Glavni
Simptomi

Masaža prostate - pregled

Forum generičkih korisnika za liječenje impotencije Viagra, Cialis, Levitra

Maserati prostate

  • Idi na stranicu:

Maserati prostate

Poruka # 1 Andreo »13. ožujka 2016., 18:51

Poruka # 3 roro »07. studenog 2016., 16:29

Poruka # 5 SEM123 »13. studenog 2016., 19:53

Maserati prostate

Poruka # 6 Tatjana »29. studenog 2016., 15:08

Maserati prostate

Poruka # 7 VladD »29. studenog 2016, 15:35

Maserati prostate

Poruka # 8 Tatjana »29. studenog 2016., 16:27

Maserati prostate

Poruka # 9 VladD »29. studenog 2016., 16:31

Masaža prostate!

prostatitis kod muža u kroničnom obliku.

pokušali smo pretvoriti ovaj posao u seks.))


Moj suprug je propisao masažu prostate, a onda nema puno koristi za droge. Rekli su ili rekli, ta masaža jača djelovanje lijekova. Muž se ne slaže s ničim. Odbio je fizičke postupke. Htjela sam to učiniti kod kuće i nisam to ni dao.


Ni ja nisam dao, da ću se penjati s mojim prstom, bio je neugodno. Ali masaža, molim vas. Čak i on poput njega, odmah uzbuđen. U nama je to istovremeno i tretman i igra, nakon čega slijedi brz nastavak.


Kupili ste kućnu masažu? Također razmišljamo o takvoj stvari. Mavit želi kupiti.

Da, kupili smo ga, pametno je jednostavno. Ne samo da masira prostatu, već i drugačije, s infracrvenom zrakom, temperaturom i magnetom. To je, zapravo, nije samo masažer, već i punopravni fizioterapijski aparat koji se nalazi u poliklinicima. Samo je kompaktan

Ono što kažu o masaži prostate - pregled pacijenata i liječnika

Masaža prostate je postupak koji je koristan za muškarce, bez obzira na dob. Pomaže aktivirati dotok krvi u prostati.

Postupak se u pravilu izvodi u medicinske svrhe. Ovisno o stanju bolesnika, njegovim mogućnostima, masažu može izvesti urolist ili samostalno, žena kod kuće.

Unatoč psihičkoj nelagodnosti, masaža prostate učinkovita je za liječenje prostatisa. Zahvaljujući djelotvornom djelovanju na orgulje, cirkulacija krvi u prostati postaje aktivna, a od propalih lobula također se uklanja propadajuća tajna.

Tako se javlja obnova novih tkiva u žlijezdi. U slučaju lijekova njihov se učinak pojačava.

Vrste masaže

Učinci na prostatu mogu se provesti na različite načine.

rektalni

Rektalna masaža uz pomoć prsta provodi se kroz rektum. Da biste to izvodili, morate poduzeti slijedeće držanje: na koljenima i koljenima. Stoga je potrebno nagnuti se na stol u skloni položaj s rezultirajućim nogama do prtljažnika.

Rektalna masaža prstom

Ovaj postupak treba biti dobro pripremljen. Da biste to učinili, stavite pastu za čišćenje 60 minuta prije postupka. Također biste trebali piti 1 litru vode za 30 minuta. To će smanjiti udaljenost između rektuma i prostate.

Zatim možete nastaviti s postupkom. Stručnjaci preporučuju da nose lateks rukavicu (morate podmazati prst unaprijed). Zatim je prst umetnut u rektum na dubinu od 5 cm. Struktura prostate je vlaknasta po dodiru, ima neku sličnost s crijevima. Oblik prostate je zaobljen, nalik na maticu.

Ako je žlijezda elastična, pokreti prstiju moraju biti sigurni, pritiskom na tipku. U ovom slučaju, čovjek ne bi trebao osjetiti nelagodu.

Što se tiče mekane prostate, treba nježno tretirati. Masaža se izvodi s desne strane lijevo.

Zatim masaža središnjeg dijela (kako bi stimulirala izlučivanje). U tom procesu čovjek ne bi trebao osjetiti nelagodu, bol.

hardver

U tom slučaju liječnik ne sudjeluje. Za postupak se koriste posebni uređaji. Svi su opremljeni sondom koja treba biti umetnuta u crijevo.

