Glavni
Razlozi

Zlatni Fly - zlatni list letjeti

Problemi u seksualnoj sferi utječu jednako na žene i muškarce. Poticaj za jačanje snažnije seksa oglašava se na svakom koraku, ali ženski intimni problemi se ignoriraju. U stvari, postoji prilično učinkovit alat nazvan "Gold fly", koji povećava libido, poboljšava ugodne senzacije, poboljšava orgazam. Nekoliko čudesnih kapi pretvaraju seks u nezaboravnu ekstravaganciju za oba partnera.

Što je zlato letjeti

Španjolski Gold Fly je prirodni i jedinstveni lijek za povećanje libida kod žena. Namijenjen je djevojkama s slabom seksualnom željom ili visokim pragom uzbuđenja. Također se koriste muškarci koji imaju problema u seksualnoj sferi. Zahvaljujući ovoj svestranosti, lijek je stekao ogromnu popularnost među zaljubljenim parovima.

Sastav sadrži jednu aktivnu komponentu - žljezdane tajne kukaca španjolske lete. Ovi insekti dugo su korišteni kao snažan uzročnik i stimulans za živčani sustav. Mnogi poznati u povijesti Lovelacea koristili su praške i tinkture španjolskih mušica kako bi zavele divne dame. U svakodnevnom životu španjolska zlatna letjelica naziva se "Zlatna letjelica" (zbog zlatno-zelene boje kornjaša) ili jednostavno "španjolska letjeti".

Svojstva lijeka i dalje su relevantna. Zahvaljujući supstanciji kantharidina, koja se nalazi u tajnosti španjolske letjelice:

  • postiže se fiziološka i psihološka stimulacija;
  • stimulira se seksualna aktivnost.
Španjolska letjelica poznata je još od antičkih vremena zbog njezinog učinka

Ovaj je učinak ključan za postizanje vrhunskog blaženstva tijekom spolnog odnosa za oba partnera.

Zlatni letak dostupan je u obliku pogodnom za upotrebu - kapi, topljivi u bilo kojem piću. Tekućina je potpuno bezbojna, bez okusa i bez mirisa. Ova imovina ponekad koriste ljudi da potajno miješaju afrodizijsku ženu. Kapi se hermetički pakiraju u specijalne štapiće od 5 ml, u kartonskom sandučiću 12 palica. Koncentracija aktivne tvari - kantharidin - iznosi 5 mg.

Lijek nije lijek, ne možete ga dobiti u ljekarnama. Najbolja je mogućnost da se naredi putem Interneta. Unatoč činjenici da recept nije potreban, preporuča se posavjetovati se s liječnikom prije uporabe.

Kako funkcionira Gold Spanish Fly?

Mehanizam djelovanja Spani leta temelji se na stimulaciji fizioloških procesa u tijelu žene. Cantharidin iritira receptore genitalnih organa i pogoršava živčane reakcije. Kao rezultat toga, protok krvi raste, povećava se psihološka agitacija, javlja se hormonalno oslobađanje, zahtijevajući prirodni iscjedak kroz seksualni kontakt.

Kapi su pronašli svoju primjenu u parovima koji žele običnu tjelesnu ljubav koju ne mogu dobiti u normalnom seksu

Zahvaljujući Gold Flyu, recenzije žena pokazuju ugodne i duboke osjećaje:

  • povećava intimnu privlačnost suprotnog spola;
  • želja da se seks povećava;
  • Poboljšava sekreciju vaginalne sekrecije, koja osigurava dobru podmazivanje;
  • mišići vagine intenzivnije su ugovorni;
  • bradavice nabubre, grudi postaju osjetljiviji;
  • Dodirni osjećaji u erogenim zonama, osobito klitorisu, pogoršavaju se;
  • orgazam traje dulje, za jedan seksualni čin lako je dobiti nekoliko orgazama;
  • Nemojte izgubiti svjetlinu i snagu pozitivnih emocija u cijeloj blizini;
  • značajno poboljšava raspoloženje i emocionalno stanje;
  • seks postaje strasan, senzualan i produljen.

Lijek je u stanju probuditi libido i seksualnu želju, čak i kod žena s visokim razinama seksualne hladnoće, kao u zrelim ženama u menopauzi. Čvrstoća, stiskanje, kompleksi nestaju bez traga, osmišljene su najdublje i tajne želje.

Načelo spolnog uzbuđenja kod žena i muškaraca je slično, tako da je španjolski zlatni letjelica jednako učinkovit za snažniji seks. Kapi izazivaju protok krvi u penis, uzrokujući produženu i uporni erekciju. Orgazam postaje ugodniji i emocionalno zasićen. Uzimanje lijeka istovremeno u paru, možete dobiti najviše zadovoljstvo od intimnosti.

Kada uzeti lijek

Gold Fly se može koristiti u bilo kojem trenutku. Ali, bolje je ne zlostavljati sredstva, kako ne bi utopili prirodnu seksualnu funkciju. Preporuča se koristiti kapljice u slučajevima kada postoje poteškoće s punim seksualnim odnosom s jednim ili oba partnera.

Ako se pridržavate svih pravila, možete postići nevjerojatno uzbuđenje za nekoliko minuta

Takve indikacije uključuju:

  • povećana vaginalna suhoća u žena;
  • loše erekcije kod muškaraca;
  • teško dostupni, kratki orgazam;
  • nedostatak pozitivnih emocija i užitak od intimnosti;
  • niska seksualna privlačnost suprotnog spola;
  • nula libida na pozadini uzimanja hormonskih lijekova;
  • seksualna hladnoća u menopauzi;
  • psihološke prepreke i stres tijekom seksa;
  • niska osjetljivost i visok prag uzbude;
  • kratki i bez emocije.

Možete koristiti Spani letjeti za muškarca i ženu. Za žilavost senzacija, možete uzeti kapi od strane oba partnera. Glavna stvar je ne koristiti nekontrolirano droge, koristiti samo kada je to potrebno u razumnim količinama.

Gold Fly: korisnički priručnik

Lijek se proizvodi u vrlo prikladnom obliku, nikakve komplikacije s primjenom neće nastati. Kapi se mogu koristiti ne samo kod kuće, već na bilo kojem drugom mjestu. Vi samo trebate sipati sadržaj štapića u piće i piti. Važna prednost Spani letjeti ispred drugih sličnih sredstava je da se može razrijediti u bilo kojoj tekućini. To može biti hladan čaj, soda voda, voćni sok ili piće.

