Glavni
Masaža

Silver Fox recenzije liječnika

Stock Foto Silver Fox za žene

Zanima vas:

Napravite narudžbu i dobiti BONUS!

  • 1. Kada kupujete na našem mjestu od ukupno 20 tableta od bilo kojeg imena - dobijte 2 tablete Viagre BESPLATNO!

Liječnik-seksolog: Valery Novitsky (pozitivna povratna informacija)


Preporučivši mojim bolesnicima Silver Fox, uvijek naglašavam da je to 100% biljne komponente. Uostalom, mnogi ljudi imaju stalno nepovjerenje na takozvanu "kemiju". Dakle, uzročnik Silver Fox sadrži više od 20 bilja koje rastu u Tajlandu i afrodizijaci.

Najviše nevjerojatno govorim o svojstvima nekih od njih. Dakle, argyrea je lijepa, sposobna normalizirati metaboličke procese u tijelu, "zna kako" više pojačati libido, i seksualno opuštanje zbog nje postaje sve življe.

  • produljene glavobolje;

Ekstrakt od paprike dugih paprika, osim za jačanje libida, ne samo da povećava temperament, nego i održava seksualnu funkciju u budućnosti. Ni manje zanimljive su farmakološka svojstva i drugi sastojci lijeka.

Liječnik-seksolog: Alina Sergeevna (pozitivna povratna informacija)

Stručnjaci savjetuju Silver Fox


Mnogi od mojih pacijenata žale se na nedostatku seksualnu želju, orgazam, niska seksualna aktivnost, što, naravno, stvara probleme u obitelji, u odnosima sa suprugom. U takvim slučajevima, uvijek vam savjetujem da isprobate Silver Fox.

Ova ženska patogena savršeno rješava ove probleme. I žudnja i aktivnost u seksualnim odnosima kod žena povećavaju se, osjećaji tijekom orgazam, njezino trajanje se povećava.

Žena počinje živjeti punim seksualnim životom. Moram to reći oznake za uporabu Srebrna lisica također se može nazvati suhoća vagine. Dakle, lijek jača i vaginalno izlučivanje.

Osim toga, postoji i proširenje grudi. Pacijenti također dijele opažanje da su osjetljiviji na dodir i petting, tj. poboljšava kvalitetu seksa.

Liječnik-ginekolog: Andrei Lvovich (pozitivna povratna informacija)

U pravilu, uvijek savjetujem svoje pacijente Silver Fox kao bezopasno i prirodno znači. Ne samo da može poboljšati i osvijetliti intimni život sa svijetlim bojama, nego i nositi se s nekim zdravstvenim problemima.

Na primjer, njegov sastavni Goryanka korotkonozhkovaya mogli spriječiti nastanak adenoma prostate kod muškaraca, smanjuje mogućnost menopauzi efekata za žene suočavanje s neuroze i depresije, pa čak i, u načelu, povećava vitalnost.

Silver Fox

Prijavite se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Postoje bradavice apatije, uključujući osobnu sferu, ništa ne pomaže, ispada da je promiješa samo s tim čudesnim pilulama. Doista, efekt se primjećuje nakon prvog prijema, akcija dolazi na različite načine, od pet minuta do pola sata.
Sex dobiva stvarno vruće, zasićena, libido je stimulirana nerealnih visina, i što je najvažnije, lijek nije zarazna, nakon što mu je bilo negativnih učinaka, hormonska ženu normalno. To je idealno mjesto za parove koji imaju seksualne razdoblja stagnacije.

Na sredstva za poticanje libida općenito je bila skeptična, ali je ipak odlučila kupiti ženu Silver Foxa. Kao što je preseljeno u vegansku prehranu, tako da je želja da se spola ispariti. Sam je iznenađen. Ne znam kako se biljojedi nositi s takvim problemima.

S vremena na vrijeme prihvaćam Silver Fox, kada želim maziti supruga i iznenaditi svega 200%. Ne žalim se na libido, ali postoje dani kada je umor ili razdoblje ciklusa takav, pa, ništa uopće. Tada dolazi prah od srebrnih vrećica.
Sredstva na travkah, nema kemije, jer zdravlje to iskustvo nije potrebno, čak mi se čini, prijem "lisice" ide u moju korist.
Nije promatrala nuspojave, alergije i druge nevolje. Ne utječe i na kvalitetu sna.
Prah za piće nije težak, a ne odvratan. Ja se otopim u vodi, to je apsolutno neukusno. Pokušaj počinje raditi vrlo brzo, nakon dvadesetak minuta već osjećam kako se sve što u sebi kuham i žarko želim seks. To je samo neka vrsta ludila, sve se okreće u meni, nikad se nisam vidjela tako oslobođeno. Muž je po prvi put općenito oduševljen.
Sada znamo da je nekontrolirani seks i pun povratak na moj dio točno predviđen nakon uzimanja kanterela. Osobno, imam učinak nakon što dugo traje, još samo nekoliko dana

Izvrstan alat za buđenje seksualnosti na pozadini početka menopauze. Kao da se vraća na 10 godina, do vrha seksualne aktivnosti. Najzanimljiviji, uzbuđuje i na moralnoj razini, iu smislu fizioloških manifestacija. Djelovanje je dovoljno sat i pol.
Nema negativnih posljedica, trovanja, bez svrbeža ili iritacije. Ne se naviknem na to, jako je dobro. Usput, nakon tečaja, primijetio sam da unatoč dobi i biološkim promjenama i dalje postoji žudnja za seksom, tako da učinak lijeka nije samo kratkotrajno uzbuđenje.

Supruga mu se jako svidjela, činilo se da se vraća studentima: nije vidjela takvu strast i strast 10-15 godina. I još više sam bio zaprepašten trajanjem učinka. Ako je uzbuđenje 15 minuta nakon uzimanja dobro (lijek za ovo i namijenjeno), onda je njezina strast i ustrajnost ujutro, kada je prošlo više od 10 sati od recepcije, iznenađujuće.
Uzbuđenje iz lijeka je vidljivo i golim okom: crvenilo kože, brzo disanje i palpitiranje, obilna sekrecija sekrecija.
Prašak radi savršeno, s tim se ne možete raspravljati. Nema štetu od njega, kao, ne, šteta je što je malo skupo.

Kupio sam Silver Fox za promjenu u mom osobnom životu, moj muž ne zna za patogena. Inače bih se uvrijedio, vjerujem da bih odmah trebao biti uzbuđen, čim me pogledao. No s Silver Foxom se pretvaraju da to stvarno nije toliko teško. Čim je dobila kutiju prašaka, odmah ih je stavila u posudu i bacila kutiju. Na njemu, previše informacija, moj muž bi mogao vidjeti, čitati. A na samima prašcima ništa nije napisano. Samo siva torba. Tako moj muž nema nikakvih pitanja, uvijek pijem vitamine za vid.

Predložio je da probati svoju ženu vjerojatno dva mjeseca nakon rođenja.
Imamo dobru, toplu i pouzdanu vezu. I stalno radimo na njima.
Prah u prahu, razrjeđivanje sokom, jednostavno je s vodom - a ne ledom. Učinak dolazi vrlo brzo, to je istina.
Prema ženi nakon recepcije, ugodna toplina se prvo pojavljuje u trbušnoj regiji, a zatim se spušta ispod i pretvara se u goruće senzacije, pokazalo se da krv teče tamo gdje treba biti za nekoliko minuta.