Utjecaj na tijelo provodi se uz pomoć komprimiranog zraka, temperature, vibracija. Ovaj postupak traje 5 minuta. Masaža se vrši s malim stanjem, zbog čega se ne javlja bol.

Učinkovitost s ovom vrstom masaže je jednaka kao i kod masaže prsta. Provođenje hardverske masaže može se provoditi u klinici, kao i kod kuće. U tom slučaju pacijent ima nekoliko položaja. Jedan od najprikladnijih mogu se nazvati položajem koljena.

hidromasažna

Za početak, potrebno je očistiti crijeva sa uobičajenim klistirom za ispiranje. Nakon toga morate prikupiti tople infuzije kamilice (400 ml) i postupno injicirati štrcaljkom u crijevu. Stručnjaci preporučuju da u tom slučaju pokušajte zadržati tekućinu unutar 20-40 minuta.

Uvođenje infuzije, kao i zadržavanje, omogućava aktiviranje istih mišića (kao s indirektnom masažom). Prednosti vruće kupelji također se mogu pripisati djelovanju zagrijavanja s povoljnim efektom tekućine.

Premještanje infuzije u donji dio crijeva savršeno stimulira živčane završetke, stabilizirajući cirkulaciju u žlijezdi. Zbog toga dolazi do izljeva tajne tijekom atonije, jake stanice. Postupak treba provesti oko 10 dana. Nakon toga trebate napraviti 3-mjesečni odmor.

vanjski

Unatoč nižoj učinkovitosti (u usporedbi s rektalnom metodom), vanjska masaža pomaže u poboljšanju cirkulacije krvi unutar žlijezde kako bi se osigurao priljev hranjivih tvari.

Postupak započinje zagrijavanjem. U tom se slučaju provode klasične manipulacije. Prije svega, provodi se masaža lumbalnih i femoralnih zona.

Glavne metode su gnječenje, brušenje. Tijekom provedbe postupka pokreti se lagano provode. Kao potpora, palčevi su stršali. Trajanje ovih manipulacija ne bi trebalo trajati više od 7 minuta.

Nakon što se područje dobro melje, provode se trljanje. Njihov glavni zadatak je poboljšati protok krvi u području zdjelice. U ovom slučaju, postoji utjecaj na sakralnu regiju, ilijalne kosti i donje kralješnice. Postupak započinje femoralnim dijelom i postupno se prelazi u trbuh.

Indikacije i kontraindikacije

Prije nego započnete jednu od vrsta masaže prostate preporučujemo vam upoznavanje s indikacijama i kontraindikacijama.

Indikacije za provedbu masaže prostate:

  • bol u zdjelici;
  • dijagnoza prostatisa;
  • stagnirajući procesi koji se javljaju u prostati;
  • ne-bakterijski ili bakterijski prostatitis;
  • impotencija, koja se razvija zbog lošeg učinka prostate.

Što se tiče kontraindikacija, u nekim je slučajevima postupak nepoželjni. Skupina ograničenja uključuje:

  • Prisutnost u željezu kamena (bilo koje veličine);
  • lezije zdjeličnih organa (zarazne);
  • hemoroidi, razni proktološki problemi;
  • maligne formacije u prostati;
  • sindrom izražajne boli u tom procesu.

Tko može to učiniti?

Masaža prostate je postupak koji zahtijeva određenu pripremu. Značajno, to može provesti ne samo liječnik, nego i supružnik. Često su slučajevi kada muškarci sami provode postupak.

U slučaju da utjecaj provede žena ili sam čovjek, prije manipulacije morate se temeljito upoznati sa svim preporukama.

Ako ne postoji mogućnost masaže kod kuće, preporučuje se konzultirati stručnjaka za pomoć. Liječnik odabire optimalnu vrstu masaže za određeni slučaj, određuje potrebni broj sesija.

Najbolji masažeri prema mišljenju muškaraca

Prostatitis se boji tog agenta, poput vatre!

Samo se trebate prijaviti.

Suvremeno tržište medicinskih proizvoda nudi širok raspon specijalnih uređaja za postupak. Među obiljem proizvoda, Nexus Sparta massager, kao i pomoć MP-1.

Massager Nexus Sparta 5

Nexus Sparta je analni stimulator koji je napravljen od mekanog, ugodnog na dodir silikona. Unutar strukture je mali vibracijski motor. Unatoč svojoj kompaktnoj veličini, ima značajan kapacitet.