Za žene, kapi Gold Gold Fly gotovo su jedini afrodizijak koji se stvara za ovaj dan

Španjolski Gold Fly nema mirisa i okusa, što znači da neće pokvariti okus hrane i pića. Masna hrana i višak alkohola smanjuju učinkovitost lijeka, stoga je bolje da ga koristite prije jela.

Također je važno slijediti određene preporuke:

  • jedna doza je 5 mg aktivnog sastojka, tj. 1 štap dnevno, jedan sat prije planiranog seksualnog kontakta;
  • maksimalnu dnevnu dozu, koja se ne može prekoračiti - 5 mg;
  • učinak dolazi 5-30 minuta nakon kapanja i traje u prosjeku 4-6 sati (neke žene zabilježile su trajanje akcije do 2 dana);
  • lijek nije namijenjen dugoročnoj uporabi tečaja, optimalna je učestalost 4-6 puta mjesečno (interval između doza mora biti najmanje 3 dana);
  • Zlato Fly nema dugotrajno djelovanje i ne nakuplja se u tijelu, uz njegovu pomoć postiže se samo jednokratni učinak;
  • lijek nije lijek za genitalne bolesti, frigidnost, erektilnu disfunkciju, nema terapeutskih svojstava.

Zlatna špijuna letjeti, prema kritikama, vrlo je djelotvoran lijek za poboljšanje seksualne aktivnosti, ali pozitivan rezultat dolazi samo kada se pravilno primjenjuje.

Kontraindikacije i moguće nuspojave

Španjolski zlatni letjeti koriste žene i muškarci u bilo kojoj dobi bez ograničenja. No u svakom slučaju treba se pridržavati mjera opreza.

Kapi povećavaju seksualnu želju nakon 10 minuta nakon gutanja

Treba napomenuti da je lijek kontraindiciran:

  • osobe mlađe od 18 godina;
  • preosjetljivost na komponente;
  • kronične bolesti genitourinarnog sustava;
  • trudnoća i dojenje;
  • patologije optičkog živca;
  • kršenja sustava izlučivanja;
  • hipertenzivna bolest;
  • zatajenje srca.

Oprez nikada neće povrijediti, pogotovo ako je riječ o zdravlju. Vrlo je važno ne prekoračiti preporučenu dozu. Cantharidinum u velikim količinama postaje otrov, tako da ne možete zloupotrijebiti lijek.

U umjerenim dozama lijek je apsolutno siguran. U slučaju predoziranja i na pozadini individualne osjetljivosti mogu se razviti nuspojave:

  • osip na koži;
  • glavobolje;
  • poremećaji stolice;
  • mučnina;
  • vrtoglavica;
  • poremećaj vida;
  • nadutost;
  • suhoće usne sluznice;
  • pojava krvi u urinu.

Manje nuspojave obično prolaze kroz vlastitu, snažnu opijenost zahtijeva hitnu medicinsku pomoć. Koristite Spremnu letjelicu treba biti diskretna, ako je potrebno, posavjetujte se s liječnikom.

Španjolski Gold Fly: prijave aplikacija

Svetlana, 33 godina: "Ja sam, naravno, aseksualna, vrlo mi je teško podići se. Novi tip bio je iznenađujuće aktivan i zahtjevan. Morao sam se posvetiti trikovima uz pomoć Spani letenja. U najromantičnijim trenucima dodam kapljice u vino i nakon pola sata seksualna energija se ne može zaustaviti. Lijek stvarno radi. "

Alexander, 28 godina: "Ponekad igram Gold Fly na zabavama za privlačenje djevojaka. Ravno je postao lokalni Casanova na poslu, osoblje i štapić. Ne znam kako to radi, zato što ga potajno izlijevam suprotnom spolu. Ali djevojke reagiraju vrlo zanimljivo, volim sve, normalnu temu! ".

Roman, 43 godine: "Ponekad koristimo prekrasne kapljice sa svojom ženom. Oni zapravo ne rade za mene i ne trebam. Ali žena je izravno preobražena, slaže se za eksperiment, zahtijeva drugu predaju. Lijek je zaista dobar, ali povremeno ćete ga morati koristiti za čulnost senzacija. "

Ženska Viagra "španjolska zlatna letjelica" (španjolska zlatna muha)

Opis pripravka:

  • uzrokuje snažan seksualni uzbuđenje kod žena;
  • postoji povećanje oslobađanja vaginalnog podmazivanja i suženja mišića vagine;
  • pruža svijetli višestruki orgazam.
  • slaba seksualna atrakcija;
  • frigidnost;
  • potpuno odsutnost orgazma;
  • klimakterijski sindrom;
  • želju za raznim spolnim životom.

Jedan paket od 5 ml namijenjen je za jedan prijem.

Ne više od 5 ml dnevno!

  • osobe mlađe od 18 godina
  • trudna,
  • pate od hipertenzije i kardiovaskularnih bolesti;
  • s bolesti očiju.

Španjolski letjeti "Španjolska zlatna letjeti" - visoko učinkovita, dobro uspostavljena sredstva za pobuđivanje žena najjače seksualne želje.

Ženski Viagra „Španjolski zlato letjeti” je napravljen korištenjem najnaprednije tehnologije ekstrakcije moćan «HS» uzbudljivu ekstrakta, izvađen iz španjolske muhe, najmoćniji afrodizijak poznat do danas.

Nakon korištenja španjolskog leta leta, žene imaju povećanu brzinu otkucaja srca i rumenilo na licu. Žena počinje duboko disati i doživljava pojačanu spolnu privlačnost partneru. Lijek uzrokuje protok krvi u malim zdjelice i spolovila u žena, tako da tijekom spolnog odnosa kod žena je pojačan izlazak vaginalne vlažnosti i sužavanje vaginalnog mišića i povećanje senzualnosti i povećanje orgazam.

Španjolski letjeti "španjolsko zlato" bez boje i mirisa, lako se otapa u vinu ili piti i može se koristiti neopaženo od strane partnera.

Lijek treba koristiti samo za ulazak u seksualni kontakt.

Ne povećavajte dozu lijeka za učinkovitost.

Proizvođač: Bolong Biomedical Technology Co., Ltd., Guangzhou, PRC.

Kako primijeniti zlato španjolsko letjeti letjeti Letite s pregledima i cijenama

Recenzije takvog moćnog afrodizijaka, poput španjolske mame, dolaze do nas od davnih vremena. Poznato je da je ovaj lijek upotrijebljen u starom Rimu kako bi plemići dali određeni "šarm". U doba Luja XIV španjolska plemkinja dobila je plemenite dame za uporabu kao ljubavni napitak. U našem vremenu, španjolska je mrava bila naširoko korištena kao snažan uzročnik za muškarce i žene. Jedan od najčešćih lijekova je Gold Spin Fly ili Gold Fly. Upute o korištenju alata bit će razmotrene u našem članku.

