Glavni
Prevencija

Kako odabrati i koristiti maser za prostatu

Masaža prostate je jedna od neophodnih komponenti u liječenju kroničnog prostatitisa različitih etiologija.

Liječnici preporučuju ovaj postupak nakon preliminarnog sveobuhvatnog pregleda, po mogućnosti pod nadzorom medicinskog osoblja.

Muškarci koji se suočavaju s problemom prostatitis često ne žure potražiti kvalificiranu pomoć, tako da pokreću problem.

To je zbog prirodne konfuzije, straha od strašnih instrumenata i operacija. U velikom broju slučajeva takvi strahovi su lažni. Tržište medicinskih proizvoda i usluga nudi širok raspon masaza za prostatu, pri čemu su recenzije uglavnom pozitivne.

Glavna prednost tih uređaja je da se oni mogu koristiti kod kuće, bez pomoći. U ovom ćemo članku govoriti o različitim vrstama vibromassera, koji se razlikuju u mehanizmu djelovanja, cijene i kvalitete. Prikazuju se neke značajke korištenja.

Vrste masažera

Vibracijski masažeri klasificiraju se prema fizičkoj prirodi podražaja.

Najveću učinkovitost pokazali su uređaji koji koriste sljedeće učinke:

  • ultrazvuk;
  • vibracija;
  • temperatura;
  • magnetsko polje;
  • električni impulsi.

Ovisno o mjestu primjene i potrebi izravnog odvijanja prostate kroz rektum ili uretru, vibrirajuće masažeri se dijele na invazivne i neinvazivne.

Prednost drugog je da su oni više higijenski, praktički ne uzrokuju nelagodu, mogu se koristiti za sprečavanje bolesti prostate. Nemojte zaboraviti na prirodnu podjelu uređaja ovisno o politici cijena, proizvođaču, prenosivosti.

Vibratori (stimulatori vibracija)

Ovi uređaji stvaraju oscilacije određene amplitude koje utječu na prostatu i potiču njegovo pražnjenje iz ustajale sekrecije. Može biti i invazivna i neinvazivna.

Stimulatori vibracija izvrsna su alternativa za prstiju, jer su prikladni za samostalno masažu kod kuće.

Zanimljivo je da liječnici dopuštaju upotrebu tzv. Kineskog vibratora kako bi dobili "buzz". U ovom slučaju, prednost ostaje za cijenu i dostupnost, budući da su specijalni medicinski uređaji koji su dizajnirani za tu svrhu teško kupiti.

Za punopravnu uporabu pacijentu se savjetuje s liječnikom i pročitajte upute.

elektromassazhery

Ovi uređaji utječu na prostatu s električnim podražajima. Ovisno o mjestu primjene, elektrode se mogu ubrizgati izravno u uretru ili postaviti na perineum.

Fizioterapeutski aparat "Ultraton"

Elektromasaža poboljšava opskrbu krvlju prostatom i okolnim tkivima, normalizira mikrokružne i metaboličke procese. Dobro dokazani uređaj "Ultraton", nakon 10 sesija, simptomi prostatitisa prestaju važiti u velikoj većini slučajeva.

Ultrazvučni stimulatori

Vibroakustička terapija se dokazala u mnogim medicinskim specijalitetima.

Ultrazvučni valovi su apsolutno bezopasni, postupak ne uzrokuje neugodne osjete.

Prosječno trajanje liječenja je 2 do 3 tjedna. Na domaćem tržištu, možete kupiti "Vitafon", koji je izuzetno jednostavan za korištenje, ne zahtijeva posebne vještine.

Kako pravilno obaviti samostalnu masažu prostate?

Tehnika samo-masaže ovisi o vrsti uređaja koji koristite, iako postoji nekoliko općih načela.

Ako se koristi invazivni uređaj, treba slijediti sljedeće korake:

  • konzultirati se s urolom, odabrati uređaj i pročitati pravila njegova rada;
  • masaža se može obaviti kod kuće bez pomoći;
  • prethodno čišćenje klistir, mjehur treba umjereno napuniti;
  • Uređaj se zagrijava do 39 stupnjeva i obilno podmazuje s lubrikantom;
  • Massager je umetnut u rektum na dubinu od oko 5 centimetara;
  • ako se koristi uređaj s baterijom, aktivni dio bi trebao biti uključen pomoću gumba za uključivanje / isključivanje;
  • trajanje samoususanja je oko 10 minuta.

Neinvazivne naprave se ne ubrizgavaju u rektum. Popularna je "Straw bull", koja je učinkovita i za liječenje i prevenciju prostatisa.

Koji je masaža prostate bolja: pregled liječnika i pacijenata

Da bismo odabrali uređaj koji će imati maksimalnu korist, važno je konzultirati se s urolom i upoznati se sa povratnim informacijama pacijenata.