Motor se može upravljati s 5 načina rada. Nexus Sparta se aktivno koristi za obavljanje masaže prostate. Za jednostavnu uporabu, može se koristiti mazivo.

Pomoć MP-1 - ovo je poseban masažer, namijenjen za liječenje prostatitisa. Učinkovitost ovog modela dokazana je u praksi i u procesu provođenja kliničkih ispitivanja. Učinak dolazi nakon izlaganja tijelu (redovito). To eliminira napetost, grčeve, smanjuje edem.

Pacijentske povratne informacije o masaži prostate

Recenzije muškaraca o masaži prostate:

  • Vladimir, 56 godina. Prostata mi je počela davati probleme s 50 godina. Savjetujem se s mnogim liječnicima, pokušao sam mnogo lijekova. Jednom sam otišao posjetiti liječnika u privatnoj klinici, savjetovao sam se za masažu prostate. Isprva sam odbio pristojno. Malo kasnije, bol se počeo intenzivirati. Morao sam pokušati. Postupak je obavio liječnik. Nakon 3 sesije oslobodio sam se.
  • Ante, 48 godina. Tijekom godina, problemi su se pojavljivali u krevetu. U isto vrijeme, želja se sve manje. Saznala sam s interneta da se masa prostate može koristiti za poboljšanje kvalitete intimnog života. Razgovarao sam sa svojom ženom, složila se to učiniti. Mjesec dana kasnije osjetio sam rezultat.

Liječnički komentari

Pregled liječnika o urološkoj masaži:

  • Oleg Krivosheev, urolist.Profilaksa prostatisa se treba provesti na složen način. Vrijedno mjesto među mnogim metodama je masaža prostate. Prije izvođenja potrebno je upoznati s kontraindikacijama. Ako nisu dostupni, možete uključiti postupak u program liječenja;
  • Peter Ivanov, urolog. Za profilaksu prostatisa preporučujem upotrebu masažera kod kuće. Obilje proizvoda omogućuju odabir najbolje opcije za svaki slučaj. Massager omogućava postizanje istih rezultata kao i rektalni tip postupka.

Povezani videozapisi

Urolog govori o učinkovitosti masaže prostate:

  • Uklanja uzroke cirkulacijskih poremećaja
  • Nježno ublažava upalu unutar 10 minuta nakon uzimanja

Masaža pregleda prostate

Bit masaže prostate je dijagnoza zaraznih bolesti, poboljšanje cirkulacije krvi i normalizaciju prostate. Možeš ga učiniti svom suprugu kod kuće.

Nedovoljna mišljenja o potrebi masaže prostate kao metode povećanja muške snage više nisu tako hitna. Prioriteti su problemi s kroničnim prostatitisom, koji donose nelagodu, bolne senzacije. Za ljude, akcije mogu izgledati ponižavajuće, ali mogu prevladati disfunkciju prostate.

Kao rezultat infekcije prostate, potrebno je osigurati odljevi lučenja, što će poboljšati protok krvi samog organa. Potvrda infekcije je bakteriološka kultura, provodi se u dva do tri tjedna. Kršenje odljeva tajne, kao i pojava infekcije dovodi do smanjenja seksualne aktivnosti, formiranja spermija. Upalni proces ne dopušta normalni odsjek, a nakuplja se tekućina.

Simptomi prostatitisa:

  • osjećaji boli perineuma;
  • smanjena seksualna privlačnost muškaraca;
  • dobitak težine;
  • bol tijekom defekacije;
  • problemi s mokrenjem.

Isti postupak za masažu prostate kod muškaraca je uvođenje prsta u analni otvor na vrlo prostatu, čiji se udio masira. Kod kuće je teško provesti ga sami, preporučuje se da pomoć, na primjer, žena može pomoći svome mužu za masiranje pokreta.

Vrste masaže

Ovisno o imenovanju liječnika, trebali biste odabrati metode masiranja prostate kod muškaraca. Prije nego što se odabere sorta, provodi se temeljita ispitivanja i ispitivanje, tada liječnik palpacije određuje stanje prostate. U početnoj fazi bolesti neće biti tako bolno, pokreti ne bi trebali donijeti bol s ispravnom tehnikom. Patološke promjene u žlijezdama će se odmah identificirati, imenovan je postupak koji može poboljšati protok krvi i vratiti funkciju odvodnje prostate.