Načelo rada

Glavna komponenta španjolskog (španjolskog) zlata (zlata) Fly (gripa) je supstanca kantharnida. Ovo je tajna žlijezda insekata. Poznati su i pod imenom španjolska mrava ili stablo jasena. Beetle se praktički širi diljem Rusije i zemalja ZND-a, zato su ga mnogi ljudi vidjeli. Riječ je o duguljastom insekatu male veličine (duljine oko jedan i pol centimetara) smaragdno zelene boje. Ako ga dodirnete, a zatim oko zgloba nogu s tijelom i usta, emitira žućkasta tekućina s oštrim mirisom. Glavna komponenta ove tajne je kanrdidin.

U maloj koncentraciji ova tvar djeluje kao vrlo snažna afrodizijak. I jednako je učinkovit za muškarce i žene. Doslovno nekoliko minuta nakon uzimanja lijeka povećava se sekrecija spolnih hormona, povećava broj otkucaja srca, krv teče do zdjeličnih organa. Fiziološki se to očituje u povećanju libida, povećavajući oslobađanje sluzi iz vagine, smanjujući mišiće. Prilikom primjene Zlatnog Spaniela Fly u muškaraca, snažna seksualna želja prati snažna i trajna erekcija. Međutim, u ovom trenutku na tržištu postoji mnogo priprema za borbu protiv impotencije, i kemijskog i biljnog porijekla, koje se mogu kupiti po svaku cijenu. No Gold Spanish Fly je pronašao širu aplikaciju za povećanje spolne privlačnosti kod žena. proizlazi:

  1. Neodoljiva želja za seksom.
  2. Osjećaji koje će tijekom spolnog odnosa biti pogoršane do granice.

Nakon recepcije španjolskog (španjolskog) zlata (zlata) leta (gripe), partneru možete dostaviti nezaboravan orgazam. Pa, i sa kontrakcijom mišića vagine, osjećaji muškarca također se množe.

Zašto koristiti

Lijek treba uzimati sa smanjenjem libida kod žena.

Glavna naznaka za korištenje španjolskog (španjolskog) zlata (zlata) leta (gripe) je smanjenje libida kod žena i kršenje potencijala kod muškaraca. Istraživanja pokazuju da se nedostatak seksualne želje u fer seksu može razviti iz više razloga. Najčešći su:

  1. Psihološka krutost u krevetu kao rezultat nepravilnog spolnog odgoja u adolescenciji ili neuspješno prvo iskustvo.
  2. Kompleksi o navodnoj višoj težini ili izgledu.
  3. Prekomjeran moral i fizički umor nakon posla ili brige oko kuće.
  4. Kršenje razine spolnih hormona nakon trudnoće i laktacije.

Naravno, ozbiljne povrede libida zahtijevaju liječnički savjet i terapiju lijekovima. Međutim, svjedočanstva mnogih liječnika svjedoče da se zlatna kralježnica može koristiti istodobno s propisanim lijekovima.

Vrlo često izostanak normalnog seksualnog života čini žene razdražljivima, nervoznim. Ovo je jedan od glavnih razloga za česte skandale u obitelji. Upotreba Gold Spanish Fly uklanja sve manifestacije ženskog nezadovoljstva.

Kako se prijaviti

Unatoč činjenici da je tajna žlijezda španjolske muhe poseban miris i vrlo oštar okus, kapi Gold Spanish Fly su apsolutno neukusni i nemaju miris. Može se dodati gotovo svakom piću, osim jakog alkohola. Gold Spanish Fly je u potpunosti kompatibilan s niskom alkoholnom pićima.

Proizvod je dostupan u obliku kapi, zapakiran u obrocima od 5 ml. Boca treba uliti u piće 15-20 minuta prije spolne intimnosti. Neki parovi ponekad nastoje revitalizirati njihov odnos i piti kapi zajedno. To jamči neopisiv osjećaj tijekom seksa.

Korištenje lijeka može vam pružiti nezaboravan doživljaj seksa.

Neki predstavnici jačeg spola mogu učiniti zanimljivo iznenađenje za svog partnera uz pomoć kapljica Spanskaya Zlatnaya Mushka, nakon što su organizirali nezaboravan seks. Uostalom, učinak primjene Gold Spanish Fly traje do pet sati. Nije nimalo da Spansky Gold Fly naziva Viagra za žene.

Cijena proizvoda može se pronaći u mrežnim ljekarnama. Do danas je cijena oko 1000 rubalja. Međutim, preniska cijena može značiti da pokušavate prodati krivotvoreni lijek. Stoga je prije kupnje obvezno pročitati recenzije o ovoj trgovini i razjasniti sve detalje konzultanta.

Važno je zapamtiti da je ekstrakt španjolske letke (Gold Fly) potpuno siguran za žene samo pri preporučenim dozama. Stoga, prije primjene Gold Spanish Fly, uvijek biste trebali pročitati upute i proučiti popis kontraindikacija. Dakle, ne možete koristiti španjolske Zlatne mušice u sljedećim situacijama:

  • Prije 18 godina ovaj zahtjev se odnosi i na muškarce i žene.
  • Tijekom dojenja i dojenja.
  • U kombinaciji s jakim alkoholnim pićima.
  • Uz teške kršenja srčane aktivnosti, uporni arterijska hipertenzija.
  • Uz pojedinačnu netoleranciju ili rizik od razvoja alergijske reakcije na komponente lijeka.
  • U jednom danu ne možete konzumirati više od 5 ml lijeka (to je sadržaj jedne boce).

Ne možete zaboraviti na etičku stranu korištenja Gold Spanish Fly. Ni u kojem slučaju ne može prisilno prisiliti žene u seksualnu intimnost po takvoj cijeni. Aplikacija španjolski (spa) Zlato (zlato) Letjelica (flush) je moguća jedino uz suglasnost. Naravno, upute za uporabu moraju se proučavati prije uporabe.

Fly Fly - pregled kupca

stranica 1

Da biste poslali odgovor, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi 1

1 Tema iz Arina 2014-11-02 20:47:21

  • Arina
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/02/11
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Predmet: Spin fly - pregled kupca

Obično sam kupio ovu Spanische Fliege samo zbog imena. Prvo, to zvuči lijepo) Drugo, čuo sam recenzije o korištenju ovih prehrambenih dodataka na području ginekologije.
Da - da, nije afrodizijak, kao što je naznačeno u opisu. Spani letjeti, osim uzbudljivih svojstava, pomažu u održavanju zdravlja ženskih genitalnih organa. Zato sam kupio lijek.
No, u stvari se ispostavilo da ga često uzimaju - izuzetno loša ideja. Odmah nakon prijema postoji jaka seksualno uzbuđenje koje traje dugo i nije prošao ni nakon punog spolnog odnosa (ja i ​​moj zaručnik priuštiti to shvatio).. Akcija traje 1, 5 - 2 sata.