Vibracija Prostata Help-1

Prostata Help-1 je izrađena od silikona, ima jedinstven oblik, zahvaljujući kojoj je primjena vibracija izravno na prostati:

  • Stepan Andreevich, urolog. Ovaj uređaj stvarno funkcionira, pacijenti dobivaju olakšanje nakon nekoliko samostalnih masaža. Važno je kupiti uređaj samo od službenih dobavljača, kako ne bi došlo do krivotvorenja;
  • Ignat. Zbog činjenice da je vrlo skupo posjetiti urolog često, kupio sam ovaj uređaj. Osjećaji nelagode ne uzrokuju bol u perineumu i donjem dijelu leđa, nakon tjedan dana zabrinuti.

VibroPros s elementom vibracija

Uređaj VibroPros prikladan je za liječenje i prevenciju prostatisa:

  • Ivan. Koristim ovaj vibromassage za 2 godine. Primijetio sam da je uređaj iznimno učinkovit, simptomi prostatitisa više ne smetaju. Dobio sam ga na savjet svog urologa, koji se trenira više od 30 godina;
  • Konstantin Mikhailovich. Radim kao urolist 20 godina, preporučujem ovaj uređaj zbog svoje dobre učinkovitosti i razumne cijene.

Uređaj Mavit

Konstantin Borisovich, urolog. Ovaj uređaj kombinira pozitivne učinke magnetskog polja, vibracija i topline.

Pacijent može koristiti uređaj kod kuće nakon prethodne konzultacije.

Simptomi prostatisa ili adenoma prostate uglavnom su zabrinjavajući nakon 5 sesija. Ako se uspoređujete s drugim maserima, onda je "Mavit" puno prikladniji za upotrebu.

Nexus Revo 2

Nexus Revo 2 razlikuje se od ostalih vibromasera s funkcionalnošću i visokom cijenom. Uređaj nudi 5 različitih načina, zahvaljujući kojima je proizvođač uspio postići maksimalnu učinkovitost.

Prostate Massager Nexus Revo 2

Vladimir: "Uređaj dobro funkcionira, ali je vrlo skupo i dovoljno je teško shvatiti upute. Od 5 načina rada koristim samo jedan. Simptomi kroničnog prostatitisa više se ne smetaju (10 tretmana). "

Prostatni masator

Prostatni masator

Poruka # 1 Baragoz »Tue May 06, 2014 12:20

Poruka # 2 rinsar »Sun Jun 15, 2014 7:38 pm

Poruka # 3 orlov1 »Sun Jun 15, 2014 7:41 pm

Poruka # 4 rinsar »Sun Jun 15, 2014 7:42 pm

Poruka # 5 rinsar »Sun Jun 15, 2014 7:45 pm

Poruka # 6 rinsar »Sun Jun 15, 2014 7:45 pm

Poruka # 7 orlov1 »Sun Jun 15, 2014 7:45 pm

Poruka # 8 rinsar »Sun Jun 15, 2014 7:48 pm

Poruka # 9 Dmitri »Tue Jul 22, 2014 4:33 pm

Poruka # 10 rinsar »Mon Aug 18, 2014 1:58 am

Poruka # 11 finland232 »Sub Rujan 06, 2014 11:42 pm

# 12 Poruka Dmitri »Sri ruj 17, 2014 3:19

Poruka # 13 skijaš »Sub Sep 20, 2014 4:17 pm

Poruka # 14 Dmitri »Sun 21.9.2014 3:43

Poruka # 15 Vitaliy Viktorovich »Sun Oct 19, 2014 1:42 pm

# 16 Poruka Dmitri »Sun Oct 19, 2014 11:21

Poruka # 17 Vitaliy Viktorovich »Sun Oct 19, 2014 11:34

Poruka # 18 Lice s ožiljkom »Thu Oct 23, 2014 8:25 pm

# 19 Poruka hencok »Pon 29.12.2014 2:18

Poruka # 20 Vatheslav »Pon Jan 05, 2015 10:29

Saznajte kako izliječiti prostatitis

Oporavak će započeti danas.

Detaljno i dostupno na suvremenim metodama
dijagnoza i liječenje bolesti prostate

  • - Otkrivanje razloga
  • - Suzbijanje infekcija u prostati
  • - Metode liječenja
  • - Kako se opet ne bi razboljeli i drugi

Muški forum: Liječenje impotencije, primjene i recenzije o generičkim lijekovima Viagra, Cialis, Levitra

Forum generičkih korisnika za liječenje impotencije Viagra, Cialis, Levitra

Maserati prostate

  • Idi na stranicu:

Maserati prostate

Poruka # 1 Andreo »13. ožujka 2016., 18:51

Poruka # 3 roro »07. studenog 2016., 16:29

Poruka # 5 SEM123 »13. studenog 2016., 19:53

Maserati prostate

Poruka # 6 Tatjana »29. studenog 2016., 15:08

Maserati prostate

Poruka # 7 VladD »29. studenog 2016, 15:35

Maserati prostate

Poruka # 8 Tatjana »29. studenog 2016., 16:27

Maserati prostate

Poruka # 9 VladD »29. studenog 2016., 16:31

Najbolji masažer za prostatu na recenzije: kako koristiti i raditi sami (s fotografijom i cijenom)

Najbolji način za sprečavanje i liječenje bolesti muškog genitourinarnog sustava, urologa, liječi masažu prostate posebnom urološkom masažom. No, mnogi muškarci u slučaju problema na području genitalija ne žuri da se prijave na stručnjake ili odbijaju provoditi postupak masaže propisane u jednoj ili drugoj indikaciji u sobi za fizioterapiju, preferirajući samostalno liječenje. Pomoć u ovom massageru prostate namijenjenom za kućnu upotrebu (Mavit, Nexus Revo Dva, Emils i drugi).

