u urologiji za liječenje različitih patologija prostate u muškaraca.

Sastav i oblik otpuštanja

Prostatilen se proizvodi u obliku doziranja supozitorija (supozitorija) za rektalnu primjenu. Imaju bijelu, svijetlu žutu boju, malu veličinu i oblik torpeda. Glavna aktivna tvar lijeka je ekstrakt prostate u mladih junaca koji su postigli spolnu zrelost. Sadržaj u jednoj svijeći iznosi 30 i 50 mg. Također sadrži pomoćne tvari, koje uključuju makrogol 6000 i dimetil sulfid. Svijeće Prostatilen se pakira u konturnom pločastom pakiranju od 5 komada. Paket kartona sadrži 1 ili 2 pakiranja s konturnim ćelijama i upute za uporabu pripravka.

Farmakodinamika i farmakokinetika

Glavna aktivna supstanca supozitorija Prostatilen ekstrakt prostate kod životinja sastoji se od brojnih peptida koji imaju složeni terapeutski učinak na tkivo prostate. Smanjuju ozbiljnost upale, smanjenje infiltraciju leukocita i edem tkiva, poticanje mišićni tonus vlakana normalizaciju sekretornu aktivnost žlijezdanih epitelnih stanica. Također, lijek smanjuje formiranje intravaskularnog tromba u prostati (označeno antiagregativno djelovanje).

Podaci o apsorpciji, distribuciji u tjelesnim tkivima, metabolizmu i izlučivanju aktivne tvari Prostatilen svijeća do danas nisu bili dani.

Upozorenja za uporabu

Prostatilen čepići za složene liječenje sterilan (nonbacterial) upale prostate (prostatitisa nepokretan), poboljšati funkcionalno stanje tijela prije i nakon kirurgije, kao i da se smanji ozbiljnost manifestacija benigne hiperplazije prostate (BPH) prostate.

Kontraindikacije za uporabu

Jedina apsolutna kontraindikacija na korištenje svijeća Prostatilen je preosjetljivost na bilo koju od komponenti lijeka.

Doziranje i način davanja

Supozitorije Prostatilen su namijenjene za rektalnu primjenu. Svijeće s dozom od 30 mg daje 1 svijeću 1 (ujutro ili navečer) ili 2 puta dnevno (ujutro i navečer). Supozitoriji s dozom od 50 mg primjenjuju se samo jednom dnevno (ujutro ili navečer). Kako bi se olakšalo uvođenje svijeće, poželjno je navlažiti vodom. Postupak se najbolje izvodi nakon čina čišćenja ili čišćenja. Nakon primjene lijeka oko pola sata nalazi se u vodoravnom položaju kako bi se spriječio protok aktivne tvari nakon otapanja u luminu rektuma. U kroničnom prostatisu, prosječno trajanje terapije je 10 dana, s benignom hiperplazijom - 15 dana. Ako je potrebno, liječnik može promijeniti trajanje liječenja sa svijećama Prostatilen.

Nuspojave

Supozitorije Prostatilen dobro se prenose. U malom broju slučajeva nakon početka njihova korištenja moguće je razviti alergijsku reakciju na aktivnu tvar koja sadrži značajnu količinu stranih proteina ili pomoćnih komponenti. Ono se manifestira na području analnog otvaranja, pojavi osipa i crvenila kože. U slučaju pojavljivanja takvih zaslona treba se zaustaviti primjena pripravka i obratiti se liječniku. Da bi se smanjio intenzitet alergijskih reakcija, koriste se antihistaminici.

Posebne upute

Prije uporabe supozitorija Prostatilen važno je pažljivo pročitati upute lijeku. Aktivna tvar i pomoćne komponente ne utječu na brzinu psihomotornih reakcija i funkcionalno stanje cerebralnog korteksa i drugih struktura središnjeg živčanog sustava. Lijek se može koristiti u kombinaciji s antibakterijskim sredstvima s kojima ne reagira. U mreži ljekarničkih supozitorija Prostatilen se isporučuje bez recepta. Ako imate pitanja ili sumnje u vezi s upotrebom lijeka, obratite se svom liječniku.

predozirati

Djelatna tvar supozitorijata Prostatilen je netoksična, tako da slučajevi predoziranja do danas nisu zabilježeni.

Analogni svijećama Prostyatilen

Slično u sastavu (aktivna tvar) i terapeutski učinak za Prostatilen supozitorije su Vitaprost, Uroprost, Samprost.

Uvjeti i uvjeti skladištenja

Rok trajanja supozitorija Prostatilen je 3 godine. Priprema je važna za pohranu u izvornu tvorničku ambalažu, zaštićenu od svjetla i nedostupna djeci pri temperaturi zraka od +2 do +15 ° C.

Prostatilen cijena svijeća

Prosječni trošak supozitorija Prostatilen u ljekarnama u Moskvi ovisi o dozi i broju supozitorija u paketu:

  • 30 mg, 5 komada - 370-411 rubalja.
  • 30 mg, 10 komada - 628-698 rubalja.
  • 50 mg, 5 komada - 432-480 rubalja.
  • 50 mg, 10 komada - 796-884 rubalja.