2 Odgovori od Shurik Fcampote 2014-11-07 09:26:27

  • Shurik Fcampote
  • član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/02/11
  • Postovi: 10
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Spank fly - pregled kupca

Samo ću kupiti španjolsku letjelicu. jer mi je nakon nedavnog pregleda savjetovao liječnik u konzultaciji sa ženama. Ja nakon upale jajnika u cijevi formiraju neke adheziju koja ginekolog savjetovao da očistite dodatke prehrani, a mali erozija tamo. Može li BAD Spani letjeti i na eroziju pozitivno utjecati, a zatim je liječnik rekao da će morati cauterize. I ja sam kako se bojim svih tih postupaka.
A ako u seksualnom životu dođe do novih dojmova, tada općenito cijene španjolskog Mushka neće biti! Uskoro će BAD doći k meni, a potom ću se prijaviti da li se moja očekivanja podudaraju s realnošću.

3 Odgovori lovelove 2014-11-08 10:00:34

  • lovelove
  • član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/08/11
  • Postovi: 10
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Spank fly - pregled kupca

Shurik Fcampote, također imam eroziju. Mislim da je to zbog uporabe tampona. Piti ću za profilaksu. Može li zaustaviti daljnji razvoj? Jer liječenje stvarno treba biti bolno. Za mene da je samo biopsija napravljena radio-nožem, bio sam iscrpljen, sve je bilo bolno. Kada postoji mogućnost da se loše, trebate ga koristiti. Također volim španjolsku letjelicu, poput srebrne lisice. zbog svog dizajna. Izgleda ludo elegantno u svojim srebrnim i zlatnim kutijama. No, tko bi ih trebao izabrati, nije jasan. Opis je sličan. Najvažnije, cijene su jednake. I kako odabrati ovdje)

Odgovor od 4 Rada Ermakova 2014-11-08 12:03:13

  • Rada Ermakova
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2014/08/11
  • Postovi: 6
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Spank fly - pregled kupca

Ja ću podijeliti dojam! Pokušao sam španjolsku letjelicu ne znajući da je moj mladić ovisan o različitim načinima diverzificiranja našeg intimnog života i pridonosi nečemu što je svijetlo i neobično. Odveo sam ga u vino, ali nije odmah shvatiti da taj učinak na mene, bio sam vrlo uzbuđen, nije mogao nositi s njim i ponašao vrlo oslobođen, ali što je najvažnije, osjećaj je bio vrlo svijetao iz blizine. Moj MCH slomio i rekao nakon što je ispravno, a što) On je koristio zlato letjeti, dugo i često koriste ovaj dodatak se ne preporuča, ali za promjenu preporučujem i muškarci i žene da ga probati!

Odgovor od 5 Jany 2014-12-30 08:01:17

  • Jany
  • član
  • neaktivan
  • Član od: 27/12/2014
  • Postovi: 10
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Spank fly - pregled kupca

Pokušali smo i našeg Španjolca sa svojim mužem. Kao da se svi nisu obraćali pozornost na takva sredstva, ali su odlučili testirati. Učinak je nedvosmislen, a dolazi gotovo trenutačno. Osjećaji se nisu promijenili, percepcija se promijenila. Sve emocije su postale oštrije i jače. Dakle, za one koji žele napraviti neke promjene u intimnom životu, savjetovao bih vam da isprobate ovaj alat.

Odgovor od 6 lena_shunkova 2014-12-31 02:00:18

  • lena_shunkova
  • član
  • neaktivan
  • Član od: 31/12/2014
  • Postovi: 10
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Spank fly - pregled kupca

Prije, nisam doista vjerovao u takve dodatke prehrani dok nisam pokušao sam. Span Fly mi je pomogao iz mojih problema s ginekologijom. Imala sam cervikalnu eroziju i niz drugih bolesti. Kao rezultat korištenja Spani leta, moj se seksualni život s mužem poboljšao i postao raznolikiji, a problemi ginekologije prestali su poremetiti. Preporučujem svim djevojkama!

Odgovori od 7 Poslijediplomski student 2015-01-03 03:22:42

  • Poslijediplomski student
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2015/02/01
  • Postovi: 9
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Spank fly - pregled kupca

Slušaj, moji prijatelji, želim da potajno piti ovaj pupoljak svoju djevojku, a onda je nekako - cijeli zloglasne, čak mislim da orgazam joj je bilo - na površinu, nije ono što bi trebao biti, i želim ga samo eksplodirala sve, Iz uzbuđenja djevojke, jako sam uzbuđen, samo mi je potrebna. Ponudio joj je da to pokuša odbiti, ostaje samo tajno to učiniti.

Odgovori od 8 Sasha 2015-01-07 07:26:31

  • Sasha
  • Novi član
  • neaktivan
  • Član od: 2015/04/01
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Spank fly - pregled kupca

Slušaj, moji prijatelji, želim da potajno piti ovaj pupoljak svoju djevojku, a onda je nekako - cijeli zloglasne, čak mislim da orgazam joj je bilo - na površinu, nije ono što bi trebao biti, i želim ga samo eksplodirala sve, Iz uzbuđenja djevojke, jako sam uzbuđen, samo mi je potrebna. Ponudio joj je da to pokuša odbiti, ostaje samo tajno to učiniti.

Naravno, morate ga zaliti) Ja skliznuo povremeno njezin dečko, inače bi on odbio i počeo rastavljanje zbog činjenice da sumnjam u njegovu mušku snagu, i skliznuo i sve je dobro, a oboje su sretni. Ne želi ništa na poslu. Ona je također uzela: radi sjajno. Možda ne oslobodite, ali ga želite sigurno.

Značajke akcije zlatnog španjolskog leta španjolskom zlatnom letom, cijenom i recenzijama

Autor: Elena Polyakova, liječnik-terapeut,

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(3 glasova, prosjek: 3,7 out of 5)


Ponekad želimo doživjeti snažnu atrakciju, eksploziju osjećaja i neusporedivih seksualnih senzacija. I vrlo je nesretni da ne uvijek imati seks postaje svijetla i nezaboravna za partnere. Nije uvijek žena tijekom seksa može doživjeti orgazam, to ovisi o mnogim razlozima: ozbiljan umor, smanjena seksualna aktivnost, živčana iskustva, a rezultat je razmažena večer.