Masaža se razmatra u dvije glavne vrste, terapeutske i preventivne, što daje ideju o naknadnom učinku i koristima. Možete izvoditi tehnike masaže koristeći bougie. Osoba će morati ležati na jednoj strani, noge zavijati na koljenima, trebate pogledati maser. On uvodi bougie u glavu i pomiče ga duž uretre, a zatim ga dovodeći u prostatu, masaže je.

Profilaktička i terapijska masaža

Poboljšati opće stanje muškog tijela je sposobno za preventivnu masažu prostate. Bez posebnih kontraindikacija imenuje liječnik. Akumulirana tekućina može se ukloniti uz pomoć pokreta masaže, posebnih tehnika. Uz oporavak, to će povećati seksualne sposobnosti muškaraca čija je dobna kategorija često od 40 do 50 godina. Organizam više nije tako energičan, ali kada provodi preventivne mjere njegov će mehanizam raditi kao sat.

Glavna svrha ovog postupka je vratiti normalnu funkciju cirkulacije krvi, tonus mišića u perineumu. Nemojte čekati pojavu kroničnog prostatitisa. Slijedeći preporuke liječnika, možete je spriječiti.

Postupci su ograničeni na tečajeve, obično 10-12 postupaka u intervalima od dva dana. Odabrana je određena tehnika, može biti spora ili brza i energična, pogledati situaciju. Obavezan prekid oko mjesec dana, nakon čega se postupci nastavljaju ponovno. Da biste postigli apsolutni učinak, morate kombinirati masažu prostate s fizioterapijskim postupcima, tečajima antibiotika.

Završeno je 0 od 7 zadataka

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Dijagnoza „hiperplazija prostate” plaši mnogo ljudi koji su otkrili tu bolest, bolesnici često ravnati s malignim bolestima. Bolest donosi puno neugodnosti, je kršenje mokrenje - do potpunog nedostatka urina. Bolest zahtijeva pravodobno liječenje, tako da prepoznavanje hiperplazije u ranoj fazi pomaže u izbjegavanju razvoja teških komplikacija.

Početna dijagnoza benigne hiperplazije prostate može se provoditi kod kuće. Dovoljno je da muškarac dobije test.

Neki predstavnici snažne polovice čovječanstva s dijagnozom BPH-a ne obraćaju pažnju na bolest, vjerujući da je to promjena u dobi. Ali ova je patologija puna ozbiljnih komplikacija. Za muškarce koji sumnjaju u njihovo zdravlje, samo-dijagnoza BPH je dobar izbor za uklanjanje svih sumnji.

Već ste prošli test. Ne možete je ponovno pokrenuti.

Morate se prijaviti ili registrirati kako biste započeli testiranje.

Za početak morate dovršiti sljedeće testove:

  1. Bez naslova 0%

Preporučujemo da kontaktirate stručnjaka!
Imate teške simptome. Bolest je već pokrenuta i nužno je hitno proći urolistički pregled. Ne odgađajte posjetu urologu, simptomi se mogu pogoršati, što dovodi do razvoja komplikacija.

Sve nije tako loše, ali preporučujemo da se obratite specijalistu.
Imate umjerenu ekspresiju simptoma BPH (Benigna hiperplazija prostate) i savjetujemo vam da posjetite urolog ili androlog u sljedećem mjesecu.

Sve je u redu!
Sve je u redu! Imate blagu simptomatologiju IPSS-a. Od strane prostate, sve je relativno dobro za vas, ali trebate proći ispit najmanje jednom godišnje.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  1. S odgovorom
  2. S oznakom o gledanju

Koliko često tijekom zadnjeg mjeseca imate osjećaj nepotpune pražnjenja mokraćnog mjehura nakon uriniranja?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Koliko često tijekom posljednjeg mjeseca ste morali urinirati češće od 2 sata nakon posljednjeg uriniranja?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Koliko često ste imali povremene mokrenje tijekom proteklog mjeseca?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Koliko je često tijekom proteklog mjeseca bilo teško za privremeno uzdržavanje od uriniranja?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Koliko često tijekom posljednjeg mjeseca imate slab tok urina?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Koliko često tijekom zadnjeg mjeseca morate početi mokrenje?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Koliko često tijekom posljednjeg mjeseca ste trebali ustajati noću od kreveta do uriniranja?