Tako se dogodilo da moj muž i ja još nismo imali dugo vremena nakon vjenčanja. Kako se odrezati jedni drugima! Bilo je dijete, nevolje, stalni problemi. Nismo vidjeli seks gotovo godinu dana. Odlučio sam da se nešto poduzme u vezi s tim. Kupio je ili kupio ženski inovator. Nakon što sam ga jednom pokušao, bio sam jako uzrujan što prije nisam znao o takvom alatu.
Silver Fox doslovno spasio naš brod od sudara!
Lijepo je osjetiti tijelo čovjeka i shvatiti da ga želite. I ne kao prije - brz i neuobičajen seks.
Uzimam patogena sat vremena nakon jela (kako bi učinak bio bolji). Bojim se piti na praznom trbuhu. Proizvod počinje raditi nakon 20 minuta. Osjećam snažnu privlačnost mojem mužu prije seksa i tijekom seksa. To je samo neizrecivo iskustvo.
Zahvaljujući činjenici da smo opet imali spolni odnos, obitelj je ojačala. Moj suprug i ja uvijek smo jedno. Uzrok je stvarno cool, uvijek ću ga kupiti! Do sada nije bilo alergija i nuspojava. Uvijek sam vrlo ozbiljan zbog svog zdravlja, pa bih svakako primijetio neke abnormalne pojave nakon uzimanja patogena, ali jednostavno to ne čine.
Sretan sam kao slon! Moj suprug me podržava!

Kupio sam je za sebe, u početku moj muž nije govorio, bojao sam se da ne odobravam. Ali onda mi je podržavao.
Uzrok je bio gotovo svaki dan, stvarno je bilo potrebno. Sada je to rjeđe, ali se ne navikava na to, lako sam to odbila. Koristim ga rijetko. Koristite se praktično, prašak brzo otapa i nema okus i miris. Nisam primijetio jastučiće, radi odmah i prilično dugo, traje 2-3 sata, moj muž izlazi ranije nego ja. Sretno je!

Silver Fox je oduvijek bio sa mnom u posljednje vrijeme. Primijetio sam iza sebe da sam nakon rođenja postao strašno uznemiren u seksu, bio sam sramežljiv od mog muža i sve to. Uzeo sam u obliku praha i kapi, učinak je otprilike isti, ali za mene je prikladnije kapati, nemojte čekati otapanje praha itd. Pili i zaboravili :)
Osjećaji su stvarno strmi, ne mogu ni objasniti kako lijek djeluje za mene. Pet minuta i već sam uzbuđen. Bolje od bilo kojeg afrodizijaka. Završetak je jednostavno čaroban, muž je jednostavno zapanjen nakon prvog prijema kanala) Savjetujem

Čarobne torbe su kupljene za testiranje. Dugo sam želio probati nešto što bi mi pomoglo riješiti ukočenost u seksu (alkohol nije opcija).
Silver Fox privlači činjenica da je bez okusa i bez mirisa! Činjenica je da sam vrlo izbirljiva osoba, ako barem imam bilo kakav ukus, ne bih ga prihvatio. Ali to je poput pitke vode, ili čaja, vina i bilo kojeg drugog pića. Akcija dolazi u samo 10 minuta. Loše misli nekako nestaju i počinjete razmišljati samo o seksu. Dugo vremena nisam bio tako uzbuđen od strane muža! Samo nema riječi, kakva je to cool emocija.

Dok nitko nije postavljao pitanja. Vaše pitanje će biti prvi!

Prijavite se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Silver Fox recenzije

stranica 1

Da biste poslali odgovor, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi 1

1 Tema iz Alena 2014-11-01 21:13:20

  • Alena
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/01/11
  • Postovi: 8
  • Ugled: [0 | 0]

Tema: Silver Fox recenzije

Sa svojim mužem pokušavamo zatrudnjeti dijete, ali imam problema s uzbuđenjem, ne želim ništa. Želim probati ženski uzročnik Silver Fox (Silver Fox), on je vrsta prirodnih i recenzije o Silver Fox su dobre svugdje. A što mislite o ovom alatu?

2 Odgovori od Shurik Fcampote 2014-11-02 15:53:27

  • Shurik Fcampote
  • član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/02/11
  • Postovi: 10
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Alain, moj muž i ja imamo sličan problem. Upravo sam naredio Bad Silver Fox za iste svrhe. Ali još uvijek je otišao u seksolog i mi savjetovao osim dodataka prehrani pokušati XXX videa gledati zajedno, otići na odmor (godišnji odmor smo bili samo ljeti, pa dok se ne sjaji), sjetite se početka našeg odnosa, pa čak i pokušati seks u automobilu.
Iskreno, svi ti čudni mjere (video stroj) za mene do sada neučinkovit, a Silver Fox još nije došlo, pa i ja sam nakon ovog thread, želim znati tko su i što su posljedice bile, nakon ovog lijeka i koliko je učinkovita.

3 Odgovori Liza.Tihovod 2014-11-07 11:01:26

  • Liza.Tihovod
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/07/11
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Tražim sada je problem za mnoge, odnosno ja, također, dotaknu, nažalost intimnost nije htio učiniti, a ne sa svojim mužem, i općenito s kim, samo nagovještaj čovjeka - Imam tisuću razloga za odustati od slučaja, glavobolju, a kao! Ja sam doživio početke, razumljivo je da mu se muž ne sviđa, osjećao se krivim i uvrijeđen, to se mora jasno suzbiti. Mi s mužem sjedili smo, razgovarali o dušama i odlučili što je nibud priprema za pronalaženje ovog problema. Srebrna lisica sami izabrali, na prvi dan popila prvu torbu, i odjednom je postojala želja za seksom, ali da budem iskren, ne vjerujem u bilo kakve pripreme u tom pogledu! Sviđa mi se da je ova droga je prirodan, siguran, radi za namjeravanu svrhu, ne zlostavljanje, ali kada je potrebno piti torbu, ispostavilo se da je velik alat, savjetujem!

Odgovor od 4 Slikon 2014-11-07 16:31:19

  • Slikon
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/07/11
  • Postovi: 6
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Evo, mnogi ljudi pitaju za djelovanje ove "Srebrne lisice" i želio bih prenijeti neke od misli svoje supruge na tu temu i dodati nekoliko mojih komentara na ovaj dodatak prehrani. Sada bih, prije svega, želio izraziti mišljenje moje supruge (ona je uzela "lisicu") i, naravno, njezinu vlastitu. Htjela bih započeti sa samim efektom uzrokovanim lošim. Moja supruga nije toliko odgovorila na takvu drogu, i nikad prije nisam vidjela takvu drogu. Općenito, prehrambene dodatke su učinkovite. Sastoji se isključivo od prirodnih sastojaka iz prirodnih sastojaka, a kao rezultat, praktički nema nuspojava i nema negativnih učinaka. Međutim, lijek je kontraindiciran kod djevojčica s anorgazijom i suhog vagina. I tako, BADIK je super!