Kako bi žene imale priliku doživjeti više orgazama i povećanu seksualnu želju, koristi se "Zlatna letjelica". Najnevjerojatnija stvar je da čak i klimakterijumom ili slabim libido ne može spriječiti ženu da doživljava nezaboravan doživljaj i uđe u vrtlog strasti.

Izvorno od antike

Španjolska letjelica dobro je poznata još od vremena Hipokratova i najvećeg vrha popularnosti postignutog u srednjem vijeku. Poznato je da je Marquis de Sade, sve poznatih zavodnika žena, dodala supstancu slatkoći. Španjolska letjelica koristila je i Katarina II.

Stimulativni učinak zlato španjolska mušica je otkrivena slučajno poljoprivrednik iz Španjolske: on je primijetio da je, nakon što ga je ugrizla buba (španjolska mušica) bikovi i krave su dovoljno aktivni. Tvar se izlučuje iz kukaca i masti i dobivaju se prašci. Kada se žljezdana tajna bugova pada u hranu, uzbudi se živčani i izlučevni sustavi osobe.

U naše vrijeme Španjolac je dobro poznat mnogima. Pozdravljamo preporuke za uporabu i adekvatnu cijenu poznate diljem svijeta. Ali ako ga usporedimo s lijekovima (uzročnicima žena) koji su se koristili u antici, sada se određuje točna koncentracija tvari koja ne utječe negativno na žene, ali zdravlje je iznad svega.

Značajke djelovanja i primjene

Cantharidin, koji se nalazi u zlatnom španjolskom muhu, kada ulazi u krv, nadražuje receptore genitalnih organa i pomaže povećati protok krvi. Zahvaljujući tome, povećava se osjetljivost, žena je uzbuđena, seks postaje strasniji i završava s orgazmom. Učinak Gold Spanish fly-a traje do 2 sata. Neki kupci tvrde da efekt može biti duži (5 sati). Mazivo se oslobađa u dovoljnoj količini, a mišići vagine se sužavaju. Akcija zlatne letjelice, ako je promatrana, prelazi sva očekivanja, ostavljajući neizbrisiv dojam o seksu.

Za žene, letjelica leta postaje droga, zahvaljujući kojoj:

  • Frigiditet je prevladan, a libid se diže.
  • Kršenja uzrokovana vrhuncem u seksualnoj sferi su eliminirana.
  • Povećanje brzine otkucaja srca i disanja.
  • Bradavice se otvrdnu.
  • Postoji suženje mišića vagine.
  • Povećava izlučivanje sekreta iz vagine.
  • Ženski genitali se povećavaju.
  • Postoji jaka atrakcija.
  • Postoji prilika da se dobije orgazam.

Španjolski letjeti uzbuđuje čak i najfinije žene, prisiljavajući ih da odbace suzdržanost i komplekse. Nakon uzimanja lijeka postoji želja da doživite seksualno zadovoljstvo i provedete čak zabranjene seksualne fantazije.

Na ljude Fly zlatni španjolski ima isti učinak. Zlatna kralješka uzrokuje povećanje protoka krvi u muškog spolnog organa, uzrokujući dugotrajnu i neprekidnu montažu, a iskusni orgazam postaje zasićen i produljen. Prema muškarcima, postoji značajan porast u trajanju orgazma.

Oblik izdavanja i trošak

Nakon kupnje u kutiji naći ćete 12 kapsula lijeka.

Pakiranje se sastoji od 12 kapsula, od kojih svaka sadrži 5 ml tvari. Cijena španjolskog leta varira od 1200 do 1.800 rubalja po paketu u raznim trgovinama. Često možete pronaći Gold Spanish fly u online trgovinama, ako dobijete popust, trošak će biti znatno niži.

U usporedbi s ženskim uzročnikom Lovegra, čija je cijena za 1200 rubalja za 4 tablete, zlatna mušica je mnogo jeftinija, a mišljenja korisnika o učincima imaginarne Viagra ne iznenađuju. No, preporuke korištenja zlatne letice iznimno su pohvalne jer je trošak kupnje zlatne letice u usporedbi s primljenim užitkom zanemariv. Izlučivanje kornjaša ima specifičan okus, ali lijek stvoren na bazi nema okus, boju i miris. Za kupnju zlato španjolski letjeti recept liječnika nije potrebno.

Sadržaj paketa zlatnih mušica treba otopiti u bilo kojem piću 20 minuta prije spolnog odnosa. Na temelju izjava korisnika, može se zaključiti da je priprema zlatne letjelice gotovo trenutačna, kako kažu i sami ljubavnici.

Obvezno stanje: lijek se preporuča koristiti samo jednom dnevno u količini većoj od 5 ml, tj. Samo 1 vrećicu. To je ta doza koja se smatra optimalnim i potiče maksimalno "zagrijavanje" žene i njezino raspoloženje za seksualno sklad. Preporuke kupaca i medicine to potvrđuju.

Mjere opreza

Prije upotrebe, treba imati na umu da zlatna muha, kao i bilo koji lijek, ima kontraindikaciju na prijavu:

  • Individualna osjetljivost na komponente zlatne muhe.
  • Bolesti genitourinarnog sustava u kroničnoj fazi.
  • Pogreške u sustavu izlučivanja.
  • Dob od 18 godina.
  • Trudnoća i dojenje.
  • Hipertenzija.
  • Bolesti srca.
  • Bolesti očiju.

Treba imati na umu da Gold Spanish fly nije lijek. Španjolska letjelica je izdana bez recepta, vrlo je jednostavno kupiti i uzeti po potrebi. Trošak zlatne letice će vam omogućiti da ne spasite i ukrašavate svoj život. Glavna komponenta lijeka za žene je otrovna tvar, pa je predoziranje nepoželjno.

Zahtjev mora biti kompetentan i mjeren. Dovoljno je uzimati 1 dozu dnevno, sljedeću aplikaciju - nakon 5-7 dana. Komentari kupaca koji su iskusili učinak zlatne letice, tvrde da je aktivnost lijeka dovoljna za drugi dan. Stoga, ako se velika koncentracija zlatnog španjolskog muha apsorbira u tijelo žene, može doći do negativne reakcije i iritacije sluznice, posebno u ustima. Osoba ima ozbiljnu žeđ, postoje poznati slučajevi pojave krvi kod mokrenja.

Upotreba lijeka treba biti oprezna i ne smije prelaziti dozu.