  • nikada
  • Jednom dnevno
  • Rjeđe nego u 50% slučajeva
  • Oko 50% slučajeva
  • Češće nego u pola slučajeva
  • Gotovo uvijek

Tehnika masaže s prostatitisom

Preporučuje se masaža u bolnici, jer je rizik od komplikacija kod kuće velik ako pomoćnik za masažu nema specijalističko obrazovanje. Prije nego što napravite takav postupak kod kuće, trebate znati anatomske značajke ovog jedinstvenog orgulja, ispravne upute kretanja i lokacije.

Da ne bi naškodio muškom tijelu, proces bi trebao obavljati iskusni urolist, samo će moći odrediti oblik i veličinu prostate. Bolna ili bezbolna će biti postupak za pacijenta da sam odlučuje, to ovisi o njegovu raspoloženju. Važno je tijekom masaže odrediti bol u okolnom tkivu, pokretljivost rektuma.

Sama masaža mora obaviti stručnjak na teritoriju zdravstvene ustanove ili kod kuće. Ovdje morate znati fiziologiju muškog tijela, točno vrijeme utjecaja i pokreta. Da bi postupak bio manje bolan, možete priložiti posebni gel za anesteziju.

Postupak masaže u fazama:

  1. Pacijent uzima položaj koljena, a možete se nasloniti na ruke ili se odmoriti na stolu.
  2. Liječnik, koji nosi sterilne latexne sterilne rukavice, podmazuje prst s gelom ili vazelinom radi olakšanja kretanja.
  3. Zatim dolazi penetracija u rektum.
  4. Blizina blizine na ulazu u rektum omogućuje brzo pronalaženje prostate.
  5. Prvi korak je procjena njegove strukture za moguće ciste ili tumore.
  6. Sljedeća faza je zapravo masaža samog žlijezda, gdje je glavna stvar za izlazak tajne za analizu.
  7. Pokreti trebaju biti usmjereni od vrha prema dnu i od periferije do sredine.
  8. Jedan dio je masiran prvi, a drugi.

Najčešći su pokreti u masaži, koji podsjećaju na figuru osam ili lijevak, dok lagano pritisne središnje dijelove tijela. Intenzitet pritiska na upaljeni dio ovisi o izloženosti pacijenta, pragu njezine osjetljivosti.

Indikacije i kontraindikacije za masažu

Ako je pacijent upućen liječniku za androlist, potrebno je pripremiti probni pregled prostate. Koristi se za sve vrste prostatisa kako bi se dobio materijal za dijagnozu. Nakon pregleda same prostate, liječnik odabire intenzitet masaže i trajanje postupaka. Masaža se najčešće propisuje u slučajevima impotencije ili kroničnog prostatitisa.

Kontraindikacije masaže:

  • jaka bol prilikom mokrenja;
  • akutni oblik prostatisa;
  • rak prostate;
  • uretritis;
  • prisutnost kamena;
  • hemoroidi i pukotine u anusu.

Glavni cilj je masaža upale žlijezde, zbog čega će sok biti pušten. Dovršava se krv, a liječenje se može izbjeći.

Indikacije su i muški problemi s jačinom i slabije spolne aktivnosti. Za podešavanje erektilne disfunkcije muškarca, masaža prostate jednostavno je potrebna. Problemi s jačinom mogu dovesti do komplikacija nakon prostatisa ili kroničnog oblika. U kasnim fazama adenoma prostate, može biti opasno izvršiti takav postupak, on je kategorički kontraindiciran.

Pro i kontra za masažu prostate

U praksi je potvrdio i dokazao pozitivan učinak nakon postupka masaže, među glavnim prednostima je obnova cirkulacije krvi i normalizacija prostate. Krvne žile rastu i poboljšavaju limfe. S dugogodišnjim liječenjem, periodični tečajevi za masažu doprinose unosu više lijekova u krvi.

Glavna svrha masaže - ton žlijezde se vraća u normalu. Zajedno s odlivom lučenja, uklanjanje štetnih bakterija dolazi do smanjenja uvjeta oporavka. Česta razloga za odlazak liječniku je gubitak seksualne aktivnosti i nemogućnost vodstva punopravnog seksualnog života u kojem će masaža pomoći. Uz pomoć, ekscitacija će se povećati i trajanje erekcije će se povećati.

Lažna dijagnoza može biti uzrok teške boli tijekom masaže, ako je prostatitis zbunjen s nekom drugom bolešću. U prisutnosti tumora na prostati, u slučaju masiranja i oštećenja, moguće je izazvati rast stanica karcinoma, što još više otežava situaciju. Postupak bi trebao obavljati samo osoba s medicinskom edukacijom, a kod kuće vrlo je teško to učiniti sami. Možete postići željeni efekt ako je vaša supruga androlog ili urolist.