Odgovor od 5 lovelove 2014-11-08 09:55:13

  • lovelove
  • član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/08/11
  • Postovi: 10
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Evo, mnogi ljudi pitaju za djelovanje ove "Srebrne lisice" i želio bih prenijeti neke od misli svoje supruge na tu temu i dodati nekoliko mojih komentara na ovaj dodatak prehrani. Sada bih, prije svega, želio izraziti mišljenje moje supruge (ona je uzela "lisicu") i, naravno, njezinu vlastitu. Htjela bih započeti sa samim efektom uzrokovanim lošim. Moja supruga nije toliko odgovorila na takvu drogu, i nikad prije nisam vidjela takvu drogu. Općenito, prehrambene dodatke su učinkovite. Sastoji se isključivo od prirodnih sastojaka iz prirodnih sastojaka, a kao rezultat, praktički nema nuspojava i nema negativnih učinaka. Međutim, lijek je kontraindiciran kod djevojčica s anorgazijom i suhog vagina. I tako, BADIK je super!

Slikon, ne razumijem što pišete. od kuda ste općenito uzeli ovu herezu, da je suprotan za anorgaziju i suhoću vagine. pažljivo pročitajte, a zatim već pogrešno informirati ljude! Posebno sam našao opis SREBRO Fox na internetu, gdje se crno-bijele da je pokazao „sa slabim podražljivosti, poremećaj ili nedostatak seksualne želje, nedostatka protoka krvi u genitalije, suhoća rodnice, frigidnost i anorgazmija.” ako me ne vjerujete, ovdje je dokaz: http: //xn--80abk6g.xn--c1avg/silver-fox. Pitam se kako ti je supruga tvoja s lijekovima, čak i ako se trudite čitati upute?

Odgovor od 6 Inka-1979 2014-11-08 13:22:40

  • Inka-1979
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/08/11
  • Postovi: 3
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Imala sam prave probleme u dobivanju orgazma. Da bi se to postiglo ispostavilo se, ali ne apsolutno uobičajen način. Muškarci ne uvijek točno razumiju nedostatak istodobnog orgazma žene, pripisujući potpunu nesposobnost da to doživi. Ali uopće nije tako! Znam da trebam potpunijeg uzbuđenja. Ustao je orgazam, ali postupno je nestala želja. Na savjet svog prijatelja pokušao je Silver Fox. Od prve aplikacije počeo je doživjeti nešto drugačiji osjećaj) uzbuđenje bilo je snažno, nadmoćno, čak i) Tjedan dana nakon početka recepcije doživjela sam pravi orgazam u uobičajenom muškom smislu! Djevojke! Savjetujem! podebljano)

Silver Fox pregled

stranica 1

Da biste poslali odgovor, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi 1

1 Tema iz santa-mrzi-ti 2014-12-25 05:45:23

  • santa-mrzi-ti
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 25/12/2014
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Tema: Silver Fox pregled

Svidio mi se učinak.
Nijedan nuspojava ili druge negativne pojave na tijelu u procesu korištenja, nisam bio identificiran.
Učinak Silver Fox došla za pola sata (plus - minus deset minuta) nakon što sam pio vrećicu, nakon što sam ga otopio u čaši vode. Okus me podsjeća na uobičajeni biljni čaj, koji još jednom potvrđuje da su sastojci prirodni, a ne umjetni.
Lijek je vrlo jak i trajan. Dovoljno je oko tri do četiri sata trajnog uzbuđenja. Zapravo, ne razumijem zašto to ovisi, ali učinak povremeno traje nešto manje, a ponekad i malo duže. Ali općenito, da - točno tri sata (iako jednog dana nisam se smirio točno pola dana).
Od malih značajki nakon uzimanja lijeka: srce počinje pobijediti češće. Ali ne toliko, sve do aritmije ili tahikardije. Ne bih rekao da je to nuspojava, jer u mom iskustvu znam da je od takvih lijekova gotovo uvijek srce skliznuto. Dakle, ovo nije nedostatak, već jednostavna značajka s recepcije.
Osjećaj prilikom primjene Srebrnih lisica izoštriti do granice. Tako treba biti nakon uzimanja patogena. Na to su oni i izvornici svejedno.
Preporučujem kupiti.

2 Odgovori od Dacha30 2014-12-25 09:37:15

  • Dacha30
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 25/12/2014
  • Postovi: 5
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox pregled

Također sam imao vrlo dobre dojmove iz Silver Foxa! Nakon rođenja bio sam posve cool u seksu, vjerojatno je poznat mnogima, a ne da bih se hladi, nisam se mogao sjetiti, bojala sam se svog muža da će me zeznuti, a to mi je bilo odvratno! Mislio sam da je čak i pitanje razvoda, prije nego što je bila jaka postpartumna depresija. Ali ona se uhvatila u ruci, zapovjedila je "Srebrna lisica", usput, naredila je http://potenciya.org/serebryanaya-lisa, odlučila da se obitelj spasi i moj muž, još uvijek volim. Prekrasan proizvod, prirodan, učinkovit, brzo djeluje, dugo vremena, moj muž je općenito bio oduševljen sa mnom. Nemojte stalno uzeti. Svidio mi se, samo ako je potrebno, bez ovisnosti o drogi! Tako sam zadovoljan Silver Foxom - to nije riječ! Sada to ne shvaćam, kao što se sve ispalo iza nje, ali ako je potrebno, već znam što da radim!

3 Odgovori kykana 2015-03-30 13:17:44

  • kykana
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2015/03/30
  • Postovi: 8
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox pregled

Također sam imao vrlo dobre dojmove iz Silver Foxa! Nakon rođenja bio sam posve cool u seksu, vjerojatno je poznat mnogima, a ne da bih se hladi, nisam se mogao sjetiti, bojala sam se svog muža da će me zeznuti, a to mi je bilo odvratno! Mislio sam da je čak i pitanje razvoda, prije nego što je bila jaka postpartumna depresija. Ali ona se uhvatila u ruci, zapovjedila je "Srebrna lisica", usput, naredila je http://potenciya.org/serebryanaya-lisa, odlučila da se obitelj spasi i moj muž, još uvijek volim. Prekrasan proizvod, prirodan, učinkovit, brzo djeluje, dugo vremena, moj muž je općenito bio oduševljen sa mnom. Nemojte stalno uzeti. Svidio mi se, samo ako je potrebno, bez ovisnosti o drogi! Tako sam zadovoljan Silver Foxom - to nije riječ! Sada to ne shvaćam, kao što se sve ispalo iza nje, ali ako je potrebno, već znam što da radim!

Koliko dugo ste uzeli Silver Fox kako biste postigli taj rezultat? I onda sam kupio nekoliko paketa za koje mislim dovoljno ili još uvijek vrijedi kupiti?