Zašto je moguće dobiti takav dobar rezultat u liječenju prostatitisa kada stimulira prostatu s massagerom? Kako odabrati uređaj koji bi bio prikladan i učinkovit za korištenje? Ima li smisla napraviti maser za prostatu, ako je ograničen na sredstva? Pokušajmo odgovoriti na ova pitanja i saznati koji se prostatski massager najbolje koristi za prevenciju i terapiju muških genitourinarnih bolesti kod kuće.

Redoslijed imenovanja i korištenja

Iz normalnog funkcioniranja prostate utječe sposobnost reprodukcije potomstva, dobre moći, ukupnog blagostanja. Bakterijske infekcije, hipotermija, sjedeći stil života dovode do kvarova u svom radu i razvoju različitih čisto muških bolesti.

Urološki masažer za prostatu osmišljen je za samostalno masažu tijela kod kuće i koristi se:

  • Uz bol u području zdjelice.
  • Uz smanjenje snage.
  • Uz poteškoće s mokrenjem.

Simptomi ukazuju na razvoj upalne bolesti prostate - prostatitis.

Kao što liječnici svjedoče, terapija masažom za upalu prostate sastavni je dio složenog pristupa liječenju bolesti, važnog postupka na putu muškog zdravlja. Ali mnogi se ljudi protive takvim manipulacijama, smatrajući da je neprihvatljivo miješati se u stranu, čak i s medicinskom svrhom, u anus. Liječnici kažu da sva područja medicine, uključujući urologiju, nemaju sramotne ili beskorisne postupke. Glavna stvar za svakog čovjeka je zadržati svoje zdravlje.

Imenovanje stimulacije prostate s maserom kao metodom liječenja bolesti može biti samo liječnik koji je pohađao nakon što je proveo potrebne za uspostavljanje točne dijagnoze pacijentovih studija.

Korištenje masažera za prostatu treba biti opravdano i strogo zabranjeno liječnicima:

  • U akutnom upalnom procesu urogenitalnih organa ili rektuma (posebno za uređaje za masažu s toplinskim učincima, na primjer Mavit).
  • U akutnim hemoroidima ili analnim pukotinama.
  • U malignim tumorima prostate ili u rektumu.

Koristite strojeve za masažu prema uputama svog liječnika.

Korištenje uređaja za masažu u tim slučajevima može uzrokovati pogoršanje zdravlja čovjeka i učiniti više zla nego dobro. Let's saznati kako ovaj uređaj radi.

Vrste instrumenata i načelo njihova djelovanja

U ljekarnama postoji veliki izbor uređaja namijenjenih za masažu prostate, koji se razlikuju po izgledu i funkciji. Većina masažera je invazivna (stimulacija se provodi prodoranjem organa kroz rektum). Postoje i neinvazivni uređaji za prostatitis.

Na unutarnjem uređaju masažeri mogu biti:

  • Bez dodatnih funkcija.
  • S vibracijama.
  • Elektromasaža prostate (učinak električnih impulsa).
  • S toplinskim djelovanjem.
  • Uz djelovanje magnetskih impulsa.
  • U kombinaciji s drugim skupom funkcija.

Proizvođači uređaja za masažu tvrde da svaki od njih ima svoje osobine i prednosti nad drugima. Ali masažer mora biti odabran za liječenje prostatitisa u skladu s medicinskim pokazateljima i osobnim sklonostima svakog pojedinog čovjeka.

Kada masirati prostatu s uređajem za masažu, ovisno o vrsti uređaja, javlja se pozitivan učinak na glavni muški organ:

  • Povećava se lokalna cirkulacija krvi.
  • Poboljšava odljeva ustajalih sekreta.
  • Ubrzava se oporavak mišićnog tonusa prostate i zdjelice.
  • Upala se uklanja.
  • Stopa regeneracije tkiva prostate povećava se.

Masaža prostate ima mnogo pozitivnih učinaka.

Dodatne funkcije u uređaju poboljšavaju terapijski ili preventivni učinak postupka masaže.

Da bi se postigao dobar rezultat kada koristite invazivni masirater za liječenje prostate, važno je znati pravila za njegovu primjenu.

Preporuke za pravilnu uporabu

Da biste koristili prostatu massager da biste dobili maksimalnu zdravstvenu korist bi trebao biti u pravu. Kada kupujete uređaj, trebate paziti da okvir sadrži upute za upotrebu. Masažer koristite u skladu s njom.