Recenzije

Pobrinite se da učinkovitost masaže može biti prema mišljenjima muškaraca.

Alexander, 50 godina. St. Petersburg

Dobro došli! Nakon pojave boli tijekom urinacije i u perineumu okrenutoj urologu. Liječnik je rekao da je u ovoj dobi za kronični prostatitis česta pojava. Nadao sam se za lijekove i sve, ali cijeli tečaj uključuje masažu. Osjećaji nakon prvog puta bili su strašni, neugodni i bolni. Zahtijevanje 10 postupaka bilo je teško, trpjela sam koliko sam mogao. Samo kaže da uopće nije ozlijeđen. Kao rezultat toga, postao je bolji, sada možete bez ikakvog straha ući u WC.

Vladimir, 42 godine, Perm

Dobar dan! Nakon mnogo godina proveo u braku, nisam znao da će biti problema s mojom ženom u smislu intimnosti. U kakvom se problemu mogu reći ili reći liječniku urologu, pojavila se u meni upala prostate, i nastala sam spontano, kao što sam shvatio. Zašto ne razumijem. Imenovali su tijek masaže, koji se pokazao kao takav ponižavajući postupak, kao što je rekao. Da, postoji nelagoda, ali je podnošljiva, liječnik je dobio objašnjenje, za što mnogi zahvaljujući njemu!

Konstantin, 44 godine, Moskva

Maja 48 godina, Ekaterinburg

U mojoj dobi valja razmišljati o tome koliko imate dovoljno u krevetu sa ženom. Počeo sam to primijetiti odjednom, ali u početku sam htio nekoliko puta tjedno, onda jednom, a onda još manje. Saznao sam da postoji takva profilaktička masaža muškog organa prostate, koja se može učiniti čak i kod kuće. Ali da su osjećaji ugodni, bolje je da je djevojka to učinila. Mislio sam i učinio. Djevojčica iz poliklinike pristala je stići dva puta tjedno, ali najsramotnija je stajala pred njom. Mjesec dana kasnije osjetio sam rezultat, postojala je želja za seksom više. Na kraju, sad imam puni seksualni život.

Oleg, 43 godina, Kuraj

Kad je doznao da imam prostatu, maknuo sam cijeli Internet i shvatio da moram napraviti masažu. Otišao je u proceduru kao kaznenu službu, a liječnik je sve učinio brzo, bolno, ali podnošljivo. Ne znam tko kaže da je postupak bezbolan. Nakon tečaja u dva tjedna, pa pauze i još dva tjedna počeli su primijetiti da je toalet počeo hodati slobodno, bez boli. Nema čestog nagona za uriniranje. Ali više ne želim proći kroz taj proces.

Prostatska masaža

Poruka # 21 Dmitrij V »Prethodna tema Sljedeća tema

Poruka # 22 SEM »Wed Aug 24, 2010 5:38 pm

# 23 Poruka DVD-RW »Wed Mar 24, 2010 6:08 pm

Re: Masaža prostate.

Poruka # 24 ivanov82 »Čet 24.03.2010. 18:15

Poruka # 25 Dmitrij V Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Poruka # 26 SEM »Čet 25.03.2010. 9:38