Odgovor od 4 konvoz 2018-02-18 13:37:28

  • konvoz
  • član
  • neaktivan
  • Član od: 22/11/2017
  • Postovi: 125
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox pregled

Pripravak malo patogena konja pobuđuje i muškarce i žene, jedna doza 10 kapi u čašu tekućine moguće i u alkoholu, akt počinje nakon 20 minuta, trajanje 4 sata boca od 100 ml, lijek u tekućem obliku u bočici od 50 doza, Šaljemo mailom, paketom od 1 razreda, roba se dobro pakira, na ambalaži nema ništa za pisanje što se nalazi unutar, sve anonimno. Uzročnik djeluje vrlo snažno, provjerava se osobno i već više puta. Apsolutno je sigurno za ljudsko zdravlje. Naš telefon je 89677529311 ili e-mail [email protected], Naša stranica je http://konskiivozbuditel.umi.ru

Postovi 1

Pregledajte temu: 1 gost, 0 korisnika

stranica 1

Da biste poslali odgovor, morate se prijaviti ili registrirati

Slične teme na ovom forumu

Službeni forum trgovine sredstava za potenciranje - Potenciya.org

Potenciya.org/forum - službeni forum o Viagra, Cialis, Levitra i drugim sredstvima u Ruskoj Federaciji i CIS-u.

Ovdje možete razgovarati o najboljem načinu generika: Viagra (Viagra), Cialis (Cialis), Levitra (Levitra) za povećanje potencije kod muškaraca, kao io pripremama: dapoksetina (dapoksetina), sprej Stud 5000 (Stud 5000) produljiti trajanje seksualnog djelovati, povećati svjetlinu orgazma, VigRX Plus (VigRX Plus) za povećanje veličine penisa, Volum pilule (volumen pilule) za povećanje proizvodnje spermija i mnogih drugih tableta. Osim toga, na ovom forumu o pripremama za liječenje slabe erekcije, možete pročitati pravi recenzije na način kako bi se poboljšala moć, orgazam, a ne samo, nego o tome kako se brzo povećati potenciju, liječenje impotencije, uzbuđeni produžiti seks, završiti dugo, poboljšati orgazam, povećanje količine i kvalitete sperme, povećati veličinu penisa, oko narodnih lijekova za podizanje potencije, odgođenu ejakulaciju, uzbuđenje i mnoge druge zanimljive teme o muškosti, seks radi seksa, snagom i sve što je povezano s njim.

U našoj mrežnoj trgovini sa sredstvima za poboljšanje montaže, možete kupiti pravu, kvalitetnu i super učinkovitu generaciju Viagra, Levitra i Cialis po najnižoj cijeni. Također prodajemo najbolje alate za snagu u rasutom stanju i nude povoljne uvjete za sve veletrgovce. Za sve tablete i kapsule imamo potrebne dozvole i potvrde. Dakle, kupnja lijekova od nas nije samo profitabilna, već i sigurna! Brzu isporuku sredstava koja povećavaju snagu, produžujući seks, povećavaju orgazam, itd. Provode naši kuriri oko grada Moskve i Petrograda, a drugim gradovima u Rusiji šaljemo pošiljke poštom prvog razreda.

Kopiranje članaka i drugih informacija iz foruma o sredstvima potentnosti dopušteno je samo kada instalirate izravnu vezu na forum "Potenciya.org".

Potrebe tvrtke: OO "LUGOVINA PODUZE" 129301, RF, Moskva, ul. Kosmonavtov, 7, zgrada 2, ured 14. INN 7713723040, kontrolna točka 771791081, OGRN 1127845653290.

Silver Fox

Ekaterina Ruchkina 30. ožujka 2015

Upute i opis pripreme Silver Fox (Silver Fox)

Silver Fox (Silver Fox) - lijek koji je dizajniran za povećanje spolne privlačnosti kod žena. To je biološki aktivan dodatak koji je dizajniran da ispravi najčešće probleme koji smanjuju libido kod žena:

  • nervoza;
  • Suhu sluznicu u intimnom području;
  • Nedostatak svijetlih osjeta tijekom stimulacije;

Kao dio Silver Fox, postoje ekstrakti raznih tropskih i azijskih ljekovitih biljaka (divlja jama, puerari, paprika, i tako dalje). Oni pružaju brz protok krvi u genitalije, što povećava izlučivanje mukoznih sekreta i pogoršava osjećaje u taktilnom kontaktu. Paralelno se povećava broj otkucaja srca, protok krvi u prsima - osjetila se potpuno podudaraju s prirodnom dinamikom povećanja seksualne želje.

Istovremeno se uklanjaju psihološke prepreke: žena postaje sigurnija u njezinim željama, oslobođena. Ali, to je strah, kompleksi i psihološke stezaljke koje najviše uplitaju u manifestacije senzualnosti.

Silver Fox se koristi za:

  • Slabosti ili nedostatak seksualne želje;
  • Suhoće genitalnih organa, sprečavanje normalnog seksualnog odnosa;
  • Nedostatak orgazma;

Izdajte ovaj aditiv u obliku praha u vrećama (5 grama). Sadržaj jedne vrećice otopljen je u sto ml vode ili čak vina (pola šalice) i odveden je pet do petnaest minuta prije spolne intimnosti. Naputak Silver Silver Fox kaže da ne biste trebali uzeti više od jedne doze dnevno.

Kontraindicirana Silver Fox sa:

  • Prisutnost alergija na bilo koju od komponenti;
  • Trudnoća i dojenje;
  • Bolesti genitalnog područja (sve dok se liječenje ne završi);
  • Patologije kardiovaskularnog sustava, na primjer, hipertenzija. Uključujući, morate biti oprezni ako uzimate bilo kakve lijekove koji ispravljaju rad plovila, brzinu otkucaja srca i tako dalje;

Također, na medicinskoj i zakonodavnoj razini Zabranjeno je davanje ove i slične dodatke maloljetnicima (osobe mlađe od 18 godina!).

Nuspojave Silver Fox

Naravno, žena bi trebala znati što ona poduzima. Ako je to samo zato što se prva doza treba poduzeti s iznimnom pažnjom kako bi saznali jeste li netretirani sastojci Silver Fox-a. Kada postoje neki znakovi alergije, osjećaj nepravde, negativni osjećaji - nemojte više koristiti ovaj dodatak.

Analogues Silver Foxa

Naravno, najpopularniji na tržištu su lijekovi koji povećavaju moć muškaraca. Ali afrodizijaci za žene ne zanemaruju se. Popis takvih aditiva možete navesti kao:

  • Zlatna španjolska letjelica;
  • Čvrste kapljice;
  • Viagra za žene;
  • Kapi i prašci Ecstaz;

Po cijeni, ovi analozi Silver Fox-a malo se razlikuju. Umjesto toga, to ovisi o trgovini koja droga ćete moći kupiti jeftinije. Ali treba više pažnje posvetiti kvaliteti aditiva. To je u ovom segmentu tržišta - najveći broj krivotvorina.

Recenzije o Silver Foxu

Općenito, recenzije o Silver Foxu su vrlo dobre. A onda se postavlja još jedno pitanje: tko ostavlja ove zanosa na forumima? Zar nisu ruke prodavača ovog aditiva? "Morat ćete sami riješiti te sumnje." Neki stavovi izgledaju sasvim uvjerljiv, drugi - više poput oglašavanja.