Opća pravila korištenja invazivnog uređaja su sljedeća.

  1. Prije nego što napravite masažu prostate, trebate očistiti rektum. Bolje je napraviti klistir.
  2. Staviti kondom na radnu površinu aparata za higijenu.
  3. Najprikladnije je masaža, ako leži na vašoj strani s koljenima privučenim na trbuh.
  4. Upotrijebite poseban lubrikant na bazi vode za podmazivanje anusa. Polako umetnite uređaj u rektum i uključite ga.
  5. Nakon sesije lagano uklonite uređaj za masažu i temeljito dezinficirajte.

Preporuča se provođenje stimulacije 20 minuta dnevno 10-14 dana (ovisno o tehnici koju liječnik pojedinačno odabire).

Nije invazivna masaža za prostatu mnogo jednostavnija za uporabu: samo ga stavite na stolicu ili sjedalo za automobil, sjednite na nju s skrotumom i napravite rotacijske pomake s jedne na drugu stranu. Mora biti završen tijekom postupka.

Za muškarce koji ne razumiju upute na uređaj ili neuobičajeni u aplikaciji, na internetu su podučene lekcije o pravilnoj masaži prostate.

Postoji ogroman izbor masažera.

Popularni modeli

Je li vrijedno kupiti maser prostate i kako se ne bi izgubili u odabiru korisnog uređaja za čovjeka među velikim brojem modela? Upoznat ćemo se s modelima uređaja za masažu koji su u velikoj potražnji među kupcima i saznali njihove značajke, prednosti i troškove.

Ispod je popis popularnih masaža za prostatu.

Mavit je urološki masažer prostate, razvijen od strane stručnjaka Elatom instrumenta za proizvodnju instrumenata uz sudjelovanje vodećih urologa Ruske Federacije. Njegova je osobitost da se stimulacija prostate postiže uz pomoć vibracija, toplinskog zračenja i magnetskog polja istodobno, što omogućuje postizanje brze pozitivne dinamike kada se koristi. Ovaj masažer za prostatu, prema mišljenju urologa, najučinkovitiji je u liječenju kroničnih upalnih bolesti urogenitalnog sustava muškaraca. Prosječna cijena Mavit je 11.000 rubalja.

Prostate Massager Nexus Revo 2 Stealth - inovativni razvoj znanstvenika iz Velike Britanije. Značajke instrumenta: 6 razina vibracija, pokretnu glavu, anatomski ovjeren obrazac, utjecaj ne samo na prostatu, ali i na perineum, koja pruža ugodan osjećaj masaža vibro prostate. Uređaj ima daljinski upravljač koji vam omogućuje promjenu načina rada u bilo kojem trenutku. Sustav radi do deset sati u samostalnom načinu rada, može se puniti s USB-a. Cijena vibromassazhera - 10000-12000 rub.

Jedan od popularnih modela je Nexus Revo 2 Stealth.

Pravilna Finn je elektromasser za prostatu, čija se akcija temelji na električnim impulsima. Visoka učinkovitost u liječenju prostatitisa i erektilne disfunkcije, ali samo uz obvezno uzimanje lijekova propisanih od strane liječnika. Trošak uređaja iznosi oko 15.000 rubalja.

Emīls-007. Inovativni medicinski vibrator za prostatu s djelovanjem "hladnog grijanja" (fototerapija) i magnetskog polja. Klinički je dokazana učinkovitost liječenja širokog spektra bolesti genitourinarnog trakta kod muškaraca s uređajem. Prema pregledima, prostata maser Emils ima izražen protuupalni i analgetski učinak. Cijena u ljekarnama iznosi 13.000 rubalja.

Noninvazivna masaža prostate "Straw Goby". Pokazalo se kao sredstvo za sprječavanje stagnirajućih pojava na području zdjelice, ali s ozbiljnim bolestima je neučinkovito. Prosječna cijena je 3500 rubalja.

Najlakši je masažer prostate teško pozvati - za svakog muškarca koji ima svoje. Uređaj treba pristupiti ne samo anatomski, tako da ne uzrokuje nelagodu, već i odabir ovisno o indikacijama. Odabir najboljeg modela za masažu prostate, kao i dodjeljivanje potrebnog tijeka liječenja, pomoći će iskusnom urologu.

Mogu li sam napraviti uređaj

Dobra prostata vibro-masaža u ljekarnama košta prosječno 10.000 rubalja., Cijena nije dostupna za sve. Ali možete pokušati napraviti masažu za prostatu. Liječnici su sigurni da ako točno ispišete točnu kopiju ljekarne, domaća masaža neće biti ništa manje učinkovita.

Znači možete napraviti prostate maser s vlastitim rukama? Prvo morate odrediti veličinu, oblik i promjer. Preporučena duljina radnog područja uređaja je 10 cm, promjer je 2-3 cm. Najprikladnije je oblikovati prikladnu glinenu masažu ili odabrati drvenu zaobljenu šipku željenog promjera.

Uređaj se može napraviti ručno.