Nehotično prihvaćanje doze lijeka iznad maksimalno dopuštenog je opasno, stoga je potrebno odmah potražiti liječničku pomoć. Takvi slučajevi su rijetki. Ako se primjenjuje doza i nema protivindikacija za zlato zlato, neće biti nikakvih poteškoća, zajamčena je puna sigurnost i visoka učinkovitost djelovanja zlatne letice, a potvrđuje se i njezina primjena.

Je li moguće da partneru pripremi zlatne muhe bez svog znanja? Budući da je španjolska misao supstanca koja nema boju i miris, neki kupci zainteresirani su za mogućnost korištenja zlatne španjolske letjelice bez pristanka i poznavanja njihovog seksualnog partnera.

Ovaj pristup je moguć kada koristite zlatnu letjelicu, ali morate znati koje kontraindikacije koriste i uzeti u obzir prije nego što ga pomiješate sa svojim voljenom. Prema preporukama o Internetu vezanima uz obiteljske probleme, Gold Spanish Fly za mnoge parove postala je bogoslužje. Učinak i kvaliteta na najvišoj razini i korisničke recenzije to potvrđuju.

Spani letjeti

Uvijek sam smatrao seksualnom delikatnom temom, ali ipak, ne mogu proći i dijeliti svoje dojmove s drugima. Nedavno sam putem internetske trgovine naredio intimne kapljice Spani letjeti, koji bi, po obećanju, trebali izazvati uzbuđenje. Stvar je u tome što je nakon 20 godina bračnog života naš seksualni život postao manje živahan i zanimljiv, i shvatio sam da nešto treba promijeniti. Prosherstila je cijeli Internet, i pronašao droga s puno pozitivnih stvarnih povratnih informacija. Ove kapi su prirodna priprema koja, prema obećanju prodavača, uzrokuje jaku uzbuđenja u roku od 10-15 minuta nakon što ih se uzme. I to je zapravo tako, erogene zone postaju sve osjetljivije, a moja priroda zatvorena, postala je apsolutno oslobođena. Učinak je veličanstven i pokušavao me osobno. Osobni savjet od mene, nemojte žuriti s dozom, u početku sam uzeo minimum, ali sam htio još više rezultata, pa nakon što sam ga povećao. Ali nakon svega, svatko od nas ima svoj libido i svoj individualni organizam, budite oprezni da ne naškodite mužu))))

Što je španjolski Gold Fly?

Nakon što su mi ove čarobne kapljice pomogle, počeo sam detaljnije čitati o njima kako bih otkrio što je to učinilo. Općenito, ove kapljice su popularni još od najstarijih vremena, i to je sve zahvaljujući posebnoj enzima, koji se dodaje u kapi, masti, tinkture i prah. Taj sastojak, začudo, ekstrahira iz kukaca, naime od tekućine koja se oslobađa kada se pritisne između tibije i femura. To bi moglo biti odvratno za mene, ako ja ne znam o učinku))) Ove kapi su prirodni Bud, za primanje želji konzultirati liječnika. Ali što se mene tiče, još uvijek vrijedi ići vidjeti ako postoje kontraindikacije. Ove kapljice su bez mirisa, okusa i savršeno otopiti u bilo piće, a ja priznajem da bude uz ovu stvar i moj muž))) Ma ne ispričavam se, oh, kako sam nije žao. )))

Španjolci pregledavaju liječnike

Također sam počeo tražiti recenzije na internetu, ali stvarna povratna informacija je jedna stvar, a liječnička mišljenja još su jedna stvar. Evo nekih od njih:

Tikhonov, Peter Andreevich, seksolog:

"Preporučujem španjolske muhe svojim pacijentima, zajedno s drugim poznatim sredstvima za povećanje privlačnosti - Viagra, Levitra, Impaz. Da, španjolska mušica je dosta moćan lijek. Ako osoba ima alergiju, onda je u budućnosti potrebno napustiti patogena.
Ali ako tijelo percipira ovu afrodizijak s praskom, onda je osoba vrlo sretna. Španjolska letija je mnogo jača i Viagra, i Levitra. Dugotrajno pamćenje mojih bolesnika. U budućnosti su često s toplinom zapamtili one nezaboravne minute, pa čak i sate seksa uz pomoć leta. "

Stepanov Evgeniy Alexandrovich, urolog:

"Obratiti pozornost na španjolsku letjelicu, mogu reći da se ovaj alat odnosi na moćno uzročno sredstvo. Glasine da je letjelica vrijedi samo za žene su neistinite. Cantharidinum ne čini razliku, u tijelu čija osoba djeluje. Spani leteći vid je stvoren ne samo da povećava snagu, ovaj lijek jača erekciju kod muškaraca i povećava osjetljivost erogenih zona kod žena. "

Spani letjeti za žene i muškarce: njegov sastav i način djelovanja

Već sam rekao da je glavni sastojak španjolske letke kanthidin, koji se izvlači iz određene vrste kornjaša. Ali nisam naznačio da je ova tvar otrovna za ljude, ali u afrodizijakima je dodana u sigurnoj količini. I zajedno s dodatnim komponentama, lijek donosi izvrstan rezultat. Rosemary i razna eterična ulja djeluju kao pomoćne tvari, koji ton i popravljaju rezultat.

Već nakon 15 minuta nakon primitka letenja počele su se pojaviti sljedeća čuda:

Disanje i palpacija postali su češći.

Bradavice su postale teške i natečene.

Vagina je već postala, puno je podmazivanja izdano (ispričavam se za detalje).

Spolni organi su se povećavali zbog povećanja krvi.

Pa kako djeluje droga? Zapravo, sve je vrlo jednostavno. Sve se događa na isti način kao i kod drugih lijekova. Glavna tvar utječe na cirkulaciju u području zdjelice. Cantharidin iritira tkiva genitourinarnog sustava i prodire u krvne žile u tkivu vagine.

Muškarci će se moći oprostiti od erektilne disfunkcije i produljiti erekciju i jačanje. Dakle, seks će biti 3-4 puta duži. Međutim, žene će moći doživjeti orgazam, čak i one koji su uvijek imali takav problem. Kapi će pomoći osloboditi i pomoći.

Kako koristiti afrodizijak

Kupili smo Spangu letjeti u obliku kapi, ali se sviđa i u obliku krema prodaje, ali nisam to pokušao. JA stvarno poput kapljica, jer su podijeljeni u jednoj dozi doze. Svaka vrećica sadrži 5 mg aktivne tvari. Kapljica nema boju, nema mirisa. I za upotrebu, samo trebate uzeti jednu vrećicu proizvoda i sipati sadržaj u vodu, sok ili drugo piće, uključujući alkohol. To bi trebalo biti učinjeno 10-15 minuta prije predloženog seksa.