Poruka # 27 Vic »Thu Mar 25, 2010 3:14 pm

# 28 Poruka netko »Čet 25.03.2010. 21:59

Prostatska masaža

# 29 Poruka Vic »Thu Mar 25, 2010 10:54 pm

Poruka # 30 Dmitrij V »Čet 25.03.2010. 11:01

Poruka # 31 Kostja »Mon Mar 29, 2010 11:05 am

# 32 Poruka DVD-RW »Mon Mar 29, 2010 11:55

# 33 Post Kostja Posted: Mon Mar 29, 2010 8:38 pm

# 34 Poruka Leha1986 Posted: Sun Mar 29, 2010 10:02 pm

# 35 Poruka ispitivač »Sun Sep 19, 2010 4:20 pm

Masaža pacijenata s prostatom

Vaša poruka kognitivni »12. siječnja 2013, 18:41

masaža prostate

Vaša poruka gost »12. siječnja 2013., 18:47

masaža prostate

Vaša poruka Zanima me »12. siječnja 2013., 6:50 sati

masaža prostate

Vaša poruka praksa »12. siječnja 2013., 19:18

masaža prostate

Vaša poruka gost »12 Jan 2013, 22:32

masaža prostate

Vaša poruka gost »12 Siječanj 2013, 22:59

masaža prostate

Vaša poruka gost »13. siječnja 2013., 15:40

masaža prostate

Vaša poruka Zviždaljka »13. siječnja 2013., 16:21

Masaža prostate mužem. Recenzije, preporuke

Djevojke, želim Valentinovo napraviti masažu prostate svom suprugu. Čuo sam da je ovo samo kozmički užitak za čovjeka. Osim toga, vrlo je korisno za muško zdravlje. A dobra stvar za one koji namjeravaju imati dijete. Kako napisati. Budući da stimulacija prostate utječe na spermatogenezu pozitivno. Dakle, budući da volim svog muža i pokušavam diverzificirati moj intimni život. Odlučio sam pokušati ovu masažu.

Samo sam bio zbunjen) Pogledao sam se na anatomsko mjesto, razumio sam otprilike gdje bih trebao ići. Ali ispričavam se, prsti su mi vrlo mali. I bojim se da ga neću dobiti))) Što da radim onda? Netko molimo Vas da podijelite svoje povratne informacije, savjete i preporuke. Ili još bolje, nemojte se truditi i uzimati posebnu stimulans u prodavaonici seksa. A kako će mu muž liječiti, hmm))) Ne želim s njim razgovarati o tome. Želim ga iznenaditi, glavna stvar je da ne uzrokuje šok)))

Pokretača teme: Yana (Volgograd)

Više o temi:

Recenzije i komentari

  • ✓ Primanje novih odgovora
  • ✓ E-pošta se ne nalazi nigdje
  • ✓ Možete poništiti pretplatu u svakom pismu

Čini mi se, nemojte pokušavati iznenaditi čovjeka s ovim. Ovakav način milovanja općenito se razlikuje, a muž možda nije psihološki spreman. Čini se da hoćeš, ali to je pricked.

Da bi došao do te masažu, prvo bih samo lizanje oko anusa, ili vrlo mali prst milovao da je nekako navikli da u blizini ovog mjesta često kruže.

Ali, kao takav, možda se može uplašiti, možda.

Jesu li vaši prsti kratki? Kako to misliš? Prostata se nalazi na dubini od 4-5 cm. Dovoljno je dobiti prst. Još uvijek možete stimulirati vanjsku zonu prostate, to je ispod skroba za 2-3 cm. Zagrijte mišiće zdjelice muškarca.

Kako se zagrijati?

Vera, masaža donji dio tijela, počevši od stopala i izraditi bolji karcinom jarbol s bilo kojim osnovnim uljima (sjemenke grožđa, marelica, itd.).

Nedavno sam pročitao mišljenje seksologa o ovoj temi, a rečeno je da je korisnost ovog postupka jasno pretjerana. To jest, ova masaža nije toliko korisna, nego ugodna. A ako stvarno znate gdje se penjati i gdje kliknuti, onda će izazvati ejakulaciju. Da, jednim klikom. Teško je provjeriti, ali kako kažu, to je istina.

Nije se pokušala, ali moj muž je bacio mamac na temu, a on ne bi htio, i dobio odgovor da on ne zna jer je nitko nije dao. I ovo je stvarno tako, jer dok ne probate, ne znate.

Mnogi muškarci su neugodno zbog toga, pa čak i osuđuju, jer u biti masaža prostate - postoji stimulacija anusa. A smrtonosno je za one koji neujednačeno disaju homoseksualnim temama. Ali, općenito, ako pravilno razumijem kada stimuliraju prostatu, čovjek dobiva osjećaje koji neće postići obični seks, u bilo kojem položaju. Stoga se s ove točke gledišta vrijedi pokušati.

Moj savjet: prozondiruyte tla, jer nisu svi ljudi idu i ispravno, a vi svibanj nehotice izazvati sukob na toj osnovi, a kao drugo, kako bi saznali ima li na dio problema, kao što su hemoroidi i druge stvari, tako da ne lice bol umjesto užitka, i, naravno, neophodno je postupati ovdje, ne slučajno, već nakon zubne teorije o tome što, kako i zašto.

Masaža pacijenata s prostatom

ANTI-CELLULITE masaža ljepote:

Zanimljiva tema?! Možete dijeliti vezu na ovu stranicu sa svojim prijateljima ili se samo spasiti vezu na ovu raspravu, a zatim se vratiti i pročitati!