Može se napraviti uređaj za masažu s elementom vibracija. Da biste to učinili, s starog mobitela ili električnog aparata za brijanje s funkcijom vibracija, trebate nabaviti motor, staviti ga u domaći glineni uređaj i spojiti ga na napajanje.

Da biste ispravno napravili masu prostate, možete pogledati i video tutorial o ovoj temi.

Domaći uređaj ne bi trebao uzrokovati nelagodu tijekom masaže, a ne sniziti snagu i sigurnost tvorničkoj opremi. Također je važno razmotriti mogućnost njezine dezinfekcije. Preporučljivo je pokazati ga stručnjaku na odobrenje prije uporabe. Ako ti zahtjevi nisu izvedivi, bolje je ne riskirati vaše zdravlje i podvrgnuti se postupku u sobi za fizioterapiju.

Liječnici znaju uvjeriti ljude da provode tijek liječenja kroničnih bolesti genitourinarne sfere uz uporabu masažera. Sudeći prema pregledima, ti uređaji savršeno se suočavaju sa svojim funkcijama, pomažu u brzom uklanjanju boli i vraćanju izgubljene snage. Učinkovit uređaj za liječenje i prevenciju prostatisa može kupiti ili napraviti rukama svakog čovjeka. Ova akvizicija zadržat će zdravlje muškaraca već dugi niz godina.

Koji stimulans prostate je bolje odabrati?

Kako funkcionira stimulator prostate, što je bolje za muške recenzije? Često, pacijenti imaju neinfektivni oblik prostatitisa. Proizlazi iz ustajalačkih procesa u prostati. Ovi se fenomeni odražavaju u radu genitourinarnog sustava muškaraca. Postoje poteškoće s mokrenjem, bol u boli u perineumu. Ali još gore, kada simptomi ne manifestiraju, a bolest u tijelu je prisutna. Kasnije, žalba na urologa smanjuje šanse za uspjeh terapije.

Kako eliminirati stagnaciju u prostati?

Prostata je važan organ muškaraca. Odgovorni za oslobađanje lučenja tijekom ejakulacije, zadržava urin od nehotičnog pražnjenja. S produženim stajanjem procesi gube svoje funkcije. Ne pravodobno liječenje, može pretvoriti bolest u kronični oblik. I njegovo liječenje je puno teže.

Na pregledu je dana tajna prostate. Liječnik propisuje tijek terapije, temeljeno na laboratorijskim testovima. Da bi se normalizirala rad prostatne žlijezde, potrebno je osigurati odljevi sekreta. Opskrbljen je s masažom prostate. Ovaj se postupak provodi u sobi za fizioterapiju poliklinike. Liječnik propisuje smjer liječenja, pacijent ga prolazi. O liječenju bolesti s pregledima masaže prostate bile su samo pozitivne.

Masaža rješava takve probleme:

  • uklanja iz prostate ustajale tajne, gnoj;
  • uzrokuje protok krvi u žlijezdu;
  • briše kanale prostate;
  • povećava učinkovitost opće terapije.

Ručna masaža nije duga, oko jedne minute. Ali bolesnik obično ima psihičku nelagodu. Trenutačno, manualna masaža prostate univerzalno je zamijenjena masažom posebnim sredstvima za stimulaciju prostate.

Proizvode ih tvrtke koje proizvode medicinsku opremu. Dopuštaju ne samo u poliklinici, već i kod kuće da primaju usluge fizioterapije. Ti se postupci ne mogu koristiti bez konzultacija s urolom i terapijom lijekovima. Čak i ako ste stekli dobar stimulans, nemojte sami lijekirati.

Završeno je 0 od 7 zadataka

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Dijagnoza „hiperplazija prostate” plaši mnogo ljudi koji su otkrili tu bolest, bolesnici često ravnati s malignim bolestima. Bolest donosi puno neugodnosti, je kršenje mokrenje - do potpunog nedostatka urina. Bolest zahtijeva pravodobno liječenje, tako da prepoznavanje hiperplazije u ranoj fazi pomaže u izbjegavanju razvoja teških komplikacija.

Početna dijagnoza benigne hiperplazije prostate može se provoditi kod kuće. Dovoljno je da muškarac dobije test.

Neki predstavnici snažne polovice čovječanstva s dijagnozom BPH-a ne obraćaju pažnju na bolest, vjerujući da je to promjena u dobi. Ali ova je patologija puna ozbiljnih komplikacija. Za muškarce koji sumnjaju u njihovo zdravlje, samo-dijagnoza BPH je dobar izbor za uklanjanje svih sumnji.

Već ste prošli test. Ne možete je ponovno pokrenuti.

Morate se prijaviti ili registrirati kako biste započeli testiranje.

Za početak morate dovršiti sljedeće testove:

  1. Bez naslova 0%

Preporučujemo da kontaktirate stručnjaka!
Imate teške simptome. Bolest je već pokrenuta i nužno je hitno proći urolistički pregled. Ne odgađajte posjetu urologu, simptomi se mogu pogoršati, što dovodi do razvoja komplikacija.