Ponekad na internetu upoznala sam se s podacima o kapi koje možete svakodnevno piti, no moj liječnik preporučuje da se ne opterećuju i ne uzimaju ih više od jednom u 5 dana. Inače, to bi moglo imati negativan učinak na živčani sustav. Za upozorenja, također bih uključio kombinaciju kapi s puno alkohola i masne hrane, što će uvelike smanjiti učinak.

Kontraindikacije za uporabu

Bez obzira na idealan sastav, ipak valja paziti i obratiti pozornost na kontraindikacije:

individualna netolerancija komponenata;

trudnoća i dojenje;

visoki krvni tlak;

ozbiljne bolesti organa vida;

ozbiljne bolesti kardiovaskularnog sustava;

prisutnost bolesti povezanih s ekskretorom i genitourinarnim sustavom;

osobe mlađe od 18 godina.

Želim upozoriti na nuspojave (bol u bubrezima, bol kod uriniranja, povraćanje), koji se mogu pojaviti u slučaju predoziranja lijeka.

Gdje i kako mogu kupiti muhe muhe

Moj suprug i ja obišli smo mnoge ljekarne i prodavaonice seksa, ali uspjeli smo kupiti kapljice samo na internetu - ovdje. Po prvi put za torbu dali smo 1300 rubalja, sada naručujemo 12 torbi za 3300 rubalja.

Zlatni pregled letenja

Vaša poruka vidik »26. srpnja 2017, 08:43

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka genchik »27. srpnja 2017, 11:28

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka Esentyk »27. srpnja 2017, 14:44

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka Potap2017 »29. srpnja 2017, 10:44

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka alexMen »02. kolovoz 2017, 17:34

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka akne »3. kolovoza 2017, 16:47

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka doktor »4. kolovoza 2017, 07:30

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka ALI »6. kolovoza 2017, 17:12

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka oznaka »18. kolovoza 2017, 08:28

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka džin »23. kolovoza 2017, 08:06

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka nadčovjek »23. kolovoza 2017, 08:54

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka Animale »24. kolovoza 2017, 14:34

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka Sergej »08 Rujan 2017, 07:21

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka majstor »08 Rujan 2017, 08:23

Re: Da li let fly letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Vaša poruka Glym »12. rujna 2017, 08:01

Uputstvo za upotrebu lijeka Spinal fly - sastav, indikacije, nuspojave, analozi i cijena

Biološki aktivni aditiv temeljen na ekstraktu dobivenom iz bube s fly pintom (ili bedrenom pepelom) koristi se kao sredstvo za poboljšanje erekcije muškaraca i povećanje spolne privlačnosti kod žena. Recenzije o djelovanju lijeka su uglavnom pozitivne, no vrijedno je razmotriti je li to afrodizijak prikladan za sve.

Što je španjolska letjeti

Najpoznatiji lijek-stimulans seksualnog uzbuđenja je španjolska (ili španjolska) letjelica. Učinak ovog lijeka temelji se na utjecaju otrova buba, koji se dobiva ekstrahiranjem njegove probavne tajne i hemolimfima. Insekt iz obitelji blistera koristi najjači otrov (ne-bjelančevina kantharidin) za zaštitne svrhe, ali prije nekoliko stoljeća primijetio je da ima poseban afrodizijak. Jaka stimulacija je nuspojava toksične tvari, neuroleptika, koja paralizira živčani sustav.

Nedostaci u slučaju opasnosti izlučuju iz usta žućkastu tekućinu koja ima specifičan miris, koji uplašuje potencijalne neprijatelje. Prije toga, kako bi se povećala libido, korišteni su suhi dijelovi insekata, koji su dodani mast, prah, tamjan. Ova metoda dovela je do činjenice da je doza otrovne tvari bila nepravilno odabrana i pokazale su jake nuspojave. Danas je jedan od najmoćnijih afrodizijaka proizveden pomoću sigurne tehnologije, a rizici prekoračenja dopuštene količine otrovnih otrova su svedeni na minimum.

Oblik izdavanja i sastav

Prirodni pripravak, koji sadrži kantharnidin kao glavni aktivni sastojak, dostupan je u obliku kapljica ili praha. Boca s bistrom tekućinom ima dozator-kapaljku za precizno doziranje tvari. Prah je predstavljen u obliku vrećica-vrećica, od kojih svaka sadrži jednu dozu pripravka. Sastav španjolske lete može uključivati ​​dodatne sastojke za poboljšanje okusa i davanje ugodne arome.

Homeopatski razrijeđeni kantharidin

Otrovna tvar koja uzrokuje tešku iritaciju na koži. Ispravno odabrani omjeri otrova nisu opasni za tijelo

Neutralizirajte specifičan miris ekstrakta lužine

Biljni stimulans

Kako djeluje droga

Ulaskom u tijelo, aktivna tvar utječe na živčane stanice, povećavajući njihovu ekscitabilnost. Središnji živčani sustav percipira penetraciju otrovne tajne leta, kao opasnost i povećava protok krvi kako bi uklonio nadražujuće tijelo. Genitalije sadrže puno živčanih završetaka pa su vrlo osjetljivi na protok krvi. Osjećaj punine zdjeličnog područja percipira mozak, kao spremnost na seksualni odnos.

Tvar je izvedena pomoću limfni sustav u 3-4 sata, i sve ovo vrijeme seksa žlijezde proizvode masnoće tajna koja objašnjava jačanje orgazma i povećati trajanje spolnog odnosa. Za pokretanje uzbude mehanizam nije dovoljan da se samo uzme afrodizijak. Osim toga, potrebno je stimulirati mjesto mozga odgovorno za seksualnu želju, tj. stvoriti romantičnu atmosferu, napraviti preliminarne milovanja.

Upute za uporabu

Zlato špijuna letjeti, ako se uzima u preporučenoj dozi, pomaže kod kršenja genitourinarnog sustava, slabljenja libida, erektilne disfunkcije. Upute za uporabu lijeka sadrže preporuke za uzimanje i upozorenje o nuspojavama. Da bi se postigao željeni učinak, potrebno je otopiti 5 ml španjolske muhe u bilo kojem napitku i piti 10-15 minuta prije predložene blizine. Za one koji će po prvi puta uzeti let, preporučljivo je isprobati nekoliko kapi kako bi se osiguralo da nema alergijske reakcije.