Evo nekoliko od ovih recenzija:

- Nakon pojave djece, intimni odnosi s mužem postali su više dužnost nego zadovoljstvo. Shvaćam da je to primjetljivo ne samo meni, nego i njemu. Zato sam odlučio pokušati sredstvo za povećanje privlačnosti. Silver Fox je odabran zbog svoje prirodnosti. Učinak, čudno je. Možemo reći da još više utječu na psihološku udobnost - sretan sam, moj suprug je sretan. Što još treba?

- Sam sam kupio Silver Fox i potajno ga odveo od svog supruga. Neka pomisli kako me on čini. I ne želim mu reći o hormonalnim kvarovima, o suhoći, o umoru. Sve to, doista, korigira se doza dopunske.

Pronađite negativne recenzije mnogo je teže. Ali sigurno postoje. Evo nekoliko primjera:

- Uzela je srebrno čudo od djevojke za uzorak "čudo uzbuđenja". Pio sam je, kako je napisano u uputama... Općenito, nema ugodnog osjećaja, nema sklonosti, sve više. Radio je kao diuretik. Kakvo uzbuđenje postoji.

- Moj muž je donio vrećicu Silver Fox i obojica smo očekivali nešto nevjerojatno. I, zaista, imao sam glavobolju za desetak minuta, da sam gotovo morao nazvati hitnu pomoć! Nikad više neću voditi takvom zamanuhiju.

Naravno, kad odlučite koristiti takav aditiv, morat ćete djelovati na vlastitu odgovornost i rizik. Bogatstvo izvrsnih recenzija uopće ne znači da ćete doživjeti cijeli raspon osjetila opisanih u njima. Ako imate bilo kakve sumnje da je vaš genitalni prostor ili kardiovaskularni sustav spreman za takav učinak - bolje koristiti druge načine i načine vraćanja libida.

"Srebrna lisica" za žene: recenzije

Tvoja cura ne želi seks? Supruga je postala ravnodušna, ležala s tobom u krevetu? Želite li nešto promijeniti na seksualni način? Zatim treba obratiti pozornost na "Srebrnu lisicu" koja je namijenjena lijepoj polovici čovječanstva - za žene. Danas saznamo kako ovaj lijek djeluje na djevojke, kako je to djelotvoran, a također saznajte kako predstavnici slabijeg seksa govore o tome.

Kada bih ga trebao koristiti?

Silver Fox će biti potreban za one žene koje imaju takve probleme u intimnoj sferi, kao što su:

- Nedostatak želje za seksom.

- Nedostatak opskrbe krvi urogenitalnim organima.

- Nedostatak svijetlih osjeta tijekom spolnog odnosa.

Osim toga, "Silver Fox" lijek je uzročnik koji također pridonosi povećanju veličine dojke, a također inhibira početak menopauze kod žena.

Oblik izdavanja

Priprema Silver Fox (strano ime afrodizijaka, kojoj je članak posvećen) realiziran je u vrećicama od po 5 mg. Svaki od njih troši se 1 put. U jednom paketu ima 12 doza ovog lijeka. Sadržaj pakiranja kada se otopi u tekućini nema okus, miris, bez boje.

Također, lijek je dostupan u bočicama od 5 ml. U tom slučaju lijek je već otopljen, dovoljno ga je uliti u vodu ili drugo piće. Ovaj oblik oslobađanja je prikladan zato što se afrodizijak ne treba miješati unaprijed.

struktura

"Srebrna lisica" za žene je apsolutno sigurna, jer se sastoji samo od prirodnih sastojaka, koji su se, usput rečeno, koristili u kineskoj narodnoj medicini za liječenje neplodnosti, slabe uzbuđenosti kod djevojčica. Sastav ovog lijeka uključuje samo bilje koje rastu u Kini i Tajlandu. Svaka biljka zasebno promiče uzbuđenje žene, a svi zajedno djeluju izvanredno. Stoga, niti jedan predstavnik slabijeg seksa neće ostati ravnodušan nakon uporabe alata Silver Fox.

Ukupno, ovaj pripravak sadrži oko 20 biljaka, koje su afrodizijaci. Glavni su: gori sluz, argirea, pueraria, dugi papar, jama, kratkovidna marmelada.

Plant gorrinka, na primjer, kada se koristi dilate krvne žile zdjeličnih organa, što dovodi do plime krvi ženskim genitalnim organima. Mukuna pomično stimulira centar za užitak u mozgu, a normalizira i razinu kolesterola u krvi. Artritis je izvrsna tonik komponenta, koja je također moćna afrodizijak. Jama pomaže povećati proizvodnju estrogena.

Upute za uporabu

"Srebrna lisica" znači 15 minuta prije početka intimnosti. Sadržaj vrećice se otopi u 100 ml vode ili u bilo kojoj drugoj tekućini (osim alkohola). Ako je ovaj lijek kupljen u obliku otopine, onda ga jednostavno ulijte u šalicu i pijte je s kompotom, sokom itd.

U jednom danu možete uzeti najviše 1 dozu lijeka, to jest 1 paketu ili 1 bocu s ovom afrodizijakom.

kontraindikacije

Ženski uzročnik «Srebrna lisica» ne preporučuje se za takve situacije:

- Dok je djevojka u zanimljivom položaju.

- Dojenje majke također ne bi trebalo koristiti ovaj lijek.

- Osobe mlađe od 18 godina.

- Zabranjeno je uzimanje ovog lijeka paralelno sa jakom tekućinom.

- Ne smijete prekoračiti dopuštenu dozu kako ne biste povećali krvni tlak, bez srčanih problema, bez bubrežnih problema.

- Na prvom seksualnom kontaktu djevojka ne bi trebala koristiti lijek "Srebrna lisica". Činjenica je da, inače, to može dovesti do povećanog krvarenja kad se himen pukne.

Pozitivna povratna informacija od ljudi

Lijek "Silver Fox" osvrće se na dvije djevojke. Međutim, većina predstavnika slabijeg spola laskava o ovom pravnom lijeku. Prema njima, ovo je izvrstan afrodizijak, sposoban da brzo uzbudi djevojku. Mnoge žene zapažaju da su nakon korištenja ovog lijeka počele imati intimni život, nova osjećanja, seks je postao ugodno zadovoljstvo, a ne mučenje, kao što je bilo prije. Također, neki pišu na forumima koji nakon korištenja "Silver Fox" znači da su znatno povećali grudi, što je posebno zadovoljan i njihova druga polovica. Stoga savjet za muškarce: ako želite jednostavno zavesti ženu od interesa za vas ili želite uzbuđivati ​​vašeg partnera do granice, onda joj ponudite ovaj lijek i definitivno se nećete požaliti. Uostalom, kada djevojka doživi orgazam, čovjek se osjeća na vrhu. Stoga, dajte sebi i svojoj duši pravi užitak, koristite ovaj biljni afrodizijak za novi, živopisan intimni život.