Sve nije tako loše, ali preporučujemo da se obratite specijalistu.
Imate umjerenu ekspresiju simptoma BPH (Benigna hiperplazija prostate) i savjetujemo vam da posjetite urolog ili androlog u sljedećem mjesecu.

Sve je u redu!
Sve je u redu! Imate blagu simptomatologiju IPSS-a. Od strane prostate, sve je relativno dobro za vas, ali trebate proći ispit najmanje jednom godišnje.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  1. S odgovorom
  2. S oznakom o gledanju

Koliko često tijekom zadnjeg mjeseca imate osjećaj nepotpune pražnjenja mokraćnog mjehura nakon uriniranja?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Koliko često tijekom posljednjeg mjeseca ste morali urinirati češće od 2 sata nakon posljednjeg uriniranja?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Koliko često ste imali povremene mokrenje tijekom proteklog mjeseca?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Koliko je često tijekom proteklog mjeseca bilo teško za privremeno uzdržavanje od uriniranja?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Koliko često tijekom posljednjeg mjeseca imate slab tok urina?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Koliko često tijekom zadnjeg mjeseca morate početi mokrenje?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Koliko često tijekom posljednjeg mjeseca ste trebali ustajati noću od kreveta do uriniranja?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Vrste masažera

Prostata stimulator (masažer) koristi se za liječenje i sprečavanje prostatitisa, stimulirajući prostatu. Masažeri imaju različite oblike i veličine pa je pojedinačni odabir dobro izveden.

Stimulansi su podijeljeni u skupine:

  1. Stimulatori vibracija. Rektalna vibracija vraća prohodnost kanala i cirkulaciju krvi u žlijezdi.
  2. Električni stimulator. Pod djelovanjem impulsa električne struje, mišići ugovore, izlučivanje izlučivanja žlijezde poboljšava se. Pogodno za liječenje kroničnog prostatitisa.
  3. Ultrazvuk. Uz pomoć ultrazvuka, stvara se mikrovibrations koji utječu na žlijezdu. Pozitivan je utjecaj na stajaće fenomene.

Urolozi priznaju da se kućna masaža može koristiti kao dodatak liječenju ili kao profilaksa. Ali to se može koristiti samo prema uputama liječnika, kako ne bi uzrokovali štetu. Potrebno je odabrati samo kvalitetne masažere.

Odaberite stimulans koji se temelji na povratnoj pacijentu

U trgovinama medicinske opreme postoji mnogo različitih masažera koji se razlikuju po načinu na koji utječu i cijene.

Stimulator prostate, što je bolje?

Povratne informacije od potrošača pomoći će vam da napravite pravi izbor:

Slušao je preporuke svojih kolega i kupio simulator masaže Markelov. Ovaj kućanski aparat je jednostavan za korištenje. Masaža se provodi s posebnom mlaznicom (elektroda). Uređaj radi na baterijama. Impulsi struje utječu na mišiće, opuštanje i anesteziju.

Prostata se masira bez prodiranja, ne možete ukloniti topljenje. Masaža traje 20 minuta. Uređaj ima program koji vam omogućuje da odaberete jačinu i dubinu vibracija mišića. Postupak je udoban, bez bolne prisutnosti. Korištenje masaže uz terapiju lijekovima izliječio je kronični prostatitis. Uređaj ne samo da stimulira prostatu, već mogu podmazati probleme. Stalno ga koristim za održavanje zdravlja.

Nakon što sam primio urologa, otišao sam s receptom za antibiotike i preporukom za masažu aparata u sobi za fizioterapiju. S antibioticima je razumljivo, kupio sam ga u ljekarni i prihvatiti je kako je propisano. Postupak je morao ići. U klinici su me natjerali na aparat Mavit. Pogledao sam proces, pročitao upute i nakon nekog oklijevanja odlučio kupiti Mavit za kućnu upotrebu.

Izbor se temelji na činjenici da se kompleks učinaka na prostatu skuplja u stimulatoru. Ovo je toplina, masaža i zamah magnetskog polja. Tijekom primjene osjećaju se ugodna toplina i udobnost. Nakon nekog vremena, bol se smanjio, mokrenje je poboljšano. Naravno, takav učinak ne bi bio moguć bez farmakologije, dobro sam svjestan, ali vjerujem da uređaj radi. A također mi se sviđa da postoji vremena za isključivanje sonde. Vrlo je prikladno, nemojte gledati na sat.

Kupio sam stimulans Nexus Revo 2, on je najnapredniji u području masaže prostate. Naravno, nije jeftino. Ali zaradim dovoljno da ne spasim. U uređaju možete promijeniti način rotacije glave i moda vibracija. To vam omogućuje da maksimalno učinkovito masirate prostatu. Radni dio uređaja izrađen je od medicinskog silikona. Prekrasan stimulans prostate.

Nakon tijeka masaže, bol u perineumu nestao, mokrenje se smirilo. Naravno, nikad nisam propustio uzimati lijekove. Ali mislim da je uz pomoć stimulansa moj oporavak brži. Osim toga, spasio me od poliplinike u fizioterapiji. Imamo vremena za posao.