ANTI-CELLULITE masaža ljepote:

Zanimljiva tema?! Možete dijeliti vezu na ovu stranicu sa svojim prijateljima ili se samo spasiti vezu na ovu raspravu, a zatim se vratiti i pročitati!

ANTI-CELLULITE masaža ljepote:

Zanimljiva tema?! Možete dijeliti vezu na ovu stranicu sa svojim prijateljima ili se samo spasiti vezu na ovu raspravu, a zatim se vratiti i pročitati!

ANTI-CELLULITE masaža ljepote:

Zanimljiva tema?! Možete dijeliti vezu na ovu stranicu sa svojim prijateljima ili se samo spasiti vezu na ovu raspravu, a zatim se vratiti i pročitati!

Želite li za uklanjanje celulita?! Želite li imaju glatke noge i stražnjice?! Želite li dobili osloboditi od dodatnih inča na struku?! I znate što vam je potrebno za ovo ?!
anticelulitna MASAŽA LJEPOTA s vodećeg mjesta Krasotulya.ru Izvrsna kvaliteta po atraktivnim i udobnim cijenama!
ANTI-CELULITIVNA MASAŽA LJEPOTA U Moskvi >> * Anti-celulitna masaža BEAUTY u St. Petersburgu >>

Ženski online časopis Krasotulya.ru (ženski forum i ženska web stranica) poziva oglašivače da surađuju. Prisustvo Krasotulove ženske stranice. ru - 12-14 tisuća ljudi dnevno - to će vam osigurati dobar povrat reklamiranja. Pročitajte više >>>>
Ponovni ispis bilo kojeg materijala ženskog web mjesta i ženskog foruma Krasotulya.ru je SAMO DOBRODOŠLI. Jednim jednostavnim stanjem. Objavite aktivnu vezu na ovu web-lokaciju nakon materijala. Dogovorili su se. :-))

Je li čovjekova prostata masaža?

# 31 Povrće

  • informativan

  • status

  • Korisnik je pomogao: 5

    # 32 Medij

    • zločinac
    • Popis članova
    • 0 postova
    • Pristupio: Jučer
    • izvješće

    • informativan

    • status

    Korisnici koji su pomogli: 23

    ad-am (15.7.2010, 15:47) napisao:

    # 33 Lynx

    • legendaran
    • šetači
    • 0 postova
    • Pristupio: Jučer
    • Spol: Muški
    • Izvješće 2

    • Informativno 1

    • status

    Korisnički pomoćnik: 125

    Priložene datoteke

    • ___________________ 01_.jpg(20.5K)
      Broj downloada: 13

    Post uređuje Liz: 16 Srpanj 2010 - 08:39

    # 34 Marat

    • Život kao more, povremeno oluje.
    • šetači
    • 0 postova
    • Pristupio: Jučer
    • Spol: Muški
    • Mjesto: Blyadsky)
    • Interesi: Što dijete ne bi trebalo, samo ako nije plakalo. )
    • Izvješće 12

    • informativan

    • Status 1

    Korisnicima pomaže:

    # 35 Breeze

    • Grijeh Anđeo
    • Popis članova
    • 0 postova
    • Online od 01. prosinca 2009
    • Spol: žensko
    • Trenutni grad: СПб
    • izvješće

    • informativan

    • status

    Korisnički alati: 1

    # 36 Marat

    • Život kao more, povremeno oluje.
    • šetači
    • 0 postova
    • Pristupio: Jučer
    • Spol: Muški
    • Mjesto: Blyadsky)
    • Interesi: Što dijete ne bi trebalo, samo ako nije plakalo. )
    • Izvješće 12

    • informativan

    • Status 1

    Korisnicima pomaže:

    # 37 Povjetarac

    • Grijeh Anđeo
    • Popis članova
    • 0 postova
    • Online od 01. prosinca 2009
    • Spol: žensko
    • Trenutni grad: СПб
    • izvješće

    • informativan

    • status

    Korisnički alati: 1

    # 38 Zabava Putyatishna

    • nije standard
    • Walker je na lageru
    • 0 postova
    • Pristupio: Jučer
    • Spol: žensko
    • izvješće

    • informativan

    • status

    Korisnici kojima je pomoć: 6

    Poruka urednika Zamabije Puntarina: 16. srpnja 2010. - 18:36