Negativna povratna informacija od ljudi

Nažalost, recenzije "Silver Fox" nisu samo pohvalne, već i neodobrene. Nekim ženama ovaj lijek nije pomogao. To jest, nije donio nikakav učinak. Po njihovom mišljenju, ovo je jednostavna lutka, šaš u jednoj riječi. Ali je li doista tako? Uostalom, to znači stvarno pomaže drugim ženama. Pa što je to problem? Zašto ga neki hvale, dok drugi kategorizirano ne preporučuju kupnju? I to je sve o originalnosti ovog alata. Uostalom, afrodizijak "Silver Fox" je zapravo skup lijek (za 4 vrećice morate dati 1300 rubalja). A ako djevojka kupi ovaj lijek za 250 rubalja, onda kakav bi učinak tada mogao biti? Uostalom, ona samo podsunuli lažna. Stoga nemojte slijepo povjerovati raznim organizacijama koje prodaju afrodizijak na mreži. Bolje je kupiti lijek "Silver Fox" u ljekarni, gdje postoji licenca za prodaju. A ako djevojke kupuju ovaj lijek na kontroliranom mjestu, onda će biti manje negativnih povratnih informacija.

Liječnički komentari

Stručnjaci su jednoglasno ponovili da prije no što se odvedu u ljekarnu za ovu afrodizijak, najprije morate pokušati s drugim metodama poboljšanja seksualnog života. Na primjer, promijenite situaciju (idite s voljenom osobom za odmor, putovanje, sami s njim), gledajte filmove za odrasle, obratite se seksologu za pomoć. A ako stručnjak savjetuje ženu ovu afrodizijak, onda ga možete kupiti. Međutim, opet, trebate kupiti ovaj proizvod na provjerenom mjestu, tako da ne biste bili razočarani zbog njegove neučinkovitosti.

Sada znate u kojim slučajevima trebate alat "Silver Fox" za žene. Recenzije o ovom afrodizijaku su dvostruko. Međutim, one žene koje su kupile originalni lijek imaju pozitivno mišljenje o tome. A one dame koje su kupile proizvod nekoliko puta jeftinije, što znači da je riječ o lažnom, naravno, ostala nezadovoljna rezultatom. Stoga se može zaključiti sljedeće: za nabavku afrodizijaka "Srebrna lisica" potrebna je samo u apoteku, gdje postoji dozvola za prodaju takvih lijekova.

Ženski uzročnik - razvod ili način zavođenja? Mišljenje.

Pozdrav svima! Ovo je obećano razotkriveni post o mojim ispitivanjima različitih lijekova i lijekova kako bi uzbuđivala / zavela djevojke. Ako ste pročitali moj prvi post, onda zapamtite da je od 29 učinkovitih bilo samo 2. Važna napomena - sve su djevojke bile svjesne eksperimenta i dobrovoljno su sve to pokušale. Pa, onda.

Ženski uzročnik Je li lijek koji uzrokuje ili pojačava seksualno uzbuđenje u pravom seksu. Nedavno su se pojavili vrlo veliki broj takvih lijekova koji se aktivno oglašavaju putem Interneta. U oglašavanje jamstvo učinkovitosti za svaku djevojku, a još više - ako je gospodin miješati neke od tih sredstava na piće dama, dama je odmah otišao u krevet s konjicom. Da, ovo je san svakog čovjeka! Kupio sam paket afrodizijaka i zabavite se s djevojkama koje vam se sviđaju.

Ali ovdje postoje sumnje - jesu li ti patogeni radeći, ili je to samo obmana i razvod? A ako rade, koliko su pravni lijekovi, može li biti neka vrsta droga za koju možete ići na mjesta koja nisu tako daleka?

Pojedinosti mog eksperimenta sa ženama patogena:

Ispitala sam 30 različitih lijekova. Naravno, nisam ja osobno, nisam djevojka, pah-pah. Upravo sam dao moje pokusne žene (sve dobrovoljno!) Novac s popisa i promatrali reakcije. I iz svega ove raznolikosti g..., to jest uzbudljivih tvari, samo su par komada djelovali.

Evo detaljnih rezultata eksperimenta:

Viagra za žene

Nisam očekivao nikakav poseban efekt ovog alata, ali to je uspjelo. I to je jako dobro. Djeluje i na muškarce (provjerava sam), a na žene. Detaljno je napisao o njemu u odgovoru na svoj prvi post o ovom eksperimentu: "Uzbudljiva tableta Viagra Women's. Kako zavesti djevojku? "

Možete naručiti izvornik s donje veze. Ostale web lokacije ne preporučujemo - lažnu pogrešku!

Zaključak: stvarno radi.

Srebrna lisica (srebrna lisica)

Eksperiment je pokazao da je srebro lisica je vrlo moćan alat... ali ovdje morate pažljivo pratiti doziranje (kao u slučaju ženske Viagre i drugih lijekova, previše!), Inače moguće mučninu i glavobolju. Ali ako je sve ispravno i prema uputama - to će biti dobro.

Naručila sam u mrežnoj ljekarni na donjoj vezi:

Zaključak: stvarno radi.

Uzbudljiva guma za žvakanje Detonator (MegaExstaz)

Oglašavanje ovih sredstava zavođenja me često susreo. Kupio sam 4 varijante s različitih mjesta. Ako vjerujete u obećanja, detonator je u mogućnosti jako jako uzbuđivati ​​djevojku, ovaj "moćni afrodizijak čini ženu ludom strastvenom".

Ispitali smo 3 djevojke, učinak nije zapažen.

Zaključak: razvod i prijevara!

Uzrok agent za žene Crvena Ant (Crvena Ant)

U redu, ako Detonator ne radi na bilo kojoj od tri djevojke, Red Ant će nužno raditi na prvom! Posebno na mjestu obećanja da nakon uzimanja ovog lijeka apsolutno svaka djevojka će biti u mom krevetu! Ali ne... nije bilo. Dakle, i sve pozitivne povratne informacije o tabletama Red Mur - Lime.

Zaključak: učinak je odsutan!

Uzrok agent za žene Španjolski španjolski letjeti (Gold Spanish Fly)

"Napravljen je uz pomoć inovativnih tehnologija ekstrakcije iz snažnog ekscitacionog ekstrakta izvučenog iz španjolske mame, najsnažnijeg stimulansa poznatog do danas".

Tko je španjolska mrava? Pogledajmo veliki i moćni yandex...

"Španjolska leta je kukac i podvrsta blatnjaka. Ovi su kukci koristili kao stimulans zbog tvari koja se nalazi u njima nazvanu kantharnidin. Kod gutanja, kantharidin je vrlo opasan. Ovo je jako iritantan. Ponekad se koristi za uklanjanje viška mola, bradavica i tetovaža iz kože. Pri gutanju i naknadnom izlasku iz tijela, otrov jako iritira uretralnu membranu. U žena, iritacija nema vanjske manifestacije, ali muškarci imaju veliki tumor na ovom području, što dovodi do produljenog erekcije. Čak i blagi predoziranja tvari može dovesti do činjenice da muškarci trebaju medicinsku njegu. - postoji jaka bol u trbuhu, problemi sa kardiovaskularnim i respiratornim sustavom, zatajenje bubrega, krvav mokrenje, napadaji, koma i smrt "

Pročitao sam još jednu priču na internetu o tome kako je netko uhvatio takve greške i kod kuće ih je učinio ženskim uzročnikom, koristio ga i došao u bolnicu. Ovdje i tako. Nisam se usuđivao provjeriti učinak na sebe i na djevojke iz razumljivih razloga.