Odabir stimulansa za prostatu, pazite da koordinirate njegovu marku sa svojim liječnikom. Čak i najsigurniji uređaji mogu naštetiti kontraindicijama.

Massager za prostatu

Massager za liječenje prostatisa i slabog erekcije. Ima li kakvih smisla ili štete od toga? Je li moguće zamijeniti masu prostate s proktologom ili urolom i nekako pomažu u liječenju bolesti?

Cijena: 1290 RUR

opis

prostatitis - jedna od glavnih glavobolja muškaraca i urologa širom svijeta. Muškarci jer ova bolest nije ugodna, uzrokuje nelagodu mokrenja i seksualnog života, te urologa jer se može izliječiti samo u oko 30% slučajeva. Postoje dvije glavne vrste: ne-zarazne i zarazne.

Na temelju imena, jasno je koja je razlika. Ili osoba dobiva prostatitis zbog stagnacije krvi, tjelesne ozljede ili drugih mehaničkih čimbenika, ili postaje sretan vlasnik prostatisa uz neke genitourinarne infekcije. U kojim će slučajevima masaža prostate pomoći i koliko?

U medicini se to zove masaža prostate. Govorimo o tome u kontekstu ovog jednostavnog uređaja, točno. A to znači znak da je masaža, da će ovaj uređaj biti isti. Stoga, za početak, vrijedno je upoznati s njima.

svjedočenje

Masaža prostate preporučuje onima koji imaju kronični prostatitis, ako nema reakcije na moderne antibiotike. Ako postoji seksualna disfunkcija. S kroničnom sindromom zdjelične boli. Kronični bakterijski prostatitis i asimptomatski prostatitis. Također se koristi za dobivanje sekrecije prostate u dijagnozi. Čini se da svi bolesnici imaju prostatitis u bilo kojem obliku, ali kao i uvijek postoji "ali".

kontraindikacije

Akutni prostatitis, tj. teške upale, akutni uretritis i upalu drugih susjednih žlijezda. Sumnja na rak prostate i sam rak. Adenoma prostate. Tuberkuloza prostate. Kamenje u prostati i velike ciste. Bolesti rektuma, hemoroidi, proktitis. Kao što vidimo, prije odluke o tako važnom koraku, kao što je penjanje u anus s masažerom, još uvijek je potrebno konzultirati liječnika.

Unatoč prisutnosti kontraindikacija za masažu prostate, prodavači uređaja kažu kako je potpuno bezopasna:

Nemojte izbjegavati prodavače i lažne izjave o znanstvenim istraživanjima, službenim statistikama i izjavama poznatih osoba. Navodno je ovaj masažer vrlo popularan u SAD-u i već ima čak 80% američkih muškaraca! Koja je ljestvica, ah! tj bolesnici s prostatitisom u Americi samo 16-22%, i masažu 80% -tni analni.

Izvrsno ubacivanje Kiselevovih programa, naravno, ali gluposti. I navodno prema statistikama u 2013. godini, bolesnici s prostatitisom postali su manje od pet puta. Ali je li tako? Prema službenim statistikama, godišnji broj bolesnika s prostatitisom u Americi dosljedno je nekoliko godina i iznosi oko 1,8 milijuna ljudi.

A tvrdnje da su Sylvester Stallone, Bruce Willis i druge holivudske zvijezde priznali da koriste ovaj maser su općenito lažne laži.

zaključak

Massager za liječenje prostatisa i lošeg erekcije nije panaceja. Može se koristiti samo ako je vaš liječnik propisao masažu za vašu prostatu i odobrio uređaj. Prije upotrebe uvijek se morate sjetiti zbog kontraindikacija!

Masaža prostate!

Mobilna aplikacijaSretna mama 4.7 Komunikacija u aplikaciji je mnogo praktičnija!

prostatitis kod muža u kroničnom obliku.

pokušali smo pretvoriti ovaj posao u seks.))


Moj suprug je propisao masažu prostate, a onda nema puno koristi za droge. Rekli su ili rekli, ta masaža jača djelovanje lijekova. Muž se ne slaže s ničim. Odbio je fizičke postupke. Htjela sam to učiniti kod kuće i nisam to ni dao.


Ni ja nisam dao, da ću se penjati s mojim prstom, bio je neugodno. Ali masaža, molim vas. Čak i on poput njega, odmah uzbuđen. U nama je to istovremeno i tretman i igra, nakon čega slijedi brz nastavak.


Kupili ste kućnu masažu? Također razmišljamo o takvoj stvari. Mavit želi kupiti.