Španjolski letjeti za žene

Tinktura koja se temelji na otrovnoj tajni zatika smatra se jednim od najmoćnijih ženskih patogena. Nekoliko kapi muha, ulazeći u žensko tijelo, počinju djelovati vrlo brzo. Učinak nakon uzimanja lijeka očituje se u pojavi brzog otkucaja srca, povećane osjetljivosti erogenih zona, priljev krvi u genitalne organe. Ovo stanje traje oko 3-4 sata ili dok žena ne dosegne seksualnu relaksaciju u obliku orgazma.

Spani lete za muškarce

U uputama za uporabu lijeka ukazuje da kapljice ili prah na bazi kantharnida imaju sličan učinak na žensko i muško tijelo. Predstavnici jačeg spola pod utjecajem afrodizijskih iskustava povećali su seksualnu uzbuđivanje. Dosed recepcija muhe ne više od dva puta tjedno može vratiti erektilnu funkciju na prirodan način. Detaljan opis metoda za uzimanje leta može se naći u video pregledima lijeka.

kontraindikacije

Moćni afrodizijak sadrži kantharnin, djelovanje koje nije selektivno, ali složeno. Otrov španjolskih mušica utječe na cijeli živčani sustav tijela, a ne samo na seksualnu sferu, pa upute za upotrebu lijeka upućuju na mjere predostrožnosti prije uzimanja leta. Liječnici ne preporučuju korištenje kapi ili praha zlatnih mušica djeci mlađoj od 18 godina i odraslih osoba s:

  • bilo kakve povrede kardiovaskularnog sustava;
  • povišeni tlak;
  • trudnoće i tijekom razdoblja laktacije;
  • bolesti genitourinarnog sustava kronične prirode.

Cijena španjolskog leta

Kupi kapi zlatnih mušica mogu biti i u ljekarnama u odjelu intimne robe, au online trgovinama, ali trebate odabrati pouzdane dobavljače koji su odgovorni za kvalitetu lijeka. Tablica prikazuje prosječnu razinu cijena lijekova:

Zlatni list letjeti

Kupite kap zlata španjolske letjeti za žene s isporukom diljem Rusije.

od 2 pakiranja Cijena - 1 450 rub

od 8 paketa Cijena - 1 300 rub

Naziv proizvoda: Gold Fly 12 boca od 5 ml.

Opis:

Homeopatski kapi Gold Fly - nova, poboljšana verzija najpopularnijeg afrodizijaka. Ovaj afrodizijak je poznato da stari Grci, a sud Luja XVI, u kojoj je pobjeda u ljubavnoj sceni se smatra posebna prednost, je stekao ogromnu popularnost, a nije bilo mnogo. Sada Španjolski letjeti lijek nalog može biti bilo tko, bez potrebe da napuste svoj dom, i plaćati za to nije previše novaca.

Zlatna letjelica može se koristiti od strane muškaraca, ali se smatra Zlatnim leđima za žene. Prema podacima prikupljenim od strane proizvođača, Research Institute of Human Biological Engineering, je najjači od svih poznatih afrodizijaka, nepogrešivo izaziva snažan val želje u 94 od ukupno 100 žena.

S Gold Fly možete:

  • Vratiti bračne par svijetle osjećaje, zanimanje za seks;
  • Da pomognete ženi koja pate od anergosmija, postići tijekom čina ljubavi vrhunac užitka - orgazam;
  • Dajte muškarcima sposobnost dugotrajnog seksualnog čina;
  • Umiriti voljenu ljepotu, probuditi u njoj senzualnost i želju afiniteta.

Kako funkcionira Gold Gold:

Gold kapi Cantharis - je prirodni proizvod koji se sastoji od pomoćnih sredstava i eterično ulje ružmarina i aktivnu tvar sadržana u tijelu blister (Španjolska) muhe kantaridin. Ovo je jak otrov koji djeluje na živčani sustav, u velikim dozama sposoban ubiti, ali geomeopaticheskom razrjeđivanje, tj microdozes - izazivanje seksualnog uzbuđenja (to je zapravo nuspojava kantaridin).

Sredstvo Spansky Fly je bezbojan i bez mirisa, savršeno topljiv u vodi i pića. Nakon što se u krvi, što uzrokuje pobuđivanje kantaridin, stimulirajući dotok krvi u genitalije i povećanje osjetljivosti, što se objašnjava reakcije živčanog sustava na drogu. Akcija zlatnog leta traje oko 8 do 10 sati.

To je ono što oni kažu o pripremi Golden Spinfly za žene:

Erotsko uzbuđenje, tako snažno da je teško kontrolirati sebe, dolazi vrlo brzo, doslovno nakon 5 do 10 minuta;

Povećana napetost vaginalnih mišića u žena i uporni erekcije kod muškaraca pružaju najveće zadovoljstvo u procesu spolnog odnosa;

Lijek pruža živopisan višestruki orgazam kod žena i mogućnost produženog seksa kod muškaraca.

Pojedinačna doza: u čajnik, čaj ili kava čaše, ili bilo kojeg drugog bezalkoholno ili niske alkohola pića otopi sadržaj jednog lijeka pakiranja (5 ml). ne preporučuje se korištenje više od jedne doze dnevno kako bi se izbjegli problemi s prekomjernom primjenom i povišenim krvnim tlakom.

Liječenje seksualnih poremećaja povezanih sa slabom cirkulacijom u malim zdjelicama: uzimajte 5-10 kapi lijeka svaki dan prije no što odete u krevet, otapajući je u vodi ili bezalkoholno piće.

Zabranjeno je:

  • rastopiti proizvod u jakim alkoholnim pićima, u votki, viski, konjaku itd!
  • Strogo je zabranjeno piti više od 1 preporučene doze lijeka dnevno!
  • Jedite osobama mlađim od 18 godina

kontraindikacije

Zlato Fly je kontraindicirano kod osoba koje pate od hipertenzije, trudnih i dojilja, maloljetnika, te u prisutnosti povijesti ginekoloških bolesti. Prije uporabe patogena preporučuje se liječnička konzultacija koja bi isključila mogućnost alergijske reakcije na komponente lijeka.

Patenti znači povećati libido Gold leaf fly kupiti možete s nama. Mi ćemo vam isporučiti lijek u bilo kojoj ruskoj regiji. Radimo na tržištu od 2009, imamo besprijekoran ugled, a mi ne prodajemo krivotvorine. Stoga je sigurno i isplativo koristiti naše usluge. Gold Fly košta 1450 rubalja, ako kupite 2 paketa od 12 kapsula i 1300 rubalja - ako kupite više od 8 paketa.

proizvođač: Institut za istraživanje ljudskih bioloških znanosti.

Izaberite i kupite drugu žensku patogena s isporukom u Rusiji