Zaključak: uporaba opasnih, uporaba se nije usudila!

Vozač konja

Oglašavanje se također često pojavljuje u društvenim mrežama. Pretraživanje u Yandexu...

"Indikacije za uporabu: stimuliranje reproduktivne funkcije goveda, zečeva".

Ispada da je ovaj lijek namijenjen životinjama, za njihov uzgoj. Možda će i za čovjeka raditi, ali nisam se usuđivao dati djevojkama uzročnik za konje. Ja nisam skitnica!

Zaključak: to može biti dobro ako uzgajate kuniće i konje, ali davanje vozaču konja djevojci je vrlo loša ideja.

Uzbudljive kapi Ecstasy (Extazy)

Skupne kapljice s sitnim mjehurićima. Na uvjeravanje proizvođača, citiram: "Korištenje kapi u 10 minuta uzrokuje jak seksualni uzbuđenje kod žena". To su pokušali dvije djevojke (eksperimentator Katya i eksperimentator Elena, biti upoznati). Ovo je najviše seksualnog uzbuđenja koje čekam 10... 20... 30 minuta... sat vremena. Nisam čekao. I prebrojavala sam se na seks s dvoje! Ali nažalost...

Zaključak: nije primjenjivo

Ženski uzročni agent (oglašen pod tim nazivom)

Obećanja su standardna - ako primijenite ovaj uzročni agent, onda će se svaka djevojka skinuti pred sobom, bilo tko će učiniti ono što želim! I ovo čudo vrijedi cijeli-ništa uređaja - 1300 rubalja. Kako ga ne mogu kupiti! Čekao sam paket s nestrpljenjem i čudom! Doveli su mi malu kartonsku kutiju s natpisima na kineskom. Unutar - 3 zlatne vrećice s slatkim i gorčinim bijelim prahom bez uputa...

Prva djevojka-eksperimentatorica Elena, nakon što je pila, nije ništa primijetila, učinak je bio nula. Čekali su sat, dva... Onda je bila pijana Oksana - ni ništa. Pa, Katya, također, nije osjetila ništa, i nije žurila ispuniti svoje želje, na žalost.

Zaključak: nije primjenjivo

Uzbudljive kapi germanskih afrodizijaka

Pa, sigurno bi trebalo raditi! Istina, natpis "Made in Taiwan" je neugodno, ali nećemo se razbuditi nad takvim sitnicama. Pomoćnica Elena već se očekuje... Piće 3 kapi, kako je naznačeno u uputama... Potrebno je malo vremena, a Elena... počinje povraćati. Možda ne bi trebali piti...? Ali upute jasno govore: "2-3 kapi lijeka razrijeđena u 250 ml. vode i piti prije spolnog odnosa. "

Zaključak: uzrokuje mučninu, ali ne uzbuđenje.

Uzbudljiva guma Extaz guma

Oh, još jedna uzbudljiva žvakaća guma. Sada, kako bi zavesti djevojku, samo je trebamo tretirati s ovom ekstazirom. Detonator već „radio”, pa ecstasy Guma vjerojatno raditi, izračunati prednosti... proširio smo 1.500 rubalja za to znači, ali to je očito isplati... Jedan paket od 10 žvakaćih guma, tako da mogu namamiti 10 djevojaka. To je, ispada vrlo profitabilan - 150 rubalja / djevojka.

Mnogo jeftinije nego dovesti je u restoran. Napravio sam zapovijed, primio ga za deset dana. Zovem pomoćnika Elene, obećavam nešto izvanredno, smije se kao odgovor - ali dokazat ću to! Susrećemo, tretiramo njezinu gumu i... NIŠTA NIJE UGODA. Možda zato što je Elena posebna?

U redu, pokušajmo dati Katyu... Vrijeme prolazi, a na nju ne možete reći da joj je dano žensko uzročnik. Samim spaljivanjem nekoliko komada - bez okusa i bez utjecaja. Što se može očekivati.

Zaključak: još jedan razvod!

Poticanje žvakaće gume Eroshok

Dummy, sličan svim vrstama detonatora, samo druga mjesta, pakiranja i imena. Akcija je potpuno analogna - nema ga! Prevaru i razvod, i samo.

Zaključak: ne vrijedi!

Uzbudljiva francuska žvakaća guma

Još jedna žvakaća guma. I da su svi proizvođači tako privučeni gumi za žvakanje? Naime, ovo - ogromne ružičaste pastile, s okusom jagode. Djevojke su cijenile ovaj ukus, ali ja nemam učinak korištenja. Jer ne postoji!

Zaključak: ne uzbuđuje. Apsolutno.

Ženski uzročnik Extaz (EXTA-Z, Ecstasy, Extra Zet)

Internet se također javlja sasvim privatno na Internetu. U oglasu se kaže da s njom možete zavesti djevojku, samo joj dodajte ovaj alat u piće... Samo trebate kupiti žensku agenticu za samo 950 ulaznica na obali Rusije. Kupio sam, nekoliko dana kasnije poslao nešto poput intimnog ulja ili masti... Za vanjsku uporabu... Naravno, nisam ga dodala nikome, razumijem sve ovdje.

Zaključak: ovaj ženski uzročni agent je razvod.

Sve ostalo...
Zatim, neću pisati o svakom alatu u detalje, postoji jedan i isti, ja ću dati samo popis:

  • Uzbudljive kapljice Zlatna leptir (Zlatna leptir)
  • Uzbudljiva kava Viamax
  • Afrodizijak s ekstraktom Yohimba
  • Ženski uzročnik akutnog perchika
  • Uzbuđeni kapi njemačke šljake
  • Uzbudljive kapi crne pčele
  • Ženski uzročnik Vigor Factor
  • Uzbudljive kapljice seksi život
  • Uzročnik za žene je čaroliju seducer
  • Uzrok agent Sex Fragrances
  • Seksualna želja tablete
  • Naravno, romantične tablete
  • Uzbudljiva žvakaća gipka afrodizijaka

Sve to također ne radi. Otpad!

Važna napomena!

Čitatelj mi je pisao pod imenom Učitelj, citiram:

Zapravo, nije činjenica da ostatak sredstava ne funkcionira. Jednostavno, vrlo je jednostavno krivotvoriti ove stvari, ako se već u ljekarnama prodaju više od 75% krivotvorenih proizvoda, a zatim i na Internetu, čak i više. Moguće je da su mnogi od ovih 30 fondova lažljivi, a ako su pravi, radit će. Sama na takvima je došlo. Dva apsolutno identična paketa - ali tablete iz jedne stvarno rade, od drugog - br.

Stoga je to vrlo subjektivan eksperiment, ali daje opću ideju o situaciji sa ženama patogena. Većina kupljenih proizvoda ne radi, neki mogu biti otrovni, neki su za životinje (vozač konja), neki jednostavno uzrokuju mučninu. Stoga, budite oprezni pri kupnji i korištenju takvih alata. Od 30, samo nekoliko komada rade, ali nije poznato kakve posljedice takav učinak ženskog patogena može imati na tijelu.