Da, kupili smo ga, pametno je jednostavno. Ne samo da masira prostatu, već i drugačije, s infracrvenom zrakom, temperaturom i magnetom. To je, zapravo, nije samo masažer, već i punopravni fizioterapijski aparat koji se nalazi u poliklinicima. Samo je kompaktan

Masaže za pregled raka prostate

Vaša poruka kognitivni »12. siječnja 2013, 18:41

masaža prostate

Vaša poruka gost »12. siječnja 2013., 18:47

masaža prostate

Vaša poruka Zanima me »12. siječnja 2013., 6:50 sati

masaža prostate

Vaša poruka praksa »12. siječnja 2013., 19:18

masaža prostate

Vaša poruka gost »12 Jan 2013, 22:32

masaža prostate

Vaša poruka gost »12 Siječanj 2013, 22:59

masaža prostate

Vaša poruka gost »13. siječnja 2013., 15:40

masaža prostate

Vaša poruka Zviždaljka »13. siječnja 2013., 16:21

Zdrava prostata

Forum o dijagnostici, liječenju i profilaksi prostatisa

  • Forum o bolesti prostate
  • Promjena veličine fonta
  • Verzija za ispis
  • Pitanja
  • Obrazac za prijavu
  • Prijavite se

Ima li itko elektrostimulaciju prostate?

Ima li itko elektrostimulaciju prostate?

Vasya Pupkin »12. svibnja 2014., 19:13

Re: Ima li netko elektrostimulator prostate?

Andrija »13. svibnja 2014., 20:00

Re: Ima li netko elektrostimulator prostate?

Ammy "14. svibnja 2014., 16:34

Re: Ima li netko elektrostimulator prostate?

Helena »15. svibnja 2014, 11:31

Re: Ima li netko elektrostimulator prostate?

donat88 »16. svibnja 2014, 14:33

Re: Ima li netko elektrostimulator prostate?

kolia987 »18. svibnja 2014., 11:19

Re: Ima li netko elektrostimulator prostate?

Ammy »21. rujna 2014, 10:55

Re: Ima li netko elektrostimulator prostate?

Vasyad555 »23. rujna 2014., 13:00 sati

Re: Ima li netko elektrostimulator prostate?

12car »12 Nov 2014, 11:22

Re: Ima li netko elektrostimulator prostate?

JuliaC »28. prosinca 2014.: 12:33

  • Vezane teme Odgovori Poglede Posljednji post
  • Recept za liječenje ljusaka lukova adenoma prostate [u ovom prozoru]
    Slon na forumu Liječenje narodnih lijekova 9 17409 JuliaC: Re: Recept za liječenje adenoma pr
    [u ovom prozoru] 17. siječanj 2015., 14:08
  • Tko je liječio adenom prostate s sjemenjem bundeve? [U ovom prozoru]
    KRUTOY_BAKINECH na forumu Liječenje narodnih lijekova 9 6020 Svetlana: Re: Tko je liječio aden
    [u ovom prozoru] 20. lipnja 2015., 12:13
  • Rak prostate 4. stupnja - znanstvenikova bilješka iz osobnog iskustva [u ovom prozoru]
    1, 2Vyacheslav Rodionov na forumu Vaše iskustvo 12 10615 OliverHant: Re: Rak prostate 4. faze-
    [u ovom prozoru] 06. ožujka 2018., 12:13
  • Može li bolest prostate uzrokovati neplodnost [u ovom prozoru]
    1, 2Alexey na forumu Liječenje s tradicionalnim metodama 13 5553 almat: Re:
    [u ovom prozoru] 12. svibnja 2016., 02:01
  • Učinkovito liječenje raka prostate u Izraelu [u ovom prozoru]
    Djed Mazai u forumu Oglasi, oglašavanje 0 234 Djed Mazai [u ovom prozoru]
    12. siječnja 2018., 00:39
  • Visoki indeks pasa s adenomom prostate je koliko? [U ovom prozoru]
    1, 2Pus-Pus na forumu Simptomi, uzroci, dijagnostika 12 15228 Vyacheslav Rodionov: Re: Visoki indeks pasa
    [u ovom prozoru] 13. lipnja 2016., 22:30
  • Recepti za liječenje raka prostate s hemlockom [u ovom prozoru]
    1, 2Slon na forumu Upravljanje ljudskim novcem 11 5235 AndrePoomy: Provjereni bujici u angeu
    [u ovom prozoru] 30. svibnja 2018, 05:50
  • Je li kastracija neophodna za rak prostate? [U ovom prozoru]
    1, 2Vasya Pupkin na forumu Liječenje tradicionalnim metodama 11 13917 Vyacheslav Rodionov: Re: Da li kastracija s ra
    [u ovom prozoru] 13. lipnja 2016, 10:37
  • Koliko živi s rakom prostate [u ovom prozoru]
    1, 2Michael na forumu Vaše iskustvo 16 17310 Marinin: Re: Koliko živi s rakom pro
    [u ovom prozoru] 16. svibnja 2018, 12:01
  • Liječenje raka prostate u Izraelu [u ovom prozoru]
    idoctor na forumu Oglasi, oglašavanje 0 579 idoctor [u ovom prozoru]
    01. srpnja 2017., 14:22

Tko je online

Korisnici koji pretražuju ovaj forum: Nema registriranih korisnika i 1 gost