Općenito, na internetu često možete pronaći recenzije o ženama patogena, no obično su dvije vrste - oglašavanje (sve je jasno) i negativno (ne iznenađuje, u omjeru od 29 do 2). Većina pregleda Silver Fox, ali stvarno je radio za mene.

Ovdje ovakav pregled. Kritizirajte, komentirajte, opišite svoje iskustvo!

PS. Ipak, najsnažniji ženski agent je prikazan na slici...

Pregled uzbudljivih kapi Silver Fox (Silver Fox): instrukcija s osvrtom na žene

Iz nekih razloga, poput umora, stresa, psiholoških problema, hormonalnog restrukturiranja nakon porođaja, žena često preuzima pasivnu ulogu u intimnim odnosima, prestaje biti inicijator intimnosti i ne uživa puno užitka od seksa. Većina jednostavno prihvaća ovu situaciju, neki oponašaju orgazam, ali dugotrajno nezadovoljstvo u konačnici može imati štetan učinak na odnose u cjelini, pa čak i na zdravlje. Sada je mnogo oglašavao novac za muškarce, ali nisu svi čuli da postoje lijekovi namijenjeni posebno ženama. Jedan od njih je žensko uzročnik Silver Fox. Što je Silver Fox (Silver Fox), kako funkcionira, što je sastav i stvarne odgovore, razmotrit ćemo u ovoj recenziji.

Što je

Priprema Srebrna lisica za žene najjači je afrodizijak, namijenjen jačanju ženske spolne privlačnosti i osjećaja koje osjeća. Uzrok agent Srebrna lisica ima dva oblika otpuštanja - prašak, pakiran u vrećice od 5 grama, i ampule-kapi s dispenzerom. Recenzije kažu da niti jedan ne izražava okus, što uzrokuje da neki ljudi potajno dodaju kapljice ženskim pićima. To se ne preporučuje, jer to može uzrokovati neočekivani učinak. Na primjer, žena može biti uplašena zbog promjena koje se odvijaju s njom i odlaze.

Ženski uzročnik Srebrna lisica se nalazi u srebrnom pakiranju s crvenom srebrnom kanelom. Pazite da ne dobijete lažni. Stimulant sada dobiva popularnost, a to se, nažalost, koriste za prevarante.

Srebrna lisica se zove Žena Viagra, jer ima uzbudljiv učinak na tijelo. Postoji snažna želja za intimnošću, ostaje samo za čovjeka. Koje osjećaje doživljava žena koja je primila ovaj lijek:

  • Povećava uzbuđenje.
  • Osjećate krvarenje krvi u genitalije.
  • Oticanje dojke i povećana osjetljivost bradavica.
  • Jačanje vaginalne sekrecije, koja služi kao izvrstan mazivo za lako i brzo prodiranje penisa.
  • Puno emancipacija i spremnost za neposredni seks.

Učinak obično dolazi samo za 5 minuta nakon uzimanja, ali učinak postaje posebno izražen u prosjeku 15-20 minuta ovisno o individualnim karakteristikama žene. Srebrna lisica je ženski uzročnik koji je zaradio pozitivne kritike ne samo od kupaca već i od seksologa i ginekologa. Prije uporabe potrebno je dobro proučiti upute i osigurati da nema kontraindikacija. Tako, na primjer, Srebrna lisica je kontraindicirana prije 18 godina, trudne i dojilje. Uz oprez treba se koristiti u nazočnosti kardiovaskularnih problema, endokrinih poremećaja, kao i alergija na komponente.

Nakon primjene lijeka, učinak dolazi odmah

Često se pita pitanje je li moguće koristiti kapljice u kombinaciji s alkoholom. Ne postoji kontraindikacija, ali može doći do individualne reakcije, a umjesto uzbuđenja žena će htjeti spavati ili, obrnuto, biti preeksponirana, pa se i dalje ne preporuča to učiniti.

O čemu se sastoji

Mnogi su zainteresirani za sastav tog patogena. Je li doista sigurno? Sastav Srebrnog lisica uključuje biljne komponente i adaptogene koji mogu utjecati na žensku libido, kao i povećati otpornost na štetne učinke:

  • Shi Chuan Ji.
  • Mukun gori.
  • Arguirea je lijepa.
  • Papar je dug.
  • Goryanka korotkorozhkovaya
  • Epimedium.
  • Pueraria.
  • Bengalski papar
  • Yams divlja i drugih biljaka

Osim toga, sastav srebrne lisice uključuje vitaminski mineralni dodatak koji pridonosi prirodnoj proizvodnji estrogena. Omjer aktivnih sastojaka odabran je na takav način da lagano utječe na žensko tijelo. Srebrna lisica može uzbuditi, bez kršenja hormonskog podrijetla. Ženske recenzije Srebrnog lisice potvrđuju da u menstrualnom ciklusu nije vidljiv nikakav negativan učinak.

Kako ženski agent Silver Fox? Originalni lisica Slver sadrži upute za detalje o primjeni i doziranju. Dakle, uputa o prijavi daje sljedeće upute:

  • Otopiti sadržaj jedne vrećice ili jedne ampule u čaši vode, soka ili toplog čaja.
  • Primili piće za piće 15-30 minuta prije navodne intime

Dnevna doza ne smije prelaziti 1 vrećicu ili u slučaju uporabe kapi - 1 ampula kako bi se izbjegle nuspojave i tahikardija. U tablici. obrazac nije pušten.

Važno je slijediti preporuke za uporabu

Gdje kupiti lisicu

U ljekarnama Srebrna lisica je još uvijek teško doći. To je bolje, budući da naređivanjem lijeka na službenoj web stranici ne sumnjate u njezinu kvalitetu i autentičnost. Osim toga, službeni prodavatelj daje najpovoljniju cijenu, često postoje isplative radnje. Bit će potrebno samo popuniti malu formu i pričekati da operator zazvoni. Cijena Silver Fox varira od 990-1500 rubalja. Parcela se šalje gotovinom po isporuci, tj. Nije potrebno plaćanje unaprijed.

Nakon napornog dana, svaka osoba treba iscjedak. Ali zbog umora i drugih razloga, teško je postići uzbuđenje. Dobro je da postoje sredstva za prevladavanje ove prepreke. To je put do zdravog i skladnog odnosa između par i dobrog raspoloženja.

Koristim kontracepcijske pilule nekoliko mjeseci i došlo je do nuspojava - blage uzbude, nedostatka podmazivanja. Na savjet prijatelja kupio je ovaj dodatak bez puno pouzdanja. Samo sam u šoku, stvarno radi! Ne prepoznajem se za njom, napadam svog dečka i tako se žderam, što se onda srami zapamtiti.

I bacali smo djevojke srebrnih lisica u colu u noćnom klubu! Oh, i mi smo se družili te noći))) Samo shh!

Za mene, Fox djeluje samo u kombinaciji s preliminarnim milujućim poljupcima, poljupcima, a onda se počnem izgledati kao da sam ikada, samo se pretvoriti u gubljenje. A ako sjednete, gledajte film, onda ne mogu ništa osjetiti.